Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romeinse ploegen stellen teleur; Becker matchwinner in knotsgek duel

Laatste update:

Lazio is op bezoek bij Sturm Graz niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. De Italianen hadden het lastig in Oostenrijk, maar dachten via Ciro Immobile in de slotfase toch te winnen. De treffer van de spits werd echter afgekeurd wegens buitenspel, waardoor een gelijkspel het maximaal haalbare was. Door dit resultaat kan Feyenoord de leiding pakken in Groep F van de Europa League. In Groep E wist Real Sociedad wederom te winnen, terwijl Sheraldo Becker namens Union Berlin de matchwinner was tegen Malmö FF in Groep D.

Sturm Graz - Lazio 0-0
Na ruim tien minuten spelen was Luis Alberto dicht bij de openingstreffer. De Spanjaard ontving de bal na een goede pass in het zestienmetergebied van Graz, maar deed iets te lang over zijn actie en zag de bal door een verdediger tot hoekschop worden verwerkt. Een minuut later waren de Oostenrijkers zelf gevaarlijk na een goed schot van William Böving. De negentienjarige Deen zag zijn goede inzet echter gekeerd worden door Lazio-doelman Ivan Provedel. Een schot van Tomi Horvat dat net over de lat ging deed de thuissupporters wederom bijna juichen. Graz was voor rust de bovenliggende partij, maar wist zichzelf niet te belonen.

Na rust was het David Affengruber die het namens de thuisploeg probeerde. Tot opluchting van Provedel ging de bal centimeters naast het doel. Albian Ajeti en wederom Horvat probeerden het nog binnen de kwartier na rust, wiens pogingen het nodige geluk ontbeerden. Na een uur spelen leken de Romeinen wakkergeschud. Eerst werd een poging van Mattia Zacagnu knap gekeerd door Jörg Siebenhandl, waarna de doelman een poging van Immobile rakelings naast zag gaan. Na tachtig minuten spelen leek het dan toch raak te zijn voor Lazio en Immobile. De spits schoot het leer overtuigend binnen, maar hij bleek in buitenspelpositie te staan. Jusuf Gazibegovic kreeg met nog zo'n tien minuten te spelen zijn tweede gele kaart. Meer dan een gelijkspel bleek er voor de Italianen in het vervolg niet in te zitten.

Sheriff Tiraspol - Real Sociedad 0-2
Het was Real Sociedad dat voor het eerste grote gevaar van de wedstrijd zorgde. Routinier David Silva probeerde het met een vrije trap, die zag dat zijn inzet maar net langs de rechterpaal scheerde. Hetzelfde lot overkwam Brais Méndez, die het probeerde met een schot in het zestienmetergebied. Na rust wisten de Basken wel te scoren via Silva. De ex-speler van onder meer Manchester City schoot de bal via de binnenkant van de paal raak: 0-1. Na ruim een uur spelen ontving Moussa Kyabou zijn tweede gele kaart, waardoor de rode loper werd uitgelegd voor Sociedad. Het duurde dan ook maar één minuut voordat de wedstrijd werd beslist. Een vrije trap van Méndez werd binnengekopt door Aritz Elustondo: 0-2. Mikel Merino had de score nog verder kunnen uitbreiden, ware het niet dat zijn poging over ging.

Malmö FF - Union Berlin 0-1
Het was Malmö dat voor de eerste grote kans van de wedstrijd tekende. Joseph Ceesay had een goed schot in huis, dat uitstekend kon worden gekeerd door Frederik Rønnow. De Deense doelman zag ploeggenoot Becker na een half uur zijn eerste kans van de wedstrijd krijgen. De geboren Amsterdammer had een schot richting de linkerhoek in huis, dat fraai kon worden gekeerd door Ismael Diawara. Janik Haberer was tien minuten voor rust ook dicht bij de openingstreffer namens de ploeg uit Berlijn. De poging van de Duitser ging echter rakelings over. In blessuretijd kreeg András Schäfer van Union rood, nadat de Hongaars international de bal klungelig verspeelde en vervolgens aan de rem moest trekken.

Na rust werd het er bepaald niet rustiger op in de Zweedse kuststad. Na een uur spelen werd de wedstrijd tijdelijk gestaakt, nadat fans van beide ploegen vuurwerk naar elkaar gooiden. Ook op het veld belandde er vuurwerk, waardoor scheidsrechter Halil Umut Meler besloot eerst de rust te laten wederkeren. Toen dat eenmaal gebeurd was, was het uitgerekend Union Berlin dat op voorsprong kwam. Met een hard schot in het zestienmetergebied liet Becker Malmö-doelman Diawara kansloos achter: 0-1. Haberer kon het duel een paar minuten later beslissen, maar zijn schot kon dit keer wel worden gekeerd door Diawara. Malmö kwam niet meer tot grote kansen en zag daarmee de Duisters winnend huiswaarts keren.

AS Roma - Real Betis 1-2
In Groep C van de Europa League nam AS Roma het op tegen Real Betis en de supporters in het Stadio Olimpico zagen hoe Zeki Çelik na vijf minuten het veld moest verlaten. De Turk moest met een ogenschijnlijke knieblessure van het veld. Nabil Fekir tekende voor de eerste grote kans van de wedstrijd. De poging van de Fransman leek voor de Andalusische voorsprong te zorgen, maar de Fransman trof de paal. Even later kwam AS Roma, na een handsbal bij Betis, via een strafschop van Paulo Dybala wel op voorsprong: 1-0. Lang konden de Romeinen niet genieten van de voorsprong, want Guido Rodríguez maakte er met een hard schot vlak voor rust 1-1 van. Een geweldige redding van Claudio Bravo zorgde ervoor dat Roma via Dybala niet alsnog met een voorsprong ging rusten.

Na de thee kon Bravo zich wederom onderscheiden. Een poging van Bryan Cristante vond het net net niet dankzij een uitstekende redding van de Chileen. Grote kansen bleven lange tijd uit, al had invaller Tammy Abraham meer kunnen doen met de ruimte die hem geboden werd. Andrea Belotti kreeg nog twintig minuten speeltijd van Roma-trainer José Mourinho, die het duel met Internazionale afgelopen weekend nog moest missen vanwege een schorsing. Roma kwam echter niet tot grote kansen en zag hoe Betis er in minuut 88 1-2 van maakte via Luiz Henrique. De Braziliaan kopte de fraaie voorzet van Rodri goed binnen. In blessuretijd kreeg Nicolò Zaniolo nog rood na een schoppende beweging richting Álex Moreno.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Uitgelezen mogelijkheid om de koppositie te pakken, het kan verkeren... Hup Feyenoord!

6 oktober 2022 om 20:52

Beetje saai wel. We weten namelijk allemaal wat er bij Feyenoord gebeurt wanneer concurrerende koplopers punten verspelen.

6 oktober 2022 om 21:52

U kenner

Lazio is echt een raar team.

De ene keer spelen als prime Manchester United en de andere keer spelen ze als Manchester United 2013-?.

Ze hebben een paar speler van wereldklasse met onder andere Savic, Immobile en Luis Alberto. Maar toch verpesten ze het altijd.

Weet iemand waarom Savic nog voor Lazio speelt. Weet nog dat paar jaar geleden rond 2018 Real Madrid en Fc Barcelona zeer geïnteresseerd waren in hem.


Voor de rest heeft Real Sociedad een paar parels zeg! Met onder andere Kubo! Wat een magiër is dat zeg. Kan niet geloven dat Real Madrid hem zo makkelijk liet gaan en dat voor 6.5 miljoen euro! Binnen nu en 2 jaar speelt Kubo voor een Manchester City of Liverpool. Die gaat echt niet lang bij Real Sociedad blijven.

Ook Real Sociedad is een zeer sterk team. Kubo, Oyazybal, Sorloth, Merino, Sadiq, David Silva en Mendez. Ze zijn echt zeer goed. Zie Real Sociedad wel Champions League spelen met deze selectie.

6 oktober 2022 om 21:13

Kubo is gewoon verhuurd toch? Waarom savic daar nog speelt is mij ook vreemd. Had hem graag bij man unt gezien. Klasse voetballer

6 oktober 2022 om 21:18

Ja Lazio is echt een hele rare ploeg. Vooral het verschil tussen uit en thuis is heel groot. Thuis rollen ze iedereen op en uit gaan ze er heel vaak dik vanaf

6 oktober 2022 om 22:16

Voor Savic hebben ze altijd teveel gevraagd. Geloof dat er toen biedingen van 60 miljoen binnen kwamen maar ze wilden minimaal 80 miljoen beuren. Savic heeft zich altijd coulant opgesteld en daarna zijn contract verlengd. Is ook niet meer de Savic van toen. Is nu echt een heel stuk minder. Jammer want in de vorm die hij toen had was het echt een middenvelder van wereldklasse.

7 oktober 2022 om 00:13

Beetje gevalletje anderson. Was ook ff bizar goed daar destijds en bleef iets te lang.
Savic telt nu zijn zegeningen. Mooie club/stad goed salaris.
Als de echte top je niet meer wil is dit beter dan pak em beetje een Everton

6 oktober 2022 om 23:39

Zat destijds een te hoog prijskaartje aan en sinds toen is die niet meer zo geweldig als die was.

Dat doelpunt van Lazio was ook weer een mm biitenspel. De charme van de VAR zal je dan zeggen. Nou!

Oh god, we kunnen weer profiteren van iets hoor. Dat wordt een Nederlaag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren