Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman spreekt heldere verwachting uit over fitheid Teun Koopmeiners bij het Nederlands elftal

Laatste update:

Ronald Koeman is niet positief gestemd over de fysieke gesteldheid van Teun Koopmeiners, zo geeft de bondscoach aan tegenover de NOS. De middenvelder van Atalanta zou maandagavond een basisplek hebben in de oefeninterland tegen IJsland (4-0 winst), maar haakte in de warming-up geblesseerd af.

Het ging voor Koopmeiners mis bij het inschieten, zo geeft Koeman aan. "Bij de eerste bal die hij afwerkt, schiet het in zijn lies. We weten nog niet hoe het is met Koopmeiners. Dat gaan we morgenochtend vroeg zien in de testresultaten. Maar ik heb slechte vermoedens."

Koeman laat verder weten enorm te balen van de blessure van de linkspoot, ook voor hem persoonlijk. "Als iemand het verdient, dan is het Teun."


Koeman krijgt tevens de vraag of hij denkt dat de blessures van Frenkie de Jong en Koopmeiners in verband staan met de 'overvolle voetbalkalender'. "Dat denk ik wel. Ik begrijp dat Polen ook getroffen is met Lewandowski. Ja, dit zal zo wel vaker gebeuren." Robert Lewandowski moest zich in de oefeninterland tegen Turkije na ruim een half uur laten wisselen.

Koopmeiners werd in de startopstelling vervangen door Jerdy Schouten, die ook al negentig minuten maakte in de wedstrijd tegen Canada een paar dagen eerder (4-0 winst). Tegen IJsland werd de PSV'er na ruim een uur gewisseld voor Georginio Wijnaldum.

Virgil van Dijk


Ook aanvoerder Virgil van Dijk reageert teleurgesteld op het uitvallen van Koopmeiners en De Jong. "Dat is natuurlijk balen, vooral voor hen", zegt de Liverpool-verdediger voor de camera van ESPN.

"Maar voor ons natuurlijk ook. Het is iets waar we teleurgesteld over zijn, maar goed, we moeten verder en dat gaan we ook doen. We hebben vandaag ook wel wat laten zien, maar dat neemt niet weg dat het wel balen is."

"Dat Teun niet meegaat is bij mij nog niet bevestigd, maar het ziet er niet goed uit. Het is klote", besluit Van Dijk.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Tsja als ze beiden eruit liggen zul je toch minstens 1 middenvelder en maatsen moeten oproepen. Als het timber niet wordt, toch taylor dan maar? Was er in qatar ook bij

11 juni 2024 om 07:46

Dan neem ik aan toch nog eerder Stengs, Til, Hamer of desnoods Steijn.

11 juni 2024 om 07:48

Wat mij betreft allemaal lood om oud ijzer. Geloof me, ik was al eerste kritisch op Taylor, maar hij heeft zich redelijk herpakt de tweede seizoenshelft. En kom op, hij is toch niet aantoonbaar heel erg veel slechter dan jouw rijtje.

11 juni 2024 om 08:17

Stengs was ik eigenlijk vergeten. Kan zowel op het middenveld als in de aanval. Heeft een prima seizoen achter de rug en ik denk dat hij zich ook aan groeiende niveau van de rest kan optrekken.
Til zou ook een optie zijn, de naam Maatsen heb ik ook gehoord.

Steijn lijkt me net wat te vroeg voor hem

11 juni 2024 om 08:37

Ben wel erg gecharmeerd van Steijn moet ik zeggen. Altijd leuk een speler die redelijk onbekend is in Europa, kunnen nog wel eens verrassen en je wilt toch opties hebben naast de 3 van gisteren. Nu is dat alleen Gravenberch. Maatsen verdiende het al t.o.v. Wijnaldum. Eventueel zou Berghuis ook nog op 8 kunnen. Mocht Timber niet beschikbaar zijn. Edit: naast de 3 van gisteren heb je Gravenberch en Wijnaldum natuurlijk. Een 3de optie zou wel fijn zijn om erbij te hebben.

11 juni 2024 om 08:49

Taylor ben ik persoonlijk totaal niet van gecharmeerd. Ik vind het een mindere versie van Klaassen. En hij heeft gewoon een matig seizoen. De spelers die ik noem hebben een veel beter seizoen gedraaid. Eigenlijk ook geen Oranje materiaal, maar wel beter dan Taylor in mijn ogen.

11 juni 2024 om 09:37

Taylor is echt wel wat verfijnder dan Klaassen.

11 juni 2024 om 08:19

Ik heb nog liever geen extra middenvelder dan Taylor. Komt in alles tekort voor het Nederlands elftal.

11 juni 2024 om 08:39

Teun is meer voor nr 10 toch? Waarom neem je dan geen aanvaller mee en gebruik je simsons als 10?

Of wat dacht je van Stengs?

11 juni 2024 om 08:43

Straks hebben we meer Ajacieden opgeroepen dan spelers van PSV of Feyenoord. Na dit seizoen klinkt dat niet heel logisch.

Moet toch wel een hele teleurstelling zijn voor Koopmeiners, keek er wel naar uit om te zien of hij het ook bij Oranje goed zou doen. Misschien een idee om dan maar Justin Kluivert erbij te halen? Redelijk seizoen gehad in de Premier League en heeft ook veel als aanvallende middenvelder gespeeld. Geeft je ook nog een extra aanvallende optie erbij.

Het is niet veel soeps, maar uit onderstaande vijver moet er gevist worden als je een per se een middenvelder erbij wilt halen.

Taylor, Berghuis, Stengs, Til, Clasie, Klaassen, Strootman, Matusiwa, Hamer, Rosario, Riedewald, Vilhena

11 juni 2024 om 08:40

Lijkt me toch dst het dan tussen Stengs en Til zal gaan op basis van dit seizoen..

11 juni 2024 om 10:53

Ondanks dat Matusiwa een uiterst sterk seizoen had, zou ik altijd voor Til of Klaassen gaan. Kennen de groep en hebben de nodige ervaring. Of kwalificatie topscoorder Stengs!

Echter, een breker op het middenveld als Matusiwa is er in de selectie niet en dit soort spelers kunnen tijdens de knockouts van grote waarde zijn!

11 juni 2024 om 11:09

Sem Steijn? Speelt toch bij de nummer 3 van de Eredivisie en heeft behoorlijke cijfers dit jaar

Nouja, triestig. Als Teun en Frenk afvallen, dan is de spoeling wel erg dunnetjes.
De enige spelers die nog enigszins kans maken zijn dan Taylor, Berghuis, Stengs, Til, Chong of Matusiwa. Misschien nog good old Clasie.

Ergens verwacht ik dat Koeman dan, mochten Teun en Frenk afvallen, dat hij kiest voor Maatsen & Zirkzee of Maatsen & Jurrien Timber.
Misschien raar, maar Jurrien is volledig fit en heeft ook al weer minuten bij Arsenal -21 en Arsenal 1 in de benen. Fitter krijg je ze waarschijnlijk niet, haha.

En zowel Timber als Geertruida kunnen vanuit de controlerende positie uit de voeten op het middenveld of als inverted back.

11 juni 2024 om 08:19

Jurrien Timber wordt inderdaad eigenlijk nergens benoemd. Misschien wel ongeveer de beste optie, mits fit, die we nu hebben. Is bij Arsenal in dat handjevol wedstrijden dat hij gespeeld heeft ook al populair onder supporters. Maakte sterke indruk toen in het begin van het seizoen.

11 juni 2024 om 09:31

Klopt inderdaad. Al heeft hij weinig wedstrijdritme. Maar wel geen seizoen in de benen en toch de laatste pot ook bij Arsenal mogen invallen (prima).
Veel ''fitter'' krijg je ze momenteel niet en daarnaast multi inzetbaar!

Ake heeft altijd op het middenveld gespeeld in de jeugd die is voetballend goed genoeg. alleen dan moet je wel de verdediging wat aanpassen.
Xavi moet je nu gewoon een linie terug halen en je vaste 10 maken en dan op rechts buiten kan je een buitenspeler erbij nemen kluivert/summerville/berghuis/stengs en dan achterin maatsen erbij als backup voor vd ven als je ake een linie doorschuift bijvoorbeeld tegen frankrijk als je de pot dicht moet houden een behouden middenveld met schouten ake en xavi met frimpong en gakpo vanaf de vleugels en memphis in de punt.

tegen polen
verbruggen
geert de ligt virgil ake
schouten veerman xavi
frimpong depay gakpo

en tegen frankrijk wat meer verdedigend loerend op de counter met
verbruggen
geert de ligt virgil vd ven
schouten ake xavi
frimpong depay gakpo

reijnders op de bank omdat het koppel schouten veerman veel meer ingespeeld al is en op 10 is xavi beter en creatiever

11 juni 2024 om 08:22

Ik denk dat je tegen Frankrijk terug moet vallen op je sterke verdediging met dus 5 achterin. Blok op het middenveld met Reijnders Schouten en Xavi en dan hopen op de snelheid voorin van Frimpong met Depay.

11 juni 2024 om 08:37

in de poulefase zou ik daar zelf niet aan beginnen maar in de knockout fases is dat zeker een optie.

Dan zal je verdikkeme toch zien dat Wijnaldum gaat starten. Reijnders en Schouten met Wijnaldum ervoor. Xavi kan ook maar die vind ik op links een stuk beter dan Gakpo die helemaal niks laat zien.

11 juni 2024 om 08:58

Dit zal het wel worden. Ik zou Wijnaldum alleen opstellen icm met het tandem Geertruida en Frimpong. Dat liep wel aardig.

Zo denk je aan een middenveld van Frenkie, Teun en Wieffer met misschien nog Q Timber en De Roon achter de hand en zo zijn ze allemaal geblesseerd. Dan toch maar goed dat hij Wijnaldum uit de zandbak heeft gehaald en laten we hopen dat Reijnders, Schouten en Gravenberch het een beetje kunnen maken. Je zou nog Xavi op 10 kunnen zetten en Malen of Frimpong rechtsbuiten.

11 juni 2024 om 08:56

Niemand denkt aan Wieffer. Is totaal niet van het niveau wat Oranje nodig heeft. Denk dat 90% uitging van Frenkie, Reijnders en Koopmeiners. Dat is ons sterkste middenveld. Zonder Frenkie zet je Schouten neer. Zonder Teun zou ik kiezen voor Gini en tegen mindere landen Veerman of Gravenberch.

Hoor ik nou niemand Dirk Proper opnoemen. Aanvoerder van Jong Oranje🫣

Als Teun niet mee kan mis je gewoon je 2Beste middenvelders. Dat is voor dit Oranje teveel en kan je simpelweg niet opvangen. Het kwaliteitsverschil met de alternatieven is te groot en hierdoor ga je tekort komen tegen toplanden. Het is hopen dat er anderen opstaan en boven zichzelf uitstijgen.

Das wel zonde. Koopmeiners heeft echt een geweldig seizoen achter de rug.

Wat mij betreft zijn Stengs if Berghuis de logische vervangers, daar die ook nog multifunctioneel zijn qua positie.

Jammer dat Quinten Timber nog niet fit is, anders had die mijn nr 1 optie geweest.

Opstelling voor mij zou nu zijn

Verbruggen
Luts VvD Aké
Frimpong Schouten Reijnders vd Ven
Simons
Depay Gakpo

Ja dit is idd een 3-5-2, maaar kan uiteraard gewoon een 4-3-3 worden of zelfs een 3-4-3 als je wilt.

Maatsen erbij, en Blind of Geertruida doorschuiven naar het middenveld. Voordeel is dat we dan zeker weten dat Blind niet gaat starten. Reijnders, Schouten en Veerman op het middenveld kan wel eens voor verrassingen zorgen komende EK. Wellicht Veerman als voorste middenvelder, Schouten en Reijnders controlerend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren