Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo gefeliciteerd: ‘Ik hoop dat hij nooit meer stopt met scoren’

Laatste update:

Real Madrid won woensdagavond ook zijn tweede groepswedstrijd op het Europese toneel. Na de 4-0 overwinning op Shakhtar Donetsk, waarbij Cristiano Ronaldo er drie voor zijn rekening nam, rekende de Koninklijke nu af met Malmö FF. De kampioen van Zweden hield de schade beperkt tot 0-2 en beide goals kwamen van Ronaldo. Rafael Benítez prees zich andermaal erg gelukkig met de Portugese ster.

/

Ronaldo stond voor aanvang op 499 doelpunten in zijn profloopbaan en noteerde nu dus nummers 500 en 501. “Hij is Raúl nu voorbij als de topscorer aller tijden binnen deze club, dat is ongelooflijk”, stamelde de Spaanse coach na afloop. “Want Raúl was al een fenomeen. Het laat zien hoe bizar veel doelpunten Cristiano heeft gemaakt. Ik hoop dat hij nooit meer ophoudt met scoren, dat wens ik hem en de club toe.”

Álvaro Arbeloa deed negentig minuten mee in Zweden en was blij voor Ronaldo, dat die Raúl officieel evenaarde met 323 goals in het maagdelijke witte shirt. “We vinden het fantastisch voor hem. Hij heeft het ook geflikt in de helft van de wedstrijden die Raúl ervoor gebruikte. Niemand had ooit voor mogelijk gehouden dat hij dit zou doen. Cristiano lijkt geen plafond te kennen. We moeten er alles aan blijven doen om hem tot zijn recht te laten komen in de speelstijl van Real.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan moeten ze hem gekloond hebben want over 10 jaar is deze versie van Ronaldo te oud.

30 september 2015 om 23:40

Wat een fenomeen is het toch ook hè die CR7. Ik ben benieuwd waar het stopt en wanneer, er lijkt geen rem op te zitten. Toch moet ik zeggen dat Malmö de schade beperkt hield. Het had ook dubbele cijfers moeten en kunnen zijn met zo'n opstelling, met alle respect voor Malmö natuurlijk.

Geweldige statistieken dit! In 1 wedstrijd 2 mooie mijlpalen bereikt en ik hoop inderdaad nog zo lang mogelijk van Ronaldo te mogen genieten. Zodra hij en Messi stoppen zullen we alleen maar aardlingen in actie zien :P

30 september 2015 om 23:36

Zeiden ze ook in de tijden van R9, Cruijff, Maradona etc etc. Ooit komt er iemand die ook deze records weer aan diggelen schiet. En persoonlijk hoop ik dat ik dat nog zo vaak mogelijk mee mag maken

1 oktober 2015 om 11:29

Ik hoop het ook, maar ik heb Maradona en R9 meegemaakt, en vind de scoringsdrift van Ronaldo (en Messi) toch van een andere orde. Er zal uiteindelijk wel weer iemand komen, maar ik denk dat dat nog wel eens een hele tijd zou kunnen duren. En de situatie dat twee van dit soort grootheden tegelijk furore maken, dat gaan we echt niet meer krijgen.

Wat een geweldenaar.... Wat moet het toch frustrerend voor hem zijn dat als je zo goed bent en dan nog steeds niet de beste.. Gun hem dit record absoluut!

1 oktober 2015 om 08:34

Klopt, maar het zegt wel genoeg dat de meerderheid voor Messi kiest. Valt mij juist op dat de Ronaldo fans vaak Real of United supporters zijn terwijl Messi veel meer neutralere supporters heeft. Ronaldo is helaas iets minder dan Messi. We moeten het niet jammer vinden, maar blij dat er twee van deze spelers zijn en een moet toch de beste zijn. En met 4 gouden ballen waarvan nummer 5 er ook aankomt en 4 CL titels en WK finales doet Messi wat dat betreft beter dan Ronaldo. Qua goals staan zij ook dicht op elkaar en Messi is ook nog eens een aantal jaar jonger.

1 oktober 2015 om 00:43

Want dat kreeg Messi ook die alle records verbroken heeft en nu nog alleen 1 Nationale record te gaan heeft.

Maar feli voor Ronaldo. Hij is in vorm dus van harte gegund.

1 oktober 2015 om 01:11

Zou ook wel raar worden als Real en feest voor Messi gaat organiseren hè?

Ben heel benieuwd hoelang hij zoveel blijft scoren

1 oktober 2015 om 08:35

Hopelijk was je opmerking sarcasme! Je snapt hopelijk wel wat hij bedoelde?

Blijf het toch ongelofelijk vinden hoe Romario dan tot 1000 goals is gekomen. Meer scoren dan Ronaldo heeft gedaan kan ik me bijna niet voorstellen. Als je uit gaat van 20 seizoenen van 18 tot 38 jaar, moet Romario er elk jaar 50 gemaakt hebben. Dat kan toch helemaal niet?

En Raul was en is al een held. Dat was echt iemand tegen wie je op kon kijken. Ronaldo heeft gewoon doodleuk zijn aantal doelpunten geëvenaard in de helft van de wedstrijden. Doet in mijn ogen niks af aan de status van Raul, maar toch.

1 oktober 2015 om 08:06

Maar die 1000 goals zijn inclusief amateur en jeugd- goals.

1 oktober 2015 om 08:37

Dan zou ik het niet eens waard vinden om 1000 goals op zijn naam te schrijven! Straks gaan we ook goals toe schrijven die je op straat hebt gescoord. Niet te serieus nemen dat record van Romario

1 oktober 2015 om 10:07

Lees inderdaad dat hij amateur, jeugd, vriendschappelijke en on-officiele wedstrijden en alles meerekend. De helft daarvan is dus nauwelijks te traceren of op niveau en is het is dan ook jammer dat hij er zelf zoveel waarde aan hecht. Doet afbreuk aan een al geweldige speler.

1 oktober 2015 om 11:31

Romario is een beetsje moe geworden van het tellen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren