Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo-loos Real Madrid op voorsprong in Copa del Rey

Laatste update:

Real Madrid heeft dinsdagavond de eerste zege van het seizoen geboekt in het Spaanse bekertoernooi. De titelhouder versloeg buitenshuis Cornellà met 1-4 door twee goals van Raphaël Varane, een van Javier Hernández en een van Marcelo. De returnwedstrijd in Madrid staat gepland voor 2 december. Cristiano Ronaldo ontbrak in het Copa del Rey-duel, omdat hij rust kreeg van trainer Carlo Ancelotti. Zaterdag komen los Merengues weer in actie in de competitie, uit bij Granada.

/

Vorig seizoen legde Real Madrid beslag op de Copa del Rey en op weg naar de beker won het acht keer, speelde het eenmaal gelijk en verloor het niet. Het kreeg in het hele proces ook maar één tegengoal te verwerken en dat gebeurde in de eindstrijd tegen Barcelona. Zo’n zelfde status volhouden wordt nu een flink karwei, want al ging Cornellà onderuit: scoren deed het wél. Na twintig minuten ontdeed Óscar Muñoz zich goed van Álvaro Arbeloa en schoot hij recht door het midden de bal in het dak van het doel.

Het was op dat moment de 1-1, want Varane had na acht minuten koppend de score geopend uit een hoekschop vanaf de rechterkant. Eerder had Sami Khedira een voorzet van James Rodríguez in de handen van de Cornellà-keeper gekopt. Varane had tot woensdagavond al anderhalf jaar niet gescoord in het shirt van zijn club, maar beleefde een aparte wedstrijd. Na een half uur tekende hij namelijk voor nóg een doelpunt, weer met het hoofd en weer uit een hoekschop. Niet verrassend was het de eerste keer in zijn carrière dat hij twee keer scoorde in een wedstrijd.

In de tweede helft in het Power8 Stadium, waar Cornellà naar was uitgeweken vanwege de grote belangstelling, duurde het niet lang voordat de score verder opliep. Hernández, die in de basis stond omdat Ronaldo rust kreeg, draaide zich weg van zijn bewakers en schoot van zo’n zeventien meter de 1-3 binnen. De Mexicaanse huurling maakte zo alweer zijn vierde goal voor Real. Hij had ook een tweede kunnen noteren, maar wist een pass van Marcelo net niet te promoveren tot een treffer. Diezelfde Marcelo tekende persoonlijk dan maar voor de 1-4, met nog een kwartier op de klok: daar bleef het bij. De return op 2 december is eigenlijk al een formaliteit.

Denk jij dat Real Madrid dit seizoen weer de Copa del Rey wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze zijn de eerste bekerronde helemaal nog niet door, want er volgt nog een return in Bernabeu. Desondanks mag je wel stellen dat ze voor 99% verder zijn ja.

29 oktober 2014 om 21:58

Hoelaat speelt barca?

29 oktober 2014 om 22:00

december pas

29 oktober 2014 om 22:02

Mag verwijdert worden vz

29 oktober 2014 om 22:03

Dat staat toch ook nergens? En dat Cornella minimaal 3x scoren is net zo onmogelijk als dat jij op de Noordzee kan lopen.

29 oktober 2014 om 22:07

De titel was eerst iets van: ronaldo loos real gemakkelijk door eerste ronde copa

29 oktober 2014 om 22:09

De titel is (weer is) veranderd

Stond net wel degelijk dat Real al door is, althans dat wilde de titel net doen vermoeden.

29 oktober 2014 om 22:09

Gentleman, reageer tog niet zo fel. Er stond eerst iets anders, maar inmiddels aangepast.

29 oktober 2014 om 22:10

Ow oke. Vz dacht dan zeker dat er geen returnwedstrijd gespeeld werd.

Wedstrijd zonder verrassingen, leuk dat Hernandez scoort, vind het toch een topspits

Ja denk dat we het lastig gaan krijgen thuis tegen deze topclub

Paar leuke combinaties en acties gezien, maar zoals verwacht geen hoogstaande wedstrijd met zo veel basisspelers die rust kregen. Mooi voor Varane dat hij weer eens scoort, is weer even geleden. Isco een paar leuke acties en Hernandez heel hard gewerkt.

Ik hoop wel echt dat Medran meer minuten mag maken in de toekomst, dat laatste kwartiertje terwijl alle spelers waarmee die kon combineren er uit zijn gehaald heb je ook niet zo veel aan. De potentie is er zeker.

29 oktober 2014 om 22:54

Kun je wat meer zeggen over die Medran? Dacht dat Jose Rodriguez de volgende zou zijn die door ging breken, zag em nog tegen Valencia met Depor invallen en meteen een assist geven..

29 oktober 2014 om 23:01

Omdat je het zo netjes vraagt!

Jose Rodriguez heb ik ook nog steeds hoge verwachtingen van, maar een verhuur was de beste optie zodat hij veel kan spelen. Ik zie voor hem nog een mooie toekomst voor. Ik ben benieuwd wat Real met hem gaat doen eenmaal teruggekomen van zijn verhuurperiode.

Medran is een centrale middenvelder die eigenlijk bij Castilla speelt en daar veelvuldig de uitblinker is met spel en doelpunten. Zijn sterke punten zijn zijn geweldige voetballende vermogen en zijn Xabi Alonso achtige lange pass.

Als je dit even bij Youtube plakt bij zoeken krijg je een goede impressie van hem als speler, sindsdien is hij erg gegroeid en het filmpje is dus helaas niet heel recent, maar het gaat om het idee.

Álvaro Medrán season 2012-2013 1080p HD

29 oktober 2014 om 23:05

Jose ? Het is toch Jese ?

29 oktober 2014 om 23:31

Real heeft Jose en Jese.

30 oktober 2014 om 09:27

Ah bedankt, ik snapte er nog maar weinig van. Rodriguez is ook zo'n irritant veel voorkomende naam.

Real madrid speelde vandaag wel oké tegen een club uit de 3de divisie. Tegen doelpunt was onnodig en dramatisch verdedigd door Nacho en Arbeloa. Een van die 2 moeten eind van het seizoen vertrekken want ze zijn geen meerwaarde.

29 oktober 2014 om 22:06

Met die Nick name zou je toch moeten weten dat Barca niet speelt.

29 oktober 2014 om 22:12

barca is al bezig, begon om 21:35

29 oktober 2014 om 22:34

Lekker assistje Suarez

Klopt het dat Real in de volgende ronde Atletico kan treffen en de ronde (kwartfinale) daarna Barcelona. Lekkere loting dan pfff

29 oktober 2014 om 22:08

Ja dat klopt 😆

29 oktober 2014 om 22:13

In januari dus waarschijnlijk 2x Derby van Madrid en mogelijk 2x El Clasico.

29 oktober 2014 om 22:11

Heerlijke loting toch

Als je ze wint heb je de Copa bijna binnen, en als je verliest heb je een paar doordeweekse dagen vrij

Ik gunde de Tomas wel een doelpunt.
Real madrid krijgt wel een druk progamma zeg, maar ben er zeker van dat het goed komt.

Arbeloa kan echt niet meer, voor mij is hij zelfs 4e rechtsback achter Carvajal - Nacho en als het echt moet Ramos.

Wat mis ik Jese Rodriguez zijn acties en versnelingen :-(

29 oktober 2014 om 22:15

WK ff binnen tanken in december

Cornelia, juist. €100.000,- tegen €300.000.000,- ...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren