Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronaldo scoorde niet, maar hij bewaart zijn doelpunten voor het EK’

Laatste update:

Portugal was vrijdagavond duidelijk de bovenliggende partij in de vriendschappelijke interland tegen Bulgarije, maar de Zuid-Europeanen kwamen niet voorbij doelman Vladislav Stoyanov, waardoor de Bulgaren uiteindelijk met een verrassende 0-1 overwinning huiswaarts gingen. Cristiano Ronaldo miste een strafschop, maar volgens zijn bondscoach Fernando Santos wordt dit geen probleem op het EK in Frankrijk en gaan zijn manschappen zeker het net vinden.

/

“Bij het nationale team, en de clubs waar hij heeft gezeten, is Cristiano altijd goed geweest voor veertig of vijftig doelpunten per seizoen”, vertelde de bondscoach na de wedstrijd. “Hij scoorde niet tegen Bulgarije, maar hij bewaart zijn doelpunten voor op het EK. We creëerden een hoop kansen, alleen het lukte niet om ze af te maken. Als het niet gelukt was om kansen te creëren was ik misschien wat meer beducht, maar ik maak me geen zorgen.”

De Bulgaarse bondscoach Ivaylo Petev was na afloop uiteraard bijzonder tevreden met het resultaat: “Het was een enorm prestigieuze wedstrijd voor ons tegen een goede tegenstander. We probeerden elke keer de Portugese aanvallen op te vangen en terug te slaan met onze counters, maar Portugal heeft ook kansen gehad en we hebben deze overwinning te danken aan onze keeper. Ik hoop dat Portugal ver komt op het EK, ze hebben het in zich om kampioen te worden”, aldus Petev.

Portugal gaat ver komen op het EK in Frankrijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'bewaard zijn doelpunten'? Wat een domme uitspraak. Het is niet alsof je een zak met doelpunten hebt en dan kan uitkiezen op welk moment je er een maakt. Voor het EK maakt het niets uit of hij die penalty nou maakt of niet.

26 maart 2016 om 15:47

Vooral als je kijkt hoe weinig goals hij tot nu toe gemaakt heeft op eind toernooien

26 maart 2016 om 20:28

Noem is de eindtoernooien dan. 2010 ging redelijk met een heel zwak Portugal, 2012 ging fantastisch en '14 dramatisch. Eerdere jaren weet ik niet, want toen was ik niet gefocust op voetbal zoals de jaren '06 en '08 als 6 en 8 jarige mannetje.

26 maart 2016 om 21:09

In 04 en 06 was Portugal heel sterk, vooral de voorzetten van Ronaldo achter z'n standbeen herinner ik me nog goed. 2008 weet ik eerlijk gezegd niet meer, maar sinds Figo, Deco, Pauleta etc. er niet meer spelen is het niet wat het geweest is.

27 maart 2016 om 12:57

2004 werd NL mede door een goal van hem uitgeschakeld.

26 maart 2016 om 17:02

Echt niet? Bestaat zo een zak niet? Potverdikkie weer een illusie armer.
Ik snap dat de verborgen glimlach voor jou niet te zien is maar is niks doms aan deze uitspraak. De beste man maakt er gewoon iets leuks van en dat jij en de gebruikelijke onwetendheid van babymongo dat niet begrijpen maakt het natuurlijk alleen maar leuker.

Ot was net of ik naar de comedy capers aan het kijken was gisteren. Verder wel mooie dingen gezien overigens

26 maart 2016 om 21:48

Welke onwetendheid van mij....feiten kunnen nooit op onwetendheid duiden. 3 wk's 3 goals, 3 ek's 6 goals.

Dat zegt verder niks over de kwaliteiten van hem alleen dat je niet automatisch kunt rekenen op n sloot goals van hem op t eindtoernooi.

Ik kan er niks aan doen dat jij helemaal overstuur raakt als iemand iets over ronaldo zegt wat misschien wel negatief is.

26 maart 2016 om 22:18

Babymongo toch.. Het lukt je niet eens om begrijpend te lezen maar ik zal je uitleggen (nogmaals) Het is natuurlijk duidelijk dat Santos dit zei met een verborgen glimlach, laten we het zo zeggen.. In een grote mensen wereld zou dit gewoon makkelijk te begrijpen zijn. Natuurlijk ben jij er als de kippen bij om met je hyena gejank dit A niet te begrijpen en je frustratie naar deze jongen te tentoonstelllen, helaas schittert je onderbouwing wederom door afwezigheid. Natuurlijk zou de beste man kunnen zeggen dat Ronaldo een slechte wedstrijd heeft gespeeld (wat ook niet onwaar zou zijn geweest) maar Santos geeft er een humoristische kantje aan en dat jij dan daar op een infantiele manier op in gaat zegt natuurlijk alles over jou en niks over de goals van Ronaldo of mijn reactie op een positief of negatief bericht betreft Ronaldo. Snap je het een beetje of is dit nog te moeilijk voor je wijsneus?

27 maart 2016 om 00:43

Ohoh wat voel jij je goed. Ik heb t interview niet gezien dus geen gezichts uitdrukkingen of intonatie. T enige wat ik weet is dat iedereen rond ronaldo altijd loopt te slijmen omdat ze Spaans benauwd zijn om op zn tere zieltje te trappen terwijl ze niet zonder hem kunnen. De cijfers zeggen dat hij geen zekerheidje is op n groot toernooi

27 maart 2016 om 00:44

In n grote mensen wereld mag je gewoon eerlijk zijn over je spelers, maar in ronaldo zn wereld mag dat niet, je mag m alleen prijzen. Dat kun je wel ontkennen maar je weet zelf beter

27 maart 2016 om 09:27

Ik voel me altijd beter wanneer ik jouw posts heb gelezen dat klopt. Niet dat ik nou veel waarde hecht aan wat vanuit jou toetsenbord komt maar jouw aanwezigheid zorgt er gewoon voor dat de rest wat intelligenter lijkt. Het enige wat ik weet is dat in elk topic waar Ronaldo in voorkomt ik post van jou lees met alleen maar negativiteit en vooral veel opportunisme om vervolgens op een pseudo intellectuele manier (op een forum waar de gemiddelde leeftijd 13 jaar is kan je daar zelfs niet het onderscheid in maken) je frustratie jegens Ronaldo tentoon te spreiden. Je hebt het interview niet gelezen of gezien maar in jouw hoofdje zit de beste man te slijmen of zit hij Ronaldo te 'beschermen' of krijgt ie het Portugees benauwd omdat hij niet zonder hem kan? Buiten het feit dat het compleet dubbel is en inconsequent van jouw kant duid het natuurlijk niet op bijster veel intelligentie wanneer je niet begrijpt dat (ster) spelers niet worden afgevallen door team genoten of coaches. Is bij Ronaldo niet anders dan bij de rest. Dat zou jij zelfs moeten begrijpen in al je simpelheid.

27 maart 2016 om 09:29

het enige dat ik weet in deze discussie met jou is dat je jezelf voor schut zet en je een neerwaardse spiraal in bent gegaan en nee ik weet het niet, leg eens uit babymongo. Kunnen we lachen

Zo, dat had niks te maken met Ronaldo. Die keeper was een magneet. Die hield elke bal eruit. Wat een gast haha. Bij die kopbal van Ronaldo aan het einde vd wedstrijd zag je ook dat CR7 het opgaf. Hij wees naar Stoyanov alsof hij wou zeggen: dit is niet meer normaal. Ik hou er mee op voor vandaag.

Portugal zal zolang Ronaldo er is niets winnen. Hij is belangrijk maar hij kan het niet Alleen. De nieuwe lichting zal het moeten doen en kan het ook. Daar zit echt kwaliteit.
Gk Anthony Lopes Lb guerreiro cv Pepe cv Oliviera rb Cancelo cvm Carvalho cm joao Moutinho, cm André Gomes amc Bernardo Silva rb/sp nani Lb/sp Ronaldo.

Bank gk Patricio, gk Sa, Lb coentrao, rb Cédric cv fonte, cv illori, cvm Danilo Pereira, cm Ruben neves, cm adrien Silva, cm Renato Sánches, amc Rafa, joao Mario, rb bruma, Lb cavaleiro, sp Nelson Oliveira, Sp Horta

helaas durft de trainer dit niet en blijft hij de oude meuk oproepen. Carvalho b Alves Danny eder Eliseu en Quaresma niet meer oproepen en doorselecteren.

maar de toekomst zit wel goed.

26 maart 2016 om 15:54

Zou kunnen. Maar heb jij de lichting van Frankrijk al gezien? Daar kan de Portugese lichting niet tegenop.

26 maart 2016 om 16:16

Ik kan me nog herinneren toen Portugal nog een wereld elftal had met Deco, Rui Costa, Carvalho, Pereira, Ronaldo, Pauleta, Figo, Maniche, Tiago pfff ik kan nog wel even door gaan. Wat was dat een elftal zeg in 2004 en 2006. Tegenwoordig is het individueel heel matig, net als Nederland eigenlijk. Jammer.

26 maart 2016 om 20:41

Kwalitatief is Portugal beter dan Nederland.
Ik zou dit als eerste 11 doen:
Anthony Lopes
Andre Almeida - Pepe - Oliveira - Coentrao
Joao Moutinho - William - Renato Sanches
Bernardo Silva - Ronaldo - Queresma

Goede keeper, stevige verdediging, krachtig en creatief middenveld en een aanval dat nog iets kan doen. Er is vast een betere aanval, maar ik kom er even niet op.

Aangezien hij geen teamspeler is, en zijn doelpunten ”bewaart” voor het EK, waarom speelt hij dan mee?

Portugal maakte veel indruk in de kwalificatie vond ik. Ronaldo zal wel genoeg scoren, en ik denk dat ze in een 442 gaan spelen met 2 zwervende aanvallers. Dat systeem werkt lang niet altijd maar bij Portugal heeft het al meerdere wedstrijden erg goed uitgepakt.

Beto
Cancelo
Pepe
Fonte
Eliseu
Moutinho
Thiago
André Gomes
Coentrao
Quaresma
Ronaldo
26 maart 2016 om 21:36

Ik vraag me af of Moutinho en Quaresma wel renderen op de posities waar jij ze hebt neergezet. Moutinho is nou niet bepaald een speler die de buitenkant van het veld bestrijkt. En Quaresma scoort simpelweg te weinig om in een 2-spitsen systeem te spelen. Quaresma moet echt van de zijkant komen wil je hem op zijn best zien. Lijkt me een 4-3-3 beter met Ronaldo en Quaresma op de flanken.

27 maart 2016 om 01:12

Ik snap het wel, maar Moutinho speelt in een aanvallende rol waarin hij veel vrijheid heeft. Cancelo kan vanaf de vleugel voor gevaar stichten, al kiest de bondscoach meestal voor een andere rechtsback trouwens.

Quaresma vond ik de beste aanvalspartner van Ronaldo, heb veel wedstrijden van ze gezien en met hem liep het toch echt het beste.

26 maart 2016 om 22:21

Moutinho op de flanken en Quaresma in de spits? Quaresma op de plek van Moutinho, Tiago is nog onzeker of deze uberhaupt mee gaat en als ie gaat wat zijn rendement is.

27 maart 2016 om 01:13

Misschien kan je Moutinho en André Gomes ook wel centraal opstellen, maar Thiago heeft het goed gedaan bij Portugal en zorgt voor de nodige defensieve zekerheid in een meestal aanvallende ploeg.

27 maart 2016 om 09:39

dat klopt maar Tiago is nog geen zekerheid. Het is afwachten of ie op tijd klaar is en hoe. William Carvalho kan die rol ook vervullen

27 maart 2016 om 19:38

Tiago is zonder h inderdaad

William heb ik eigenlijk zelden zien spelen bij Portugal, hij werd een tijd geleden met grote clubs in verband gebracht maar is hij wel zo goed?

Net zoals hij twee jaar geleden zijn doelpunten voor het WK bewaarde? Gek, dat zo'n goede voetballer nooit echt belangrijk heeft kunnen zijn voor zijn nationale elftal, met name wanneer het er echt op aankomt.

26 maart 2016 om 19:05

Nooit echt belangrijk? Gelukkig is zijn bijdrage niet doorslaggevend geweest voor het bereiken van het toernooi en dat ie eigenlijk het toernooi niet eens zou moeten spelen vergeten we maar even en dat het voor heel Portugal een fiasco is geweest vergeten we ook even want Ronaldo moet natuurlijk wonderen verrichten anders krijgt ie de oportunistische hyena's over zich heen. Verder heb je denk ik ik wat eindtoernooien gemist en wat wedstrijden van hem gemist voor Portugal maar als je bedoelt dat hij niet in z'n eentje Portugal aan een grote prijs heeft geholpen klopt. Deze zeer realistische verwachting heeft ie nooit waar kunnen maken.

26 maart 2016 om 21:07

Portugal - Zweden was Ronaldo toch echt belangrijk, dankzij hem gaan ze naar het EK...

27 maart 2016 om 13:08

2004?

Portugal zal op het EK niet langs Oostenrijk komen verwacht ik. Ze zullen IJsland en Hongarije onder zich moeten houden, al zal dat ook nog veel moeite kosten voor ze.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren