Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo troeft Messi af in lijst van rijkste voetballers ter wereld

Laatste update:

Dat voetballers veel verdienen moge duidelijk zijn, maar je hebt altijd baas boven baas. Goal zette de allerrijkste voetballers ter wereld op een rij. De rijkste spelers ter wereld ontvangen stuk voor stuk een enorm salaris van hun werkgever, maar reclame-inkomsten zijn minstens zo belangrijk voor de topspelers. De twee beste spelers ter wereld blijken ook de rijkste spelers ter wereld.

/

Neem de nummer tien op de lijst: Thierry Henry, met een geschat vermogen van 57 miljoen euro. De 36-jarige Fransman zit in de herfst van een fantastische carrière, maar daarnaast is of was hij het gezicht van grote merken als Puma, Renault en Gillette. Ook andere activiteiten zijn belangrijk. Zo investeerde Gianluigi Buffon een deel van zijn vermogen in een bedrijf en na waardestijging van zijn aandelen heeft hij een geschat vermogen van 63 miljoen euro. Zlatan Ibrahimovic (69 miljoen), Ronaldinho (78 miljoen) en Neymar (80 miljoen) zijn andere topvoetballers die met een gerust gevoel op de bankrekening kunnen kijken.

De top vijf van rijkste spelers ter wereld wordt geopend door Kaká. Bij Real Madrid kreeg hij nog negen miljoen euro salaris per seizoen, bij AC Milan is dat ongeveer de helft. Desondanks is hij al lang en breed binnen, met een vermogen van 82 miljoen euro. Kaká verdiende een vermogen door deals met adidas, EA Sports en Sony. Nummer vier op de lijst is Wayne Rooney, die bij Manchester United liefst 365.000 euro per week verdient. De aanvaller staat mede daardoor op 84 miljoen euro.

/

Samuel Eto’o is de eerste speler in de top drie van de lijst van rijkste spelers ter wereld. Bij Anzhi Makhachkala ontving de spits liefst twintig miljoen euro per seizoen. Daarnaast is de 32-jarige aanvaller van Chelsea het gezicht van merken als Puma en Ford. De grens van een vermogen van honderd miljoen euro wordt gepasseerd met de nummer twee: Lionel Messi. De aanvaller van Barcelona wordt door velen gezien als de beste ter wereld, maar volgens deze lijst is hij niet de rijkste. Met een salaris van vijftien miljoen euro en megadeals met merken als adidas, Turkish Airlines en Gillette hoeft de Argentijn in ieder geval niet op de kleintjes te letten. Liefst 146 miljoen euro is zijn geschatte vermogen.

Messi wordt afgetroefd door zijn grote rivaal Cristiano Ronaldo. De superster van Real Madrid is een fantastische voetballer en daar staat een megasalaris tegenover (zeventien miljoen euro per seizoen), daarnaast is hij ook nog eens een mode-icoon. Ronaldo sloot een enorm contract met Nike en is het gezicht van merken als Armani, Castrol Edge en Herbalife. In totaal kan de Portugees beschikken over 148 miljoen euro. Ronaldo is de opvolger van David Beckham, vorig jaar nog de rijkste. Beckham beëindigde zijn carrière en verdween uit de lijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar! Blaag van 22 met een bankrekening van 80 miljoen euro! moet niet veel gekker worden. Als die jongen stopt hoeft hij nu al nooit meer te werken en zijn familie ook niet.

10 maart 2014 om 14:24

En 5 generaties later ook niet

10 maart 2014 om 14:26

Ik denk het wel, want rijke mensen verspillen nou eenmaal meer.

10 maart 2014 om 14:28

5 generaties later ook niet? Ik denk wel 50 generaties

10 maart 2014 om 14:28

Dat ligt aan je uitgavenpatroon inderdaad, volgens mij is 2 mil genoeg om met pensioen te gaan als je normaal leeft. Heb je echter 20 auto's en acht huizen dan kan je beter doorwerken.

10 maart 2014 om 14:40

Ik las vorig jaar voordat Neymar naar Barca kwam dat hij al bijna failliet was omdat hij veel te veel uitgaf waaronder een Yacht van 10 miljoen euro........

10 maart 2014 om 15:24

Ik denk wel veel meer generaties

10 maart 2014 om 16:28

2 miljoen is genoeg als je zuinig leeft ja, ligt er ook aan vanaf welke leeftijd.
Als jij 85 word en je moet vanaf bewijs van spreken 0-85 leven van 2 miljoen dan moet je redelijk zuinig aan doen.
1x per jaar op vakantie, auto om de zoveel jaar, hypotheek etc zijn niet gratis, belasting dat je afstaat... je kan je er lelijk in vergissen.
Kinderen die tot hun 18e een ton kosten ongeveer.
Stel je hebt een huis van 3 ton, een auto van 35.000 euro, dan moet je ook nog eens benzine betalen, wegenbelasting, inkomensbelasting etc etc.

Al met al ben je in je hele leven wel meer dan 5 ton aan primaire dingen kwijt zoals ik al aangeef een auto, huis( inboedel), kinderen en voedsel

10 maart 2014 om 16:49

rentenieren

10 maart 2014 om 18:09

Klopt, maar even los van het 'vermogen' over die inkomsten betalen ze ook belasting.
Als iemand 2 miljoen in Nederland(ander belastingsstelsel) is hij al iets van 50% kwijt aan belasting.

10 maart 2014 om 20:17

Dan ken jij mijn vrouw niet:-)

10 maart 2014 om 21:53

Aha mike die kosten was ik natuurlijk vergeten... die hebben nog wel de meeste kosten.

11 maart 2014 om 10:22

Met alleen rentenieren ga je het niet redden. Je betaalt over je gehele vermogen al 1,2% rendementsbelasting, dus ook over de waarde van je tien huizen. Daar gaat je spaarrente uiteindelijk niet tegenop boksen!

11 maart 2014 om 10:25

Die 1,2% is in Nederland overigens laag, in andere landen (en zeker Spanje geloof ik) is dit een stuk hoger.

10 maart 2014 om 14:25

Vind ik ook, Neymar komt net kijken en heeft nu al meer dan Dinho, Henry of Zlatan. Hoe ziek is dat?

10 maart 2014 om 15:59

Neymar is de most marketable player, ga maar eens naar Brazilië, daar heb je alles Neymar, kleding, snoep, eten, drinken, speelgoed etc. zelfs een Volkwagen Up! Neymar edition volgens mij.

10 maart 2014 om 17:42

Is idd ziek, maar zoals Floyd ook al aangeeft het zijn andere tijden. Marketing is in de tijd tussen Dinho/henry etc. zo snel verandert met de opkomst van allerlei social media etc. Zo maak je een publiekslieveling als Neymar in notime tot een marketing product waar je u tegen zegt.

10 maart 2014 om 14:25

Is ook niet zo gek als je naast je ''gewone'' salaris sponsor deals hebt met Nike, Panasonic, Heliar, Volkswagen, Claro, Santander, Guarana Antarctica, Ambev, Red Bull en Unilever.

10 maart 2014 om 14:26

Vermogen... Niet bankrekening. En ik weet niet wat voor dom geklaag dit is maar die gast bezit aardig wat vastgoed in Brazilië. Dus het is dan doodnormaal dat zijn vermogen (geen bankrekening dus) zo hoog ligt.

10 maart 2014 om 14:27

Dat heb je goed gezien.
Wat voor talenten heb jij meneer de criticaster?

Laat me raden: klagen met een saldo van -1000

10 maart 2014 om 15:38

De beloningen in de voetbalwereld zijn ook gewoon krom. Daar mag iemand best wat over zeggen zonder met een drogreden te worden afgebekt.

10 maart 2014 om 16:31

Dus we mogen ook niet klagen/kritiek leveren over politici? die verdienen ook enorm veel, hebben talent om alles recht te 'lullen' wat krom is etc.?
Wat een domme reden voetbalfan.

10 maart 2014 om 16:08

Ja dat is goed mogelijk maar een paar jaar geleden verdiende hij 10 milj per jaar bij Santos maar hij maakte 20 milj op. Hij had heel veel bezittingen jachten veel huizen auto,s enz enz. Tegenwoordig is het niet meer zo dat als je eenmaal rijk bent ook is het 80milj dat je ook rijk blijft.

Maar idd moet niet gekker worden het is en blijft nog altijd voetbal een spelletje Europa word al net als Amerika helaas

11 maart 2014 om 10:47

Voetbal is entertainment... daar gaat enorm veel geld in om.
Weet niet hoeveel de 'world series' / superbowl etc allemaal oplevert ?
Maar als je hoort voor hoeveel de Uefa binnenharkt met haar toernooien... meer dan een miljard.
Overigens volgens mij het vermogen als het goed is valt o.g, boten en auto's vallen daar ook onder.

Dit is toch niet meer normaal, haha! Wat een bedragen.

Neymar met 80 miljoen euro? Net voor de overstap naar Barcelona las ik dat hij nog een jacht (9 miljoen euro) had gekocht en echt paycheck to paycheck leefde. Zou me eerlijk gezegd verbazen dat hij nu al 80 miljoen bij elkaar heeft gesprokkeld op deze leeftijd. Met alles wat is overgemaakt (salaris, tekensom, wat zijn papa heeft gekregen) zou hij rond de 20-35 miljoen moeten zitten.

10 maart 2014 om 14:26

Haha paycheck to paycheck is meer voor minimumloon/ bijstand inkomens, Neymar was op z'n 20e al de hoek om.

10 maart 2014 om 14:33

Wat verdiende hij bij Santos, een paar miljoen (5-8 of zo)? Als je echt zo decadent leeft en dure huizen en een jacht koopt etc. dan kun je echt wel nood hebben aan wat extra geld.

10 maart 2014 om 16:32

Volgens mij al zowat 8-10 miljoen, heeft daarnaast al op jonge leeftijd heel veel sponsor contractjes gehad.

10 maart 2014 om 14:39

Wat je vergeet is dat de zooi die die gasten allemaal kopen (huizen, jachten, auto's etc) niet veel in waarde verminderen... Deze on, en- roerende zaken worden meegeteld in het vermogen...

Ongelofelijk Neymar staat nu al op de 6de en dat op zijn leeftijd plaats met 80 miljoen euro en staat gewoon boven legendarische spelers terwijl hij net komt kijken. Als Neymar zo blijft verdienen zie ik hem Ronaldo en Messi inhalen.

10 maart 2014 om 14:39

Hoe bedoel je ongelofelijk? Heb je enig idee hoe populair Neymar wel niet is ? Hier merken we er niks van maar in andere landen, met name Brazilië staat hij op gelijke voet met Justin Bieber. Hij heeft dan ook immense sponsorcontracten en bezit vastgoed in Brazilië. En daarnaast heeft hij nog zijn salaris. Is het dan nog steeds zo ongelofelijk?

10 maart 2014 om 14:42

Neymar is inderdaad ook gewoon een merk.

10 maart 2014 om 14:47

Dat ongelofelijke zet ik wel erbij, maar zo bedoel het niet. Ik bedoel gewoon dat je dat niet zo snel ziet voorkomen iemand die zo jong is en al zo'n vermogen heeft. Dat hij zo populair is in Brazilië weet ik. IK zie dit bericht niet als onzin.

Sommigen voelen een stijlverschil tussen de twee vormen. De vorm met -e- komt meer voor in de spreektaal. De vorm zonder -e- doet iets formeler aan, en klinkt ook vaak sterker: ongelooflijk is een graadje erger dan ongelofelijk. In gesproken taal is ook ongelófélijk mogelijk (met beklemtoning van de o en de e): in dat geval wordt de betekenis eveneens versterkt.

10 maart 2014 om 14:39

In brazilie is het een geote jongen. Wij zelf komen net kijken. Neymar is al sinds zn 18de een superster denkje dat brazilie geen topsalarissen kan betalen

10 maart 2014 om 14:57

Top salarissen en Brazilië? Voor top salarissen moet je toch echt bij Liga of in de PL of Serie A o de BL zitten.

10 maart 2014 om 15:02

@peter Osgood

Santos heeft voor Neymar, bepaalde divisies (als ik het zo mag noemen) binnen de club opgeofferd om hem te kunnen behouden...

Het vrouwen- en futsalteam zijn slachtoffers geworden om Neymar te kunnen betalen. Ik weet dan wel zeker dat hij zeer rijkelijk is beloond in zijn Santos-tijd. Dat verklaart ook zijn grote vermogen voordat hij naar Barça ging.

10 maart 2014 om 15:41

Neymar verdiende rond de €1.2 miljoen per maand en dit is inclusief sponsorinkomsten, dus het is nog steeds geen top salaris binnen het voetbal. Nu verdient neymar Monthly: GBP 495,833.00 en dit bedrag is exclusief sponsorinkomsten, omgerekend is dat €594502,60 en sinds hij naar Barca is vertrokken verdient hij ook meer aan sponsorinkomsten. Bij Santos verdiende hij €527894,44 per maand en bij Barca kan hij steeds meer verdienen en ook de bonussen zijn veel beter dan bij Santos.

10 maart 2014 om 16:14

@ Peter Osgood

Nadat Santos het vrouwen- en futsalteam had opgeofferd om Neymar te kunnen behouden en dus bij te laten tekenen (tot 2014), werd zijn salaris opgewaardeerd naar £110,000 (after taxes) per week. Dat is meer dan £5.7 miljoen per jaar (netto) wat neerkomt op een jaarlijkse basissalaris van meer dan €6.84 miljoen.

Ook was er in zijn contract een bonus opgenomen ter hoogte van £244,000 wat zijn totale jaarsalaris kon doen of zelfs deed stijgen tot meer dan £5.94 miljoen per jaar. Omgerekend levert dit een jaarsalaris (inclusief variabele) op van meer dan €7.12 miljoen.

Dit is dus wat uitsluitend Santos, Neymar betaalde na zijn laatste contractopwaardering. Als dit geen topsalaris is, weet ik het niet meer xd.

Sterker nog: als ik de berichtgevingen van Neymar's nieuwe basissalaris (van Barça) mag geloven, is hij er amper op vooruit gegaan... Want de berichtgevingen zeggen dat hij een basissalaris van €7 miljoen per jaar heeft bij Barça. Dit is dan natuurlijk exclusief sponsorcontracten en variabelen.

Edit: voor het geval je een wijsneus bent en om bronnen gaat vragen, bij deze: http://www.goal.com/en-us/slideshow/2467/18/title/...

10 maart 2014 om 16:39

je weet dat je onzin praat maar toch ga je door. Ik weet niet watvoor beeld je van brazilie hebt maar het is in iedergeval de foute. Ze zijn allang niet meer armoedig en brazilie is bijna een wereldmacht aan het worden. Een salaris van neymar betalen is het minimale haalbaar. Niet zo neerbuigend kijken terwijl je het niet beter weet

Neymar haalt ze allemaal in nu al 80 miljoen come on? Word steeds gekker, die geld kan je amper op krijgen . 148 miljoen pff abnormaal luxe leventje zou je hebben , zou al enorm blij zijn met 100.000 haha achja keep dreaming.

10 maart 2014 om 14:41

Vergis je niet hoor, Mike Tyson wist ook zo'n $300-400 miljoen te doen verdampen.
Mensen met zoveel geld, hebben namelijk ook een heel ander uitgavepatroon. En nu krijgt zo'n jongen nog heel veel binnen, waardoor hij zich die uitgavepatroon kan permiteren. Maar als zo iemand eenmaal gestopt is, zie je vaak geen verschil qua uitgaves en dat kan het nog behoorlijk mis gaan.

10 maart 2014 om 16:36

Een dikke mega villa van 15 miljoen, jacht van 10 miljoen, tientallen dikke bakken.
Uitgavenpatroon bij dat soort mensen is ook vele malen hoger dan die van ons dus geld uitgeven kunnen ze wel.
Een type a'la Neymar geeft ook wel een paar miljoen per jaar uit hoor.

Stel je werkt bij weet ik veel, een supermarkt en je moet het doen met 1000 euro p/m dan is een nieuw paar schoenen van 150 euro enorm veel... dus 15 van je inkomen.
Als Neymar dat uitgeeft dus die 15 is het wel veel, maar niet naar zijn inkomen.

Nou Barça waar wachten jullie nog op, snel gaan rechtzetten dit dmv salarisverhogingen, tel daar binnenkort nog een nieuwe Turkish airlines reclame bij op en de scheve gezichten in het Messi kamp worden nog even uitgesteld.

10 maart 2014 om 16:38

Turkish sponsort ze toch al een tijdje? ik was een paar jaar geleden in Camp Nou en op het scorebord(dat overigens afstamt uit het jaar 0)stond toen ook al Turkish Airlines.

10 maart 2014 om 17:30

Messi heeft een contract met turkish airlines en maakt foto's en reclames, daarnaast wordt Barça inderdaad ook gesponsord door Turkish.

Sinds dat ongeluk in Amsterdam sponsort Turkish airlines sowieso zo wat heel de wereld en hebben ze echt belachelijk veel geld daaraan uitgegeven. Zelfs de euroleague ( de champions league van het Basketbal) heet tegenwoordig: turkish airlines Euro league :S

10 maart 2014 om 18:07

Oh messi persoonlijk, ja die ken ik dan inderdaad.
Samen met Kobi briant.

Haha Neymar meer geld dan koning Zlatan onmogelijk.

Best relaxed, zo'n overzichtelijk lijstje.

Absurd dat Neymar nu al zoveel geld heeft. Komt gewoon voor zijn sportieve ambities naar Europa en niet voor het geld. Vind dat wel bewonderenswaardig.

10 maart 2014 om 14:31

Als de lijst klopt hoeft het ook niet meer voor het geld te doen :P

10 maart 2014 om 16:39

Op zulke momenten wenste ik dat ik echt goed kon voetballen... al is het in 1e instantie dat ik het mooie wit-rood-wit kon dragen van m'n cluppie!

Dikke onzin deze lijst. Klopt niets van. Deze lijst was d'r een jaar geleden ook al. Iemand vergeten hoeveel Ribéry verdient enzo.. Meer dan buffon. Ps.. Zlatan.. Zoveel clubs gehad heeft meer dan 100 mil eigen vermogen. Contract bij nike enzo.. Bij psg dik salaris en eerdere clubs ook dik salaris gehad. Klopt niets van.. Hij heeft sowieso meer dan neymar

10 maart 2014 om 16:23

Ribery heeft misschien een hoger salaris, maar hij heeft nou niet echt het ideale gezicht voor reclames en daarom wordt hij afgetroefd door veel andere spelers.

Wie zou de rijkste Nederlander zijn? Van Persie of Sneijder?

10 maart 2014 om 14:40

Sneijder... Maar die volgt op van Nistelrooij en Bergkamp!

10 maart 2014 om 14:52

Inderdaad, V Nistelrooij stond vorig jaar in de Quote 500 op de 500ste plaats, met een vermogen van 50 miljoen.

10 maart 2014 om 16:41

Bergkamp had ook 45 miljoen een dik huis.(ooh zie het al bij Bekkerz)
Verdiende Sneijder bij inter niet iets van 14-16 miljoen??

11 maart 2014 om 01:12

Robben zou nog kunnen?

Neymar al 80 miljoen op zo een jonge leeftijd? Wie weet zit die jongen na zijn carriere aan de 500 miljoen ofzo.

Alleen kwa prijzen komt Ronaldo niet eens in de buurt bij messi en daar draait het om

10 maart 2014 om 14:39

Wat heeft dat er nu eigenlijk mee te maken? Welke discussie wil je op gang brengen. Verwijder je profieltje als je enkel en alleen over Messi en Ronaldo wil discussiëren of wie er nu de beste is. Zielig

10 maart 2014 om 14:54

.... volgens mij hebben wij het hier niet over prijzen, en zelfs dan denk ik dat CR7 in ze hele loopbaan tot nu toe meer prijzen heeft dan Messi... maar misschien heb ik het mis.

On:

er komt zo veel bij kijken bij zo een bedrag, sponsors betalen die gasten ook een hoop geld, plus dat CR ook in Portugal een hoop reclames maakt waaronder verzekeringen en en Bank en dan heb je ook nog natuurlijk Nike en Armanie.

10 maart 2014 om 14:56

Helemaal niet waar en nergens op gebaseerd. Qua individuele prijzen zitten ze rond hetzelfde aantal. Qua internationale prijzen met argentinie en protugal allebei niks.en bij de club heeft Messi er meer.

En ik denk dat het wel zo reeel is om te zeggen dat jij niet bepaalt waar het bij deze voetballers om draait. Iedereen heeft z'n eigen beweegredenen om te spelen, en dat is vooral voor de passie en het houden van voetbal en niet meteen voor de prijzen. Misschien voetbalt een voetballer puur voor t geld en boeit hem prijzen niks. Zeg niet dat 't geval is maar dat weten wij niet. Of je kent Ronaldo en Messi persoonlijk, wat ik betwijfel. Ook heeft Ronaldo bij meerdere clubs laten zien wat hij kan, Messi alleen bij Barcelona.

Maargoed, je bent overduidelijk een Messi & Barcelona fan. Helaas voor jou dat het dit jaar niks wordt. Ronaldo weer wat prijzen, en veel cash :D erbij.

10 maart 2014 om 15:16

Ronaldo heeft weliswaar wil zilver in 2004 gepakt, en brons in 2012. Qua clubprijzen heeft Messi er stukken meer. Qua individuele prijzen scheelt t niet veel.

10 maart 2014 om 16:42

Prijzen zijn fantastisch... maar als je stopt met voetbal heb je daar niet zo heel veel meer aan.
Dan heb je namelijk geld nodig en dat hebben deze mensen meer en meer en meer en nog duizend keer meer dan genoeg lijkt mij

Neymar had ik helemaal niet verwacht dat hij nu al een vermogen heeft van 80 mil.
Volgens mij hebben ze al het geld die ze van barca in de transfer gekregen hebben meegerekend.

Hoe komt dat Neymar al 80 miljoen euro heeft? Die kan toch niet evenveel verdiend hebben als Ronaldinho in heel zijn carriere?

10 maart 2014 om 14:52

David beckham was ook niet de beste maar omdat het een knappe jongen waa.verdiende hij het meeste. Voetballers doen naast voetbal nog modelwerk sponserwerk etc. Dat heeft niks met voetbalkwaliteiten te maken. Wat je wil verdienen. Ronaldo zou voor zn kwaliteiten ook geen 100 miljoen kosten maar hij heeft veel vrouwelijke fans die ook zijn shirt zou kopen.

jammer dat we nog niet weten wat het vermogen van eto'o is.

10 maart 2014 om 14:58

Tussen de 84 en de 100 miljoen

even opgezocht, 85 miljoen.

10 maart 2014 om 16:43

Viel me inderdaad ook op, staat wel dat hij 20 miljoen verdiende maar niet hoeveel nou zijn vermogen is.

Ach wat maakt het nou uit, 50 miljoen of 150 miljoen.. Ik geloof niet dat ze er anders van gaan leven. Met beide bedragen kun je kopen wat je wil.

Messi troeft Ronaldo af in lijst met beste voetballers ter wereld!
4 goude ballen!

10 maart 2014 om 16:16

Messi troeft Ronaldo niet af met beste voetballers ter wereld.
De meest recente heeft hij gewonnen en dus is Ronaldo op dit moment beter.

Is ook wel te zien aan de prestaties van Barca. Weer verloren dit weekend.
4 gouden ballen is knap. Maar dat hij Ronaldo aftroeft? nee daar is geen sprake van.

nerazurri

zijn gewoon feiten ik bedoel er verder niks mee.. omdat er alleen naar geld gekeken word en mensen vergeten waar het echt om gaat..

10 maart 2014 om 16:17

Je bent gwn voor Barcelona, en je ziet elk mogelijk artikel als kans op opnieuw deze discussie te starten beetje vermoeiend...

Haha Ronaldo is gewoon de beste voetballer ter wereld en hij is nu ook de rijkste voetballer. Ronaldo is ook nog eens een model en heeft vrouwen voor het uit kiezen!

hahah en daar draait het om om vrouwen en geld?
welke records heeft ronaldo of prijzen? laatste cl was in 2008
ga toch spelen man.. je bent zeker nog minderjarig anders zou je dat niet zeggen

10 maart 2014 om 15:28

Ligt eraan waar je voorkeuren liggen. Ik weet dat mijn voorkeuren liggen bij vrouwen, geld en vrienden. Als je dat geld ook nog kan verdienen met je hobby is dat al helemaal fantastisch!

En ik raad je eens aan om onderzoek te doen naar Ronaldo. Naar zijn individuele prijzen en records. Je zal versteld staan. Oh ja, en dit jaar nog Ballon D'or. En hij verbreekt record na record. Weet niet of je onder een steen leeft.

Team prijzen heeft Messi er meer ja. Omdat hij bij het betere team speelde afgelopen vijf jaar. Als Real het betere team was dan was Messi maar half zo bekend als die nu is.

10 maart 2014 om 15:49

Records van Ronaldo

Wereld:
- Duurste voetballer ter wereld ( hier kan over gediscussieerd worden)
- Enige speler die heeft gescoord in vijf toernooien die na elkaar plaatsvonden (EK 2004, WK 2006, EK 2008, WK 2010, EK 2012)

Europa:
- De enige speler die de Gouden Schoen heeft gewonnen in 2 competities (spaans, Engels)
- Heeft in 6 achtereenvolgende CL wedstrijden gescoord
- Meeste goals in de groepsfase van de CL ( 9 goals )
- Meeste goals in de CL in een kalenderjaar (15 goals)

Engeland:
- De meeste competitietreffers gemaakt in een seizoen ( 38 goals )

Spanje
- De eerste spelers die in 6 achtereenvolgende Classicos heeft gescoord
- De eerste speler die zo snel 150 goals heeft gescoord in La Liga

Portugal:
- Topscorer Portugal
- Topscorer van Portugal op Europese Kampioenschappen ( 6 goals )
- Meeste EK wedstrijden gespeeld ( 14 )
- Meeste WK wedstrijden gespeeld ( 11 )
- Jongste speler die de 100 interlands heeft bereikt

Real Madrid:
- Meeste goals in een seizoen gescoord in alle competities ( 60 goals )
- Meeste goals in La Liga gescoord ( 46 goals)
- Meeste goals in een CL seizoen gescoord ( 12 goals)
- Meeste hattricks in een seizoen gescoord ( 7 hattricks)
- Eerste speler die in een seizoen tegen alle clubs heeft gescoord
- Eerste speler die zo snel 50 goals heeft gescoord
- Eerste speler die zo snel 100 goals heeft gescoord
- Eerste speler die zo snel 150 goals heeft gescoord
- Eerste speler die zo snel 200 goals heeft gescoord.

Dit zijn toch aardig wat records en nog mooie ook. En hij heeft ook genoeg mooie prijzen gewonnen in zijn carriere (al mag hij wel meer winnen met Real)

Even voor de duidelijkheid ik wil niet gaan provoceren. Ze zeiden bij Goal Neymar and his family, nou weten we dat Neymar ze vader geld kreeg van Barcelona maar ik dacht dat het alleen 'maar' om 40 miljoen ging. Heeft de familie van Neymar dus hij erbij meer dan 40 miljoen gekregen? Ik weet dat hij veel verdiende bij Santos maar dat was ongeveer 6 miljoen per jaar en sponsors erbij denk ik dat hij in totaal 15 miljoen verdiende.

Gaat echt nergens meer over, ik vind voetbal leuk om naar te kijken maar die bedragen gaan nergens meer over. Die gasten weten geeneens wat ze ermee aan moeten man.

Lekker zonder rijbewijs rondscheuren in een dure Ferrari, en als ze dan brokken maken gewoon even geld lappen en klaar.

Maar er zal wel geen verandering in komen omdat "de markt" zo nou eenmaal werkt en we dus gewoon van marktwerking kunnen spreken

Messi mag al blij zijn dat hij veel sponsorcontracten heeft en veel reclame maakt, omdat het niet werelds mooiste man is. Hij lijkt mij ook geen mode icoon o.i.d., ik zie hem meer als een verlegen man die de speler te wereld is.

Maar die bedragen zijn echt ziek en ik denk dat Neymar binnen 3 jaar al boven de 150 miljoen zit.

10 maart 2014 om 21:56

Nou vind zijn koppie meer waarde hebben dan bijvoorbeeld het mode icoon ronaldo... zonder de indruk te wekken dat ik homoseksueel ben(waar niks mis mee is overigens)
En Messi in een keurig pak zou prima in een Hugo Boss reclame mee kunnen.

Ronaldo vind ik persoonlijk iets te ijverig en iets te naja wil het woord niet in de mond nemen, dus noem het maar te ijverig.

Prachtig die dikke salarissen! Wat mij betreft verdienen ze het! Ik kijk elke week weer met veel plezier naar alle genoemde spelers! Blijft ten slotte vraag en aanbod..

10 maart 2014 om 17:52

Is zeker vraag en aanbod.
Prof voetballers offeren ook wel heel veel op. Echt heel veel, daarvoor dienen ze ook beloond te worden.

Maar 10+ miljoen per jaar is in mijn ogen echt té overdreven.

Messi verdient natuurlijk wel heel makkelijk geld met zijn deal met Gilette. Als je jezelf nooit hoeft te scheren ben je een mooi uithangbord

Neymar niet normaal en nog zooo jong

Ik vraag me af wie de rijkste voetballer zou zijn met ook alleen echt het geld dat ie met het voetballen heeft verdient

Ben zeer benieuwd hoe de salarissen en transferkosten over 15 a 20 jaar zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren