Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rodgers hevig teleurgesteld: ‘Het was een eer en een voorrecht’

Laatste update:

Brendan Rodgers nam afgelopen zondag na bijna drieënhalf jaar afscheid van Liverpool. De 42-jarige Noord-Ier werd verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende sportieve prestaties en komt op de website van de Engelse trainersvakbon maandagavond met een reactie.

/

“Ik ben natuurlijk hevig teleurgesteld dat ik Liverpool moet verlaten. Het is een eer en een voorrecht geweest om een van de grootste clubs drie jaar lang te hebben mogen coachen. Ik heb er iedere dag alles uit proberen te halen zodat de fans trots konden zijn op het elftal. Ik heb enkele memorabele momenten meegemaakt en bedank alle spelers voor hun inzet en toewijding”, valt in het statement te lezen.

“Het huidige elftal bevindt zich in een overgangsperiode, maar heeft veel talent en laat zien saamhorig te zijn. Ik verwacht dat ze zich de komende weken verder ontwikkelen en wens hen en mijn opvolger alle goeds voor de rest van het seizoen. Ik heb niets dan respect en bewondering voor de geschiedenis, cultuur en waarden die deze club en stad zo bijzonder maken.”

/

“Naast mijn spelers bedank ik iedereen binnen de club: Fenway Sports Group, de directeuren, de technische staf, de vrijwilligers, de jeugdtrainers, de jeugdspelers en natuurlijk de geweldige fans voor hun steun, passie en toewijding. Ik wil John W. Henry, Tom Werner en Mike Gordon in het bijzonder bedanken. Zij hebben mij deze geweldige kans gegeven en hoewel we niet meer samenwerken, ben ik ervan overtuigd dat onze band sterk blijft en we vrienden blijven voor in de toekomst.”

Rodgers stond sinds juni 2012 voor de groep en kwam in 2013/14 nog dicht bij het winnen van de Premier League. Liverpool eindigde als tweede en toen Luis Suárez naar Barcelona vertrok, ging het minder. Vorig seizoen finishte Liverpool als zesde en voor dit seizoen lijkt het er ook niet op dat de landstitel nog haalbaar is. Rodgers wordt financieel overigens niet slechter van zijn ontslag. De ex-manager van onder meer Swansea City krijgt volgens the Telegraph namelijk een vertrekpremie van minimaal 13,5 miljoen euro uitgekeerd. Dat bedrag is gebaseerd op zijn restsalaris en eventuele bonussen.

BREAKING - Brendan Rodgers is ontslagen bij Liverpool! #reds #wienu #klopp #ancelotti #deboer #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sportieve reactie van Rodgers. Gun hem het beste, al waren de resultaten gewoon niet goed genoeg.

5 oktober 2015 om 19:43

Welke trainer zou t wel goed doen met Liverpool?

5 oktober 2015 om 20:46

Ze speelden gewoon bagger. Zulke spelers moeten toch echt wel beter kunnen.

5 oktober 2015 om 20:40

Resultaten waren goed genoeg zeker jn zijn tweede seizoen waarin hij bijna kampioen werd! Helaas voor Liverpool is PL qua concurrentie spannender geworden en moest hij elkaar jaar zijn sterspelers kwijtraken en opnieuw een team samenstellen.

Hoop dat Klopp hier wel trainer komt. Een trainer met passie en zoiets past wel bij een club met zulke toeschouwers.

Mooie reactie. Snap dat het erg teleurstellend is en ook zeker pijn doet, maar er zat niets anders meer op. Te vaak fouten gemaakt en van echte verbetering was geen sprake. Jammer, maar zo gaat het nu eenmaal.

Die 13,5 mln is wel een grote grote pleister op de wonden haha. Ik snap nog steeds niet waarom er clubs zijn die trainers voor een veel te lange tijd aanstellen.

5 oktober 2015 om 19:37

Ik weet niet hoe ik de kwestie van contracten van managers moet bekijken, want het heeft 2 gezichten:

Als jij een contract voor 5 jaar krijgt, heb je veel vertrouwen gekregen. Maar de afkoopsom bij eventuele mislukkingen is dan wel gigantisch.

Als je een contract krijgt voor 1 jaar, lijkt het me gevoelsmatig gezien een mindere blijk van vertrouwen. Je dekt je als club er al mee in dat het eventueel al een mislukking kan worden en daardoor is er niet het volledige vertrouwen van bestuur richting manager.

5 oktober 2015 om 19:39

Maar voordat alle reacties komen : mijn mening, ik weet niet hoe jullie er over denken, ben je het niet met mij eens laat het weten en misschien kan ik mezelf toch vinden in jullie meningen

5 oktober 2015 om 19:50

Ja zo heb ik het ook precies, maar je kunt toch ook gewoon dingen afspreken lijkt mij. Je stelt een trainer aan en geeft hem een éénjarig of tweejarig contract, omdat je eerst wilt zien of hij wel écht presteert. Is dat niet zo, dan ben je niet direct zo'n enorm bedrag kwijt als je hem ontslaat(newcastle had Pardew aangesteld t/m 2020.. tel maar uit). Wanneer de trainer het goed doet kun je toch bv al in het contract zetten dat hij er 1 jaar bij krijgt als hij bepaalde doelen heeft behaald etc.

Of je dat nu nog zo kan doen weet ik niet, want ik gok dat veel trainers dan wel ergens anders naartoe gaan. Toch lijkt me dit beter dan die idiote bedragen neerleggen als ze worden ontslagen. Die Villas Boas heeft ook iets van 30mln binnen geharkt bij Chelsea en Spurs door te falen.

5 oktober 2015 om 19:54

@gooner4

Ik betwijfel het of een coach van kaliber Mourinho akkoord zou gaan met een éénjarig contract. Die zullen dan immense voorwaarde eisen en terecht overigens. Ook is er meer vraag dan aanbod lijkt me. Als je met zulke voorwaarden komt zegt een Mourinho gewoon gedag hoor. Zulke taferelen zou je slechts kunnen uitvoeren bij b/c-garnituur zoals een Frank de Boer bijvoorbeeld.

Mooi gesproken van rodgers

5 oktober 2015 om 19:47

Zeker mooi en oprecht komt het op me over. Ik denk dat rodgers beter op zijn plek is bij een club waar de organisatie staat en een goede TD zit, zodat hij hoogstens advies hoeft te geven over transfers.

Respect voor Rodgers. Toch de enigste coach die in de buurt kwam om de PL te winnen sinds de laatste overwinning. Helaas dankzij een ander 'held' was het sprookje niet uitgekomen, maar dat kan gebeuren. Blijf het een goede coach vinden en betwijfel het nog steeds of een ander coach het beter kan doen. Zeker gezien de dramatische transferbeleid bij L'pool.

5 oktober 2015 om 19:58

Ik snap niet waarom je zo neerbuigend doet ten opzichte van Gerrard maar goed. Oh ja, het transferbeleid van Liverpool is zeer matig maar Rodgers had zeker ook een vinger in de pap te brokken in vele transfers.

5 oktober 2015 om 20:03

Neerbuigend? Daar kan ik mij niet in vinden en derhalve begrijp ik uw reactie ook niet.

5 oktober 2015 om 22:28

Mss omdat je "held" tussen aanhalingstekens plaatste. Dat is immers multi-interpreteerbaar.

5 oktober 2015 om 23:34

Als dat zo multi-interpreteerbaar is, is het wellicht verstandig om geen gehaaste conclusies te trekken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren