Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten gelukkig: 'Het feit dat hij nu buiten traint, is een goed teken'

Laatste update:

Feyenoord heeft nog niet veel plezier beleefd aan Khalid Boulahrouz. De transfervrij binnengehaalde verdediger deed alleen nog maar een halfuur mee tegen Besiktas, en maakte in dit duel bovendien nog een eigen doelpunt, en raakte vervolgens geblesseerd aan zijn knie. Inmiddels heeft Boulahrouz de groepstraining hervat en werkt hij naar zijn rentree toe.

/

Fred Rutten hoopt snel weer te kunnen beschikken over de Kannibaal: "Het feit dat hij nu buiten traint, is een goed teken", zegt de coach tegen Voetbal International. Hij durft nog geen datum aan de rentree te koppelen: "We hopen dat zijn herstel snel doorzet." Zaterdagavond speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen Willem II.

Sven van Beek lijkt in dit duel weer inzetbaar: de jonge mandekker trainde begin deze week individueel vanwege een griepje, maar zou snel weer moeten kunnen spelen. Kenneth Vermeer maakt tegen Willem II waarschijnlijk zijn officiële debuut onder de Feyenoord-lat.

Denk je dat Feyenoord plezier gaat beleven aan Khalid Boulahrouz?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechterl dan van beek gaat denk ik niet dus liever zijn ervaring

9 september 2014 om 16:51

Zo slecht is Van Beek ook weer niet, en vergeet niet dat Sven pas net 20 is.. Kijk hoe De Vrij speelde toen hij 20 was. Ook niet altijd even goed !

9 september 2014 om 16:53

Ben ik met je eens van Beek komt net kijken, heeft een hele goede pass en kan redelijk verdedigen word gewoon een hele goede speler. Geef hem 1/2 seizoenen.

9 september 2014 om 16:56

Maar Stefan toonde wel karakter en potentie. Om eerlijk te zijn heeft Sven de uitstraling van een jochie die zijn hele schoolleven is gepest

9 september 2014 om 17:13

Van Beek toont ook potentie. Ik vind hem harder/gemener dan De Vrij en hij heeft een fantastische (cross)pass.

9 september 2014 om 17:15

v Beek doet het in mijn ogen beter dan de Vrij 2 jaar geleden.
Betere pass meer dreiging naar voren. Ik vind hem completer dan de Vrij die het alleen het laatste half jaar erg goed deed.

9 september 2014 om 18:28

Stijn, kijk eerst Feyenoord voor je reageert. V beek is juist meedogenloos. Pakt in dat opzicht juist te veel kaarten. Dat wat de vrij minder had, heeft hij dat te veel.

9 september 2014 om 19:37

Jij vindt het een matige verdediger, ik niet. Hij zit in een dipje maar hij heeft ook al bewezen het niveau aan te kunnen.

10 september 2014 om 01:16

Van Beek heeft gewoon de pech dat er iemand naast hem staat die zijn foutjes niet corrigeerd. Mathijsen was een goede opbouwer, maar komt verdedigend inmiddels te kort voor Feyenoord. Voor Bouhlarouz geldt denk ik hetzelfde....

10 september 2014 om 08:32

Jaa idd helemaal mee eens verbeek moet gewoon rustig gebracht worden ...kongolo en joris centraal gewoon... En van beek inval beurtjes geven

10 september 2014 om 08:42

Van Beek rustig gebracht worden? Die jongen heeft nu al een tijd met het 1e mee kunnen trainen. Nu is het juist de tijd voor Van Beek om zijn kans te grijpen in het 1e van Feyenoord. Hij is al 20 hè, je kan niet te lang wachten.

Van Beek pakt misschien wel meer kaarten, maar de Vrij heeft vaak kritiek gehad dat hij te lief oogde voor zijn tegenstander. Dat heeft Van Beek minder. Ik denk dat Van Beek het beter kan gaan doen bij Feyenoord dan De Vrij.

Van Beek is een jongen van de club, hij speelt al bijna 10 jaar bij Feyenoord. Als hij eens een glippertje maakt dan zal hij niet meteen worden afgebrand door het Legioen.

Deze man is in mijn ogen een Premier L. wardige speler.
Lekker hard en strijden.
Feyenoord heeft een hele goede zet gedaan door deze man aan te trekken.

in het begin zal hij niet veel betekenen door die kleine afwezigheid ...maar geloof me binnen no time een van de sterkste verdedigers in de eredivsie.

Heeft alleen wat tijd nodig.

9 september 2014 om 16:59

En vergeet niet zijn internationale ervaring, vooral in Oranje. Deze man is bikkelhard en is een echt voorbeeld voor de jochies bij Feyenoord. Bedenk daarbij dat Joris vooral in verdedigend opzicht goed is opbouwend waar ze veel van kunnen leren en dat Feyenoord zich op het middenveld hebben versterkt met Kharim en in de voorhoede met Khazim Khazim. Ja ik moet zeggen dat opgeteld die Van Geel goed werk heeft geleverd. In elke linie is er ervaring opgedaan plus een kwaliteitsimpuls en ik durf erom te wedden dat er ook winst is gemaakt

9 september 2014 om 17:56

Het spijt me verschrikkelijk maar bouhla is te vaak geblesseerd en matthijsen kan niet goed opbouwen.
Zo fanatastisch is het dus allemaal niet.

9 september 2014 om 18:06

Ik heb Boulahrouz vorig jaar zien spelen bij Brondby en daar vond ik hem een van de mindere. Speelde geforceerd de leider en zat heel de wedstrijd tegen een rode kaart aan. Denk dat Feyenoord er niet goed aan heeft gedaan deze man binnen te halen.

Ben benieuwd hoe lang hij het deze keer volhoudt, is toch wel enorm blessure gevoelig.

Erg benieuwd of hij het nog steeds kan, zal toch wel weer wedstrijdritme moeten krijgen. Heb het idee dat het beste er wel vanaf is bij " de kannibaal" maar hoop dat hij het nog goed gaat doen.

Ik vind hem een van de betere aankopen van Feyenoord dit seizoen. Heeft misschien geen goede start gemaakt maar denk dat je hem de tijd moet gunnen.

Ps. Is het niet een idee dat Feyenoord 2 miljoen per jaar biedt aan Hugo Almeida en dat voor een contract van 1 jaar? Bijna het zelfde als een huur deal. Heeft Feyenoord iets aan (direct een goede spits) en hij ook (kan hij zich in de kijker spelen).

Hij durft nog geen datum te koppelen? Is dat niet iets voor de medische staf dan?

Ik snap er niets van dat Feyenoord hem gehaald heeft, met nog een paar andere spelers. Hij zal weinig toevoegen aan de selectie. Ik hoorde dat van Hanegem dat ook vindt. Ik twijfel aan van Geel als td.

9 september 2014 om 18:30

Wie vertrouw je wel bij Feyenoord als TD? Rob Baan? Wotte? Bosz? Rot toch op. Twijfelen aan Van Geel is het domste wat je op dit moment kan doen. Hij heeft de druk van een topclub en het budget van een subtopper. De hele technische staf heeft boven haar middelen gepresteerd en zal dat heus weer doen.

Ben bang dat boulahrouz nooit een serie kan maken door blessures. Vraag me ook af op welke plek. Kan me toch niet voorstellen dat Rutten met wilkshire, boulahrouz en mathijsen achterin wilt spelen?

Miskoop. Is al jaren niet meer een heel seizoen fit geweest. Is ie wel fit heeft ie geen meerwaarde, dat hebben we tegen Besiktas gezien. Ongelofelijk.

Ook fit een matige speler. Kun je beter van Beek laten rijpen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren