Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud van Nistelrooij ontbreekt bij PSV tijdens uitwedstrijd in Utrecht

Laatste update:

De opstelling van PSV voor de competitiewedstrijd bij FC Utrecht is bekend. Ruud van Nistelrooij, de trainer van de Eindhovenaren, heeft er na de midweekse 3-0 nederlaag bij Sevilla voor gekozen om Ismael Saibari uit de basis te halen en Johan Bakayoko weer een kans te geven. Het opvallendst is echter de basisplaats van Mauro Júnior, die op het middenveld zal spelen. Hij neemt daar de plek van de afwezige Ibrahim Sangaré in. Van Nistelrooij zal zelf ontbreken vanwege ziekte.

Saibari maakte in Sevilla de negentig minuten vol, maar moet tegen Utrecht weer plaatsnemen op de reservebank. Bakayoko liet zich afgelopen weekend tegen FC Groningen (6-0 winst) al zien en mag het ook in de Domstad weer vanaf de aftrap gaan proberen. Hij vormt de voorhoede met Luuk de Jong, die in de punt van de aanval staat, en Xavi Simons aan de linkerkant. Op het middenveld is er een plekje voor Mauro, die de zieke Sangaré vervangt als controleur. Joey Veerman en Guus Til staan ook in de basis. Achterin kiest de staf van PSV voor Armando Obispo in het hart van de defensie naast Jarrad Branthwaite. André Ramalho, die lichte klachten overhield aan het treffen met Sevilla, is bankzitter. Jordan Teze en Patrick van Aanholt bezetten de backposities en Walter Benítez keept.

Utrecht-trainer Michael Silberbauer kan eventueel een beroep doen op Tommy St. Jago. De centrumverdediger is op de weg terug van een zware knieblessure en kon maandag een half uur meespelen met Jong FC Utrecht tegen Telstar. Op het middenveld ontbreekt Jens Toornstra wegens een schorsing, terwijl ook Nick Viergever, Bas Dost, Django Warmerdam en nieuweling Zakaria Labyad afwezig zijn. Modibo Sagnan en Bart Ramselaar zijn tegen PSV wel van de partij. De Domstedelingen kennen een wisselvallige periode. Na het spectaculaire gelijkspel bij AZ (5-5) won de ploeg met 1-0 van sc Heerenveen, maar werd er in de vorige speelronde met 2-0 verloren tegen tien man van Vitesse. Utrecht zal het beter moeten doen dan in de eerdere ontmoeting met PSV dit seizoen. In oktober werd het liefst 6-1 voor de Eindhovenaren.

Til, Anwar El Ghazi en Simons waren toen ieder goed voor twee treffers. Laatstgenoemde ontpopt zich steeds meer tot sleutelspeler van PSV, al kon ook hij niet voorkomen dat het donderdag met 3-0 ten onder ging bij Sevilla. In de Eredivisie ging het vorige duel echter met 6-0 gewonnen. PSV liet niets heel van Groningen en zorgde ervoor dat het geen duur puntenverlies leed in de strijd om het kampioenschap. Titelconcurrent Feyenoord won zaterdagavond in de slotfase van AZ, waardoor het gat tussen Feyenoord en PSV momenteel zeven punten bedraagt. In de jacht op een overwinning moet trainer Van Nistelrooij het stellen zonder Thorgan Hazard, die enkele weken uit de roulatie ligt. Ook El Ghazi moet geblesseerd toekijken. Fodé Fofana en Sávio zijn evenmin fit genoeg.

Opstelling FC Utrecht: Barkas; Klaiber, Van der Hoorn, Sagnan, Van der Maarel; Brouwers, Booth, Jensen; Boussaid, Douvikas, Van de Streek

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Van Aanholt; Mauro Júnior, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons

Wat verwacht je van de wedstrijd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Och, wat een treurnis. Middenveld Til, Veerman en Mauro. Teze rechtsback, Obispo terug en Brantwaithe op rechts CV. Oioioi wat een middelmaat. En daar bovenop nog een spits totaal uit vorm en Bakayoko die er nog niet is. Sangare hopelijk er niet te lang uit. Ben bang dat het na vanmiddag definitief over en sluiten is voor PSV. Zoals gewoonlijk afgelopen seizoenen. Wat mij betreft afscheid nemen van Ruud en een échte trainer aanstellen.

19 februari 2023 om 13:11

Ron Jans zou ik heel graag in Eindhoven zien met Ruud als rechterhand. Al is dat denk ik maar een droom.

19 februari 2023 om 13:15

Denk je dat v Nistelrooy samen met Jans meer weet te halen uit deze selectie? Lijkt me sterk. Gewoon een matige selectie op het moment. En Luuk had ik er sowieso al uitgehaald zodat Fabio kon spelen. Kun je Luuk altijd nog als pinchhitter gebruiken.

19 februari 2023 om 13:32

Ik denk ook dat Fredje Rutten voor Ruud gewoon geen goede leermeester is.

19 februari 2023 om 13:39

Er is zeker meer te halen uit deze selectie. Te beginnen met de juiste spelers op te stellen. Kijkend naar vorm en kwaliteit. Geen Obispo en de jong. Mauro rb, teze naast branthwaite, Braziliaan in de spits. Saibari als je speelt, op mc. Wat hij nu de wei instuurt, is garantie op puntverlies en vooral meerdere tegengoals. Zie Jans dat soort fouten niet maken. Eens met Fossen, voor Ruud is het nog te vroeg om hoofdtrainer te zijn bij een club met Titelaspiraties.

19 februari 2023 om 13:40

Als Twente fan kan ik je dan alleen maar veel succes wensen. Jans is tactisch ontzettend zwak. We staan 5e ondanks Jans en niet door Jans. Omdat het een aardige vent is kijken veel mensen niet verder dan hun neus lang is.

19 februari 2023 om 13:51

Braziliaan in de spits? Je bedoelt die Fabio die ook nog niets heeft gepresteerd en huurling is. Teze die elke week op ruime afstand dekt en Saibari op mc??? Van de regen in de drup. Het is gewoon een deel middelmaat, maar speel is een paar wedstrijden in een vaste formatie. Met echte flank spelers en Simons op 10. De Jong komt er echt nog wel, is nou niet dat de zijkanten elke week uitblinken in panklare voorzetten.

19 februari 2023 om 13:57

Maar Luuk presteert wel vind je? Fabio Silva heeft net een halfuur speeltijd gekregen, die kun je nog niet echt beoordelen. Maar buiten dat is wel te zien dat hij scherper en fitter is. En ja het is een huurling, normaliter zou ik ook liever een speler van de club erin zetten. Maar net als dat Fabio geen toekomstmuziek is voor psv, is Luuk dat ook niet.

19 februari 2023 om 14:11

Wie bedient Luuk? Niemand! En hij creëert niets. Saibari is geen buitenspeler, enkel amc. Komt sowieso zwaar tekort. Teze op RB is gewoon nutteloos, als dc was hij best aardig en haalde zelfs oranje. Feit blijft dat deze selectie te dun en te matig is om voor het kampioenschap te gaan, maar Ruud maakt het er niet beter op.

19 februari 2023 om 14:11

In dat geval zou je allemaal aanvallend ingestelde spelers op het middenveld hebben, en niet de meest snelle, dan wordt je zo overlopen.

19 februari 2023 om 13:16

Ruud heeft het gewoon niet in de vingers inderdaad. Geen schande want die conclusie had hij nog niet zo lang geleden zelf ook getrokken, ware het niet dat hij zich door Marcel Brands heeft over laten halen toch trainer van PSV1 te worden. Als we afscheid nemen van Ruud dan mag de positie van Brands echt niet buiten schot blijven. Dat blijf ik sowieso een hele overschatte Td/ad vinden die er in zijn eerste termijn bij PSV ook al geregeld een puinhoop van maakte

19 februari 2023 om 13:19

Is dat de oplossing? PSV heeft de laatste jaren een aantal dure miskopen gedaan / spelers gehuurd. Moesten van de winter verkopen om het hoofd boven water te houden.

Ruud doet toch geen rare opstellingen maken. Tot op heden allemaal heel logisch.

19 februari 2023 om 14:10

Ik vind Ruud al het hele seizoen verre van logische of goede beslissingen/opstellingen maken.

19 februari 2023 om 13:28

Het is natuurlijk wel een bijzondere keuze om Simons te misbruiken als buitenspeler, maar verder is het ook gewoon een gebrek aan kwaliteit in de selectie. Dat kun je Ruud moeilijk aanrekenen. Wie zit er op de bank die had moeten spelen? Enige die ik kan bedenken us Guti en die is net ziek geweest. Verder heb je gewoon niet veel beter nu je Sangaré, Hazard en El-Ghazi mist. De spoeling gewoon vrij dun.

19 februari 2023 om 13:38

Ja je wil toch je sterkste 11 opstellen... dan krijg je al gauw Xavi linksbuiten. Je kunt ook Xavi op 10 zetten en Til of Veerman linksbuiten, maar dan is Xavi daar toch de beste oplossing. Beter heb je helaas niet.

19 februari 2023 om 14:28

"ja je wil toch je sterkste 11 opstellen... "

Oh ja? Wil je dat ja? Volgens mij niet. Snap ook eigenlijk nog steeds niet dat mensen nog steeds dit cliché opvoeren als het om opstellingen gaat. Dat het je beste 11 zouden moeten zijn. Wat dus ook betekent dat je eigenlijk geen verdediger op moet stellen. Want dat zijn nooit betere spelers dan aanvallers. En moet je dus met alleen maar aanvallers en een paar middenvelders spelen, of zoiets,....?

Nee, wat je moet doen als coach is het beste team opstellen. En dat kan zomaar ook betekenen dat je niet de 'beste spelers' moet opstellen maar die spelers die met elkaar het beste team vormen. Teams winnen namelijk wedstrijden. Indivuele spelers doen dat niet. Want zelfs als jij de winnende maakt, zijn daar 90 minuten van hard werk door je tien teamgenoten aan vooraf gegaan. En zonder die 90 minuten harde arbeid maakt jouw goaltje ook niks uit namelijk.

Je wilt het sterkte team opstellen dus.

19 februari 2023 om 14:44

Dat bedoelde ik ook. Punt wat ik wilde maken is in ieder geval dat wanneer je Xavi op linksbuiten, je daar een speler hebt die dat enigszins kan. En van de huidige middenvelders kan er verder geen een die positie beter invullen dan Xavi. Dus of je kiest voor Xavi op het middenveld en een zeer matige linksbuiten. Of het middenveld wat je nu hebt, weliswaar matig, maar met spelers die daar als enige kunnen spelen en een Xavi linksbuiten zodat je nog enigszins aansluiting hebt met de aanval en een speler die daar prima kan spelen.

19 februari 2023 om 13:41

Heel betoog dat psv middelmatige spelers heeft en vervolgens wens uitspreken dat de trainers vertrekt?

19 februari 2023 om 14:11

Het een sluit het ander toch niet uit?

19 februari 2023 om 13:47

Iedereen gaat zo lekker los op Til.

Een half jaar geleden waren Psv'ers zo blij dat ze Feyenoord hadden afgetroefd in de strijd om Til, zeker nadat hij een leuke eerste wedstrijden speelde...

19 februari 2023 om 13:54

Waar haal je dat nou vandaan? Volgens mij waren PSV supporters alleen tevreden met het feit dat er een scorende middenvelder bijkwam in de selectie, en die status heeft hij nog steeds: geen basisspeler maar als je een goal moet maken prima om erbij te hebben. Niks meer niks minder. Is echt geen sprake van dat veel mensen deden alsof we een topspeler binnen hadden gehaald.

19 februari 2023 om 14:39

"een half jaar geleden waren Psv'ers zo blij dat ze Feyenoord hadden afgetroefd in de strijd om Til, zeker nadat hij een leuke eerste wedstrijden speelde..."

Ja, dat klopt wel ja, haha. En geef die mensen ongelijk dan, Til deed exact in het begin waar hij voor gehaald was: leveren! En dat was ook de boodschap die van Feyenoord fans afkwam destijds. 'ja leuk die Til, en yep hij levert altijd, maar de man kan geen poot voetballen'. En dat klopt tot nu toe vrij aardig moet ik zeggen.

19 februari 2023 om 14:05

Ik weet niet of het echt aan Ruud ligt. De verdediging is al jaren het zorgenkindje. Er worden nog aardig doelpunten gemaakt, maar als je weekelijks doelpunten weggeeft gaat dat natuurlijk regelmatig fout. Hij heeft gewoon een slecht team gekregen en dan zijn Gakpo en Madueke ook nog weg.

19 februari 2023 om 14:09

Oh het is zeker niet uitsluitend Ruud. Maar wel 1 van de problemen, die weer voortkomt uit het grote probleem: gebrek aan visie. Hoe kun je als club gaan voor Roger Schmidt als trainer, hem graag willen houden en als dat vervolgens niet lukt zeggen: oh dan gaan we maar all in op een onervaren jeugdtrainer zonder visie die zelf al twijfelde. Dat kan echt niet.

19 februari 2023 om 14:14

"wat mij betreft afscheid nemen van Ruud en een echte trainer aanstellen."

Van Nistelrooij kan er niets aan doen dat er zo'n matig elftal op het veld staat. Hij heeft nou eenmaal niets beters tot zijn beschikking.

Ik vind zelfs dat Van Nistelrooij genaaid is door PSV. Hij vond het zelf nog te vroeg om hoofdtrainer van PSV 1 te worden, PSV is net zo lang blijven drammen totdat hij het uiteindelijk toch maar ging doen. En wat deed PSV vervolgens? Voor meer dan 100 miljoen aan spelers verkopen en voor minder dan 10 miljoen terugkopen. Kwam ook nog eens de pech bij dat de twee beste verdedigers van vorig seizoen (mauro en Boscagli) een half jaar geblesseerd zijn geweest.

Ik zou het een regelrechte schande vinden als PSV Van Nistelrooij dit seizoen zou ontslaan. Geef hem eerst maar eens een PSV-waardige selectie voordat je hem beoordeelt.

19 februari 2023 om 14:17

Beide is waar. RvN is ook niet het énige probleem, zoals ik hierboven zeg. Maar ook met een topselectie heb ik weinig tot geen vertrouwen in hem als hoofdtrainer. De selectie mag dan matig zijn, maar ook dan mag je wel logische opstellingen en wissels verwachten en een tactisch plan. Daar ontbreekt het aan bij hem.

Til was het slechtste of zo niet op een na slechtste op het veld tegen Sevilla, haal die clown eraf man

Yesss Til & De Jong!! Een dynamischer duo dan Sherlock en Watson. Heel benieuwd naar de wedstrijd, heb er een hard hoofd in tegen zo'n stugge ploeg.

19 februari 2023 om 14:04

Haha nouja die Sherlock en Watson in de recente serie met Billabong Cucumber en Martin Freeman is toch echt veeeel leuker om naar te kijken. Sterkte vanmiddag.

19 februari 2023 om 14:05

Dat wordt samba voetbal! Jogo bonitoooo

Wat een armoe. Verdediging meh.

Van dat middenveld word je ook niet vrolijk, evenals de aanval.

Hopen op een exceptionele Simons dan maar.

19 februari 2023 om 13:14

Als ik je naam niet gezien zou hebben leek je net een PSV supporter

19 februari 2023 om 13:55

Hij hoopt op een spannende titelstrijd waar psv ook in mee doet denk ik 😜

19 februari 2023 om 14:00

Dan moet hij eventjes met Slot gaan bellen of Feyenoord niet ff 2x met opzet kan verliezen.

19 februari 2023 om 14:30

Eentje is genoeg toch, om het weer kort bij elkaar te trekken. 19 maart bijvoorbeeld 😜

19 februari 2023 om 16:57

Hoop op een mooie titelstrijd en ben bovenal ook voetballiefhebber. Kan best genieten van andere clubs hoor 😀

We kunnen ons wel weer op gaan winden over een aantal poppetjes die op de verkeerde plek staan maar het blijft hoe dan ook een zaadteam met onder aan de streep te weinig kwaliteit. Het tussenjaar uitzitten en volgend jaar weer opnieuw beginnen aan het volgende tussenjaar. En repeat

19 februari 2023 om 14:11

Dit jaar tussenjaar, volgend jaar opbouwjaar, maar dan vertrekken er weer een paar pijlers, zodat we toch weer in een tussenjaar zitten. En dan volgt natuurlijk weer een opbouwjaar. Het is al jarenlang een vicieuze cirkel.

19 februari 2023 om 14:25

PSV heeft jarenlang een te hoge begroting gehad, ze zetten nu de tering naar de nering. Al de kroonjuwelen zijn verkocht, de jeugdopleiding kan de verkopen niet bijhouden en levert niet meer.
De komende jaren nog afschrijvingen van transfers te verwerken🫣
De komende jaren worden de magere jaren voor PSV, de afgelopen jaren waren de vette jaren 🤷‍♂️

19 februari 2023 om 14:42

Hahaha, pijnlijk maar waar. We hebben de vette jaren verToont en verjohnt.



Ruud wil gewoon niet winnen volgens mij, met non-voetballers als Obispo, Teze, Til en de Jong allemaal in de basis. Of dit is een statement naar het bestuur in de richting van "kijk waar jullie mij mee hebben opgescheept". Wordt nog een enorm karwei voor Stewart om dit zooitje middelmaat allemaal door te selecteren vanaf aankomende zomer.

19 februari 2023 om 13:29

Dan ben ik wel benieuwd hoe jij de opstelling zou maken zonder middelmaat? Mwene is net zo nutteloos als Teze en Ramalho of Obispo is ook kiezen tussen slecht en slechter.

19 februari 2023 om 13:42

Teze is behalve in zijn eigen hoofd in helemaal niets een back, dus ik zou beginnen met hem centraal te zetten naast Branthwaite. Hij heeft daar onder Schmidt verreweg zijn beste voetbal in het eerste van PSV gespeeld. Rechtsback zou ik dan kiezen voor Mwene die daar gewoon beter is als Teze, of Mauro die zich ook op die positie heeft bewezen. Op het middenveld zou ik de kans geven aan Saibari, is in niets een vleugelaanvaller maar heeft in het verleden ook op het middenveld gespeeld. Goede techniek en dribbel, fysiek sterk, prima kwaliteiten voor een 8 of zelfs 6 lijkt mij.

Opnieuw een aantal wisselingen. Kwam laatst een statistiek tegen dat PSV verruit de meeste wijzigingen van het basiselftal had in de Eredivisie. Ik denk dat dit mede de oorzaak is van de slechte resultaten. Spelers raken maar niet ingespeeld aan elkaar en kunnen na 1 slechte wedstrijd er alweer uitgehaald worden. Vandaag is Saibari weer de pineut. Heb er heel weinig vertrouwen in vandaag, want dit PSV is enorm wisselvallig en kent geen ondergrens. Ik hoop nog op plek 2 dit seizoen, maar vrees dat het wel eens een heel naar kan eindigen. Feyenoord wordt toch kampioen, Ajax heeft meer kwaliteit, AZ is stabieler en Twente heeft niets te verliezen. Vandaag verwacht ik puntenverlies tegen een Utrecht wat steeds beter draait

19 februari 2023 om 13:30

Wil nog weleens zien of Feyenoord kampioen wordt

19 februari 2023 om 13:50

Dat wil ik ook heel graag zien ...

19 februari 2023 om 14:07

Het is je gegund hoor. Denk ook dat Feyenoord 1e wordt en Ajax 2e en net zoals Andres13 aangeeft zie ik PSV nog worstelen om überhaupt 3e te worden. Als Ajax nog kampioen wordt dan mogen ze Johnny een standbeeld geven.

Is dit in kwaliteit het slechtste PSV ooit??? Serieus, ik kan me echt niet herinneren dat er zoveel middelmaat in de basis begint.

19 februari 2023 om 13:30

Slechtste ooit? Welnee. By far niet.
Dat was voor mij PSV onder Aad de Mos in diens eerste jaar (toen Ronaldo en Nilis nog niet naar PSV waren gekomen). Met spetters als Mitchell van der Gaag, Robert Fuchs, Klas Ingeson, Tom van Mol, Erik Meijer, Thomas Thorninger, Gregory Playfair ennnnnnn: Edwin van Ankeren.

Vergeleken met toen staat er nu echt een team sterren kan ik je melden.

19 februari 2023 om 14:02

Ook een shoutout naar de jaren toen Manolev, Derijck, Marcelo en Pieters onze achterste linie vormden.

Mensen die Ruud aanvallen vanwege het elftal maar heel eerlijk wie had je dan anders er in gezet. Psv heeft afgelopen jaren zoveel geld ontvangen met transfers maar er komt alleen middelmaat voor terug.

19 februari 2023 om 14:01

Roger wist wel bijna kampioen te worden met mindere selectie en de helft die ook nog geblesseerd was. zijn echt niet minder dan Feyenoord kom toch...

Misschien een raar praatje maar Gutierrez zou toch altijd moeten spelen?
Dat is volgens mij de beste middenvelder die PSV heeft, samen met Sangaré.

19 februari 2023 om 13:24

Nee geen raar praatje, maar Guti is ziek. Daarom mistte hij Sevilla ook.


Dit seizoen is officieel over na deze wedstrijd

Dit is echt 1 van de zwakste psv opstellingen die ik heb gezien..
zelfs de scheidsrechter gaat niet kunnen helpen vandaag

Wat jammer dat ik deze pot moet missen in verband met carnaval… Opstelling zegt genoeg, hopelijk bewijzen ze het tegendeel maar alvast sterkte voor de PSV-Supporters die wel gaan kijken.

19 februari 2023 om 13:53

Haha nou ik blijf ff 1 dagje weg van Carnaval gisteren en vrijdag al 2 lange nachten gehad... Maandag gaan we er weer tegenaan.

19 februari 2023 om 14:09

Kan je lekker bijslapen tijdens PSV Lampen.

19 februari 2023 om 14:13

Kan niet beloven dat ik alles ga zien idd 😉

Teze rechtsback en obispo weer in het centrum. Daarnaast mauro en til op het middenveld en Luuk weer in de spits. Gelukkig heb ik een geldige reden om niet te hoeven kijken. Wat een treurnis.

Dit is toch wel de slechte optstelling van het seizoen. Dat middenveld is echt om te huilen. Teze en de Jong hebben ook oneindig krediet.

Simons weer niet op de 10 positie omdat hij plaats moet maken voor Til die nauwelijks een bal kan aannemen en elke opbouw om zeep helpt. Dit is waar het steeds fout gaat. Je team komt op deze manier zo slecht in hun spel en het middenveld wordt daardoor eenvoudig overlopen. Het is alsof je Iniesta van z'n favoriete positie haalt om daar Fellaini neer te zetten. Te gek voor worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren