Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: ‘Hij is mijn favoriete voetballer in de Ligue 1’

Laatste update:

De Braziliaanse voetballegende Ronaldo is regelmatig te zien bij wedstrijden van Paris Saint-Germain. Ronaldo, een van de beste spelers aller tijden, kan vooral genieten van Zlatan Ibrahimovic. Hij noemt de Zweed een fantastische speler.

/

“Ik ga regelmatig naar het Parc des Princes en dan zie ik Ibrahimovic geweldige dingen doen. Hij springt er echt bovenuit”, laat Ronaldo, die zelf een fantastische carrière kende bij clubs als PSV, Barcelona en Real Madrid, weten aan Canal Plus. “Hij is mijn favoriete speler in de Ligue 1.”

Ibrahimovic is op 33-jarige leeftijd nog altijd ijzersterk aan het voetballen. Dit voetbaljaar maakte de Zweed, de onbetwiste nummer één als het gaat om de spitspositie in Parijs, alweer 28 goals in 34 officiële wedstrijden in alle competities.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibra kon ook altijd van R9 genieten

27 april 2015 om 14:02

R9 is zijn idool. Zlatan is een hele goeie speler in de competitie en voor Zweden, maar in de CL valt hij altijd tegen.

27 april 2015 om 14:36

Voor zover ik weet was Van Basten zijn idool.

27 april 2015 om 14:48

Als je zijn boek heb gelezen.... weet je dat Ronaldo zijn nummer 1 idool is. Er staat een filmpje op youtube dat Zlatan als een jochie naar Ronaldo staat te kijken voor de wedstrijd Milan - Inter. prachtig

27 april 2015 om 18:21

Ik heb zijn boek niet gelezen, dus weer wat geleerd.

Ik vind Cristiano Ronaldo beter als R9, R9 vind ik beter dan Zlatan.

Zlatan die chokt altijd tegen Barcelona en andere topteams. Het is geen toeval dat hij nooit de CL heeft weten te winnen. Je zag opnieuw dit jaar hoe slecht Zlatan is tegen de betere tegenstanders. Daarom vind ik niet dat Ibrahimovic bij de beste spelers ooit hoort. Hij maakt wel mooie doelpunten.

27 april 2015 om 14:26

Maar wat je zegt is totaal niet relevant. De topic gaat helemaal niet over CR7. Ik kan ook uit 't niets zeggen: Ik vind Rooney beter dan Beugelsdijk.

27 april 2015 om 14:38

Beugelsdijk is wel knapper dan Rooney

27 april 2015 om 17:05

Haha maar dat is niet zo moeilijk! ^

27 april 2015 om 15:37

Hatelijk deze CR7 fanboys. Iedereen weet dat CR7 een machine is, is deze man echter vergelijkbaar wat betreft met R9???

27 april 2015 om 15:52

Machine? Hij heeft zichzelf een doel gesteld. Als je een klein beetje voetbalkennis hebt, dan weet je dat R7 meer dan genoeg creativiteit heeft. On; Zlatan is simpelweg de beste speler in de ligue 1. Dat zegt heel veel over de ligue 1.

27 april 2015 om 16:34

Hoezo? Zlatan is een klasse speler die het in veel competities laat zien, in een competitie als de PL zou hij ook vaak uitgeropen worden tot de beste speler.

Hij maakt mooie goals, maar behoord hoort niet tot de allerbesten, wel vaak kampioen geworden, maar nog nooit een CL.

27 april 2015 om 18:05

Behoord niet tot de allerbeste? Ach schei uit man!.. Door dit te zeggen weet ik al dat je het voetbalverstand van een pinda hebt

27 april 2015 om 19:08

Hij heeft gewoon gelijk, behoord niet tot de allerbeste, natuurlijk een belachelijk goede spits, maar tegen topteams laat hij het vaak afweten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren