Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ryan Gravenberch staat mogelijk voor toptransfer naar Premier League’

Laatste update:

Ryan Gravenberch kan rekenen op interesse van Liverpool. Dat meldt SPORT1-journalist Kerry Hau. De twintigjarige middenvelder komt amper voor in de plannen van Julian Nagelsmann en moet het vooral doen met invalbeurten. Hij kreeg tijdens de winterse transferwindow nog van de clubleiding te horen dat hij niet weg mocht.

“Liverpool is geïnteresseerd”, zegt Hau in de podcast die Bayern Woche. “Zij willen het middenveld vernieuwen in de zomer en overwegen twee nieuwe nummers 8 te halen. Jude Bellingham is de gedroomde kandidaat, maar er is nog geen concrete interesse. Men onderzoekt zijn komst en er is ook al contact gelegd met de mensen rondom Gravenberch.”

Gravenberch beschikt bij der Rekordmeister nog over een contract tot medio 2027. Een vertrek van de middenvelder uit Beieren wordt door Hau echter niet uitgesloten. “Je moet eerlijk zijn: wanneer hij de kans kreeg, kon hij het niet honderd procent waarmaken. De houding van Bayern is duidelijk: ze willen hem niet opgeven, maar Gravenberch zal ze zeker aan het denken zetten.”

Afgelopen zomer stapte Gravenberch voor bijna twintig miljoen euro over van Ajax naar Bayern. Onder Nagelsmann moet hij het vooral doen met invalbeurten. Tot nu toe staat de teller op 22 officiële optredens met in totaal 665 speelminuten. Gravenberch maakte daarin één doelpunt en gaf één assist. Nagelsmann kiest doorgaans voor Joshua Kimmich en Leon Goretzka als controlerende middenvelders. De Duitse oefenmeester rouleerde afgelopen zaterdag flink tegen Borussia Mönchengladbach (3-2 verlies). Hierdoor kon Gravenberch eindelijk zijn basisdebuut in de Bundesliga maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Liverpool is wel perfecte club voor hem met groter kans op speeltijd

24 februari 2023 om 23:22

Waarom is Liverpool een perfecte club? Het is onrustig, resultaten zijn slecht. Er moet gepresteerd worden. Lijkt me juist een slechte club!

24 februari 2023 om 23:31

Ik ben het met erodinho eens. Liverpool moet doorselecteren. Hun middenveld is erg matig momenteel. Ze zijn zo goed als uit de CL. PL titel zit er niet in. En CL halen voor volgend seizoen lijkt een hels karwei te worden.

Dan kun je beter nu jong talent aantrekken en vanaf de zomer bouwen aan een nieuw elftal. Voor Gravenberch ideaal om dat proces vanaf het begin mee te maken. Beter dan nu niet spelen bij Bayern.

En als Liverpool het geld heeft dan ook Bellingham halen. Qua leeftijd kan je dan jaren vooruit.

24 februari 2023 om 23:51

Gravenberch zou momenteel beter passen bij Arsenal, als lange termijn opvolger voor de plek van Xhaka, zou dan kunnen meedraaien in een goed-lopend elftal met leeftijdsgenoten die allemaal bij de toppers op hun positie horen... Maar hij staat natuurlijk ook stil in zijn ontwikkeling en haakt niet aan bij Bayern. Dat zien ze bij de topclubs ook. Zonde want hij heeft wel een bak talent.

24 februari 2023 om 23:58

Eens! Qua speelstijl vind ik Arsenal ook beter bij hem passen. Als hij maar weer vlieguren gaat maken bij een goede club. Talent heeft hij zeker inderdaad. We wisten dat hij te vroeg vertrok, maar op zijn leeftijd moet hij wekelijks spelen. Cruciale fase voor zijn ontwikkeling.

24 februari 2023 om 23:58

Xhaka en gravenberch zijn wel ander soort spelers. Xhaka is verdedigend een aantal klassen beter.

25 februari 2023 om 16:58

Ja, maar ik vind Gravenberch in potentie wel een stuk beter dan Xhaka ookal doet Xhaka het geweldig en zou ik hem ook niet meteen wisselen maar langzaam vervangen.

25 februari 2023 om 13:43

Waarom vind je dat? Ik vind Ryan vooral in aanvallend opzicht nuttig maar bij Liverpool bemoeien de middenvelders zich niet zo met de aanval, die moeten vooral het vuile werk verrichten en daar is Ryan geen fan van.

Leuk. Zou het wel willen zien

Tsja Bellingham is veel te duur voor Liverpool. Dan maar voor de 15x goedkopere, maar ook 15x slechtere Gravenberch...

24 februari 2023 om 23:23

Behoorlijk overtrokken. Daarbij vind ik ze niet te vergelijken qua type speler. Ze zouden denk ik heel goed samen op 1 middenveld kunnen spelen door hun verschillende kwaliteiten.

24 februari 2023 om 23:52

En 15x zo overdreven

25 februari 2023 om 00:21

Ryan is gewoon een meer dan prima speler die het niveau van de PL aankan

25 februari 2023 om 01:01

Nou dat vind ik een bewering die nog maar is moet bewezen moet worden. Het talent heeft hij nu nog de instelling. Want je ziet duidelijk dat deze jongen laconiek en lui kan zijn. Als hij een voorbeeld neemt aan iemand als Modric bijvoorbeeld die naast heel erg goed kan voetballen ook heel hard werkt, dan kan deze Gravenberch nog heel erg ver komen.

Ik twijfel of hij de mentaliteit heeft om dat te doen.

25 februari 2023 om 08:52

Waarop baseer je de luiheid? Was bij Ajax volgens mij structureel een van de spelers met de meeste afgelegde meters.

25 februari 2023 om 09:39

Sommige spelers hebben die uitstraling en worden dan lui genoemd. Ik vond oa Yaya ook altijd lui ogen, maar dat was destijds 1 vd beste middenvelders.

27 februari 2023 om 07:07

Dan zette hij die meters niet goed in want ik vond hem destijds bij ajax in verdedigend opzicht ook altijd lui

25 februari 2023 om 00:26

Bijzondere beredenering. Leg even uit wat 15x slechter betekent?

25 februari 2023 om 01:39

zowel niet 15x zo goedkoop als 15x zo slecht.

25 februari 2023 om 05:23

Liverpool kan hem niet betalen Hmmm dat kunnen ze echt wel de vraag is alleen willen ze dat denk dat mensen soms vergeten dat Liverpool ook geld zat heeft.

25 februari 2023 om 07:19

Maar wat is kunnen. Ja ze hebben het geld dus in theorie kunnen ze hem betalen maar kunnen ze het zich veroorloven om (nagenoeg) hun hele budget aan 1 speler te spenderen wanneer ze in een ideale wereld eigenlijk 5-6 plekken zouden moeten versterken?

Zo zeg, bijzonder en dit zou voor alle partijen wel eens een goede oplossing kunnen zijn. Het middenveld van Liverpool kan wel wat vers bloed gebruiken. Ik zou dit zeker toejuichen! Laat maar gebeuren

Denk dat Liverpool beter bij hem past. Verwacht ook dat Liverpool flink het middenveld flink gaat aanpakken deze zomer .. Henderson , Milner , keita , ox , jones , firminho .. van deze spelers word je niet beter . Thiago is een top speler maar ook altijd geblesseerd

24 februari 2023 om 23:49

Henderson en Firmino hebben jaren gespeeld in een topteam van Liverpool. Ze krijgen nu steeds meer moeite dat niveau nog aan te tikken, maar het zijn natuurlijk geen koekenbakkers. Eerlijk gezegd komt Gravenberch op mij niet over als een jongen die spelers van dat niveau even gaat vervangen. Hopelijk blijft dit dan ook bij een gerucht.

24 februari 2023 om 23:55

Zeker weten. De aanval mane -firmino-salah is legendarisch. Dat was nog topper dan top en echt wekelijks genieten. Henderson was ook een geweldenaar met Wijnaldum naast hem . Alleen is het beste er helaas af bij beide heren. Ik denk dat Liverpool komende zomer afscheid gaat nemen van een aantal spelers waaronder die 2. Gravenberch zou ik eerst huren mocht het gerucht kloppen. Kijken hoe hij het daar in Engeland gaat doen ..

Nee please nee, we hebben kwaliteit nodig die er meteen staat en dat is Gravenberch niet...

Kan hij daar mooi op de bank zitten.

Begrijp me niet verkeerd, ik gun het deze jongen wel, maar hij was absoluut niet goed genoeg om Ajax toendertijd te verlaten.

Bij Bayern komen zijn tekortkomingen duidelijk naarboven, dat zal bij Liverpool niet anders gaan zijn.

25 februari 2023 om 06:53

Welke van zijn tekortkomingen heb jij bij Bayern gezien?

25 februari 2023 om 07:20

Geen enkele, daarvoor speelt hij te weinig. Waarom speelt hij eigenlijk niet?

25 februari 2023 om 08:20

Omdat hij tekort komt?😉

26 februari 2023 om 15:28

En als ie niet speelt is ie niet goed genoeg. Is toch vrij duidelijk. Tuurlijk speel je Kimmich (en Goretzka) niet 1 2 3 uit de basis. Maar hij word nu helemaal niet serieus genomen.Denk dat ie beter vol op fysiek kan gaan trainen, voetballen kan ie al aardig. En dan naar Frankrijk of Leverkusen, Newcastle kan ook misschien nog. Lager moet je niet willen in de BPL.

Ze zijn zn wedstrijden tegen liverpool niet vergeten. Speler die zo mee kan op topniveau maar daar wel een kans moet krijgen en meerdere wedstrijden moet staan. Mensen die hem. NIet goed vinden of koopmeiners enzo beter hebben geen kijk op het spelletje. Voor 20 miljoen was dit een koopje en ik hoop dat hij bij bayern blijft liverpool is echt klaar.

Ik krijg Ryan Babel gevoel bij hem.

Was te verwachten dat hij geen basisplaats zou hebben maar iets meer dan 600 minuten in 22 wedstrijden is wel heel mager. Had ie beter bij Ajax basis kunnen staan dan had ie komende zomer ook een mooie stap kunnen maken. Niet naar Liverpool? Waarom niet? Volgens dit gerucht (!) is ie een back-up voor Bellingham. Met 600 minuten en slechte statistieken. Maar hij koos voor het geld, ook al zei hij van niet.

Zou een uitstekende aanwinst zijn voor Liverpool. Henderson en Fabinho zijn ondertussen wel aan vervanging toe.

Toch, 1e jaar. Tuurlijk moet die spelen maar met een klein beetje geduld kan ie daar de man zijn op het middenveld en jaren voorruit

Maar even serieus: zo bijzonder is Gravenberch óók weer niet. Soort Fer 2.0

Ach ja, nog altijd beter dan een Henderson, Chamberlain of Milner!

Als je niet aan de bak komt bij Bayern waarom zou je dan wel bij Liverpool in de basis komen? Denk dat het zo is dat aardig uit de voeten kunnen in de Eredivisie wat anders is dan in een topcompetitie meekunnen.

Snap niet dat mensen oprecht denken dat dat een goede keuze is. Kans op speeltijd? Ja voor de volle 13 dagen, tot ze halverwege juli Rice en Haidara (of weet ik veel wie) halen. Mensen die denken dat Liverpool zich tevreden gaat stellen met spelers van het niveau Gravenberch voor de basis en niet ook gewoon gaan proberen veel betere spelers aan te trekken komende zomer zijn enorm naief.

In het beste geval (voor Ryan) slaagt Liverpool er niet in hun targets te halen en kan Gravenberch 6 maanden lang geregeld in de basis spelen tot ze in de winter eindelijk wel hun de juiste middenvelders halen. Die knul moet het gewoon een stukkie lager zoeken op dit moment. Bayern? Liverpool? Misschien over 4-5 jaar.

Die bank zal idd wel anders zitten

Dit is dus precies wat Liverpool niet nodig heeft, een speler die het zelden tot nooit op hoog niveau heeft laten zien. Liverpool zal echt wat dieper in de buidel moeten tasten voor echte aanwinsten.

Liverpool vindt het niet meer nodig om wedstrijden te winnen, dat is nu wel zeker. Nadat ze eerst Gapko hebben binnengehaald, willen ze nu hem binnenhalen? Het is toch niet tegeloven. Als hij in Duitsland niet slaagt, dan zeker niet aan de andere kant van de Noordzee.

Pfff. Hij is leuk voor de Eredivisie. Maar komt in alles te kort. Noem 1 ding waarin hij in uit blinkt. Snelheid?
Scorendvermogen? Techniek? Verdedigen? Positiespel? Steekpass? Passeeractie? Inzicht? Bij alle topclubs staan spelers die beter zijn dan dat hij is. Die gaat Liverpool echt niet helpen. Leuke 12de man voor op de bank. Die jongen had zich bij Ajax door moeten ontwikkelen. Is veel te vroeg vertrokken.

Is het niet een idee om een stapje lager te doen bij een kleinere club. Al zal het lastig worden dat ze hem willen betalen en dat hij er zelf heen wil...

Waarom zou je naar Liverpool gaan? Een zinkend schip en de kans is zeer aanwezig dat ze volgend seizoen geen Europees spelen of El/conference. Gravenberch moet nu naar een team waar hij wel speelt, maar zeker wel Champions League-niveau. Zie hem graag naar United komen, moeten zij natuurlijk ook CL halen, maar zie dat wel goed komen.

25 februari 2023 om 20:41

Bij United zit die toch ook gewoon op de bank of zelfs in de tribune? Casemiro, Eriksen, Fred en Sabitzer schat ik allemaal gewoon hoger in op dit moment en in dit systeem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren