Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ronaldo kwam onze kleedkamer binnen, dat zegt veel over hem'

Laatste update:

Voor Celta de Vigo kwam er woensdagavond een einde aan de deelname aan het toernooi om de Copa del Rey. Real Madrid was in het Bernabéu met 4-0 te sterk voor de Galiciërs, die het heenduel met 2-1 hadden gewonnen. Tot overmaat van ramp lijkt Celta maandenlang niet over rechtsback Hugo Mallo te kunnen beschikken.

/

Vlak voor rust ging Mallo een sprintduel met Cristiano Ronaldo aan. De back maakte een verkeerde beweging en greep meteen naar zijn linkerknie. Mallo moest per brancard van het veld en gevreesd wordt voor een scheur in de achterste kruisband. Ronaldo maakte zich na afloop meteen zorgen over de toestand van Mallo.

"Er was geen enkel contact tussen de spelers", verzekert Paco Herrera, trainer van Celta. "Na afloop kwam Ronaldo onze kleedkamer binnen om te vragen hoe het met hem was. Dat zegt veel over hem." Cristiano Ronaldo had met drie doelpunten een belangrijk aandeel in de 4-0 zege van Real Madrid. De Portugees maakte vier dagen geleden ook al twee treffers in het competitieduel met Real Sociedad (4-3).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo is een prima vent!

10 januari 2013 om 09:42

Mooi van Cristiano! Ik hoop dat alle haat richting hem wat afzwakt en men hem meer kan beoordelen op zijn spel dan zijn haar.

10 januari 2013 om 10:23

Idd meeste haten hem omdat die bijna alles heeft: de looks geld huizen en auto's en wordt door miljoenen aanbeden omdat die geweldig kan voetballen.

Mooi gebaar van ronaldo.

10 januari 2013 om 10:41

In classico deed hij dat ook naar Daniël Alves toe en die wedstrijd hadden ze verloren. Ookal was het theater van D. Alves.

11 januari 2013 om 00:59

Tuurlijk, heel sympathiek van hem .

Trouwens, wie heeft die actie gezien?
Hakje achter z'n standbeen door z'n benen. Enough said lol ^^

Positief om te lezen dat Ronaldo net als Messi (en veel andere voetballers) sportief en professioneel is binnen en buiten het veld. Ik hoop voor Ronaldo, en de rest van Madrid, overigens dat Mourinho snel ontslagen zal worden. Jurgen Klopp van Dortmund lijkt mij een ideale vervanger, veel sympathiekre man, speelt aantrekkelijker voetbal en op die manier krijgt Ronaldo net als Messi ook gewoon de aandacht die hij verdient.

10 januari 2013 om 09:15

Heb je Klopp wel eens gezien? Lijkt af en toe wel een beetje op Mourinho hoor.. Kan je beter voor iemand als Löw of Benitez gaan.

10 januari 2013 om 09:26

Ja, ik heb Klopp wel eens gezien vandaar dat ik hem noemde als ideale opvolger van Mourinho. Het grote verschil tussen Klopp en Mourinho is dat Klopp ten alle tijden respect blijft houden voor de tegenstander en nooit zal gaan provoceren langs de lijn. Soms iets te veel en passioneel als supporter juigen oke, maar gedrag als mourinho vertoont zal hij nooit doen.

Low zou inderdaad ook best een geschikte trainer zijn voor Madrid. Maar Benitez totaal niet, dan kunnen ze nog beter een zak zout langs de lijn zetten. Die man heeft totaal geen uitstraling, en ja, dat hoort bij een club als Madrid.

10 januari 2013 om 09:38

Del Bosque had ook geen uitstraling [ volgens Perez ] en die leidde de club naar grote successen. Ik ben het wel met je eens dat Real geen Benitez nodig heeft. Alberto Toril van Real Castilla lijkt mij een prima opvolger.

10 januari 2013 om 10:15

Toril speelt volgens een compleet ander systeem..

Niks op aan te merken proficiat !

Was ook een onschuldig duel waarin Mallo helaas een blessure opliep, toch netjes om even te polsen hoe het gaat.

Wanneer Ronaldo teleurstellingen moet verwerken of zonder druk speelt zie je Ronaldo op z'n best. Juist wanneer de druk op de ketel staat gaat hij zichzelf pushen om te presteren wat zijn spel niet ten goede komt, al moet ik zeggen dat hij hier de laatste maanden beter mee omgaat.

10 januari 2013 om 09:56

Als je meer dan 1 op 1 loopt en je doelpunten maakt tegen zowel toppers als niet-toppers dan is er volgens mij niets te zeuren.. Dan doe je het gewoon fantastisch..

En met de ruimte voor hem Absoluut de beste speler ter wereld. Messi terecht weer op een. Maar de specifieke kwaliteiten van Ronaldo zijn ongeëvenaard.

Aardig van 'm, al weet je nooit of het onderdeel is van zijn nieuwe campagne om zijn image op te poetsen. Echt karakter zal hij moeten tonen als er verloren wordt. Sowieso betreurenswaardig natuurlijk dat er gisteren gewonnen werd door drie goals van iemand die in de heenwedstrijd een dikke rode kaart had moeten hebben. Verder scoorde hij in de uitwedstrijd ook nog het vitale doelpunt. Wat is een competitie dan nog waard?

10 januari 2013 om 09:20

Ik zou als ik jou was stoppen met kijken en vooral stoppen om op dit forum te reageren als je er niet meer tegen kunt. In het voetbal zal altijd fouten gemaakt worden omdat ze dat amusement vinden bij de Fifa.

10 januari 2013 om 13:20

Het is toch eigenlijk wel heel diep triest dat je overal toch een negatieve kanttekening moet maken als het over Madrid gaat. Het valt me nu op dat je dat altijd doet, hoe diep moet het zitten? Alles dat niet Barca of Catalonië is, dat is vies bij jou. Grow up.

10 januari 2013 om 16:31

Ik snap jou wel een beetje. Dit is een heel mooi gebaar van Ronaldo inderdaad en daar als je geen leven niet vol zit met haat dan kan je ook niet anders zeggen. Maar ik ben inderdaad benieuwd wat hij zou gedaan hebben als Celta gewonnen/gelijk gespeeld zou hebben.
Het is altijd makkelijker om aan anderen te denken als het meezit ipv als het tegenzit.

Verder ben ik het wel eens met de anderen die op jouw reageren. Je bent wel overal erg hatelijk over als het over Real gaat of bekijkt alles (bij wijze van spreke) heel sceptisch als er iets moois gebeurt.

10 januari 2013 om 17:06

Word jij niet moe van jezelf? Als de coach dit niet had gezegd dan was dit nooit de media in gekomen. Het is niet zo dat Ronaldo naar buiten komt met het verhaal dat hij nog even was gaan kijken.

Je bent trouwens weer lekker bezig hè, respectloze reacties.. kan het haast niet geloven dat jij een volwassen vent bent.

Grappig dat als iemand als Ronaldo goed in het nieuws verschijnt dat iedereen hem ineens "de laatste tijd veel minder arrogant" gaat vinden, maar als hij de volgende keer door een verzonnen verhaal in de media komt meteen weer "arrogant' wordt genoemd. Kudde dieren zijn het ook hier.

Denk dat niemand erover twijfelt dat Ronaldo een aardige jongen is als het goed gaat in de wedstrijd.
Ik zal ongetwijfeld cynisch zijn, maar ik had het pas indrukwekkend gevonden als ze met 3-0 achter hadden gestaan.

aaaaaahhhhhhh wa lief van hem,

hij probeerd van zijn slechte imago af tekomen. als ie zich nou is net zo gedroeg als hij voetbalde

dan hoeft ie dit ook niet te doen.

laat niet weg dat het sympathiek is van hem.

10 januari 2013 om 14:10

Niet achter elke goede daad van Ronaldo zit de gedachte dat hij dit alleen voor zichzelf doet hoor? Het zou misschien ook kunnen dat hij oprecht zich zorgen maakte over Mallo, of was dit nog niet in je op gekomen?

11 januari 2013 om 08:04

die status die hij de laatste tijd neer zet, kwam dat idd niet bij mij op. en zal ook niet gebeuren ook niet.

11 januari 2013 om 16:04

Oke dat mag, maar ik snap niet zo goed waarom...

Goed om te horen dat Ronaldo toch wel een goeie vent is.

Dat is wel klasse van hem. Het is uiteindelijk ook gewoon een doodnormale jongen die Cristiano. Mensen moeten gewoon kappen met hem zo onrespectvol te behandelen. Maar ook aanbidderij juich ik niet toe. Het is gewoon genieten om hem bezig te zien, dus geniet er dan ook van.

Mensen denke CR te kennen, maar dat doen ze niet.... en dat merk je aan de uitspraken van deze haters...

CR is meer dan wat je ziet op het voetbalveld .... en wat je ziet op het voetbalveld is niet eens zo erg zo als mensen voordoen, ook andere spelers waar van gezegd wordt die zijn een heer doen dingen die net zo zijn als dat van Cr... maar ja dan wordt er anders naar gekeken....

10 januari 2013 om 10:04

........

Hehe, ik zie jou dit elke keer doen en in het begin was het wel leuk maar inmiddels is het wel een beetje , als je het keer op keer herhaalt.

Ik ben het wel eens met je betoog. Laten we hopen dat dit jaar zijn jaar wordt. Ik geloof nog steeds dat hij de Gouden Bal echt had gekregen, als Messias dat record niet had gepakt. Dat was echt de doodsteek voor Ronaldo's kansen en ook nog eens zo vlak voor het einde van het jaar.

10 januari 2013 om 10:08

ik vind het triest dat ik ook vaak zo moet reageren.... want dat is hoe ik het zie en voel op sommige reacties, dus het is zeker niet als grap bedoeld, maar juist om te kijken of bepaalde mensen eens waker worden....

10 januari 2013 om 10:43

Ken jij hem wel Ajaxseal?
Zo ja, doe hem dan de groetjes van me!

ON: Natuurlijk is het een goed gebaar van Ronaldo maar eigenlijk een beetje onnodig aangezien de speller zelf schuld had. Desalniettemin kan ik het wel waarderen hoor alleen als we dat bij elke speler doen die geblesseerd van het veld ggaat, heb je grotere kleedkamers nodig!

10 januari 2013 om 15:59

ja ik ken hem heel goed, ik volg CR sinds het moment dat hij Madeira op zijn 8st jaar naar Sporting Lisabon verliet.

en toevallig heb ik zijn zus ontmoet op Madeira, Liliana voor dat ze verhuisde naar Lisabon, dat is trouwens de zus die een zang carriere heeft, de jongste.
maar helaas ken ik CR niet persoonlijk.

ik ben zijn grootste fan, en wat mensen vinden daar zit ik niet zo mee.

https://twitter.com/soccerronaldo .... ja deze wordt door mij bijgehouden.

o ja en ik denk niet dat het hem veel uit maakt wat jij vind of hij wel of niet een speler bezoekt.....

ooit liep een Dani bij Ajax door op de keeper van Psv, waardoor Lodewijks een hoofdwond had en in het ziekenhuis terecht kwam, toen was iedereen tegen Dani dat hij niet naar Lodewijks was geweest om te kijken hoe het met hem was, en nu het wel door een speler gedaan wordt is het ook niet goed.

Celta is er wel blij mee dat hij dat heeft gedaan en daar gaat het om.....

Echt een super gebaar! Tekent een op en top sportman en zijn hart op de juiste plaats. In aller beginsel twijfelde ik daaraan maar dat wordt met de week minder en minder tot eigenlijk helemaal niet meer.

Overigens stonden zijn voetballende kwaliteiten hier helemaal los van, deze man is echt een voetballende legende.

Mooi van Cristiano! Dit is sowieso ook niet fake, waarom zou je dat in godsnaam doen? Ik vind dat Ronaldo zich uitstekend gedraagt ten opzichte van zijn mede- en tegenspelers, echt leuk om te zien. Ronaldo is gewoon een prima kerel, hij heeft zijn imago niet mee door zijn verleden, maar dit is klasse.
Als hij zo blijft presteren op het veld kan hij de gouden bal wel eens winnen in 2014, doet het vooralsnog prima.

Ronaldo is een liefdadigheidscampagne begonnen om volgend jaar wel die Gouden Bal te krijgen?
Neee, ik denk dat dit gewoon oprecht is, ondanks dat Messi de brave is en Ronaldo de popie jopie.
Ook popie jopies kunnen fatsoen hebben

Buiten het veld zal Ronaldo waarschijnlijk een prima kerel zijn. Maar op het veld heeft hij duidelijk de schijn tegen.

10 januari 2013 om 14:14

Tijdens de wedstrijd gisteren was er een opstootje bij de eerste gele kaart van Ramos.. Iedereen bemoeide zich er mee zelf mensen als Ozil, behalve inderdaad Cristiano Ronaldo. Hij bemoeit zich nooit met opstootjes, maakt zelden een overtreding als dit al doet is het vaak onbewust, reageert nooit agressief naar een scheids.. Etc.. Dus kijk eerst eens goed naar de speler in kwestie en beoordeel hem op zijn totale gedrag en niet alleen op dat arrogante juichen na zijn goals wat hij inderdaad beter achterwege kan laten..

Kijk, dat is nou een mooi gebaar. Wel leuk dat er ook een keer iets positiefs over hem wordt geschreven, want hij verdient veel meer credits dan hij krijgt.

Goed van ronaldo, dit krikt zijn imago gewoon meer op, dan zien de media dat die het ook anders kan. Niet dat hij dit al deed, alleen wilt de meeste alleen maar het negatieve van ronaldo laten zien, dan het positieve kant van hem.

Ik vond het zielig voor de verdediger hoe hij zijn knie verdraaide maar wat was dat magistraal die kap beweging achter het standbeen in volle vaart van CR7 hoog door de benen van Mallo.
Mallo probeerde tevergeefs te remmen en verdraaide zodanig zijn knie.
Hij is dus letterlijk kapot gekapt.

Klasse actie van ronaldo! Zo hoort dat! Ik hoop dat het goed komt met Mallo, maar aan zijn been te zien denk ik dat het seizoen over is.

ik snap het wel, Ronaldo is 2013 echt geweldig begonnen.
maar enigzins word het wel een beetje opgehemeld met deze melding.
ik vind deze reactie van Ronaldo gewoon menselijk.
niks bijzonders.

10 januari 2013 om 15:21

typisch weer, als hij iets positief doet, dan wordt het als gewoon gezien en als hij ook maar iets negatief doet, moet men horen wat gezegd/geschreven wordt.

10 januari 2013 om 16:33

het is puur media vind ik. wat dat bertreft weet ik zeker dat Ronaldo ook wel dnekt van oke ik heb iets gedaan wat normaal is. maar de media vind het geweldig enzo. zeg niet dat het slecht is.

Vele mensen kennen de zwakkere kant van deze geweldenaar niet.. Ook Ronaldo laat zien dat het gewoon een gevoelig persoon is..

Lol. Ik wil wel eens wien hoe goedhartig hij is. Paar maanden geleden zei hij dat hij de gouden bal niet won omdat hij arrogant wordt bevonden. En dan plots horen we veel van deze "ronaldo is aardig"-verhaaltjes. Mij vangt hij zo makkelijk niet.

10 januari 2013 om 15:35

Waarom zou hij jou moeten 'vangen'? Waarom zou hij zich druk moeten maken om de meningen van de onwetende? Al zou hij je moeder d'r leven redden dan zou je alsnog een reden verzinnen om het plaatje dat jou is wijs gemaakt tot in den treure verdedigen. De 'navarro's' in dit leven zijn niet belangrijk, voor hem niet en voor niemand niet. Gelukkig voor je dat je anoniem je gal kan spuwen een forum anders had niemand je uberhaupt serieus genomen zoals je in je dagelijks leven wel kan merken.

Voor de simpele zielen onder ons.. Het gaat niet eens om Ronaldo specifiek maar het is echt bedroevend om te lezen hoe weinig op deze site op een gezonde manier gediscussieerd kan worden. Elk topic is hetzelfde en wanneer er de naam Ronaldo, Messi, Madrid, Barcelona, Mourinho in de artiekel staat weet je gewoon dat de 13-in-een-dozijn hersenloze discussies op gang gezet zullen worden door de pseudo supporters hier op vz.

11 januari 2013 om 12:54

Dit is gewoon een charme-offensief om de gouden bal te winnen. Van mijn part krijg ik 1000 duimpjes naar onder van een stelletje simpele zielen, maar dat maakt niet uit. Ronaldo wil kost wat kost de gouden bal winnen en doet er alles voor. Manipulatie van de pers, schuld geven van Real van zijn slecht imago (lol), ... Hij wil maar niet accepteren dat Messi gewoon beter is. Hij mag zo lief en vriendelijk zijn als hij wil, de gouden bal gaat volgen jaar gewoon weer naar Messi.

10 januari 2013 om 19:47

Of hij dit nu doet of niet, de publieke opinie zal altijd zijn dat hij arrogant is door zijn manier van doen op het veld en door zijn ijdelheid.

Er zijn al altijd 'ronaldo is aardig'-verhaaltjes geweest, btw!

en zeggen dat hij geen manieren heeft hij ziet er mischien agresief uit maar hij is een goede vent net als dani alves lijkt agresief maar lijkt me ook wel aardig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren