Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano geeft details prijs over gesprekken tussen Memphis en Barcelona

Laatste update:

Memphis Depay gaat niet voor het minste of geringste zijn spullen pakken bij Barcelona. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is er maar één scenario voor de Nederlander waarin een vertrek denkbaar is: bij het aankloppen van 'een belangrijke club'. In gesprekken met het clubbestuur werd tevens duidelijk voor Memphis dat Barcelona zich flexibel op zal stellen, mocht het komen tot een vertrek. Als de aanvaller tóch besluit te blijven, lijkt er toch nog enigszins hoop aan de horizon te gloren.

De afgelopen tijd steken steeds meer geruchten de kop op over een spoedige uittocht van Memphis, die er deze week met Robert Lewandowski een geduchte concurrent bijkreeg voor de spitspositie. Pierre-Emerick Aubameyang liep daarvoor ook al rond in Catalonië. Barcelona zou volgens clubwatcher Gerard Romero zelfs verzocht hebben om Memphis te 'cancelen' door hem uit al het promotiemateriaal rondom de Amerikaanse tour te verwijderen. De 28-jarige Moordrechter behoorde echter 'gewoon' tot de selectie van Xavi die zaterdag afreisde naar de Verenigde Staten.

Romano deelt dan ook dat een eventuele toekomst van Memphis bij de club nog niet per se uitgevlakt is. Barcelona zal niet moeilijk doen als het juiste bod op tafel komt (de vraagprijs betreft volgens AS zo'n 25 miljoen euro; Sport rept van 'slechts' 20 miljoen), maar Xavi 'rekent op Memphis' mocht hij besluiten te blijven. Dat is in principe ook het plan van de 80-voudig Oranje-international. Alleen als er een club van formaat binnenkomt overweegt Memphis een vertrek, aldus Romano.

Volgens Sport is Tottenham Hotspur bereid om 17 miljoen euro op tafel te leggen voor de aanvaller, die nog een jaar vastligt in Camp Nou. Ook diverse clubs uit Italië zouden geïnteresseerd zijn, maar zijn niet bereid om de vraagprijs op te hoesten. Binnen de Spaanse grenzen kan Memphis als ruilmiddel ingezet worden om de komst van Jules Koundé (Sevilla) te bewerkstelligen; dat ziet hij echter niet zitten. Mocht het tot een transfer naar Tottenham komen, is Memphis de tweede speler van Barcelona die deze zomer de overstap maakt naar Noord-Londen. Clément Lenglet tekende eerder deze maand al een huurcontract tot medio 2023.

Zie jij Memphis Depay deze zomer vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Depay moet gewoon blijven. Lekker Barcelona pesten. Komt gewoon te kort voor de top.

17 juli 2022 om 18:50

Ik denk dat Depay, louis v Gaal wel overtuigd heeft. Depay doet het gewoon goed in het Nederlands elftal en zal daarvoor ook de nodige krediet opgebouwd hebben. Een jaartje op de bank zal niks uitmaken op dit moment.

17 juli 2022 om 18:53

Toch vind ik hem beter dan die Ferran Torres die 55 miljoen heeft gekost. Wat een beperkte spits is dat

17 juli 2022 om 19:13

Ferran Torres wordt toch meer gebruikt voor de buitenposities? Niet echt als spits.

18 juli 2022 om 00:24

Rechtsbuiten is hij Japie

18 juli 2022 om 08:06

Waar Dembele speelt. Hij is dus de backup voor de rechtsbuiten.

Ik ben Ajacied, maar zou het leuk vinden als hij naar PSV gaat. Grote spelers als Bergwijn en Depay in de Eredivisie maakt onze competitie weer een stuk interessanter!

17 juli 2022 om 18:41

Dan zal Gakpo toch echt moeten vertrekken. Je kan hem toch moeilijk op de bank zetten en ook De Jong is niet gekomen voor de bank natuurlijk.

Er is gewoon geen plaats voor Memphis bij Barca, zal af en toe mogen invallen.

Beetje een podolski carriere,geweldige statistieken voor je land maar te kort voor de absolute top,lyon is zijn niveau

17 juli 2022 om 16:08

Je verwoord t goed.. podolski, dat hij topscorer aller tijden word zegt niks, tegenwoordig wat 15 jaar geleden 50 goals was voor je land zegt nu niks..gaat ook niet lang staan het record.. lukaku heeft er al bijna 70 en Robbie Keane ook.. das echt scorebord journalistiek.. dat zijn vader bondscoach word na het WK, helpt ook natuurlijk.. zonder zijn vader zou hij alleen maar een betalend kaartje moeten kopen om ooit in het Camp Nou binnen te komen

17 juli 2022 om 16:13

Dat hij topscorer wordt zegt heel veel maar velen willen het niet accepteren net als jij.

17 juli 2022 om 16:19

Ja daar is de volgende zeg. ' dat je topscorer wordt zegt niks' wat een triest leven moet je toch hebben zeg . Het zegt heel veel , alleen zullen mensen zoals jij dat niet apprecieren. Je scoort notabene de meest goals bij je land ten alle tijden & jij komt ons even wijsmaken dat dat gewoon normaal is & iedereen zoiets zou kunnen? Was het leven maar zo gemakkelijk...

17 juli 2022 om 16:29

Dat is onzin. Natuurlijk worden er tegenwoordig meer interlands afgewerkt en ook omstandigheden spelen een grote rol, maar je wordt niet zomaar topscorer bij Oranje. Dan ben je oprecht een uitstekende speler. Dat denigrerende stukje over 'zijn vader' is ook lachwekkend. Koeman bracht weer plezier, inzet en vertrouwen richting Oranje. Iets dat al meer dan 4 jaar niet gelukt was en dat met niet eens heel geweldig materiaal in relatieve zin. Hij liet nota bene zelfs Ryan Babel renderen. Dit lijkt meer een gefrustreerde reactie van een subjectieve fanboy dan van iemand die er goed over nagedacht heeft...

17 juli 2022 om 16:37

Dus zonder Koeman zou hij bij Barcelona hebben gespeeld? Prima

17 juli 2022 om 16:40

Bergkamp van Basten Kluivert RVN,hasselbaink RVP, allemaal beter..zelfs Peter van vossen van Hooijdonk Huntelaar allemaal beter.. tja, Luuk de jong, bast Dost, Vincent Janssen.. In de land der blinden is één oog koning

17 juli 2022 om 16:43

Gelukkig is alles wat je verkondigd geen feit en slecht een mening. Statistieken zijn feiten & straks is Depay gewoon topscorer & heeft hij feitelijk meer gescoord dan al die namen die je hebt opgenoemd. Pijn moet dat doen hè Candela.

17 juli 2022 om 16:55

Depay speelt in een veel zwakker Oranje, dus des te meer knap dat hij op weg is naar topscoorder aller tijden. wellicht met minder wedstrijden (of een klein verschil) en was nooit altijd een spits. Spelers als RvP speelde met spelers als Robben, Sneijder en Van de Vaart. Op dit moment bij Oranje is alleen Van Dijk onbetwist een topspeler bij de absolute top. Podolski zat ook in een geweldige Duits elftal. Ik kan mij eigenlijk geen valide argument bedenken hoe je zijn prestaties kunt bagatelliseren.

17 juli 2022 om 17:03

Dat spelers als RvN en RvP beter waren weet iedereen wel. Doet niks af aan dat Depay z’n prestaties ook gewoon geweldig zijn. Slaat nergens op om dat te bagatelliseren omdat iemand uit het verleden beter was.

17 juli 2022 om 17:17

Peter van Vossen?😂 Schei is uit joh.. v Persie en Kluivert akkoord maar je doet nu voorkomen als Depay een middelmatige spits.

17 juli 2022 om 17:20

Als wij een goede spits hadden gehad als bv een van Basten, Bergkamp, Kluivert of van Nistelrooy had deze jongen nooit in de spits gestaan. En hij heeft veel penalties genomen, Ik vind het pijnlijk voor echt de grote spitsen die wij gehad hebben, dat deze jongen ze voorbij gaat. Echt jammer is dit.

17 juli 2022 om 17:24

@Pieter je hebt gelijk dat hij dan de meeste goals voor Oranje heeft gescoord, maar tegenwoordig spelen ze ook veel meer wedstrijden. Of vind je dat Depay een betere doelpuntenmaker is dan bijv. Johan Cruijff?

17 juli 2022 om 18:02

Nou ja, hoeveel goals had v Persie in Afrika 2010 in 6 wedstrijden?

17 juli 2022 om 18:27

nou dat hij tegen goede tegenstanders niet het verschil kan maken en de bovengenoemde namen wel . Bij land en club . Als wij zo op het wk 1-0 achterstaan tegen Spanje in de kwartfinale , gaat Memphis er geen 2 maken . Die andere spelers konden dat wel . Dat is het verschil

17 juli 2022 om 19:31

Ik durf te wedden dat Rvp meer penalty’s heeft gescoord in oranje, Memphis heeft er 10 gescoord en Memphis speelt ook in een veel minder Oranje je moet niet zo haten op die jongen

17 juli 2022 om 19:36

Tegen Frankrijk Duitsland Belgie Portugal etc maakte hij gewoon het verschil hoor🤣🤣🤣 en wat doe je nou alsof Nederland elke interland tegen toplanden speelt?

17 juli 2022 om 21:37

Hij maakte helemaal nergens het verschil . En vooral op het EK niet. Tegen Duitsland uit maakte frenkie het verschil. Ik ben geen hater, vind hem gewoon echt een klasse minder als al die namen die hierboven genoemd worden. Zijn status in het Europese clubvoetbal bevestigd dat. ook Makaay en Hasselbaink staan boven Memphis in het Europese clubvoetbal , by far . Dus ja , het is armoede dat we het nu met een speler als depay moeten doen

18 juli 2022 om 00:26

Klose heeft meer gemaakt als podolski

18 juli 2022 om 23:22

Peter van vossen was geen spits maar lb

17 juli 2022 om 17:47

@marieke90 vind ik een beetje kort door de bocht. Tadic werd ook niet echt optimaal gebruikt voordat hij naar Ajax ging. Hetzelfde met Haller, ook hetzelfde verhaal. Bij Ajax floreren ze gewoon. Ik lees het boek van Carlo Ancelotte, en die vertelt dat veel coaches een systeem hebben en daarbij de spelers in laten passen. Terwijl de goede coaches kijken naar welke spelers ze hebben en daar hun systeem op aan passen. Barcelona wilt kosten wat het kost 4-3-3 spelen, Depay is meer een speler voor een 2-spitsen systeem. Bovendien moet je hem wel soort van vrije rol geven. Bij Oranje doen Koeman en Louis van Gaal dat. Dan laat je Depay in zijn kracht komen. Ten Hag ken De Ligt en Frenkie ook in zijn kracht laten komen. Ja dan wordt het lastig. Depay zou ik eerder willen zien bij een Juventus met Pogba.

Als Memphis blijft lijkt het mij niet een heel groot probleem zijn contract is niet opgesteld door Barto maar door Laporta… Heeft geen belachelijk hoog salaris wat ieder jaar stijgt zoals Frenkie bijvoorbeeld.

Echter met het oog op het WK zou ik vertrekken als ik hem was. Raphinha, Dembele, Ansu Fati, Lewandowski en Auba zijn allen beter dan hem zal vrij weinig aan spelen toe komen.

17 juli 2022 om 16:16

Memphis speelt sowieso t WK. Van Gaal neemt hem zeker mee en laat hem spelen. Wie zou t anders moeten doen?

17 juli 2022 om 16:44

Doe mij op het WK maar een eldtal met een paar getergde spelers die niet helemaal uitgeknepen zijn.

17 juli 2022 om 18:05

Zo is het, en Memphis is gewoon de juiste spits voor hoe Oranje speelt.
Heeft Oranje door veel moeilijke momenten geholpen met zijn doelpunten. Ook bij Barca heeft hij buiten zijn blessure prima statistieken in een slecht draaiend elftal

Waarom is ajax niet vol voor hem gegaan ipv bergwijn?zou wel grappig zijn als tottenham hem voor 17 miljoen binnenhaalt terwijl ze bergwijn voor 30 plus hebben verkocht aan ajax...

17 juli 2022 om 15:57

Omdat Depay niet past bij Ajax. Die is veel te egoïstisch. Die ligt binnen een paar weken overhoop met Tadic. En als ik moet kiezen, dan kies ik 1000 keer voor onze leider Tadic!

17 juli 2022 om 16:09

Doe eens normaal man. Jullie zouden juist blij moeten zijn dat een speler als Depay bij jullie club komt spelen zeg. Die man zou de mickey mouse aan flarden schieten. Heel veel spelers & zeker de betere hebben wat egoïsme in hun spel waar niks mis mee is . Hij gaat met dat egoïsme namelijk onze topscorer aller tijden worden. Niet slecht voor zo'n egoïst he ? 😏 Aah nee weet je wat; brobberey zou het beter doen dan depay natuurlijk. Notabene de man zonder een volledige wedstrijd in de voeten.

17 juli 2022 om 16:14

Tegen psv 90 minuten gespeeld

17 juli 2022 om 16:16

Zijn eerste volledige wedstrijd zeg! Kan je me even een samenvatting geven van brobberey zijn prestaties tot nu toe op 22? jarige leeftijd en waarom hij Depay zou kunnen vervangen bij NL?

17 juli 2022 om 16:18

Verbeek, die spelers en karakters zijn volledig onvergelijkbaar natuurlijk. Maar je kan toch moeilijk ontkennen dat een Depay moeilijk als ego in een team als dat van Ajax past?!

17 juli 2022 om 16:21

Dat depay een bepaalde ego heeft zal je mij nergens zien ontkennen, maar wanneer is hierdoor ooit een probleem ontstaan? Ik heb Depay in geen een team in zijn carriere ruzie zien maken met een teamgenoot of een trainer & ik zie hem echt wel met heel veel teamgenoten (bij lyon, NL, barca) goed overweg kunnen. Kunnen jullie dan met voorbeelden aantonen ( in het verleden) waarom het zou kunnen botsen? En met tadic dan nog ook?

17 juli 2022 om 16:25

Triest he hoe die ajacieden over hem praten. Ik heb op deze forum heel vaak moeten lezen dat ze ook liever Brobbey willen als 1e spits voor Oranje en dat die het zogenaamd veel beter zou doen dan de toekomstige topscorer van NL. Hij zou niet in de team passen omdat hij te egoistisch, terwijl hij altijd een goede band heeft met zijn teamgenoten.

17 juli 2022 om 16:30

Wat een kul argument, alsof Zlatan en Suarez zo lekker om zich heen keken. Natuurlijk mag je altijd voor Tadic kiezen, maar het is natuurlijk flauwekul om te denken dat Depay voor hem onder doet. Maar wees gerust, Depay gaat niet naar Ajax en Ajax gaat niet voor Memphis.

17 juli 2022 om 16:33

Ach, alsof Tadic een wereldtopper is. Die heeft het onderaan de streep ook 'slechts' tot Southampton en Ajax geschopt. Uiteraard een goede speler, maar de carriere van Memphis ziet er toch wat beter uit. Memphis is gewoon een absolute aanwinst voor een ploeg als Ajax. Die haalt moeiteloos de dubbele cijfers en zal ongetwijfeld een leuk rendement in Europees verband halen. Absoluut een veel betere speler dan Bergwijn en grappig genoeg nog goedkoper ook.

17 juli 2022 om 16:38

Jij beweerde dat hij dat geen 1x heeft gedaan ik leg je gewoon uit dat dat niet zo is topper, en Brobbey is pas 20…. Ga je weer de mist in

17 juli 2022 om 16:41

@teambully11 nou dat hij 20 is veranderd de zaak zeg.. kan je mij nog een samenvatting geven of niet? Waarom moet hij depay vervangen en waarin is Brobberey beter dan Depay? Bedankt topper

17 juli 2022 om 16:47

wel alleen maar goals en penalties tegen de kleintjes , net als bij z’n club. nul iconische goals kunnen we ons van hem herrinneren. RVP RVN Kluivert Bergkamp Van Basten allemaal beter Hasselbaink Makaay ook . Allemaal geslaagd in de top . Depay niet. topscorer van de armoede

17 juli 2022 om 16:51

Ik zeg nergens dat Brobbey beter is dan Depay of dat Brobbey in Oranje moet ten koste van Depay. En ik praat ook niet namens alle Ajacieden.

Brobbey past alleen veel beter in het spel van Ajax. En zijn karakter past veel beter in de groep dan Depay, denk ik.

En over Tadic, die het slechts tot Southampton en Ajax heeft geschopt. De cv van Depay toont dat hij bij grotere clubs heeft gezeten, maar mislukt bij Man United, top bij Lyon en ook enigszins mislukt bij Barcelona. Persoonlijk vind ik Depay al niet beter dan Tadic, maar de cv's van beide speler laten ook niet zien dat Depay veel beter is dan Tadic.

17 juli 2022 om 16:57

Tja mislukt bij man united moet helemaal niet zo veel zeggen. Dat weet jij ook toch hoop ik? Daar slaagt de laatste jaren zelden iemand & tadic zou daar ook gewoon kansloos falen en zelfs heel weinig minuten maken. Depay is trouwens niet echt mislukt bij Barca. Is gratis overgekomen en is gedeeld topscorer geworden terwijl hij te maken had met tal van blessures. Je zag in de laatste wedstrijden van het seizoen wanneer het team eindelijk op wat begon te lijken dat Depay gewoon zijn aandeel had in het spel & zijn goaltjes meepikte. Geef mij toch maar Depay hoor.

17 juli 2022 om 17:07

Prima Pieter, haal jij Depay naar je clubje toe, welke dat ook mag zijn, houden wij Tadic.

En de laatste jaren? We hebben het over 7 jaar geleden... En als je het zo gaat uitleggen, dan is Luuk de Jong ook geslaagd bij Barcelona, omdat hij geregeld zijn goals mee. En ik heb het even na gekeken. Depay heeft vorig seizoen 28 wedstrijden gespeeld en 12 doelpunten gemaakt, waarvan 4 penalty's. Niet heel indrukwekkend vind ik, jij denkt er waarschijnlijk anders over en dat vind ik helemaal prima.

17 juli 2022 om 17:15

Prima hoor. Lets agree to disagree, maar om zijn statistieken er zo bij te halen & zeggen dat hij niet geslaagd is op basis daarvan vind ik dan ook een zwaktebod. Ik ben naast een real madrid fan gewoon een enorme la liga liefhebber & kijk bijna alle barca, atletico & zelfs sevilla wedstrijden. Ook wedstrijden onder de streep volg ik hier en daar eens op. Ik vond Depay toen hij speelde gewoon zeer degelijk spelen & creërde toch echt wel veel kansen voor barca en voetbalde prima mee voor zijn doen. Ik zag daar ook zelden 'de egoïst' die hier omschreven wordt, maar als je alle factoren meeteld incl. Het feit dat dit misschien wel het slechtste barca is van de afgelopen 10 jaar, dan vind ik hem geen mislukkelijg bij barca op basis van 1 seizoen. We gaan zien.

17 juli 2022 om 17:31

We kunnen ook niet zeggen dat hij daar geslaagd is. Want anders had Barca sinds de transfervrije komst van Depay niet zo ontzettend veel aanvallers gehaald. Als ze je na 1 jaar eigenlijk liever kwijt dan rijk zijn, dan ben je toch een klein beetje mislukt, vind ik.

17 juli 2022 om 18:43

Bergwijn was ook niets in februari toen het niet tot een transfer kwam

17 juli 2022 om 18:51

@mv010: Wat dacht je, ik gooi er nog ff een niet te controleren citaat in? Ik weet niet wie dit wanneer heeft gezegd, maar ik in ieder geval niet. En snap ook eigenlijk niet wat dit met heel de discussie over Depay te maken heeft.

17 juli 2022 om 19:32

Heb je mij ergens zien zeggen dat hij Memphis zou moeten vervangen?? En waar zou hij hem moeten vervangen vgm spelen ze niet bij de zelfde club

18 juli 2022 om 13:41

Daar hebben we Pieter weer onze held die de spelers verdedigd met een matige reputatie. Als je niet kan zien dat Depay maar wat doet op het veld, dan snap ik wel waarom je hem verdedigd. Depay is niet het type speler dat zich aanpast aan de taktiek. Hij gaat gewoon lekker ballrn halen en acties maken. Of het lukt of niet. Is het druk in het midden en ruimte op de rechterkant? Dan gaat depay rustig door het midden? 4 man? Geen probleem gewoon proberen. Depay is eem blind paar met megaveel kwaliteit. Kan super veel waard zijn maar niet voor ajax. En al helemaal niet met een leider als Dusan die van de discipline is en niet van de onzin die depay en zn entourage allemaal uitkramen.

17 juli 2022 om 16:06

Ik hoef de Depay show niet bij Ajax hoor, die man voetbalt in eerste instantie voor zichzelf en niet voor het team.

17 juli 2022 om 16:14

Jullie zetten jullie zelf keer op keer voorschut zonder met onderbouwde argumenten te komen zeg man man.. 'depay speelt niet voor het team'. Ek kwalificatie wedstrijden: 6 & 7 assists. Wk kwalificatie wedstrijden: 10 & 6 assists. Hoe verklaar jij dat je aan zo veel assists komt (meeste assists bij NL in die toernooien) als je nooit voor het team speelt en alleen voor jezelf?

17 juli 2022 om 16:20

Omdat het goedkoop is om Depay af te zeiken zonder argumenten te komen. Depay zal in 1 klap de sterspeler zijn bij elke club in de Eredivisie, kunnen fans hoog en laag springen maar zo liggen de feiten.

17 juli 2022 om 17:12

Pieter waarom wil jij voor ajax supporters bepalen wie zij bij ajax zouden moeten willen zien?? Wie denk jij wel niet dat je bent?

17 juli 2022 om 17:18

@kelbergen en wie denken jullie wel niet wie jullie zijn dan als ajax supporters? Denken jullie nu echt dat het bestuur jullie hoort als jullie hier op VZ schreeuwen dat Depay ver weg moet blijven? 🤣 Of dat van gaal en de KNVB jullie hoort als brobberey ipv depay moet spelen bij NL? Ik bepaal verder niets en geef gewoon mijn mening. Kan je daar niet mee leven? Prima , maar kom in het vervolg met een beter onderbouwde reactie dan jijzelf & JK-ajax svp. Bedankt.

17 juli 2022 om 18:55

@Pieter, bedankt voor je reactie. We weten je mening nu wel, niet nodig om door te draven en het 10x te herhalen.

17 juli 2022 om 16:12

Zou inderdaad een betere aankoop zijn dan Bergwijn. De trieste Ajacieden in de comments kunnen het blijkbaar niet hebben dat Depay van dure auto’s en rap houdt. Als voetbalclub ga je er zwaar op vooruit met Depay in de voorhoede.

17 juli 2022 om 16:14

Berwijn houdt ook van dure autos en rapt zelf ook...

17 juli 2022 om 16:22

Donnyvandebank....kijk eens naar je naam vriend, over triest gesproken... Ieder zijn mening he. Tja, Depay. Je bent fan of anti bij dit soort spelers. Ikzelf zou hem ook nooit bij Ajax hoeven zien. Heeft zijn momenten maar ook heeeeeel veel onzichtbare wedstrijden met erg veel balverlies. Doei

17 juli 2022 om 16:32

Wat is dat toch met Depay liefhebbers. Mag niemand Depay niks vinden? Weet zeker dat jullie ook bepaalde Ajax spelers niets vinden.....een zekere Antony of Tadic...en hun gedrag. Dat mag wel continu benoemd worden maar mensen mogen zich niet storen aan Depay. Blijft toch apart dat eenrichtingsverkeer elke keer.

17 juli 2022 om 16:37

@soccerfan_1 - Nou, er is zoiets als objectiviteit en er zijn toch wel een aantal Ajacieden onder dit artikel die het er maar lastig mee hebben. Memphis is natuurlijk een aanwinst voor elke Nederlandse topploeg. Die is een betere speler dan de sterkhouders van Ajax en PSV. Je mag je natuurlijk altijd storen aan het gedrag van iemand. Dat staat je vrij, maar stellen dat Memphis een slechte aankoop zou zijn terwijl je net 32,5(!) miljoen betaalt voor Bergwijn, is werkelijk lachwekkend.

17 juli 2022 om 16:39

Niks met eenrichtingsverkeer te maken en dat weet jij zelf goed genoeg. Bij antony zie ik mensen hem nooit een nietsnut noemen hier , maar simpelweg zijn gedrag op het veld aankaarten wat gewoon begrijpelijk is. Als het bij Depay aankomt wordt zijn privé leven aangekaart , zijn zogenaamde 'egoïsme' dat het team niet ten goede komt & het feit dat hij nooit in teamverband speelt. Maar vrijwel nooit wordt dit gekoppeld aan onderbouwde argumenten en is het gewoon roepen om te roepen. Heeft niks met liefhebbers of geen liefhebbers te maken , maar een stervende zwaluw ziet zelfs nog dat een brobberey nog lichtjaren verwijderd is van Depay en er geen sprake moet zijn dat hij beter is/of Depay moet gaan vervangen bij NL...

17 juli 2022 om 16:57

Hey clown, dat is mijn echte naam. Ik ben ouder dan Van de Beek, misschien moet je hem gaan vragen zijn naam te gaan veranderen. Als je een probleem hebt met mijn naam adviseer ik je ergens in een hoekje te gaan huilen.

Over triest gesproken.

17 juli 2022 om 17:32



Ik denk dat het niet alleen Ajacieden zijn, bij de Feyenoord aanhang hebben ze ook niet veel met hem. Hij roept ook met zijn gedrag een bepaalde irritatie op, Rugnummer 7 bij Man United, hoe halen ze het in hun hoofd. Dacht dat hij het wel even zou maken daar. Hopelijk raakt hij geblesseerd en gaat hij niet mee naar het WK. Waarschijnlijk spelen ze zonder hem beter, dan met hem

17 juli 2022 om 17:32

Nou ik heb het zelf niet rdepay zijn prive leven. Wat hij daar doet boeit me niks. Voor mij is het precies als bij Antony voor anderen. Zijn gedrag op het veld. Ik irriteer me aan het steeds door 3 man heen willen dribbelen en dan de bal weer verliezen terwijl er vrije mensen naast hem lopen. Dat heeft niks met objectiviteit te maken. Ik erger me ook aan blind zijn verdedigende kwaliteiten en ik ben Ajacied. Het benoemen van Ajacieden slaat kant nog wal. Mensen ergeren zich gewoon aan hem in het veld. Dat mag gewoon. Als hij een Ajacied was geweest dan had ik precies hetzelfde gevoel gehad.
En dat hij geen goede aankoop is voor Ajax dat is al tig keer benoemd door mensen die dat vinden. Hij past niet in het spel wat Ajax wil spelen. Was het 10 jaar geleden dan was hij van harte welkom. Nu niet meer. Nu zoeken we andere types in de spits. Heel simpel. Een type Brobbey past perfect in het spel. En dan kan hij voetballend niet zo goed zijn als Depay maar voor Ajax zelf zal hij meer toevoegen als type spits.

17 juli 2022 om 17:33

@mtardelli......hehe.amen. Jij snapt het tenminste. Elke keer dat Ajacieden. De clubvoorkeur heeft er helemaal niks mee te maken. Het gaat om het gedrag van de speler, welke club hij ook voor heeft gespeeld.
Maar hopen dat hij geblesseerd raakt dat nooit. Hij hoort gewoon mee naar dat WK te gaan.

17 juli 2022 om 17:45

@Mtardelli haha hopen dat iemand een blessure oploopt & dan uitgerekend een topspeler van je land. Krijg je daar nog een duimpje omhoog voor ook. Uiterst triest niveautje hier zeg. Ik ben niet eens zo een depay liefhebber , maar dit slaagt echt nergens op.

17 juli 2022 om 19:26

Een blessure wensen op een topspeler van Oranje. Ik ga ervan uit dat je geen Nederlander bent. Want anders had je gewild dat ons sterkste elf(waaronder Depay) ieder ronde fit en in vorm is tijden het WK.

17 juli 2022 om 19:41

Het trieste is dat hij waarschijnlijk wel een Nederlander is, en dat ook precies de reden is dat hij Depay een blessure toewenst. Het zijn toch vooral die Johan Derksen types die jongens als Depay niet kunnen hebben.

17 juli 2022 om 16:31

Wel eens bij stil gestaan dat hij niet naar Ajax wil? Waarom zou hij naar Ajax gaan als hij ook naar clubs zoals Spurs kan? Niet dat Spurs de beste keuze is want de concurrentie is daar ook moordend.. wat veel Ajax fans maar niet lijken te begrijpen is dat Ajax in de Eredivisie speelt.. 99 van de 100 spelers zullen de PL altijd verkiezen boven de ED

17 juli 2022 om 17:35

Nou dat begrijpen veel Ajax supporters wel hoor. Ik heb dat zelf nog gezegd ook. Depay is Psver en gaat niet naar Ajax. En zeker nu niet naar de eredivisie en als hij terug zou komen dan naar PSV. Mijn letterlijke woorden. Dat sommige anderen gek worden door een zinnetje in een interview van Bergwijn.....tja...die mensen geloven blijkbaar alles wat ze lezen.

17 juli 2022 om 18:25

Jij bent één van de uitzonderingen hier op VZ. Ik lees heel vaak dat spelers die goed genoeg zijn voor de (sub)top in de PL naar Ajax gepraat worden hier. Vele Ajax fans hier denken dat Ajax na Real en Liverpool de meest interessante club is. Best irritant elk item over een willekeurige speler wordt vanzelf gedirigeerd naar: hij is wat voor Ajax of hij is niet goed genoeg voor Ajax..

17 juli 2022 om 16:31

Dubbel

17 juli 2022 om 17:07

Omdat je voor bergwijn voor meer dan 40mil nog kan verkopen over een paar jaar en depay niet. En uiteraard andere kwaliteiten etc.

Prima gokje voor United voor slechts 20 miljoen!

Ik denk dat die "' die belangrijke" club geen interesse in hem hebben. Hij zal wel spijt hebben dat hij niet verlengt heeft bij Lyon. Dat was zijn niveau, en daar was hij de sterspeler, iets wat hij graag wilt.

17 juli 2022 om 16:03

Aardig wat aannames in zo'n korte reactie.

17 juli 2022 om 19:34

Hij was sws 1e spits onder koeman en drna ook dus je praat weer teveel bullshit

Als Memphis slim is gaat hij wel gewoon in op een club zoals Sevilla. Daar kan hij de man zijn, en topfit naar het WK gaan straks. Bij Barça gaat hij niet spelen. Niet eens invallen waarschijnlijk.

17 juli 2022 om 16:06

De man bij sevilla? Last van een zonnesteek?

17 juli 2022 om 16:11

Jij denkt dat Sevilla een Gijon is..de man? Misschien de vrouw

17 juli 2022 om 16:39

Daar ben ik het mee eens. Die moet gewoon lekker de grote man zijn ergens in de Europese subtop. Dan rendeert hij ook het beste, al is z'n rendement bij Barcelona verre van slecht. Clubs als AC Milan, Sevilla of liever zelfs een Dortmund vind ik wel bij Memphis passen.

18 juli 2022 om 20:40

Waarom zou hij daar geen basisspeler kunnen worden dan? Hij kan in principe overal voorin spelen. Bovendien is Zlatan geblesseerd. Origi en Giroud zijn nou ook weer niet de grootste concurrenten die je kunt hebben.

Bij Dortmund is Haaland weg en Haller is absoluut een mindere speler dan Memphis in bijna elk opzicht. Het grotere probleem is vooral dat die clubs zojuist spitsen hebben gehaald en daar waarschijnlijk niet meer naar op zoek zijn.

Een overstap naar Spurs zou ik heel onverstandig vinden. Memphis zit in een fase van z'n carriere waarin veel spelen wel belangrijk is. Hij is min of meer op z'n top en die periode wil je niet doorbrengen als back-up.

17 juli 2022 om 17:34

Sevilla is te hoog gegrepen voor hem

Bij Spurs heeft hij Kane en Son voor zich in de pikorde dus daar schiet hij helemaal niets mee op. Als hij daadwerkelijk “maar” 17 miljoen moet kosten dan vind ik het zeer vreemd dat zich nog geen club heeft gemeld.

17 juli 2022 om 16:33

Bovendien zou hij daar ook met geen mogelijkheid meer weg komen met Levy aan het roer.

Depay lijdt aan grootheidswaanzin, dat heeft hem tot Barcelona gebracht, maar dat gaat hem nu ook parten spelen. Van Gaal houdt hem de hand boven het hoofd en zet hem neer als grote ster. Ik vrees voor een scenario waar een Depay zonder wedstrijdritme een matig WK zal spelen terwijl spelers als Gakpo en Danjuma gewoon minuten maken en meer in teambelang spelen. Het zou ook wel weer typisch Depay zijn ons dan allemaal te gaan verbazen op WK maar ik vrees er voor dat Van Gaal er verkeerd aan doet hem zo met fluwelen handschoen te behandelen. Hij moet tegen Depay zeggen dat ie minuten moet gaan maken, heb het idee dat Depay denkt dat ie alles kan maken en dat ie het daarom gewoon wil proberen bij Barca. Heeft geen prikkel om weg te gaan

Die leuke clubs zullen ook denken: volgend jaar is ie transfervrij. Ik zou geen 25 miljoen neerleggen voor een Memphis met een eenjarig contract. Minimaal 7 miljoen salaris, waarschijnlijk meer omdat er bij Barcelona al de Koeman korting op zat. Daarbij klotst het geld bij de leuke subtopclubs ook niet tegen de plinten zoals bij de wereldtopclubs waar Memphis tekort voor komt. In Engeland natuurlijk wel, maar die competitie vind ik niet bij Memphis passen.

Het WK is al over 4 maanden. Het beste is gewoon te blijven zitten, omdat hij over een jaar meer keuze zal hebben. Of Barcelona moet de vraagprijs drastisch verlagen, maar dat zie ik ze niet doen.

Memphis en Arsenal zou echt een goede match imo. Op dit moment spelen daar Martinelli en ESR op linksvoor, die ik nog niet goed genoeg vind voor een basisplaats. Kwa niveau is het perfect voor hem net onder de top en als team kan Arsenal hoge ogen gooien komend seizoen.

17 juli 2022 om 17:24

Waarom vind je Martinelli en ESR niet goed genoeg voor een basisplaats? Los daarvan zou ik een extra optie voorin ook lekker vinden en is Depay zeker een optie.. Al denk ik dat de Italiaanse competitie een betere match zou zijn.

17 juli 2022 om 19:26

Misschien verkeerd verwoord, want ze allebei talentvolle spelers met een aardig rendement. Ik denk dat als je mee wil doen voor top 4 dat je meer beslissende spelers nodig hebt

17 juli 2022 om 19:58

Oh ja ben ik het wel mee eens. Martinelli is ietwat wisselvallig, soms piekt hij en soms gewoon een 6je. ESR speelt te weinig naar mijn smaak.Hopelijk is het grote verschil dat nu Jesus zijn goals hopelijk mee pakt, wat Laca niet lukte. Minder druk voor alle 20jarigen om elke wedstrijd beslissend te moeten zijn.

Memphis en Gini bij Newcastle zou niet misstaan om eerlijk te zijn. Beide spelers kunnen dan zo relevant blijven voor het WK. Newcastle is ook een club dat voldoende kapitaal heeft. Win-win lijkt me.

Voor 10 mil naar Ajax en de Frenkie miljoenen zijn dan ingelost. Done deal

Bij Barcelona zal Depay een concurrentiestrijd aangaan met Braithwaite om het best verwarmde stoeltje op de bank.

17 juli 2022 om 19:15

Jullie zijn echt niet goed de enige die beter is dan Memphis is lewandowski de rest is even waardig of slechter. Vorige seizoen niet gekeken

18 juli 2022 om 02:55

Memphis beter dan of gelijk aan Fati? En dan zeggen dat wij echt niet goed zijn. Okay jongen.

Misschien dan toch maar Ajax? Daar gaat ie wel renderen. Lekker terug naar zijn Nederlandse roots.

17 juli 2022 om 19:22

Ajax heeft helemaal geen plaats voor hem.zoveel opties daar voorin. Hij moet wel weg bij Barcelona om in het ritme te blijven voor het WK

In een 2 spitsen systeem is depay echt een topper, misschien is barcelona niet de juiste club voor hem misschien bv juventus, daar komt hij beter tot zijn recht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren