Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney geeft toe: ‘Ik heb Martial niet veel aan het werk gezien’

Laatste update:
/

Manchester United betaalde minimaal zestig en maximaal tachtig miljoen euro voor Anthony Martial, de groeibriljant van AS Monaco. Sterspeler en aanvoerder Wayne Rooney van Manchester United kent Martial eigenlijk niet zo goed. Dat bleek al uit eerdere woorden van ploeggenoot Morgan Schneiderlin, nu bevestigt Rooney het zelf ook.

“Ik heb hem niet veel aan het werk gezien, dus eerlijk gezegd kan ik er ook niet veel over zeggen”, laat Rooney weten aan de Engelse media. “Ik weet wel dat hij het vorig seizoen in de Champions League tegen Arsenal geweldig deed. Van wat ik ervan gezien heb, heeft hij enorm veel kwaliteiten. Hij zal een geweldige aanwinst zijn voor ons.”

Martial zei eerder al het niet raar te vinden dat Rooney hem nog niet kent. “Heel logisch dat hij me niet kent. Ik heb niet zo veel gespeeld in de Ligue 1 en ik zit pas voor het eerst bij het Franse nationale team. Maar ik ga met veel plezier naar Manchester United toe. Rooney is een topvoetballer en ik zal er zeker op vooruit gaan, als ik met hem speel.”

Gaat Anthony Martial het goed doen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Martial; de toekomstige vervanger van Rooney in de spits bij Man Utd.

Als Rooney helemaal over zijn top heen is in een paar jaar is Martial tot die tijd hopelijk genoeg gerijpt voor de spits-positie.

5 september 2015 om 02:35

Dan kan Martial dus nog lekker 2 a 3 jaar op de bank gaan zitten. Was vorig seizoen positief verrast door Martial, maar Rooney is toch echt vele malen beter.

5 september 2015 om 09:06

Kan Rooney niet gewoon achter hem spelen?

5 september 2015 om 09:37

Ja, dat kan idd ook. Maar dan misbruik je Mata eigenlijk weer.

De Gea
Darmian
Smalling
Blind
Shaw
Schweini
Schneiderlin
Mata
Rooney
Memphis
Martial
5 september 2015 om 13:05

Daar speelt Mata nu ook, geef heb gewoon een vrije rol. Enige wie ze gaan missen is Fellaini, die man won echt al zijn duels vorig seizoen en forceerde ook veel.

Nou Rooney, join the club: niemand van ons heeft hem veel aan het werk gezien.

ON: Martial komt er wel. Uiteindelijk maakt hij zijn prijskaartje vast wel waar. Of mensen het geduld ervoor hebben, dat is een tweede.

5 september 2015 om 07:16

Ik wel! Ik let al op deze jongen sinds de danone cup voor jeugdspelers :-). Pogba volg ik ook al sinds zijn 16e. Misschien ben ik wel extreem verslaafd aan voetbal of misschien zijn jullie tog niet zulke kenners als jullie dachten ;-)

5 september 2015 om 20:45

Vriend, check mijn gebruikersnaam. Ik ben een fanboy. Dat betekent dat ik mijn eigen spelers heb die ik volg.

Hoe kan Man Utd zo veel betalen voor zo'n jonge spits die nog weinig gepresteerd heeft, dan kan je echt wel betere spelers kopen voor 80 miljoen!
Regelrechte miskoop, geloof mij maar, die gaat mislukken.

5 september 2015 om 00:06

ik vind ook dat er te veel betaald is voor martial maar kan jij een paar spelers opnoemen voor in de spits falcao is getest en jammer genoeg hopeloos gefaald. zlatan heeft misschien nog een jaar te gaan en van gaal en zlatan samen gaat niet goed samen denk ik. lewandowski blijft bij bayern. benzema blijft bij real madrid. suarez blijft bij barcelona. aguero blijft bij city en mocht hij vertrekken dan zeker niet naar united. wenger zei het ook al, er zijn gewoon te weinig absolute topspitsen dus dan blijven er alleen jonge talentvolle jongens over en met de transfermarkt van tegenwoordig moet je daar gewoon de hoofdprijs voor betalen als ze enorm potentieel hebben laten zien. inter zou icardi bijvoorbeeld ook niet voor minder dan 50 miljoen euro laten gaan.

nogmaals ik vind ook dat dit veel te veel is maar daar kan je united niet echt op afrekenen aangezien martial een contract tot 2019 had en monaco dus kon vragen wat ze wouden. daarnaast moet je hier maar aan gaan wennen want meer clubs gaan deze zotte prijzen vragen en reken maar dat het gewoon betaald word. of het een miskoop word weet je natuurlijk niet. ik denk dat hij wel wat goeie dingen laat zien dit seizoen maar hij zal united natuurlijk geen kampioen maken

5 september 2015 om 00:14

Keurige reactie. Complimenten er voor.
Helaas is de markt zo verziekt dat het hier toe gekomen is. Maar gezien de mogelijkheden nog niet zo gek gedacht. Puur op talent en de toekomst gegokt. Stel hij doet het een jaar fantastisch dan is hij 100 miljoen. De tijd zal het leren!

Enige wat ik van hem weet is dat die met Fifa 15 een enorm potentieel heeft, verder erg weinig, ben benieuwd hoe hij met de druk omgaat want die zal gigantisch zijn !

5 september 2015 om 01:25

Dat was fifa 14. Het valt bij fifa 15 allemaal wat tegen omdat hij niet veel presteerde.

is hij beter dan Depay?

4 september 2015 om 23:42

Ja en ook ietsje talentvoller. Maar in de toekomst kunnen het beide toppers worden.

5 september 2015 om 01:26

Hij is niet beter. Totaal niet. Heeft bijzonder weinig laten zien en heeft weinig ervaring. Lijkt daarbovenop geen killer te zijn dus geen juiste spits voor Man United. Loopt ongeveer 1 op 4 in Frankrijk.

5 september 2015 om 09:15

En hij heeft al die wedstrijden natuurlijk de volle 90 minuten gespeeld als 18/19-jarige..

Denk na!

4 september 2015 om 23:43

*memphis

5 september 2015 om 01:31

Hij heet gewoon Depay, grapjas

5 september 2015 om 02:11

En hij heet ook Memphis. Aangezien hij heeft aangegeven niet te willen worden geassocieerd met zijn achternaam, en men dat vervolgens honoreert, is ook 'gewoon' gewoon, grapjas.

5 september 2015 om 07:18

Leuk en aardig dat hij memphis genoemd wil worden.. Ik noem hem gewoon depay als ik dat wil.

5 september 2015 om 09:13

Oke coole boy. Doe dat maar..

Gebrek aan respect heet zoiets.

frankrijk heeft wel een aardige selectie zo

Lloris
Debuchy
Varane
Mangala
Digne
Pogba
Kondogbia
Griezzman
Martial
Ribery
Benzema
5 september 2015 om 00:23

Ribery is gestopt

Ook ik had er nog nooit van gehoord. Toen man united hem gehaald had, heb ik hem ook maar gehaald bij fifa 15 :-P

Martial is nu al beter dan Rooney. Is over een paar jaar beter dan suarez en aguero.
Ik vond het ook raar dat hij maar voor 80 miljoen ging.

Ze zien toekomst in die jongen. maar het is wel erg overdreven dat ze 60 max miljoen er voor hebben betaald ..

5 september 2015 om 04:49

Max 80 miljoen

5 september 2015 om 10:06

Hij is voor 50 miljoen gekocht..snap niet dat vz steeds met die bedragen komt.

5 september 2015 om 07:20

Hij is de toekomst.. Believe me. Barca of real komt over een paar jaar voor martial, en of depay dan geen blind paard meer is zien we dan wel

Jammer, VZ berichtte het bedrag in het vorige artikel 1 keer goed, maar hier gaan ze weer. Weer dat "minimaal 60 miljoen". Ben benieuwd welke bron ze daarvoor gebruikt hebben. Het is dus circa 49 miljoen euro, voor alle duidelijkheid.

On topic:
Ik heb er alle vertrouwen in dat Martial het ontbrekende puzzelstukje is in het elftal van Van Gaal. Hij hoeft eigenlijk niet eens zoveel bijzonders te kunnen. Rooney, Memphis, Mata en ook Schweinsteiger en Blind zorgen al wedstrijden lang voor genoeg aanvoer in en rond het strafschopgebied, maar er is nooit iemand die het kan afmaken. Het enige wat Martial moet doen is aanspeelbaar zijn in de 16 en die ballen binnenschieten als ie ze krijgt aangespeeld. Waarschijnlijk zullen zijn dribbels en balvaardigheden niet eens nodig zijn, aangezien dit United behoefte heeft aan een diepe spits. Laat alle voorwerk maar aan de rest over, gewoon intikken die ballen. Als hij niet te veel gaat zwerven en op zijn plek voorin blijft, zie ik hem er elke wedstrijd wel minstens 1 inleggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren