Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten dankt netwerk: ‘Door hen heb ik een goed beeld van hem gekregen’

Laatste update:

Fred Rutten zag deze zomer liefst vier belangrijke spelers weggaan bij Feyenoord en kreeg er nog niet net zo veel vervangers voor terug. Het ontbreekt nog vooral aan een echte spits, al is de trainer wel blij met hoe Elvis Manu zich voorin manifesteerde tegen Besiktas. In aanvallend opzicht is Bilal Basacikoglu de enige versterking van naam. Van hem verwacht Rutten wel het één en ander voor het seizoen 2014/15 in Rotterdam.

/

De trainer wil de druk op de vleugelaanvaller niet te hoog opvoeren, maar blij met hem is hij zéker. Rutten gaat er ook vanuit dat Basacikoglu het goed zal doen in De Kuip. “Als je je huiswerk goed doet, kun je als coach of club zien hoe een speler in elkaar steekt. Ik heb door mensen in mijn netwerk een goed beeld van hem gekregen, voordat we hem contracteerden”, becommentarieert Rutten zaterdag in De Telegraaf.

Het eerste dat Rutten opviel, was dat Basacikoglu bereid is arbeid te leveren. Dat is een belangrijk ingrediënt om uiteindelijk te top te bereiken. Rutten legt uit dat Demba Ba zich woensdag ook inspande om op het middenveld te werken en diezelfde gretigheid heeft Basacikoglu. Feyenoord blijft daarnaast wel bezig met een spits, maar Manu deed het uitstekend en krijgt in het Algemeen Dagblad een pluim van zijn trainer.

“Ik zie iets in hem. Als je hem ontleedt als speler, kom je tot de conclusie dat hij veel kwaliteiten heeft die vereist zijn in het topvoetbal. Hij is snel, heeft scorend vermogen, hij kan een verdediger uitspelen en is fysiek heel sterk”, somt Rutten complimenteus op. “Maar nu stop ik, anders denkt de club straks dat ik geen nieuwe spits meer nodig heb, haha.”

Bilal Basacikoglu gaat in zijn eerste Feyenoord-jaar meteen goed presteren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord gaat echt falen als ze geen versterking halen, ze hebben veel geld gekregen voor de 4 transfers. En nu willen ze nog zuinig doen? Ze kunnen best wel een kleine 10 miljoen uitgeven voor een goede spits.

9 augustus 2014 om 08:32

Zucht... ze mogen max 8-9 miljoen investeren. Daar van zijn al 3,5 aan Bilal uitgegeven. Een spits mag max 5-6 miljoen kosten.

9 augustus 2014 om 10:09

En dan komen ze met het huren van allerlei spelers zoals in de Pelle periode. Koop gewoon voor 5 miljoen Vossen. Rutten blij, de supporters blij en de spelers bij.

9 augustus 2014 om 10:53

Weet je wat iedereen inclusief jij vergeet? Dat Feyenoord nog altijd een schuld heeft. Weliswaar bij de vrienden van Feyenoord, maar Feyenoord zelf wilt zo snel mogelijk terug betalen, ook al hoeft dit niet. Ze zijn gewoon hartstikke goed bezig, want voor pelle, janmaat, de Vrij en BMI hebben ze hebben ze 32 gekregen waar ze 4 hebben betaalt dacht ik.

ook nu halen ze heel goedkoop alles op in principe. Ze hebben voor dit seizoen boula en wilkshire gehaald, zodat de talenten zich rustig kunnen ontwikkelen en die talenten gaan weer veel geld opleveren. Boetius, Vilhena, Clasie, van Beek, Kongolo, Bilal zijn allemaal jongens waarvan verwacht wordt dat ze de kar gaan trekken straks met een nieuwe spits en ook geld op gaan leveren. Feyenoord speelt voor top 4, dat zeggen ze x op x, maar niemand luistert, omdat iedereen vind dat ze voor kampioenschap moeten spelen Door laatste 3 jaar..

nog een paar jaar volhouden en kijken of de inkomsten kunnen stijgen Door stadion renovatie / nieuwbouw en later weer elk jaar meedoen om kampioenschap, serieus. Nu kan het ook, maar het is nog niet hun doel omdat ze alle nodige middelen(nog) niet hebben.

Hele goede aankoop! Zeer talentvol. Ben benieuwd of hij voor Turkije (zijn vader), Marokko (zijn moeder), of Nederland (opgegroeid). Zal kiezen. Ben heel benieuwd. Een topper in wording als je t mij vraagt

Zou me niets verbazen als Manu morgen tegen Ado in de spits start.

9 augustus 2014 om 09:13

Nog 7.5 miljoen te besteden..33 miljoen binnengehaald waarvan 1/3 mag herinvesteren. 11 miljoen - 3.5 = nog 7.5 miljoen voor transfers + je kunt nog iets doen met de 6 ton die je van zwolle krijgt voor mokotjo. Zit je toch alweer op 8.1 miljoen

9 augustus 2014 om 09:42

Salarissen en tekengelden vergeet je voor het gemak even:-)?

9 augustus 2014 om 14:06

En je vergeet dat van alle inkomsten 1/3 geïnvesteerd worden dus mokotjo mag 2 ton worden heringevesteerd dus kom je op 7.7 miljoen euro inplaats van 8.1.

Ik vind 3,5 miljoen wel veel voor Bilal. Voor dat geld had Feyenoord ook Ziyech en Mokotjo kunnen halen en Manu op de flank kunnen zetten.. Verder zou een goede rechtsback geen overbodige luxe zijn en een nieuwe spits is echt nodig. Van Geel moet, naar mijn mening, dus nog het een en ander regelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij daarin slaagt.

9 augustus 2014 om 08:56

Feyenoord heeft Mokotjo niet nodig, hij heeft in al die jaren geen basisplaats kunnen veroveren en stond steevast achter Clasie, Vormer, Vilhena, en eerder nog El Ahmadi en Leerdam in de pikorde.

9 augustus 2014 om 08:57

Vind 3,5 ook enorm veel geld. Aan de andere kant had deze jongen een 1 jarig contract met een optie van 2 erbij. Dus 3 jaar als hij blijf presteren. Dan is het een koopje vergeleken met Ziyech die 4 of 5 miljoen moet kosten. Ziyech heeft 1 seizoen goed gespeeld en Bilal iets minder dan een half seizoen.

Manu aan de zijkant gaat niet werken. Hij is tactisch te slecht en laat zijn mannetje de hele tijd gaan. Manu moet het van ruimte hebben. Is enorm snel, sterk en scorend vermogen. Ik ben wel eens benieuwd naar hem in de spits.

9 augustus 2014 om 08:57

Een rechtsback heb je al; Wilkshire (wordt vaker vergeten). Daarnaast heeft Mokotjo aangegeven niet naar Feyenoord te willen en is '10' geen noodzaak. 5 miljoen uitgeven voor Ziyech lijkt me dus geen slimme zet.

Wat ik van Geel wel behoorlijk zou aanrekenen (mocht het waar zijn) is het niet betrekken van Nelom en te Vrede in deze deal. Zulke jongens horen normaal niet eens op de bank bij Feyenoord en nu had je er een mooie deal mee kunnen maken. Hopelijk gebeurd dat nu alsnog en wissel je die 2 in voor Ziyech (voor een zacht prijsje dus) of van Anholt. Als je dan Drenthe voor linksback aantrekt ga je er verschrikkelijk op vooruit.

9 augustus 2014 om 10:10

Ja 2 middenvelders zijn ook echt nodig terwijl de 3 basisspelers daar nog steeds staan
Daarnaast heb je met Wilkshire al een rechtsback gehaald.

Een linksback en spits zijn nodig.

9 augustus 2014 om 11:45

En dan moet je je voorstellen dat assaidi een paar jaar geleden na 2 goede seizoenen bij Heerenveen ook 3 mil. kostte en geen enkele Nederlandse club dat kon/wilde betalen.

Manu lijkt me de ideale spits als je 3-5-2 gaat spelen, ik weet niet of hij veel kan met voorzetten vanaf de zijkant, zo groot is hij niet.

Feyenoord moet gewoon een spits halen van kwaliteit. En anders moeten ze een Pelle-achtige gaan zoeken. Lange balvaste speler. Als ze dat doen en Bilal en J-P Boetius op de flanken hebben, is het een heerlijke aanval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren