Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney: ‘Hij speelde Vidic drie keer door de benen in één minuut’

Laatste update:

Ravel Morrison stond ooit te boek als een enorm talent bij Manchester United. De nu 27-jarige aanvallende middenvelder staat tegenwoordig onder contract bij Sheffield United, dat hem dit seizoen verhuurd heeft aan Middlesbrough. Wayne Rooney schrijft in zijn column in The Times dat Morisson ‘veel beter’ was dan Paul Pogba en Jesse Lingard.

“Ik weet nog dat ik Morrison zag en dacht: hij heeft alles wat je nodig hebt voor een speler op zijn positie. Hij speelde Nemanja Vidic tijdens een trainingspartij drie keer door de benen in één minuut”, zo brengt Rooney in herinnering. Morrison werd opgeleid door Manchester United en maakte in oktober 2010 zijn debuut in de hoofdmacht. Uiteindelijk speelde de aanvallende middenvelder slechts drie wedstrijden in het eerste elftal van the Red Devils, alvorens hij in januari 2012 naar West Ham United vertrok.

Na zijn vertrek bij Manchester United begon voor Morrison een trektocht langs Birmingham City, Queens Park Rangers, Cardiff City, Lazio, opnieuw Queens Park Rangers, Atlas, Östersund, Sheffield United en Middlesbrough. “Hij worstelde met zijn levensstijl en zijn omgeving had geen goede invloed op hem. Ik zag spelers als Pogba en Lingard doorstromen, maar Ravel was echt veel beter dan hen. Hij is het bewijs dat je niet kan ontsnappen aan de regels, waaraan iedere profvoetballer zich moet houden.”

“Dan vraag je je af hoe ver je kan gaan om een ultra-professional te zijn. Gary Neville, bijvoorbeeld. Gary is geen geweldig voetballer, maar werkte iedere minuut op iedere training keihard en heeft daardoor alles eruit gehaald”, vervolgt Rooney. “Sir Alex Ferguson zei altijd dat het moeilijkste in het leven is om iedere dag hard te werken. Vergeet je kwaliteiten: als je iedere dag hard werkt, kan je in ieder beroep uiteindelijk succesvol zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarschijnlijk heeft hij het juist niet gemaakt, omdat Vidic hem een ongelooflijke doodschop gaf, nadat hij 3x door de benen werd gespeeld!

3 mei 2020 om 12:25

Of omdat hij zich inliet met half crimineel Manchester.

Hard work beats talent when talent fails to work hard

Toch zie je de profs hier op VZ zeggen, hij was blijkbaar toch niet zo getalenteerd omdat hij het niet gered heeft. Is gewoon een voorbeeld dat talent niet alles is.

3 mei 2020 om 14:48

Misschien had je beter moeten lezen, dat je het punt dat men hier maakt wel begrepen had. Natuurlijk kun je talent hebben en het niet redden. Dat is geen enkel bezwaar. Wat bij deze Morrison opvalt is dat wij zelfs geen vlagen van talent hebben gezien gedurende wedstrijden. Dat ie zelfs in het Championship geen poot aan de grond krijgt en zich geen talentvollere voetballer dan Marvin Emnes en Rajiv van la Parra heeft getoond. Dat is waarom men twijfelt aan hoeveel talent deze jongen uiteindelijk had. Want zelfs al maak je zoveel verkeerde beslissingen in het voetbal, ga je met dubieuze figuren om en leef je niet voor de sport. Dan nog hoor je bij flitsen het talent te zien en zelfs dat is niet gelukt. Kijk naar een Adriano. Die heeft heel veel verkeerde keuzes gemaakt. Maar het talent zag je er gewoon aan af bij zijn clubs. Ook bij degene waar hij geflopt is. Bij Morrison is dat 10 clubs niet het geval.

3 mei 2020 om 16:51

Dat hoeft echt niet, want hij is vanaf een bepaalde leeftijs gewoon gestopt met groeien. Fysiek, mentaal helemaal niet van het niveau van de andere jongens, doet niets voor de sport. Feit dat hij daar mocht meedoen laat al zien dat hij het op talent doet, verder liet hij een aantal keer na Unites weer belofte zien, maar dat was altijd van korte duur. Vind het ronduit belachelijk om maar te zeggen dat hij niet zoveel talent had, heb je hem überhaupt gezien in de jeugd? Alle spelers bij United vertellen dezelfde verhalen over hem tot Fergie zelf, de beelden staan nog allemaal op YouTube. Die man is na de jeugdopleiding al zijn ritme verloren.

3 mei 2020 om 17:08

Ach verhalen als iemand 4x door de benen spelen zeggen natuurlijk niet zoveel. Er zijn voldoende showpony's op het plein die dat ook kunnen, maar dat maakt ze nog geen super talenten. Ik ga ook niet beweren dat deze jongen geen talent had, of dat ie ten onrechte is opgepikt door United. Echter zit er nog wel een verschil tussen talent hebben en beter zijn dan een Pogba en als een soort van wereldwonder beschreven te worden. Mentaliteit en er niks voor doen is ook een gebrek aan talent. Waarom denk je dat een Cristiano Ronaldo zover gekomen is? Die koppelde zijn voetbal talent aan zijn mentaliteit om alles voor de sport over te hebben. Hij heeft nooit belofte laten zien in officiele wedstrijden op professioneel clubniveau. Zoals ik al aangaf kun je ook zonder mentaliteit maar met een bak aan talent zoals Adriano nog een hoop laten zien. Dat heeft ie ook niet gedaan. Dan kun je gewoon tot de conclusie komen dat het een talent was, wellicht een groot talent, maar geen super talent. Want die kunnen ook met een gebrekkige mentaliteit verder geraken dan deze Morrison is gelukt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren