Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: 'Er bestaat niet zoiets als een duel tussen Ronaldo en Messi'

Laatste update:

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Persoonlijk vind ik messi beter. Maar iedreen een eigen mening. Messi is wel jonger. Ronaldo en messi in vorm dan is messi beter vind ik

De poll 2 maand geleden:
Voor de laatste keer, wie vinden jullie beter, Ronaldo of Messi.
Sinds die dag ben ik deze vraag te vaak tegen gekomen. Die discussies op blijven roepen kan altijd. Helaas zullen de pro barca en pro real fans altijd de ander willen zwart maken omdat ze "hun" speler beter vinden. Geniet van allebei. Iedereen mag zijn mening hebben, zo is ronaldo voor mij de beste ter wereld. Maar wees allemaal gewoon blij dat je deze 2 legendes hebt kunnen zien spelen.

Persoonlijk vind/vond ik Messi ook beter. nederiger, bescheiden, etc. en Ronaldo chagrijnig, arrogant en aanstellerig. Maar dat beeld lijkt een beetje te kantelen. Messi is vaak pissig, terwijl ik gisteren een Ronaldo zag die plezier had in het spel. Logisch als goed gaat, maar normaal keek die dan ook arrogant uit z'n doppen. Ik heb 10 x liever de Ronaldo van gister. Wie weet ga ik hem dan nog meer waarderen dan Messi.

23 oktober 2014 om 18:23

Perfecte verwoording van mijn gedachten. Net als niemand kan ontkennen dat ronaldo meer dan terecht de gouden bal heeft gewonnen.spelers worden ouder en veranderen en bij de 1 gaat dat blijkbaar positiever.

Het verschil zit hem vooral in het type lichaam denk ik. Zo kan Messi natuurlijk absoluut niet tippen aan Ronaldo z'n geweldige koptechniek. Voor mij is het Ronaldo.

23 oktober 2014 om 18:29

Het verschil zit hem in heel veel meer dan het lichaam natuurlijk. Hoewel de stijl in zekere mate natuurlijk beinvloed wordt door de lichaamstype van een speler.

Zo is Ronaldo de atleet met meer kracht, meer topsnelheid en meer sprongkracht. Ook heeft Ronaldo de kwaliteit om met schwalbes penalties te versieren. Hoe je het wend of keert, dit is voor zijn team ontzettend waardevol. Ronaldo is een trainingsbeest en heeft een enorme drive om altijd te presteren. Wellicht de beste nummer 7 ooit.

Messi is eigenlijk het tegenovergestelde. Het grootste natuurtalent ter wereld die alles doet op techniek, inzicht en wendbaarheid. Messi is niet te evenaren in de kleine ruimte en is eigenlijk op 3 verschillende posities (9, 10 en 11) de absolute beste speler ooit. Naast zijn doeltreffendheid heeft hij een pass in de benen waar niemand aan kan tippen, de beste dribbel ooit en een veel betere startsnelheid dan andere spelers.

Messi is eigenlijk gewoon de allerbeste ooit, maar in je beste 11 ooit opstelling moeten deze twee spelers zitten, anders ben je niet geloofwaardig.

23 oktober 2014 om 18:30

Ronaldo kan absoluut niet tippen aan het spelinzicht en handelingssnelheid van Messi.

Wel ironisch dat je een melding kan maken ivm eindeloze speler- /clubdiscussie.. en rara wat doet vz zelf?

CR7 his numbers is quite ridiculous...
100% THE Best player ever existed in word football...
what messi is doing in 10 years at barca CR7 is doing in 5 at Real...
and CR7 an do it ennywhere...
no way messi is cappable off it...
he only fits in barca play style...

24 oktober 2014 om 09:38

En nu in het Engels!

en hier gaan we weer.. die eindeloze discussie. we moeten gewoon genieten van beide, en ze hebben beide hun eigen dingen dat ze zo goed maakt. geweldige spelers.

het mooie is, ronaldo en messi respecteren elkaar maar het zijn de fans die er zo'n strijd van maken.
zulke 2 spelers krijgen we nooit meer te zien, en ze maken elkaar elke week beter. prachtig om te zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren