Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo is topscorer aller tijden in burenruzie tegen Atlético Madrid

Laatste update:

Real Madrid won dinsdag met 0-3 van Juventus en kan zodoende met extra veel vertrouwen toewerken naar de 31e speelronde van LaLiga. Daarin neemt de nummer drie van LaLiga het op tegen Atlético Madrid en men heeft vier punten minder dan de stadsgenoot, die dus tweede staat. Opta blikt vooruit op het duel in het Santiago Bernabéu, zondag vanaf 16.15 uur.

O Real en Atlético spelen over alle competities gezien voor de 219e keer tegen elkaar, exclusief regionale kampioenschappen. Real won vijftig procent van de duels.

O Real Madrid won meer wedstrijden van Atlético dan van welke ploeg dan ook in de geschiedenis van LaLiga.

O Real Madrid heeft al vier competitiwedstrijden niet meer van Atlético gewonnen in het Santiago Bernabéu; de langste winstloze reeks ooit van de club in het eigen stadion tegen los Colchoneros.

O Geen ploeg loste dit seizoen meer schoten tussen de palen dan Real Madrid in LaLiga; 228 keer. Tegelijkertijd heeft enkel Barcelona dit seizoen minder schoten tussen de palen hoeven incasseren dan Atlético: 94 om 96.

O Geen ploeg scoorde dit seizoen zo vaak uit standaardsituaties in LaLiga dan Real Madrid: 24 keer. Atlético maakt dit seizoen slechts achttien procent van zijn doelpunten uit dodespelmomenten en met dat aantal staat men samen met Real Betis onderaan.

O Vijftig procent van de doelpunten die Atlético dit seizoen om de oren kreeg in LaLiga (zeven van de veertien treffers), kwam voort uit standaardsituaties.

O Cristiano Ronaldo maakte over alle competities gezien 21 doelpunten in 30 wedstrijden tegen Atlético, meer dan welke speler dan ook in deze onderlinge strijd.

O Antoine Griezmann maakte in LaLiga vijf doelpunten tegen Real Madrid, waarvan twee in het Santiago Bernabéu. De Fransman kan de eerste Atlético-speler van deze eeuw worden die in drie opeenvolgende competitieduels in het Santiago Bernabéu weet te scoren.

O Diego Simeone kan de eerste trainer worden die twee keer in LaLiga wint van het Real Madrid van Zinédine Zidane.

O Atlético won vier van de twaalf competitiewedstrijden tegen Real Madrid. Voor de komst van de Argentijn naar Spanje, won Atlético slechts twee van de laatste 36 duels met Real in de hoogste afdeling.

Wat verwacht jij van Real Madrid - Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dit toch wel een interessante wedstrijd op zich. Real kan zich niet zomaar erbij neerleggen en Atletico even in Bernabeu laten winnen van ze. Tegelijkertijd maakt het niet heel erg meer uit wat er in la liga gebeurt en is de CL top prio.. ben benieuwd..

6 april 2018 om 13:45

Atletico hoeft niet te winnen en Real Madrid heeft niks te winnen, verwacht een saaie wedstrijd met toch een overwinning van Real Madrid.

Ben benieuwd wie topscoorder in La liga zal worden, Messi staat met 4 goals meer maar Ronaldo is er heel kort op.

6 april 2018 om 13:59

Atletico kan nog steeds kampioen worden, technisch gezien. Dus ze moeten wel winnen als ze daar nog in geloven.

6 april 2018 om 14:09

Als real wint vandaag is de kans groot dat ze in de clasico een guard of honor aan barca moeten geven. Wat veel beschamender is dan verliezen van atletico. Maar kan me ook niet voorstellen dat real expres gaat verliezen.

6 april 2018 om 16:57

Barcelona deed het niet voor Madrid. En Madrid gaat het ook niet doen

6 april 2018 om 22:35

Hoe kom je daarop?

' Guard of honor ' geef je alleen aan de winnaar van het WK voor clubs, aldus Real Madrid maar Barcelona weigerde dit te doen.

7 april 2018 om 13:35

Guard of honor geef je aan de nationale kampioen in de resterende wedstrijden. Internationaal heeft daar niks mee te maken, dus vandaar dat Barca dit toen niet deed.

7 april 2018 om 13:50

Medalofhonor, Alleen bij wk voor clubs? Waar heb jij het nou weer over? In heb 1 datum voor je 07-05-2008 clasico, zoek maar op YouTube op.

7 april 2018 om 14:14

Barcelona deed het wel voor madrid in 2008. En het lijkt met dat je dat als madrid fan wel moet weten aangezien het ontzettend beschamend was. Dat barcelona het niet deed voor het winnen van het wk voor clubs kwam omdat ze er zelf niet aan meededen, maar als real voor de aankomende clasico al kampioen was geworden dan het barcelona het zeker wel gedaan.

7 april 2018 om 14:54

Jullie hebben gelijk ik zat mis,

Maar Zidane heeft inmiddels al aangegeven dat Real Madrid dit niet zal doen omdat hij dit niet wil en dit volledig op zijn eigen neemt en ook omdat Barcelona deze traditie heeft verbroken.

7 april 2018 om 15:04

Snap ook wel dat ze het niet gaan doen. Het gaat niet meer om het respect voor de kampioen maar meer om de vernedering van degenen die klappen. Je kan alleen nu wel een ontzettend groot fluitconcert verwachten wanneer real het camp nou binnenloopt.

8 april 2018 om 16:32

Het zijn er na gisteren 7 goals

6 april 2018 om 20:58

Real is al zo goed als door in de UCL, dus ik verwacht zonder vuurwerk in Bernabeu met Ronaldo en co

Verwacht een saaie wedstrijd met een b-elftal van real Madrid. Gok op een 1-1 gelijkspel of een nipte overwinning voor real.

Off-topic: als real barca loot in de halve finale dan krijgen we 3 classico’s op 10 dagen tijd. Heb liever dat ze beide iemand anders loten dan.

Ik hoop toch op een overwinning van Atletico. Mocht Valencia winnen gaan ze over Real Madrid heen.

Worden er eigenlijk nog altijd bloemen bij de cornervlag gelegd in het Wanda Metropolitano?

7 april 2018 om 14:02

Yup. Tegen sporting lagen ze er ook.

8 april 2018 om 12:59

Ja dat doet zo een vrouw altijd een kwartier voor de wedstrijd begint. Maar ze spelen vanmiddag in het Bernabeu.

8 april 2018 om 13:29

Jup liggen er elke wedstrijd weer! Siert had het eens uitgelegd tijdens de wedstrijd! lang verhaal.

Moest even googlen

"it’s a very distinctive image on matchday at the Vicente Calderã³n. Before every home game, a bouquet of 24 red and white carnations is carefully placed by the corner flag at the south end of the stadium. Behind the tradition is Atlã©tico fan Margarita Luengo, who has been placing flowers by the corner flag for the past 19 years to commemorate the Rojiblancos’ famous league and Cup-double winning season in 1996 and to remember Milinko Pantiä‡, perhaps the father of Atleti’s famed ‘penalty-corners’."

Is ook nog een filmpje waarin de vrouw het uitlegt, maar die is in het spaans.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren