Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruzie in kamp Duitsland: 4000 fans zien hoe twee spelers het met elkaar aan de stok krijgen

Laatste update:

Het stormt binnen de selectie van Duitsland. Tijdens een openbare training op maandag, waarbij volgens BILD 4.000 fans aanwezig waren, kregen Antonio Rüdiger en Niclas Füllkrug het met elkaar aan de stok.

De Duitse krant schrijft over een handgemeen tussen de verdediger en aanvaller, waarbij met name werd geduwd. Assistent-trainer Sandro Wagner moest ingrijpen en de kemphanen uit elkaar trekken.

Daarmee was het nog niet afgelopen. Rüdiger trakteerde zijn teamgenoot op een cynisch applaus, waarna Wagner besloot opnieuw met de Real Madrid-speler te gaan praten. De oud-spits slaagde er niet in om hem te kalmeren.

Rüdiger nam vervolgens niet meer deel aan de training, maar ging apart van de groep trainen met de fysieke coach. Pas later op de dag wisten de twee de vredespijp te roken.

Dat het inmiddels koek en ei is tussen Rüdiger en Füllkrug, blijkt wel uit een Instagram-post van de Borussia Dortmund-spits. Hij plaatste een aantal foto van de training, waarna Rüdiger reageerde met een emoji van een rood hartje. De comment van de centrumverdediger werd daarop door Füllkrug beantwoord met drie hartjes.

Voor het Duitsland van Julian Nagelsmann start het EK in eigen land vrijdagavond met een wedstrijd tegen Schotland. De Allianz Arena in München is om 21:00 uur het toneel voor het openingsduel van de eindronde.

Die Mannschaft neemt het in de groepsfase daarnaast op tegen Hongarije (woensdag 19 juni) en Zwitserland (zondag 23 juni).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Elkaar maximaal op scherp zetten is positief een echt opstootje is in aanloop naar het EK natuurlijk niet lekker. Die Rüdiger is volgensmij in zijn doen en laten al niet helemaal lekker buiten dat het een enorm beest is.

Standaard toch? Als er op hoog niveau gepresteerd wordt, dan ontstaan er wel eens spanning. Zeker met een mafketel als Rudiger haha. Die is helemaal gek, maar wel heerlijk om in je team te hebben.

11 juni 2024 om 10:15

Want jij weet ook wat er daar precies gebeurd is en wie er fout zat zeker om iemand een mafketel te noemen?

11 juni 2024 om 10:40

Dit gaat over Rudiger in het algemeen. Ik weet niet of je m wel eens hebt zien voetballen, maar het is een mafketel. En dan in de goede zin van t woord. Zoals Van Bommel ook een mafketel was. Spelers die ontzettend irritant zijn om tegen te spelen. Waar je nooit een lekkere dag tegen hebt.

Er was een spits die aangaf dat hij bont en blauw terugkwam na tegen Rudiger gespeeld te hebben, omdat hij je constant knijpt en op je tenen staat. Mafketel zijn als verdediger kan heel goed uitpakken.

11 juni 2024 om 10:46

Rudiger is ook een grote mafketel. Typisch eentje waarvan je blij bent als hij in je team zit, maar als hij je tegenstander is kan je zijn bloed drinken. Vraag het maar aan alle spitsen in La Liga, of aan Haaland en ja dus, ook Fulkrug. Dit relletje zal een staartje zijn van de CL-finale, maar ze stappen er ook wel weer overheen... totdat Real en Borussia elkaar weer loten waarschijnlijk.

11 juni 2024 om 11:17

ik zie die rudiger elke wedstrijd wel meerdere keren iemand bij de oksels pakken en wegsmijten, die gast is zeker wel een beetje gek, maar inderdaad op een goede manier. beetje de denzel van duitsland, maar dan gekker en beter.

11 juni 2024 om 12:12

En net zoals Denzel ben ik 'm liever kwijt dan rijk. Niet naar te kijken zulke figuren. Ook niet als ze in je eigen team zitten.

Dit zijn goede dingen voor een team. Er zit pit en motivatie in en dat kan voor dit soort situaties zorgen. Is ook goed opgelost en dat toont een goede weerbaarheid.

Niks aan de hand. Klein akkefietje op training en Rüdiger die zijn competitormode heeft aangezet. Het is een gek, maar ééntje die elke trainer wel in zijn ploeg wil. Hij brengt een soort van krijgersmentaliteit in dat team, hij was dit jaar dan ook enorm sterk bij Real Madrid.

Wat mij betreft top 3 Cv's op dit moment.

Je zal maar tegen die Rudiger moeten spelen. Groot, sterk, snel en een totale gek volgens mij.

11 juni 2024 om 09:48

Nou wacht naar tot hij Depay of Bergwijn tegenkomt, dan weet hij gelijk weer waar hij staat.

O nee...wacht.

On-topic: Goede verdediger die Rudiger en beetje gek zijn mag best.

11 juni 2024 om 10:04

Tegen Brobbey wordt het wel een potje vrij worstelen. Tegen Weghorst wordt het een letterlijk gevecht

11 juni 2024 om 10:30

Brobbey wordt zo aan de kant gezet door Rudiger is geen Eredivisie dit he

11 juni 2024 om 10:36

@Feye_88

Als ik zag hoe Rudiger omging met Haaland,,, pfoeh.

Daar wens ik elke spits succes mee

11 juni 2024 om 10:43

Brobbey is wel 1 bonk spieren. Voetballend misschien niet sterk genoeg, maar fysiek zijn er maar weinig verdedigers die het van hem winnen.

11 juni 2024 om 12:19

Haaland is ook 1 brok spieren. Vraag dat maar eens aan Braithwaite.

11 juni 2024 om 10:07

Staat me bij dat hij dit seizoen of vorig seizoen z'n tegenstander opjaagde en maar slaande bewegingen proberen te maken. Zag eruit als een staatsgevaarlijke idioot.

Geweldige verdediger, geen twijfel mogelijk. Maar hij heeft in de bovenkamer iets niet helemala in orde.

11 juni 2024 om 10:36

Staatsgevaarlijke idioot? Ik heb hem nog nooit iemand zien bijten of iets dergelijks. Bij zulk gedrag zou ik die term wellicht gebruiken. Rudiger gaat er altijd 100% voor en gaat soms over het randje maar een gevaarlijke idioot is het niet. Hoevaak heeft hij een rode kaart/langdurige schorsing gehad?

11 juni 2024 om 10:42

Was bij wijze van spreken ('zag eruit als...' )

11 juni 2024 om 10:55

@sergioramoshm

Tijdens Duitsland - Frankrijk op Euro 2020 probeerde Rudiger Pogba te bijten. Kun je zo terugvinden op youtube

Zonder wrijving geen glans denk ik dan maar. Het helpt de ploeg wellicht om scherp te zijn. Gelet op de reacties achteraf van betrokken spelers moet het ook niet groter gemaakt worden dan het is.

Tsja, prima toch. Rudiger zet het gewoon even op scherp. Geen ideale voorbereiding gehad als Duitsland zijnde, dus de ervaren Rudiger gaat het even fijn op scherp zetten.

Vind hem oprecht echt een topper. Af en toe doet hij wat debiel, maar hij is snel, sterk en idioot goed defensief.

Ach, dit lijkt me een storm in een glas water. Je bent scherp aan het trainen, dan kunnen dit soort dingen gebeuren.

Als het elke dag zou voorkomen, dan heb je een probleem. Maar dit hoort er bij.

@voetbalzone

Is het geen idee om de EK selecties van alle landen te plaatsen? Ik heb bijvoorbeeld nog geen enkel bericht over Albanië gelezen terwijl wij zaterdag al de eerste wedstrijd spelen tegen Italië. Het is niet zo moeilijk om elders de selecties te vinden, maar ik vind dat een grote site als VZ dit ook moet doen voor zo'n toernooi.

Meer een storm in een glas water …. Spanning staat erop en volle bak trainen hoort erbij, je kan niet op een training 50% geven voor een eindtoernooi

Gevaarlijk dit. Botert nu niet, zul je zien dat de duisters een lastige poule hebben; de laatste wedstrijd vlamt fullkrug met een hattrick, en lopen ze samen te juichen en is de sfeer binnen duitsland groter dan ooit.

Ach ja, het laat zien dat men scherp is. Dit stelt eigenlijk weinig voor. Dat lees je ieder jaar bij meerdere landen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren