Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda JC en Willem II komen ondanks spektakelstuk na rust niet tot scoren

Laatste update:

Willem II is er na de overwinning op Ajax niet in geslaagd ook Roda JC aan de zegekar te binden. Beide ploegen voerden zaterdagavond in Tilburg in verschillende fases de boventoon, maar de Brabanders en de Limburgers verlieten uiteindelijk met dezelfde stand het veld als waarmee zij het betraden: 0-0. De spectaculaire tweede helft, die vooral in de laatste twintig minuten bol stond van de kansen, maakte echter een hoop goed.

/

De twee ploegen hadden het in het Koning Willem II Stadion in de beginfase duidelijk lastig met de warmte, want het duurde twintig minuten voordat de eerste kansen te noteren vielen. Daarna ging het ook meteen rap: nieuwkomer Simon Church werd door Adil Auassar in staat gesteld de openingstreffer binnen te werken, maar de Welshman slaagde er niet in de bal te controleren. Daryll Lachman antwoordde meteen met een flinke kans voor de thuisploeg. Zijn schot werd echter eenvoudig gekeerd door Benjamin van Leer.

De grootste kans voor de rust kwam daarna op naam van Erik Falkenburg, die een dikke tien minuten voor de thee helemaal vrij mocht inkoppen. Na de onderbreking was het Falkenburg die opnieuw een flinke kans met het hoofd kreeg. Deze keer kreeg hij de bal wel tussen de palen, maar vond hij nu Van Leer op zijn weg. Jordens Peters stelde daarna Mikhail Rosheuvel met een te korte terugspeelbal bijna in staat de 0-1 te maken, maar Kostas Lamprou was attent en kon redding brengen.

De Griekse keeper zat een kwartier voor tijd ook goed bij een nieuwe poging van Church, terwijl Tom van Hyfte met het hoofd ook dicht bij de openingstreffer was. Roel Brouwers probeerde het ook maar eens van flinke afstand, maar stuitte eveneens op de doelman van de Tilburgers. Thom Haye liet namens de thuisploeg aan de andere kant ook nog maar eens wat zien, terwijl ook Falkenburg in de slotfase opnieuw een enorme kans kreeg. Van Leer was echter twee keer attent en hield de 0-0 op het scorebord.

Vind jij 0-0 de terechte eindstand?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke pot. Terechte uitslag waarbij Willem II iets meer/grotere kansen kreeg. Ananou pas 18 jaar. .wauw toppertje

27 augustus 2016 om 20:40

De uitblinkers vandaag de keepers!
Knap hoe lamprou zich heeft hersteld.
Ik vind het lastig welke spelers er centraal achterin mogen komen te staan.
Kum erg sterk, Brouwers geeft ballen tussen de linies waardoor het opbouwen beter gaat en waardoor Ajagun meer aan de bal komt, Ananou omdat hij jong is en erg goed speeld.
Ajagun ook een geweldige speler. Een type speler die goede passes kan geven en eigenlijk niet opvalt.
Nu hebben we 2 weken om Church in het team te passen en de foutjes eruit te halen!

Terechte uitslag , 2de helft erg leuke wedstrijd gezien waarin beide ploegen kansen hadden . Misschien dat Willem ll net een overwichtje had maar daar is ook alles mee gezegd. Prima reddingen van beide keepers !

Leuke 2e helft, maar deze kansen, bij beide ploegen trouwens, moet wel eens worden afgemaakt. Grappig ook dat ze beide tegen Ajax wel 2x weten te scoren en dat het dan nu niet lukt. Roda vorige week tegen Vitesse ook al een zekere treffer om zeep geholpen dus daar is echt nog wel werk aan de winkel. Laten we de spitsen echter niet te snel afschrijven en hopelijk weet Schahin ook wat te brengen als ie straks terug is.

Wat was rosheuvel slecht zeg, steeds de verkeerde keuzes gemaakt

27 augustus 2016 om 20:36

Dat viel me dus ook al op , hebben jullie verder nog opties op die positie? btw. prima elftal in Kerkrade dit jaar !

27 augustus 2016 om 20:42

Volgens mij kunnen Paulissen en Blättler ook nog rechtsbuiten spelen

27 augustus 2016 om 20:47

Heeft de vorige wedstrijden goed gespeeld.
Hij kan goede acties maken, en geeft de bal goed terug maar het komt steeds net niet aan!
De verkeerde keuzes vond ik vaak schieten op doel.
Adil was matig, normaal kan hij ballen steken en goed openen. Nouja vandaag niet, het tempo lag bij hem ook nog eens laag!

28 augustus 2016 om 01:02

Ik vond rosheuvel juist een van de betere spelers van RodaJC vandaag. Hij was ook de reden waarom joppen na 50 minuten werd gewisseld voor koppers. Want joppen had ook al geel gepakt omdat rosheuvel hem telkens te snel af was.

Wat een dramatische pot van Roda zijde en minder matig van Willem II. Coach predikt aanvallend voetbal, maar heb ik pas gezien in een wedstrijd, notabene tegen Ajax in de Arena. Grootste ergernissen was het consrant kort nemen van de hoekschop i.p.v. lang, Geen/weinig druk vanuit middenveld, Aanvallers staan op een eiland en constant achteruit lopen. Ik hoop dat volgende keer de eerste drie punten gepakt worden anders zie ik het duister in dit seizoen voor Roda.

Eerste helft was idd niet veel maar de 2de helft was wat leuker. Falkenburg had wel een goaltje mogen maken. Lamprou heeft zich ook lekker herpakt had belangrijke reddingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren