Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robinet schrikt na één van de grootste missers ooit: scoringskans 94,8 procent

Laatste update:

Thomas Robinet heeft een gooi naar de grootste misser van het seizoen gedaan. De spits van Almere City verzuimde zondag in het Eredivisie-duel met Feyenoord van binnen het vijfmetergebied de 3-1 aan te tekenen. Hij raakte de bal compleet verkeerd en schoot met zijn binnenkant terug naar de rechterflank, waar de voorzet van Anthony Limbombe vandaan kwam. Statistiekenbureau Opta hangt een Expected Goals-waarde (xG) van liefst 0,948 aan de reusachtige mogelijkheid.

Na een fraaie dieptepass van achteruit snelde Limbombe bij een 3-0 achterstand het zestienmetergebied van Feyenoord binnen. De vleugelaanvaller bezorgde Robinet vervolgens een ogenschijnlijk niet te missen kans, maar de spits kwam verkeerd uit met zijn passen en schoot de bal op onbegrijpelijke wijze terug naar de zijkant. Opta achtte de kans 94,8 procent dat Robinet zou scoren. Ter vergelijking: de kans dat een strafschop benut wordt is 79 procent.

De ongelukkige Robinet verscheen na afloop van de forse nederlaag tegen Feyenoord voor de camera van ESPN. "Ik had vandaag twee kansen om te scoren", verzucht de Franse aanvaller tegenover verslaggever Hans Kraay junior, die inzoomt op de grote misser op de doellijn. "Ik zag de bal niet maar natuurlijk had ik moeten scoren. Maar dit overkomt bijna elke aanvaller wel een keer en volgende week zal alles anders zijn", blijft Robinet optimistisch gestemd. "Het was moeilijk tegen Feyenoord en we moesten vaak de lange bal hanteren. We hebben goed gespeeld voor rust, maar tegen een van de topclubs in Nederland is het gewoon lastig spelen."

Thomas Robinet faalde hopeloos in kansrijke positie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Men zegt wel eens van ja die had mijn oma nog gemaakt, maar echt... deze had mijn oma nog gemaakt. En zij leeft niet meer.

27 augustus 2023 om 17:56

Gewoon binnenkantje kist?

27 augustus 2023 om 18:07

Rigor mortis in de kruising.

Het geluk van de kampioen!

Heb ik ook weleens meegemaakt in 6e klasse. Kan de beste overkomen zei mijn trainer toen.

27 augustus 2023 om 17:50

Zie Messi dit niet missen, maar inderdaad elk mens kan wel eens wat missen 😜

27 augustus 2023 om 21:29

Als je Messi al goed vind, wat zou je dan wel niet van mij vinden… Obstwasser312 is voetbalporno in levendelijve.

28 augustus 2023 om 00:16

Op welk knollenveld in Nederland kan ik je op zaterdag/zondag eens in levende lijve zien spelen? Erg benieuwd ;-)

28 augustus 2023 om 08:05

Het fenomeen uit Zevenaar is te zien in de 5e klasse district oost, waar die menig bierteam op zaterdag aan gort dribbelt, waardoor ze al dronken zijn voordat er alcohol in hun bloed zit.

28 augustus 2023 om 09:44

Binnenkort feestje in Zevenaar met alle forumleden? Lekker biertje drinken en Obstwasser naar de overwinning schreeuwen!

Weet niet echt wat je van dit Almere moet vinden. Leuk voetbal, maar als dan vooral naar de verdediging kijkt schrik je toch echt behoorlijk.

27 augustus 2023 om 17:22

Volgens mij is het ook grotendeels de KKD ploeg van vorig seizoen. Zou me verbazen als ze het redden.

Het is wel een misser ja. Maar dit een voorzet noemen is ook een misser. Je ziet aan alles dat dit gewoon een waardeloos schot is waar de spits nog iets van probeert te maken. En ja, dan moet die bal er alsnog in.

27 augustus 2023 om 19:30

Ik denk ook dat het buitenspel is, dus de goal had sowieso dan niet geteld.

Robinet niet noemen dan maar?Was ze 2e grote kans .....Gelukkig hebben we bakker

Lekkere verdediging, worden zo makkelijk uit gelopen.

Ik heb het anders berekend en het is 93.7

27 augustus 2023 om 18:43

Ik dacht al..

Wat een onzin. Feliciteer Feyenoord gewoon met de overwinning ipv hier allerlei rare statistieken bij te pakken. 6-1 komt niet elke week voor en dat is het verdienste van Feyenoord

27 augustus 2023 om 18:10

Het feit dat dit de grootst bekende misser is doet toch verder niets af aan de zege van Feyenoord?

De tegenstanders konden het zelfs niet geloven On-ge-lo-fe-lijk dit. Dit gaat de geschiedenis boeken in.

Dit soort missers zie je normaal alleen bij damesvoetbal. Dit is meer dan alleen een kans verprutsten. Goed voor je zelfvertrouwen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren