Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rummenigge over contractsituatie Robben: ‘Gezond blijven tot de kerst’

Laatste update:

Franck Ribéry zette zondag zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst met Bayern München. Het wachten is nu op Arjen Robben, maar der Rekordmeister heeft vooralsnog geen haast met de Nederlander. Directeur Karl-Heinz Rummenigge geeft zondag tekst en uitleg.

/

“Hij wil graag bij Bayern München blijven. We hebben daar ook met zijn vader over gesproken. Arjen wil eerst gezond blijven tot de kerst, dat is zijn grootste doel. Daarna staat vrijwel niets een verlenging in de weg”, tekent FOX Sports op.

Ribéry verlengde zijn contract tot de zomer van 2018. “Franck wordt 34 jaar oud, Arjen 33, maar ze kunnen nog altijd iets extra’s brengen in de jacht op titels”, vertelt Rummenigge.

Arjen Robben is nog steeds een van de beste spelers ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, hij is inderdaad niet zo jong meer en altijd redelijk blessuregevoelig geweest. Snap deze situatie best. Vraag me ook af hoeveel seizoenen hij het op dit niveau nog kan laten zien.
Afsluiten bij Groningen en dan lekker ballen bij Bedum?

27 november 2016 om 22:34

Zonder blessures zou het het op dit niveau naar mijn mening nog hooguit 3 seizoenen redden. Ik verwacht dat hij daarna weer terug gaat naar Nederland en daar weer bij Groningen verder gaat. Ik vind hem namelijk niet iemand die stopt zolang hij nog door kan gaan (ondanks zijn blessures!!)

Zo zonde dat deze man zo vaak geblesseerd is. Elke keer als hij terug komt van een blessure staat hij er meteen weer. Dat is ontzettend knap. Als hij niet zo vaak geblesseerd was, praatte we nu over Messi-Ronaldo-Robben.

27 november 2016 om 22:36

Klopt, maar dat is 'als, als, als'. Hij is nou eenmaal blessuregevoelig en ondanks dat heeft hij toch aardig wat geschiedenis geschreven tot nu toe. Ik verwacht dan ook niet dat er nog een nieuwe Robben in Nederland wordt geboren. Of het moet Memphis Depay worden, maarja.

27 november 2016 om 22:44

Robben is uniek. De actie naar binnen en dan komt het schot met dat geweldige linkerbeen. Je weet wat er gaat gebeuren en toch lukt het hem altijd. Een speler als Robben zullen we niet snel weer zien bij het Nederlands elftal.

Robben verdient Balon d'or in 2014 eigenlijk...maar jammer in de finale was beetje ongeluk...Robben als hij fit is gewoon net zo goed als Messi en Ronaldo.

28 november 2016 om 08:11

Dus robben is volgens jou een van de beste spelers allertijden? Aangezien messi en ronaldo worden gezien als een van de beste allertijden.

28 november 2016 om 11:32

Als hij altijd fit was waarschijnlijk wel. Als Messi en Ronaldo 30 wedstrijden per jaar speelde, zou de Gouden Bal ook naar iemand anders gaan hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren