Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo steekt 2 vingers op naar vierde official en verlaat stadion razendsnel

Laatste update:

Portugal heeft dinsdagavond geen beste beurt gemaakt. In en tegen Slovenië ging de EK-kanshebber met 2-0 ten onder door treffers in het laatste kwartier. Cristiano Ronaldo deed negentig minuten mee bij de Portugezen en verliet uiteindelijk met een woede-uitbarsting het veld.

Bijzonderheden:


Een kwartier voor tijd kwam Portugal op achterstand. Een fraaie aanval ter hoogte van de Portugese zestien leverde balbezit op voor Adam Gnezda Cerin, die de bal in de loop kreeg meegespeeld van Benjamin Sesko en op bekeken wijze de verre hoek vond: 1-0.

Vlak na de 1-0 werd Ronaldo in de Sloveense zestien in zijn rug gelopen. Tot ongeloof van alles en iedereen met een Portugees hart ging de bal niet op de stip.

Het bleek een flinke klap voor Portugal én een aardige boost voor Slovenië te zijn. Vijf minuten na de openingstreffer wisten de Slovenen de score namelijk te verdubbelen en ditmaal was Timi Elsnik de gevierde man. Hij dribbelde kinderlijk eenvoudig langs de nodige Portugezen en schoot overtuigend binnen in de verre hoek: 2-0.

Na afloop verliet Ronaldo het veld met een woede-uitbarsting. Hij leek zijn onvrede te uiten richting de vierde official, want volgens de superster werden hem twee penalty’s ontnomen. Ronaldo gebaart met twee vingers naar de arbiter. Vervolgens bleek uit fanbeelden dat hij het stadion razendsnel verliet.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja met alle respect maar Ronaldo hoor je toch niet meer op te roepen. Speelt in de Saudi League en ook is die al 39 jaar. Je ziet aan alles dat Ronaldo gewoon het niveau niet meer aan kan. Portugal hoort te bouwen aan een ploeg voor de toekomst. Hij zit alleen maar bij de selectie door zijn status als beste Portugese voetballer ooit. Na het EK moet je sowieso afscheid van hem nemen. Want ik ga er wel vanuit dat Roberto Martinez hem gaat oproepen voor het aankomende Ek.

27 maart 2024 om 00:21

Als supersup kan je hem toch oproepen idd. Neemt toch zijn naam en dreiging/afleiding mee.Maar ik wilde vooral reageren op: 'bouwen aan een elftal voor de toekomst'. Imo zijn ze al echt wel een vd favorieten op dit EK. Frankrijk is nr 1 voor mij. Met daarachter zeker Portugal. Daarna volgen Duitsland (eigen land), Engeland en Spanje.

27 maart 2024 om 00:33

De vraag is of hij dat accepteert. En dat iemand de ballen heeft om dat tegen hem te vertellen. Want zo'n rol moet die wel accepteren. Anders heeft het geen zin om hem erbij te halen als die alleen maar een last gaat zijn voor de teamgeest daar.

27 maart 2024 om 04:38

Haha wow, weet je ik ben alles behalve een Ronaldo fan, maat hem afschrijven en/of niet meer oproepen.. ik weet het niet, hij is nog fit, mits juiste aanvoer zal hij zijn goals blijven maken.

Ik schrijf hem nog niet af, zal je zien dat hij op het EK er wel zal staan.

27 maart 2024 om 11:13

We zullen zien maar in de Saudi League vind ik hem ook niet denderend. 39 jaar vind ik al erg oud voor een voetballer. En de sleet zit er heel erg in bij Ronaldo. Normaal zou ik dat ook niet zeggen als die jonger was, maar met zijn leeftijd is het einde gewoon nabij. Zo realistisch moeten we ook blijven.

Één van de allerbeste aller tijden, maar Ronaldo moet echt stoppen bij het Portugese elftal. Dit kan echt niet meer. Gelooft nog veel te veel in zichzelf. Voordat ik van die ultra fans op mijn dak krijg. Beste man is echt een voorbeeld in het voetbal. Een echte professional, en wat ik zei één van de beste aller tijden. Nu is het wel klaar. Wordt tijd dat Portugal afscheid gaat nemen van Ronaldo

27 maart 2024 om 00:15

Dat is het probleem met Ronaldo momenteel. Nog steeds de ultieme vedette, maar zou zich moeten schikken als een soort pinchhitter en boegbeeld. Als hij er dan in komt om nog wat te forceren is hij nog best bruikbaar, maar voor zo'n rol is hij veel te fanatiek.

27 maart 2024 om 07:09

Hoe is iemand een echte professional en een voorbeeld in het voetbal als die zich keer op keer misdraagt? Hij kan zich dit keer niet eens in een vriendschappelijk duel tegen Slovenië gedragen. Dit is note bene een 39-jarige (!) man jongens.

27 maart 2024 om 10:53

Ja eens Iniesta, waar ik Ronaldo zijn drive eerst bewonderenswaardig vond begint het nu tegen hem te werken . In een vriendschappelijke wedstrijd zo laten gaan terwijl je een strafschop niet krijgt. 🥲



Heb zelf heel veel respect voor Ronaldo en is zeker een van de beste spelers ooit. maar wat schiet hij hier nou mee op? De beste man is ondertussen al 39 jaar oud en gelooft teveel in zichzelf. Ronaldo is gewoon klaar en dat is die al jaren.

Ronaldo kan nu ook beter gewoon stoppen bij Portugal. Bernardo Silva, Bruno Fernades, Rafael Leao, Diego Jota, Joao Felix, zijn spelers die veel jonger zijn en zeker nog lang doorkunnen

Wijsheid komt met de jaren zeggen ze. Alleen niet bij Ronaldo. Hij wil gewoon alles winnen maar hij moet het niet afreageren op andere en dan raar vinden dat mensen hem.niet mogen.

Haha ik dacht dat Ronaldo enkel in SA van die woede-uitbarstingen had, maar nu heeft hij ze in Europa ook al

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren