Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Rodgers vraagt dingen die Balotelli nog nooit eerder gevraagd zijn’

Laatste update:
/

Volgens velen heeft Mario Balotelli bij Liverpool zijn laatste kans in het absolute topvoetbal gekregen. Slaagt de Italiaan niet op Anfield, dan heeft hij zijn krediet mogelijk definitief verspeeld. Volgens Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de flamboyante Italiaan, heeft Balotelli in ieder geval de ideale trainer gevonden.

“Mario gaat een zeer interessante ontwikkeling door”, vindt Raiola, die spreekt tegen de Italiaanse media. “Hij treft een coach die dingen vraagt die nog nooit van hem gevraagd zijn, zoals de discipline bij balverlies. Hierdoor groeit Mario als persoon en als voetballer. Hij komt er sterker uit. Hij is trots op zijn ploeg en dat is het allerbelangrijkst.”

Het is Balotelli nog niet gelukt om een onuitwisbare indruk te maken op Anfield. Sinds zijn komst in augustus speelde hij in alle competities achttien officiële wedstrijden. Veel doelpunten maakte hij nog niet: drie. In het verleden speelde de international van Italië voor clubs als Internazionale, Manchester City en AC Milan.

Denk je dat Mario Balotelli het nog gaat maken bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal heus wel weer ergens aan de bak komen als het bij Liverpool niets wordt, wat het eigenlijk al is. Toch jammer dat hij waarschijnlijk nooit zijn enorme potentieel waar zal maken. Hij zal er zelf weinig om geven, zijn schaapjes heeft ie al op het droge.

6 maart 2015 om 14:59

Ja natuurlijk komt hij nog wel ergens aan de bak. Maar niet meer bij de top. Ben erg benieuwd hoe het met zijn carrière zal gaan. Vond hem bij City echt heel goed, en sindsdien is het niet veel meer..

6 maart 2015 om 15:01

Ik heb hem niet intensief gevolgd, maar volgens mij was zijn meest succesvolle periode bij Milan.

6 maart 2015 om 17:21

Ja dat vind ik altijd zo raar iedereen die zeikt op balotelli terwijl hij tot dusver bij zijn vorige clubs goede cijfers haalde althans niet minder dan de meeste andere voetballers of zijn vervangers. Alleen bij hem wordt altijd gezeikt over wat hij in zijn prive leven doet en dat die niet genoeg loopt, maar ten eerste wat hij in zijn vrije tijd doet gaat niemand aan en staat los van zijn voetbal carriere tenzij het iets crimineels is ofzo en ten tweede hij is een spits en als hij zijn kansen afmaakt is het prima want daar zijn spitsen voor ze zijn er niet om het spel te maken of goede tackles in te zetten.

6 maart 2015 om 17:32

Als professioneel voetballer ben je tegenwoordig publiekelijk bezit door alle idiote roddeljournalisten

6 maart 2015 om 19:16

Dat kritisch kijken op Balotelli heeft denk ik te maken met zijn duidelijke gave. Hij haalt voldoendes bij zijn clubs, maar we verwachten meer van zo iemand. Iemand die als hij de motor aanzet een tweede Zlatan is/kan zijn. Hij lijkt vanaf Inter niet echt duidelijk vooruit te zijn gegaan, dat is zonde. En wij simpele zielen kunnen niet anders dan verdrietig zijn, omdat wij die gave niet hadden..

Gewoon weg sturen en Vietto halen. Is veel meer een Liverpool speler. Je moet gewoon dynamisch zijn in de spits bij Liverpool.

6 maart 2015 om 14:57

Misschien weer terug naar Italië?

6 maart 2015 om 15:34

Vietto lijkt mij dan afgaande op het nieuws van de afgelopen twee weken? Ik heb mijn twijfels, want we hebben ook Aspas, Caroll, Downing, Caroll en Roberto gehaald na 1 goed seizoen. Ik zeg doen als hij goedkoop is, maar geen 15 mil .

Nu zitten we nog niet op 3/4 en we willen al een speler? Te groot risico en dan zonde van het geld als het mis gaat. Daarbovenop, de kritiek die we op ons aankopen hebben gehad. Veel te voorbarig, maar sommigen niet.

Lacazette is aan zijn tweede goede seizoen bezig

Is toch geweldig hoe er alles aan gedaan wordt Balotelli's prestaties worden gebagetalisseerd en hoeveel er voor hem opgekomen wordt, we hadden deze mislukkeling gewoon nooit moeten halen, Liverpool's eigen fout dit .

6 maart 2015 om 15:13

Mjah.. wat wel is, de laatste keren dat die speelde vond ik hem hard werken en veel meters maken, iets wat hij nog nooit gedaan heeft. Rodgers verwacht van elke speler 100 procent inzet en dus ook van Balotelli. Liverpool had gewoon Remy moeten kopen dan was je zo veel beter geweest.
Iemand in 1 seizoen veranderen is bijna onmogelijk.. geef hem nog een seizoen de kans, want hij heeft talent en klasse genoeg om te slagen bij ons.

6 maart 2015 om 17:22

Of die nou 0, 1, of 5 ballen goed raakt in een wedstrijd. Hij is gewoon niet goed genoeg en als dat wel 't geval zou zijn, zou het nog steeds een slechte aankoop zijn want het is gewoon een tegenpool van ons snelle, fijne en dynamische spel.

De media moet balotelli altijd maar hebben.

Hij heeft 4 doelpunten gescoord, niet 3.

Kan er weinig over zeggen, dit bericht is positief en de laatste tijd wat rustiger rond hem, maar ik zie wel wat de trainer met hem gaat doen aankomende zomer.

Vind wel dat een deel van die kansen van Balotelli naar Lambert hadden gemogen, want die heeft weinig mogelijkheden gehad om überhaupt wat te laten zien.

De laatste paar wedstrijden heeft hij toch gescoord?

Zet Emre Can gewoon voorin, hij kan toch alles.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren