Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Saúl Ñíguez maakt einde aan geruchten met nieuws over nieuwe club

Laatste update:

Saúl Ñíguez gaf de geruchtenmolen afgelopen zondag een slinger met het nieuws dat hij op woensdagochtend ‘zijn nieuwe club bekend zou maken’. De middenvelder van Atlético Madrid wordt al geruime tijd in verband gebracht met een verhuizing naar de Premier League, waar Manchester United momenteel de meest concrete gegadigde lijkt. Naar nu blijkt, heeft het nieuws van Saúl echter niets met een transfer te maken.

De Spaans international heeft namelijk bekendgemaakt dat hij samen met zijn broer de voetbalclub Club Costa City gaat starten in zijn geboortestad Elche. De vereniging zal met ingang van het seizoen 2020/21 dertig teams krijgen en plaats bieden aan vijfhonderd jonge voetballers. Het project richt zich op jongens en meisjes tussen de vier en achttien jaar oud, met het doel ‘hen een uitgebreide opleiding te geven vanuit persoonlijk en sportief oogpunt zodat zij toegang krijgen tot de top van de voetballerij.’

“We zijn al jaren bezig met de ontwikkeling van dit opwindende en prachtige project en ik ben enorm blij dat ik het vandaag mag presenteren en officieel kan maken”, laat een opgetogen Saúl weten via social media. “Ik wil alvast alle families bedanken die ons de vorming van hun zonen en dochters toevertrouwen: het is onze plicht en verantwoordelijkheid om geweldige mensen op te leiden.”

Saúl zette zelf in 2017 zijn handtekening onder een contract tot medio 2026 bij los Colchoneros, waardoor een vertrek nogal wat voeten in de aarde zou hebben. Vanwege de problemen die de coronacrisis heeft veroorzaakt bij Atlético doken onlangs echter toch nieuwe geruchten over een transfer op, maar hier lijkt dus voorlopig geen sprake van. De 25-jarige middenvelder heeft een transferclausule van 150 miljoen euro in zijn contract staan.

Denk jij dat Saúl Ñíguez de komende jaren bij Atlético Madrid blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoopte ook dat hij bij Atletico zou blijven, had het heel gek gevonden als hij nu al vertrok daar met z'n contract tot 2026. Mooi dat hij dit project samen met z'n broer opzet in de regio waar ze vandaan komen, dat zal zeker gewaardeerd worden.

3 juni 2020 om 12:44

Ja mooi project, hoop alleen niet dat zijn broer een spelersmakelaar is en zijn enige doel grof geld verdienen blijkt te zijn

3 juni 2020 om 13:20

Hij heeft 2 broers en allebei voetballen nog (de een bij Malaga, de ander bij Elche). Geen idee om welke broer het gaat, maar het lijkt erop dat ze gewoon iets leuks willen neerzetten om zo een kans te bieden aan jonge voetballertjes.

3 juni 2020 om 14:02

Ah ok dank je voor de uitleg. Goede jongens die zullen goed opgevoed zijn. Zegt dan meer íets over mij dat ik daar gelijk aan dacht :-)

Dit is toch geen verrassend nieuws? Waren er echt mensen die geloofde dat Saul weg zou gaan?

3 juni 2020 om 12:58

Haha, ik denk het niet. Maar je weet maar nooit 😉. On: heel mooi initiatief, goed dat je ook wat doet voor je geboortestad. Toch een soort van je dankbaarheid betuigen. Klasse.

3 juni 2020 om 14:02

Als ik op internet kijk genoeg Engelse fans die daar van overtuigd waren.

3 juni 2020 om 14:12

Tuurlijk, er zijn tegenwoordig maar een handvol voetballers die hun clun trouw blijven. Waatom zou dit niet kunnen gebeuren? Clubliefde en trouwheid is helaas vervangen door geld.

Hoewel Saul nog al mysterieus deed de laatste dagen was het wel duidelijk dat hij niet weg zou gaan bij Atletico. Hij tekent niet voor niks een contract tot 2026 en dan zou het raar zijn als hij zoi vertrekken zonder enige haarscheurtjes in de relatie met de club. Veel Atletico fans hadden via social media al aangekondigd uit te kijken naar de reactie van o.a. United fans als Saul na deze geruchten een e-sports team of iets dergelijks zou aankondigen, toch mooi dat ze niet voor niks hebben uitgekeken naar dit moment.

United heeft Saul wmb ook niet nodig. Met Mctominay, Pogba, Fred en Bruno Fernandes zijn er genoeg opties. Het enige wat nodig is, is een goede Cvm. Daarvoor zie ik liever Ruben Neves van the Wolves komen. United kan het geld beter investeren in Sancho en een CV. Volgend jaar heb je dan een prima dubbele bezetting en een aanval met Fernandes, Martial, Rashford en Sancho is om te smullen.

3 juni 2020 om 12:54

Als er iets is wat United mist is het wel een geweldenaar centraal op het middenveld. Fred en Mctominay zijn leuk en aardig maar daar blijft het bij, Fernandes staat meer vooruitgeschoven. United mag haar handen dicht wrijven als een speler van dat kaliber in deze tijden nog naar United wilt komen.

3 juni 2020 om 12:58

zoals glory al aangeeft hebben ze pogba al voor die rol, die ik zelf toch wel een klasse hoger inschat dan saul. Daarnaast is het ook onnodig om zoveel geld uit te geven aan een speler als saul want de prioriteiten liggen nu eenmaal op andere posities. Tevens is united weer terug aan t komen en mist het slechts een aantal ontbrekende schakels om weer echt mee te doen. Daarnaast is United nog 1 van de weinige clubs die genoeg geld heeft en zich geen zorgen hoeft te maken om de financien waarbij enkele concurrenten voor topspelers, zoals een barca, die problemen wel ervaren. Extra kansen dus voor united.

3 juni 2020 om 12:58

ik vond Fred dit jaar geweldig. Fred was de enige die zich staande wist te houden in de wedstrijden tegen City en Liverpool. Fred denkt altijd aan de voetballende oplossing, is ster k aan de bal en redelijk goed in onderscheppen. Ik vind Fred een geweldige stille kracht. Mctominay is idd een leuke voetballer maar meer niet, alleen de kracht van United is altijd geweest dat ze een sterk team zijn. Een Fletcher was ook niet de beste, maar toch een zeer gewaardeerd lid van de selectie geweest. Als United 150 miljoen te besteden heeft, hoop ik dat ze eerder voor Sancho dan voor Saul gaan. Ik acht Sancho's komst noodzakelijker

3 juni 2020 om 12:57

Ruben Neves is meer een CM dan CVM, voor die positie moet je eerder kijken naar spelers als Ndidi, Zakaria, Torreira, Partey

3 juni 2020 om 18:24

Brozovic zou ook niet slecht zijn. Ik denk dat hij overbodig wordt bij Inter Milaan als zij Tonali halen. Brozovic kan enorm goed voetballen van achteruit en is een enorme vechter. Een ruildeal tussen Pogba en Brozovic kan voor zowel Utd als Inter enorm goed uitpakken.

3 juni 2020 om 13:06

ik zou zelf ook gaan voor een cvm, al zie ik voor die positie liever een marc roca of camavinga komen in combinatie met pape gueye (transfervrij bij le havre en toptalent). Daarnaast idd sancho en hopelijk upemecano als cv. Echter zou ik daarnaast ook gaan voor belotti. Is niet super duur en je hebt echt nog wel een extra persoon nodig voorin. Sancho, Rashford, Martial, Greenwood, James mist nog iets. Helemaal wanneer er iemand geblesseerd raakt. Zou zelf gaan voor de volgende opstelling en bank: de gea - wan bissaka - maguire - upemecano - shaw - roca/camavinga - pogba - fernandes - sancho - belotti - rashford. Bank/reserve: martial, greenwood, james, mctominay, gueye, fred, romero, tuanzebe, lindelof, williams, laird, gomes.

de gea
wan-bisakka
maguire
upemecano
shaw
pogba
roca/ cama
fernandes
sancho
belotti
rashford
3 juni 2020 om 13:17

Pape Gueye gaat al transfervrij naar Watford dus dat zit hem niet in.

3 juni 2020 om 13:25

Ighalo mis je. Dat is een prima breekijzer en back up van Martial. Belotti heeft 3 seizoenen geleden een exeptioneel goed jaar gedraaid maar verder legt hij dezelfde cijfers neer als Martial, terwijl Martial ook vaak genoeg niet als spits gestart is

3 juni 2020 om 13:37

@bruh,
Ik weet niet of ze zo veel geld kunnen besteden, aankopen die jij voor je ziet zitten richting de 300 miljoen denk ik.
Ik zou Pogba verkopen, Fred heeft het vorig seizoen uitstekend gedaan en Bruno Fernandes ook sinds hij er is. Dan mis je alleen een typer Partey/Ndidi, ben niet zo'n fan van Mctominay. Ik vind Lindelöf geen noodzaak om te vervangen, vind hem zo slecht nog niet.

Dus wat ik zou doen:
Uit: Pogba
In: Sancho + Partey (of soortgelijk type)

Opstelling: De Gea, AWB, Maguire, Lindelöf, Shaw, Partey, Fred, Fernandes, Sancho, Rashford, Martial.

3 juni 2020 om 14:27

Dan komt al je creativiteit van Fernandes op het middenveld, één blessure en het is weer niets. Pogba houden, volgend jaar verkopen als hij og weg wil en hem proberen te vervangen.

3 juni 2020 om 18:15

Die transfer naar watford schijnt een misverstand te zijn. Het ja woord was van zijn zaakwaarnemer die inmiddels niet meer voor hem werkt. Contract zal waarschijnlijk nietig verklaard worden.

3 juni 2020 om 18:21

@BBL98, mwah moet te doen zijn met de verkopen. sancho zal je 110 tot 130 miljoen kosten denk ik en upemecano zal wel tussen de 50 en 70 miljoen kosten in deze tijden gok ik zo. Dan zit je op 200 miljoen als het tegenzit. Roca kost je max 40 miljoen gezien zijn clausule en gueye is gratis. Belotti kost je max 50 miljoen gok ik zo dus dan kom je op 290 in het ergste geval. Daar kan je dan echter weer de verkopen (salaris + som) vanaf halen van matic, mata, pereira, bailly, smalling, rojo, hopelijk sanchez en wellicht lingard ( kan je houden voor de sfeer en cohesie in de kleedkamer). Al met al dus iets rond de 200 miljoen netto. Moet te doen zijn voor een club als united mits ze in 1 zomer weer mee willen kunnen doen.

Echt een onderschatte en een uitstekende voetballer en lijkt me ook een goed persoon, voornamelijk met deze initiatief. Is echt een jongen van de club en hopelijk blijft die daarvan deel uit maken samen met Koke (wat ik ook wel een Barcelona voetballer vind, maar wel de laatste paar seizoenen minder bepalend is ten opzichte van de seizoenen daarvoor).

Mooi project, dacht zelf nooit dat hij weg ging. Saul is echt een pracht speler, niet zomaar zoveel middenvelders die beter zijn in de wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren