Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo waardeert actie van Man United-fans: ‘Maar ik zit goed in Madrid’

Laatste update:

Bij de wedstrijd tussen Villarreal en Real Madrid vloog er plotseling een vliegtuig over El Madrigal met een boodschap gericht aan Cristiano Ronaldo. “Kom naar huis, Cristiano”, was de tekst van een groep fans van Manchester United. De actie van de supporters is Ronaldo inmiddels ter ore gekomen en de Portugees waardeert het, maar een terugkeer is voorlopig niet aan de orde.

/

“Ik heb altijd gezegd dat ik familie heb in Manchester, maar ik zit goed op mijn plek in Madrid”, begint Ronaldo in gesprek met La Gazzetta dello Sport. “Ik ben blij dat de fans van Manchester United waardering voor mij hebben, dat wil zeggen dat ik een goede indruk heb achtergelaten.”

Ronaldo was tussen 2003 en 2009 actief in Manchester. De nu 29-jarige superster maakte een fantastische indruk en transfereerde in de zomer van 2009 voor 94 miljoen euro naar Spanje. De voorbije weken doken er geruchten op dat Ronaldo het minder goed naar zijn zin zou hebben, onder meer door het vertrek van zijn vriend Ángel Di María.

Denk je dat Cristiano Ronaldo in de toekomst terugkeert bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het eerlijk gezegd zielig voor United maar tegelijk ook te triest. Ja hij is hun ex speler maar United is een grote club en er zullen altijd wereldspelers gaan en komen. Waarom als een kind achter Ronaldo blijven en dan telkens afgewezen worden.

Past niet bij een groot club als United

2 oktober 2014 om 16:14

Ik vind het helemaal niet zielig voor United, omdat ze, wat jij ook zegt, als een klein kind steeds smeken voor een terugkeer van de Portugees naar Old Trafford. Dat is pas zielig en kinderachtig.

2 oktober 2014 om 16:15

Volgens mij staat er duidelijk in de tekst dat dit een acti was van wat fans en niet de club Manchester United.

2 oktober 2014 om 16:17

Alsof de club dit zelf niet wilt?

2 oktober 2014 om 16:27

Ook United doet wanhopig omtrent Ronaldo.. Echt zo kansloos..

2 oktober 2014 om 16:33

hoeveel keren zat Real niet achter sommigen spelers en toch ook afgewezen.

vind je dat ook zielig.

2 oktober 2014 om 16:58

Weetje wat pas triest is, die discussie wie beter is weer oplaait... Wat maakt het nou uit of hun smeken om zijn terugkeer? Ik kan het wel waarderen, mooie actie zou je bij Real nooit zien, want die fluiten liever een clubheld uit.

2 oktober 2014 om 22:34

@ Joey-AFCA

Ach simpele ziel joh. Doe nou niet alsof dat de Real Madrid supporters nooit eens iets goeds kunnen doen. Precies alsof dat de United supporters altijd even lief zijn.

2 oktober 2014 om 16:52

@dommadridista

Het is geen actie van United, maar van de supporters. Bovendien is het vrij begrijpelijk dat ze de winnaar van de gouden bal en de beste van het moment graag in hun team hebben, toch?

2 oktober 2014 om 18:08

De meeste United fans stonden ook echt niet achter deze belachelijke actie. Ik lees op meerdere forums/sites hierover en veel fans schamen zich zelfs ervoor. Gewoon omdat er een groepje fans dit doen betekent het niet dat gelijk heel United hier achter staat

Man, ik baal van deze reactie, maar het is natuurlijk meer dan begrijpelijk. Wat heeft hij nu te doen in Manchester?

Spelen geen CL en wellicht volgend jaar ook niet, United heeft het geld niet eens, bij Madrid is hij de abslute sterspeler en scoort erop los, en lijkt eindelijk en definitief Messi onder zich te hebben gehouden, heeft zoals gezegd op dit moment veel meer vrienden in Madrid dan in Manchester en natuurlijk is de Spaanse competitie bij far beter dan de Engelse.

2 oktober 2014 om 16:18

United heeft het geld niet? De Spaanse competitie by far beter dan de Engelse? Wat heb jij gesnoven? United is een club die meer geld heeft dan Real. En de Engelse en Spaanse competitie liggen dicht bij elkaar, de Engelse vind ik iets beter, maar het scheelt niet veel.

2 oktober 2014 om 16:23

Je weet hoe het ging in de Europa (vorig jaar)?

2 oktober 2014 om 16:29

United heeft idd geen geld om 150 miljoen euro voor 1 speler te betalen en ook nog eens de torenhoge salarissen te betalen van een kaliber Ronaldo. Dus nee, daarbij kan Real veel meer spenderen dan United.

Het is gewoon bewezen hoor dat de Spaanse clubs beter zijn dan de Engelse, dat blijkt wel uit de resultaten van afgelopen 4 seizoenen. De enige club die echt presteert in de CL is Chelsea.
Arsenal zou in Spanje wellicht 4e worden maar kan ook zo maar 6e worden. Terwijl ze in Engeland zoiezo favoriet zijn om top 4 te eindigen.

Manchester United deed het erg goed in 2010/2011 door de finale te halen, maar is daarna heel erg hard afgezakt.
Manchester City presteert nooit wat in Europa. Vorig seizoen wel de 2e ronde en verloren ruim van het slechste Barcelona in 7 jaar tijd.
Liverpool zal ook niet de 2e ronde gaan bereiken dit seizoen. Ze staan dan wel gelijk met Basel, maar het programma spreekt boekdelen.
Tottenham is een echte Europa League ploeg, die de laatste seizoenen ook door clubs werd uitgeschakeld wat geen topclubs zijn.

Ik geef wel toe dat de degradatieclubs beter zijn dan de Spaanse, maar men kijkt toch vooral naar de top.

Even ter vergelijking, qua prestaties en selecties.

Chelsea - Barcelona, gelijkwaardig, zo niet Barcelona beter.
Manchester City - Real Madrid. Real natuurlijk.
Arsenal - Atletico, Atletico.
Liverpool - Valencia, Valencia.
Manchester Utd - Sevilla, Gelijkwaardig. Misschien United in het voordeel.
Everton - Bilbao, Wellicht Everton.
Tottenham - Villarreal. Villarreal
Southampton - Sociedad, Sociedad.

Dit is mijn mening, maar de Europese resultaten laatste jaren spreken boekdelen.

2 oktober 2014 om 16:31

Engelse iets beter? Barca, Real én Atletico pakken de gehele Engelse top 4, één voor één. Al zal Atleti meer moeite hebben. De Spaanse competitie wordt echt onderschat. Omdat er wat 'grotere' namen kunnen worden aangetrokken door de wat kleinere Engelse clubs betekent niet dat ze een betere competitie hebben. Tactisch zijn alle Spaanse teams veel verder. Durf te wedden dat clubs als Valencia, Bilbao en Sevilla clubs als Everton, Tottenham en zelfs Liverpool in bijvoorbeeld een tweeluik gewoon zouden verslaan. Misschien zijn alleen de degradatie kandidaten in de PL wel wat beter ja.

2 oktober 2014 om 17:01

Paulbarcafan heeft volledig gelijk!
Wat presteren de Engelse clubs in de CL en El??
Niks!
Het is niet omdat de Spaanse clubs veel minder geld hebben dat ze slechter zijn.
Zoals aangegeven kijk naar de prijzen in de CL en El.
En nog iets sinds wanneer heeft Man UTD meer geld dan Real??
Zo te zien heb je de laatste cjifers niet binnen gekregen.
Grootste omzet en meest waardevolle club.
Om terug te komen welke de betere competitie is en enkel naar de bekers
gekeken wordt dan is inderdaad de Spaanse competitie, en nu even de woorden van Paulbarcafan gebruiken, by far de beste!
Dus stop jij met snuiven wat het ook mag zijn.

2 oktober 2014 om 19:52

@ paulbarcafan

Dat is onzin dat Man Utd, Ronaldo niet kan betalen. Als je ziet wat ze dit jaar allemaal gekocht hebben + salarisen van o.a. Falcao & Shaw.

Hier doe je het toch voor (nast die miljoenen)
Een hele mooie gebaar

2 oktober 2014 om 16:56

Om onbekende reden is mijn reactie hier neer gezet, waarschijnlijk omdat ik reageerde op een reactie die op dat moment verwijderd werd.

ja jammer dat Ronaldo + Real het altijd daar van moet hebben.

ik denk dat Ronaldo ook niet terug gaat.

want scoren in England is een stuk moeilijker dan in Spanje... en dat weet hij dondersgoed...

als hij terug keert dan is het puur voor liefde alleen wil M. Utd hem zo leeftijd van 34 en 35 jaar.

2 oktober 2014 om 16:41

Wat si dit voor een domme reactie. Ronaldo heeft zich al bewezen in Engeland. In tegenstelling tot Messi, zal het je even vermelden want deze discussie voer je toch zo graag

2 oktober 2014 om 17:08

Wat is de CL ?
Onderdeel van de Spaanse competitie misschien? ?
Heb je nooit iets zinnigs zien melden.
Alleen maar haat richting Real en al wat met Real te maken heeft.
Dus de recorden die Messi aan fladeren heeft geholpen zeggen niks??
Stop met je onzin en geniet van elke speler die voor spektakel zorgt.

2 oktober 2014 om 17:08

Records

2 oktober 2014 om 17:17

Want hij heeft niet (gedeeld) meeste doelpunten gemaakt in één seizoen als linkshalf. Als ik jou was zou ik maar beter kijken naar de feiten

2 oktober 2014 om 19:23

linksbuiten

ik heb alle ronaldo goals gezien en die heeft hij bijna allemaal van binnen de 16 wat een en onzin

wie durft mij te laten zien dat ronaldo zijn goals allemaal van linksbuiten heeft gescoort.

juistem niemand ronaldo is altijd te vinden in de 16 gebied dan komen sommigen beweren hij is linksbuiten. bullshit

puur spits

3 oktober 2014 om 09:56

Allemaal binnen de 16? . In zijn tijd bij Man UTD scoorde hij juist vaak van afstand. De goal in de CL tegen Porto ook niet gezien zeker? Ook bij Real scoort hij nog regelmatig van afstand. Het is niet gauw goed he?

hhmm, klote om te lezen. Ik had al zo'n vermoeden dat hij nog wilt blijven...ik denk dat hij eerst Raul zijn record wilt verbeteren. Het scheelt nog een stuk of 80 doelpunten, dus misschien over 3jaar
Viva Ronaldo!

Wie zou Ronaldo dan vervangen als hij weg zou gaan (dit of volgend jaar)?

3 oktober 2014 om 09:57

Als Jese Rodriquez fit is en blijft, kan hij aankomende jaren wel naam gaan maken. Maar Hazard is ook vaak genoemd als opvolger van Ronaldo. Maar wat natuurlijk ook kan, is Bale naar links en een rechtsbuiten.

Volgens mij is de vraag niet of hij vertrekt naar MU, maar wanneer. Persoonlijk denk ik sneller dan iedereen hier denkt.

2 oktober 2014 om 19:07

Randypieper

Wat is er mis? merk je de knipoog niet?

Ga maar terug naar je familie na je voetbalcarrière Madrid zonder Ronaldo is geen Real.

Als United zijnde zou ik het niet eens meer proberen die man begint ondertussen ook op leeftijd te raken. En ze moeten eerst maar eens lekker de verdediging verbeteren!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren