Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten weet niets van nieuwe spits: ‘Ik bemoei me daar niet mee’

Laatste update:
/

Colin Kazim-Richards sleurde, trok, duwde, creëerde en probeerde, maar doelpunten maken deed de spits van Feyenoord donderdag opnieuw niet in het Europa League-duel met HNK Rijeka. Toch was trainer Fred Rutten blij met het spel van de aanvalsleider.

Er wordt gefluisterd dat Feyenoord in de winter een nieuwe spits gaat halen, maar daar wilde Rutten niet op reageren. “Kazim-Richards mist een beetje de geluksfactor, maar wij zijn content met hem. Hij heeft ons vandaag goed geholpen, maar had net de pech dat zijn inzet van de lijn werd gehaald”, aldus Rutten in gesprek met RTL.

Een nieuwe spits, daar bemoeit de oefenmeester zich niet mee. “Ik ben er voor de korte termijn. En dat is zondag tegen Vitesse. Een belangrijke wedstrijd tegen een goede ploeg die heel leuk voetbal speelt”, aldus Rutten.

Feyenoord heeft een nieuwe spits nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kazim is een fantastische speler, werkt hard en voetbalt in het teambelang, dat zie je aan alles. Ik vind het eerlijk gezegd dan ook niet terecht dat mensen hem zo bekritiseren omdat hij niet zo vaak scoort als wat men gehoopt had. Want, dat was al bekend. Deze jongen is erop gebrand om te slagen bij Fey, hij werkt hier keihard voor. Nu zit het 'm misschien enigzins tegen, later kan het voor de wind gaan. Dat weet je niet. Maar zolang hij anderen in staat blijft stellen om te scoren of mogelijkheden creeert: mij hoor je niet klagen. Tuurlijk, een echte topspits zou geweldig zijn, maar dan graag wel met behoud van een basisplek voor Kazim, want dat verdient ie gewoon!

Ach, Fred heeft volste vertrouwen in de spitsen nu die naar behoren presteren. Natuurlijk gaat hij nu niet roepen dat hij een nieuwe spits wil. Dat geeft dan meteen een deuk in het vertrouwen. Feijenoord moet eerst maar even de komende periode met zware wedstrijden afwachten tot en met de winterstop en dan evalueren en nu niet als een wilde roepen dat je kampioen wil worden. Die behoefte is groot, maar laat Fred nou rustig bouwen aan dit elftal. Dat is in een paar maanden prima gegaan. Wie had dit na een lamlendige start verwacht. Niemand toch. En die spits, die gaat er heus wel komen. Ik denk dat Necid van PEC prima is. Nu nog geen goalgetter, maar een prima aanspeelpunt met meer voetballende kwaliteiten dan Kazim, zonder deze jongen af te branden. Dat vind ik wel te vaak gebeuren in de media. Gisteren een prima teamprestatie, ondanks de mindere 2e helft. Fred wordt de nieuwe kampioenmaker, maar even geduld.

Die Kazim kan er echt geen kut van. Komende winter mag je als Feyenoord fan verwachten dat er nieuwe spits binnen wordt gehaald. Een fatsoenlijke spits kan zo zes punten schelen.

7 november 2014 om 12:24

Kom alsjeblieft niet praten alsje er niets van weet. Kazim deed het gister fantastisch, is precies de man die we nodig hebben. Hij zal er geen 30 maken maar is een gifkikker die constant bezig is en de verdediging bezighoudt constant praten met de scheids en zijn medespelers op scherp houdt. Gister weer een heerlijke assist op de 1-0 en zijn poging die van de lijn werd gehaald. Deze speler zorgt voor de juiste spirit. Als je daar kramer neerzet wordt de ploeg juist weer steriel. Hij heeft al een paar fantastische goals gescoord als hij dan nog penalties en intikkers Zou maken komt het helemaal goed. Guidetti scoorde zijn eerste 8 treffers ook alleen maar uit penalties.

7 november 2014 om 13:29

Hij kan er niks van. Zo veel is duidelijk. Dat jij stront in je ogen hebt is niet mijn probleem.

7 november 2014 om 16:19

Hij in zijn ogen, jij in je mond want je praat bull shit gozer

Hij doet mij een beetje denken aan Sigi.. Veel succes ermee!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren