Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodgers vastberaden: ‘Ik denk niet dat iemand anders beter is dan ik’

Laatste update:

Brendan Rodgers vindt zichzelf nog altijd de geschikte man om Liverpool te leiden. The Reds staan teleurstellend vijfde in de Premier League, werden uit de groepsfase van de Champions League en vervolgens uit de Europa League gekegeld en verloren in de halve finales in de nationale bekertoernooien van Chelsea en Aston Villa. Desondanks blijft manager vol vertrouwen.

/

“Ik denk niet dat iemand anders beter is. Dat is mijn realiteit, zo zie ik het. Drie maanden geleden was ik een tactisch meesterbrein en speelden we goed. Maar nadat we een paar belangrijke wedstrijden hadden verloren, kon ik er opeens niets meer van”, zo wordt de 42-jarige Rodgers geciteerd door onder meer ESPN en de BBC. “Maar dat is de voetballerij, dat is nu eenmaal het mechanisme. Mensen beginnen te speculeren.”

“Ik voel mij geen andere manager dan een paar maanden geleden. Ik heb ook een goede verstandhouding met de clubeigenaren, zij beseffen dat we in een proces zitten. De groep waarmee ik werk, bestaat niet uit gearriveerde spelers die het gewend zijn om te winnen. Ik nam geen ploeg over die al tien jaar prijzen had gewonnen, dat weten we. Maar we weten natuurlijk ook dat we het volgend seizoen beter willen doen en daar werken we aan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Kopitered, kom er maar in...

Persoonlijk zou ik eigenlijk ook niet weten welke trainer geschikt zou zijn voor Liverpool op dit moment, en ook beschikbaar is.

23 april 2015 om 20:08

Bielsa volgend jaar. Tactisch ijzersterk en speelt lekker aanvallend, hebben ze zeker de spelers voor..

23 april 2015 om 20:27

Probleem met Bielsa is dat het vaak alles of niets is, hij laat zijn elftallen prachtig mooi aanvallend voetbal zien maar wanneer z'n team een keer minder speelt dan zakken ze ook vaak door de ondergrens en kunnen ze zomaar een aantal wedstrijden verliezen/gelijkspelen. Dat heb je kunnen zien bij Athletic en nu bij Marseille, ik ben zelf groot fan van Bielsa maar ik denk dat zijn filosofie "niet zakelijk genoeg" is om bij een topclub te slagen.

23 april 2015 om 20:49

Zou Koeman polsen. Die is tactisch goed, laat zn teams ook vaak goed voetballen en laat het nu zien bij Southampton.

Anders Dickie Advocaat of die trainer van Porto, Lopetegui, die doet het daar ook vrij aardig.

23 april 2015 om 20:14

Klopp uiteraard.

23 april 2015 om 20:34

Er valt niet zoveel eer te behalen met dit Liverpool. Dit jaar was hun kans om definitief aan te sluiten, dit hebben ze verpest. De huidige top-4 is rijker en aantrekkelijker voor goede spelers terwijl de huidige selecties al superieur zijn. Hun enige hoop kan de ffp zijn in combinatie met het oude uitgebluste team van City. Maar ik denk dat City haar financiën eerder op orde krijgt dan dat Liverpool een goed team kan samen stellen.

23 april 2015 om 21:20

Jürgen Klopp...

23 april 2015 om 21:26

Ah, was hem even vergeten eerlijk gezegd. Klopp zou geweldig zijn voor Liverpool inderdaad.

Ik heb het niet zo met Rodgers. Ik weet nog Dat hij zei dat Southampton niet zo ver wilde komen als vorig jaar, omdat ze al haar beste spelers weg deden. Southampton doet het al enige tijd goed. Het verschil tussen Liverpool en Southampton nu is maar 1 punt. Tevens kreeg hij ook veel geld voor suarez en dat besteed hij zo oliedom. Hij was toch ook degene die Tottenham belachelijk maakte, omdat ze slechte spelers kochten van het bale bedrag. Dit Liverpool heeft na de 2e plek niet zoveel bereikt vindt ik. Het moet echt vele malen beter. Als Sterling weggaat zie ik het somber in, misschien dat Depay en clasie naar Liverpool moeten. Om ze zo weer een goede ploeg te maken die de titel kan winnen.

23 april 2015 om 20:15

Na Sterling komt Ibe, ook een toekomstige topper.
Een degelijke CB voor naast Sakho en 2 goede middenvelders en je bent al een eind op weg.

Misschien nog een spits erbij als Balo weggaat.

23 april 2015 om 20:46

Oow ja inderdaad, ibe is nog een goeie. In sakho zie ik ook nog wel een goede, jammer dat sommige topspelers niet meer naar Liverpool willen. Tevens zegt dat wel wat over hoever ze gezakt zijn.

23 april 2015 om 23:23

Lacazette halen van Lyon en proberen Laporte of Inigo Martinez te halen. Ik denk dat je dan al een sterke basis heb. En een keeper die kan concurreren met Mignolet, Cech bijvoorbeeld.

23 april 2015 om 20:17

Depay en Clasie?

Goeie voetballers hoor maar die gaan Liverpool niet uit de problemen helpen. Er moet veel meer veranderen. Om te beginnen een paar topspelers en een nieuwe coach. Dan kom je al een heel end.

23 april 2015 om 20:45

Kan toch wel opzich? Naast Depay en clasie dan een paar topspelers halen.

23 april 2015 om 23:03

Beter Clasie dan Allen. Beter Depay dan Markovic. Ik ben toch hopelijk niet de enige? Want deze jongens hebben al veel bewezen en kunnen in mijn opzien prima mee bij Liverpool.

24 april 2015 om 07:34

Een middenveld met Clasie, Henderson en Coutinho klinkt eigenlijk niet eens zo heel gek, vraag is of Clasie meteen mee stroomt in het niveau of tijd nodig heeft om te wennen.

Weer een mooie verdraaiing van de woorden van Rodgers in de titel, VZ laat hem weer mooi arrogant lijken en Kopitered zal weer op de kar springen.

On: Rodgers is goed maar nog jong, geef hem nog een jaar of 2. Hij heeft enorm veel potentieel maar hij moet gewoon eens leren dat:
1. een 3-5-2 werkt tegen lagere ploegen maar niet tegen toppers
2. sommige spelers niet boven de club staan
3. geen middelmaat aankopen, Liverpool moet voor toppers gaan

Hmmm ondanks dat de titel niet helemaal zo in het artikel staat, ga ik net doen alsof Rodgers het echt gezegd heeft.. Eens even denken coaches die ik beter vind dan Brenda en die niet bij Chelsea, Arsenal of de Manchesters zit:
1. Pardew
2. Pullis
3. Sherwood
4. Hughes
5. Monk
6. Roberto Martinez
7. Koeman..
Dat is toch al een aardige lijst...

23 april 2015 om 20:15

Waarom vind je die coaches beter als ik vragen mag?

23 april 2015 om 20:22

Ik vind Rodgers tactisch enorm zwak, zijn aankopen zijn dramatisch, hij heeft geen uitstraling en zijn wisselbeleid is erg slecht. Bovendien kan zijn liverpool niet verdedigen. Met name de dode spelmomenten zijn echt heel slecht. Daar is hij direct bij betrokken en ook 1 van de redenen waarom ik hem heel zwak vind

23 april 2015 om 20:21

Martinez? Monk? Pulis? Lol man ga eens je huiswerk doen.

23 april 2015 om 20:23

Tony Pullis is na Mourinho, van Gaal en Wenger de beste coach van de BPL.. Hij is zonder enige twijfel de allerbeste Britse coach! Als jij dat niet ziet, moet jij jouw huiswerk maar even doen..

23 april 2015 om 20:30

Pulis? Kom nou

23 april 2015 om 20:37

Pulis ja.. De beste man heeft Stoke City uit de Championship gehaald en met herkenbaar voetbal jaar in jaar uit in de BPL gespeeld. Hij heeft ze zelfs Europa in geholpen! Vervolgens redt de man Crystal Palace uit een onmogelijke positie van degradatie en doet datzelfde met WBA dit jaar. Tony Pulis is de enige Britse manager in de BPL die jaar in jaar uit zijn minimale verwachting haalt van niet degraderen en zijn teams dichter tegen de 10 plek aan zet dan tegen de rode streep

23 april 2015 om 20:22

Martinez? De coach die Wigan liet degraderen en nu Everton de tering in helpt?

23 april 2015 om 20:31

Je weet dat hij Wigan er steeds in hield terwijl hij met afstand het kleinste budget had he...

23 april 2015 om 20:41

Martinez vind ik een echte topcoach.

23 april 2015 om 20:22

Hahaha Martinez, right. Hughes?? Leg inderdaad eens uit waarom of wilde je met dit lijstje aangeven dat je alle coaches van de PL kent? Na van harte, je weet er echt heel veel.

23 april 2015 om 20:26

Martinez en Hughes ja.. Hughes die van het strak verdedigende Stoke en een ploeg die voornamelijk afhankelijk is van de lange bal een ploeg maakt die erg leuk voetbal speelt en het nog goed doet ook.. Helemaal als die gekke Bojan erbij is, is Stoke echt leuk om naar te kijken!
En Martinez heeft met Wigan een FA Cup gewonnen, ja ze zijn gedegradeerd maar dat gaan ze dit jaar weer doen.. Dus dat team was gewoon echt heel zwak..

23 april 2015 om 23:26

Lijstje afgaan:
1. Pardew, Zijn resultaten bij Crystal Palace zijn gewoon uitstekend, in 2015 moet hij maar een paar clubs voor zich laten, en dat zijn enkel topclubs.
2. Pullis Maakt een instabiele verdediging heel erg stabiel. Voetballend niet de beste, maar haalt wel resultaten, en is nog nooit gedegradeerd.
3. Sherwood Bij Spurs viel hij tegen, maar kijk naar de wederopstanding van Aston Villa.
4. Hughes Laat leuk voetbal zien bij Stoke, iets wat je daar toch niet verwacht.
5. Monk 8e met Swansea, ga er maar aan staan, en dan zeker als je mid-season je topscorer verliest.
6. Roberto Martinez Vorig seizoen geweldig bij Everton, dit seizoen wat minder maar nog steeds goed.
7. Koeman hoef ik niet uit te leggen denk ik, top 7 met Soton is gewoon geweldig na de exodus van afgelopen zomer.

24 april 2015 om 11:59

Martinez staat met Everton 12e wat veel te laag is.

Iemand die zo vaak van tactiek, formatie en spelers wisselt, snapt het gewoon niet. Waarom wordt Chelsea kampioen? Omdat ze het meest van hun keyplayers gebruik hebben kunnen maken. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat er een correlatie is tussen de volgorde van de top-4 en de beschikbaarheid/fitheid van de beste speler per linie.

Rodgers' defensie is al drie jaar hopeloos, terwijl hij veel geld erin gestoken heeft. Begin van dit seizoen was Sakho nog persona non grata terwijl hij vorig seizoen de beste cv van Liverpool was, en sinds hij speelt ook weer. Hij heeft ruim 40 miljoen besteed aan Moreno en Lovren, die echt dramatisch spelen gewoon. Behalve de samenstelling van zijn laatste linie, weet hij het te presteren om zijn beste talent constant te misbruiken in al zijn 'tactische uitprobeerselen. Dan staat Sterling links, dan weer wingback, dan weer spits, dan weer erachter. Ik weet zeker dat dit meespeelt in Sterlings overweging ten aanzien van zijn een nieuw contract.

Vorig jaar was hij eigenlijk ook best lang zoekende, uiteindelijk vond hij hij de juiste formatie, waarschijnlijk met geluk, maar zag iedereen met voetbalverstand al wel in dat de gunstige omstandigheden dit mogelijk maakten. En dat deze omstandigheden het jaar daarop volledig weg zouden zijn.

23 april 2015 om 23:06

Wordt Coutinho misbruik? Vind je?

Rodgers overrate zichzelf en Liverpool( zo zij hij dat Liverpool en Manu de 2 beste clubs zijn van de bpl). Als hij echt zo goed is had Liverpool al lang in de top 4 gestaan.
Zo hoop ik persoonlijk dat klopp het hier overneemt, al is dat niet zo waarschijnlijk.

Het mooie van alles is dat iedereen denkt dat de prestaties van vorig jaar door Rodgers komt. Maar dat is niet zo. Liverpool kan Arsenal, Chelsea en City nooit voetbaltechnisch domineren. Hoe we ze wel kunnen pakken is 15 minuten razen, achterover hangen en counteren. Daarom is het zo mooi dat we in Balo een tegenpool hebben gekocht, Almighty Rodgers zou hem wel even aan het praten krijgen, zich vies op verkeken (natuurlijk).

Zizoufan zegt het al, afgelopen zomer was een grotere kans dan je denkt, om DE aansluiting te vinden. Wie heeft dat vergooid? Precies


Rodgers in 2012: "We have a young squad, were in a proces, there's a lot to look forward to..."

Het is allemaal zo voorspelbaar en arrogant wat die gast lul, alles veilig praten en als een speler goed speelt (Suarez, Cou, Sterling) komt het door een tactische meesterzet van Rodgers.

Moet die tegen een topcoach, legt die het af als een schooljongen die zichzelf overschat. Weggespeeld door Villa, met dit materiaal? Weg ermee.

23 april 2015 om 20:47

2012 moet 2020 zijn.

23 april 2015 om 23:30

Dat je Suarez niet kan vervangen is te accepteren. Maar vergelijk het eens met United, dat was in september ook dramatisch, maar die zijn zichtbaar verbeterd. Same goes for Arsenal, en ook Palace. Maar Ik kan nou niet zeggen dat Liverpool echt beter is geworden dit seizoen. Vooral dat is Rodgers aan te rekenen.

24 april 2015 om 07:39

Oneens dat het voetbal niet beter is geworden, eerste seizoenshelft was dramatisch, lange tijd rond plek 10 gebungeld. Tweede seizoenshelft weer opgeklommen en nog steeds uitzicht op plek 4. Die wederopstanding ging gepaard met een nieuw systeem en wie bepaald de systemen? Juist!

24 april 2015 om 09:13

We zullen zien of de top-4 gehaald wordt

Valt toch mee hoe slecht hij het doet, concurrentie is moordend in PL dus vind een vijfde plek onder man utd man city chelsea en arsenal gewoon wel realistisch voor liverpool

Het probleem van Rodgers is zijn mond. Vorig jaar zei hij nog dat Spurs titelkandidaat moest zijn na 100 milj uitgegeven te hebben. In het het begin van het seizoen beloofde hij Champions League én een prijs. Hij smeert Sterling zijn contractperikelen uit over de pers ipv het binnenshuis te houden. Hij legt constant druk op de club of zijn spelers door zijn stomme mond weeral te openen. En wat een spel dit jaar... na 30 speeldagen heeft hij nog geen idee wat te doen met zijn spelers.
Meesterbrein, laat me niet lachen. Hoeveel geluk had je bij al die matchen toch, Brodge...

Hij doet het nu weer prima, maar aan het begin van het seizoen heeft hij echt gefaald. Vind ook dat hij vorig jaar alleen maar staande is gehouden door suarez.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren