Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo dringt achter de schermen aan op ‘grote beer’ als opvolger Allegri

Laatste update:

Cristiano Ronaldo dringt achter de schermen bij Juventus aan op de komst van Carlo Ancelotti als opvolger van Massimiliano Allegri, zo melden verschillende Italiaanse media zaterdagavond. Volgens Libero, La Gazzetta dello Sport en TV Luna heeft Ronaldo de clubleiding gevraagd om de trainer van Napoli te benaderen.

Ronaldo heeft zijn waardering voor Ancelotti nooit onder stoelen of banken gestoken. Het tweetal werkte twee jaar samen bij Real Madrid, met de Champions League-zege van 2014 als hoogtepunt. In de zomer van 2015 werd Ancelotti ontslagen en in december van dat jaar gaf Ronaldo aan zijn voormalig trainer te missen. "Ik zou elke speler de kans geven om met hem samen te werken, want het is een fantastische trainer. Ik hoop op een dag weer met hem te mogen werken", zei Ronaldo toen tegenover ESPN.

"Meneer Ancelotti was een grote verrassing voor me. Ik dacht dat hij een hard persoon was, een beetje arrogant zelfs, maar het tegenovergestelde was waar", voegde Ronaldo daaraan toe. "Het is net een grote beer. Een schattig, gevoelig persoon." Het lijkt er nu op dat CR7 inderdaad inzet op een hereniging met de Italiaan, maar het is de vraag hoe realistisch dat is. Ancelotti is pas sinds dit seizoen de trainer van Napoli en heeft volgens de Italiaanse pers geen intenties om in de zomer te vertrekken.

De oefenmeester heeft een contract tot de zomer van 2021 in Stadio San Paolo. Mocht hij toch worden aangesteld als opvolger van Allegri, dan betekent het voor hem een terugkeer in Turijn. Van februari 1999 tot de zomer van 2001 zwaaide hij al de scepter bij Juventus. Vrijdag meldden diverse Italiaanse media dat Juventus toenadering heeft gezocht tot trainer Maurizio Sarri van Chelsea, terwijl ook Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur), Leonardo Jardim (AS Monaco) en de Franse bondscoach Didier Deschamps in beeld zouden zijn.

Zou Carlo Ancelotti een goede trainer zijn voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stiekem had ik gehoopt dat Zidane volgend seizoen de trainer van Juventus zou zijn.
Conte weer terug dan maar?

18 mei 2019 om 19:05

Zidane had moeten stoppen op zijn hoogtepunt bij Real Madrid beter dan dat zal het nooit worden het kan alleen minder dan beter gaan. Met Juve had hjj wél uitdaging gehad door CL te pakken...

18 mei 2019 om 19:11

Is het opbouwen van een nieuwe galactico elftal geen uitdaging? Maar ben wel met je eens, zidane moest even wachten en voor meer optie gaan kijken. Zal wel perfect passen bij juve en het zal niet verbazen dat hij opeens een CL zal gaan winnen met juve.

18 mei 2019 om 19:39

Hoe is een nieuwe galactico elftal kopen een uitdaging? Dat kan iedereen wel, met geld smijten voor spelers die al bewezen hebben goed te zijn.

18 mei 2019 om 20:43

Apart.. zojuist door Voetbalzone nog een artikel dat Ten Hag de ideale kandidaat zou zijn.. hou t aub allemaal bij de wandelgangen Voetbalzone. Hierdoor verliezen jullie je geloofwaardigheid.
ON TOPIC: Ancelotti zou prima bij juve passen

Begin van het seizoen al enorm veel kritiek op Juve geuit. Ik blijf het een beperkt elftal vinden voor Europese top begrippen. In Italie kom je daar mee weg, maar niet in de CL. Wanneer je geen een middenvelder van topkwaliteit hebt en een spits die meer dan 5 competitiedoelpunten maakt kun je weinig wonderen verwachten.

18 mei 2019 om 19:10

Ronaldo had in dat elftal moeten spelen. Morata had beter in dit team gepast. Dan had je de cup met de grote oren waarschijnlijk gewonnen toen der tijd.

18 mei 2019 om 19:20

Welke team gepast? Hou toch op morata is middelmaat die zou Juventus nergens aan helpen en scoort ook weinig komt te kort voor de topclubs...

18 mei 2019 om 19:29

Onzin. Met Chiellini en Ronaldo heb je de beste verdediger en spits van de wereld en met die 2 in de basis hebben ze alleen maar goede prestaties geleverd op Atletico uit na. Het is ook niet voor niets dat bookies Juventus samen met City als grootste kanshebber zagen. Alleen als 1 van die 2 wegvalt dan zie je wel duidelijk verval, zoals tegen Ajax

18 mei 2019 om 19:44

Bookies zeggen me niks. Sowieso hilarisch dat een club als City elk jaar favoriet is terwijl die nog nooit bij de laatste 4 zijn gekomen. PSG vind ik minstens net zo sterk, maar hebben geen bank met de Bruyne en Sane. Maar hun A team is ijzersterk met 2 spelers die bij de 5 beste voetballers van de wereld horen. Volgend jaar gaat het gewoon weer tussen Barca, Real, Bayern, City, Psg, Liverpool. Juve moet echt aankopen doen om aan te blijven haken.

18 mei 2019 om 19:54

City kwam in 2014 of 2016 tot de laatste 4. Verloren daar op het nippertje van Real.

18 mei 2019 om 19:47

Enkel ons middenveld komt tekort maar niet veel, missen gewoon creativiteit, al de rest is gewoon wereldtop. Dus beperkt elftal voor Europese top begrippen? Echt niet.

18 mei 2019 om 19:58

Vergeleken met de elite. Al was de elite dit jaar minder dan voorgaande jaren incl Juve zelf. Bayern gaat renoveren in de zomer en zijn daar al mee begonnen. Real gaat dat ook doen. Die hebben te lang gewacht met doorselecteren. Bij PSG en City gebeurt er altijd wel wat op de transfermakrt. Liverpool is stap voor stap weer teruggekomen bij de absolute top. En Barca gaat met Frenkie en Arthur het dna voetbal weer terugkrijgen.

Juve moet echt actie ondernemen. Selectie is verouderd, het probleem ligt niet alleen bij het middenveld. Trainer gaat weg, dus ook die zal tijd nodig hebben om zijn speelwijze te moeten integreren bij zon grote ploeg. Ik hoor mensen namen noemen zoals Poccho maar die heeft nog niet in Italie een club getraind. Bij Spurs mag alles, bij Juve moet het.

Ik vraag me sowieso af of Juve de absolute topspelers kan blijven aantrekken, aangezien de Serie A toch wat aantrekkingskracht verliest. Inter en Milan konden zelfs in tijden dat ze geen kampioen werden toppers binnen halen, maar die tijden zijn nu toch al ruim 5 jaar voorbij. Juve moet oppassen dat ze niet dezelfde kant opgaan. Je kunt als tegenargument gebruiken dat ze Ronaldo hebben gehaald, maar ik denk dat bij Ronaldo ook veel individuele belangen op het spel stond.

Ik zie de Hazard's, Griezmann's, Kane's etc van deze wereld namelijk niet meer naar Juventus vertrekken. Ik ben benieuwd wat ze gaan doen deze zomer.

18 mei 2019 om 20:41

Die spelers hebben we in het verleden ook niet kunnen halen en toch werd er 2x de finale gehaald. Juve doet het op haar manier en die werkt. Je kan niet verwachten dat je elk jaar in de finale staat of wint. Dit jaar viel het tegen, we zullen zien wat volgend seizoen brengt. Barcelona heeft na het verlies van Iniesta en Xavi ook niet meer de finale gehaald. Komt wel allemaal goed met Juventus, voeren uitstekend beleid al jaren nu.

Iedereen vergeet wenger, ik denk dat hij ook een geschikte persoon kan zijn hoor. Ancelotti is zeker ook geschikt natuurlijk maar ik mis een beetje pit.

18 mei 2019 om 19:06

Wenger zou Juventus zo mooi kunnen laten voetballen denk ik. De voetballende kwaliteit is er zeker om dat te doen en het zou me niet verbazen als Wenger weer een beetje heimwee krijgt naar het trainerschap.

18 mei 2019 om 19:07

Wenger is gewoon tactisch niet sterk. Een bijzondere persoonlijkheid en een wijze man die zijn ploeg een tijd lang mooi voetbal liet spelen. Maar dat is de laatste 6 jaar van zijn trainerschap ook zelden het geval geweest. En wisselen, daar was hij zelden goed in.

Wenger is met zijn spelopvatting helemaal niets voor Juve.

18 mei 2019 om 19:16

We hebben een prijzenpakker nodig die je de CL durft te beloven. Mooi voetbal mag dan pas.

Iedereen vergeet wenger, ik denk dat hij ook een geschikte persoon kan zijn hoor. Ancelotti is zeker ook geschikt natuurlijk maar ik mis een beetje pit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren