Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: ‘Sommigen hebben een campagne tegen mij gevoerd’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo werd maandagavond uitgeroepen tot ‘The Best FIFA Men’s Player 2016’ en toonde zich na afloop erg gelukkig met de award. De aanvaller van Real Madrid zei echter ook dat sommigen hem liever niet zagen winnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zegt veel over hem, omdat er een politiek spel en een enorme campagne is geweest voor Ronaldo heeft hij in dit Messi- tijdperk wederom deze prijs gewonnen.

Hoe laag kun je vallen man! Je bent gewonnen en daarmee basta. Zo'n campagne zal er dan wel niet gevoerd zijn hã©...

10 januari 2017 om 12:18

Wel een hele vreemde redenatie, omdat hij gewonnen heeft kun je hoogstens stellen dat er geen succesvolle campagne is gevoerd lijkt mij.

Wat is dat toch met die jongen? Zoveel talent, zoveel prijzen maar, altijd zijn er mensen die hem tegenwerken? Al zou dat zo zijn, gewoon een dikke vinger en blij zijn dat je hebt gewonnen. Nu blijft hij toch weer die huilebalk die nog even moet aangeven dat de grote jongens uit groep 8 hem hebben geplaagd

10 januari 2017 om 12:47

Met de hoeveelheid sh*t dat hij over zich heen krijgt kan ik hem ergens wel begrijpen. Veel van zijn 'tegenstanders' verliezen nog wel eens de grip met de realiteit en gunnen hem het licht in de ogen niet. Wie je ook beter mag vinden, men kan gewoon niet doen alsof hij een koekenbakker is en vaak willen mensen nog wel zich verlagen tot zulke uitspraken. Het is geen Joe Barton, het is een begenadigd voetballer die meer respect zou moeten krijgen can de supporters en andere lieden uit de voetballerij.

Respect voor zijn voetbalkwaliteiten okã©, maar telkens opnieuw insinueren dat iedereen tegen hem is, Mocht dit echt het geval zijn dan had hij ook niet gewonnen. ik vindt zelf dat hij wordt bevoordeeld mits Portugal en Real de Champignons heeft gewonnen, met weinig toedoen van hem.

Met zo een EK en CL loting kun je toch nooit stellen dat er een campagne tegen je gevoerd is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren