Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: ‘Waarom zou je dat niet willen weten? Het moet ook een boost geven’

Laatste update:

Het Nederlands elftal wacht de komende dagen de cruciale WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden. De mannen van bondscoach Dick Advocaat moeten waarschijnlijk twee keer met ruime cijfers winnen om nog kans te maken op het WK in Rusland volgend jaar zomer. Arjen Robben erkent dat het zowel bij zijn club Bayern München als bij Oranje niet heel goed gaat.

"Maar dit is niet een van de zwaarste periodes in mijn leven, hoor. Dat hoort nou eenmaal bij het voetbal", aldus Robben in gesprek met FOX Sports. De aanvoerder van Oranje zegt dat hij verantwoordelijkheid neemt, maar niet meer dan voorheen: "Ik moet nu niet meer het voortouw nemen als voorheen. Tja, Wesley (Sneijder, red.) is er niet bij… Nou, het is al jarenlang zo. Ik doe me niet anders voor en ga me niet anders gedragen."

De routinier zegt weleens te denken aan het einde van zijn carrière: "Ik ben nu nog niet met het einde bezig, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik geen bepaalde gedachtes heb. Als ik thuis ben, heb ik het er ook wel over met mijn vrouw. Hoe dingen gaan en hoe de toekomst eruit zou kunnen zien", aldus de 33-jarige Robben, die weet dat hij als voetballer niet het eeuwige leven heeft. "Ik ben straks 34. Dan ga je steeds meer hebben van: wanneer is het einde, hoe lang ga je nog door?"

De aanvaller zegt wel te willen weten hoe Zweden het er vanaf heeft gebracht tegen Luxemburg als Oranje vlak daarna aantreedt tegen Wit-Rusland: "Ja, iedereen moet dat weten. Waarom zou je dat niet willen weten? Het moet je ook een boost geven. Of zij met 5-0 winnen of ze winnen met 1-0 of spelen gelijk, dat maakt nogal wat uit. Het gaat gewoon om goals. Je staat zes doelpunten achter en achteraf weet je wat je tegen Zweden moet doen", concludeert Robben.

Nederland plaatst zich nog voor het WK in Rusland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Robben lekker na dit seizoen ermee moet ophouden als ik hem dit zo zie zeggen. Hij heeft zoveel voor ons betekend voor Oranje, maar op den duur is het bij hem ook wel op lijkt me. Eventueel speelt ie lekker nog een jaartje bij FC Groningen daarna om zijn carriére mee af te sluiten a la Kuyt.

4 oktober 2017 om 19:27

Hij heeft al aangegeven niet in de eredivisie te willen spelen. Met als reden dat hij niet op kunstgras wil spelen.

4 oktober 2017 om 19:31

Oh ja, dat is ook zo. Als Grunninger hoop ik het natuurlijk wel, maar ik snap hem volkomen dat hij niet op dat rotgras wil spelen

4 oktober 2017 om 20:30

Robben wil gewoon lekker cashen. Dat kunstgrasverhaal is nergens op gebaseerd. Het is een mooi excuus om niet naar Nederland te komen en ook om niet als geldwolf gezien te worden. Iedereen roept elkaar altijd maar klakkeloos na.

4 oktober 2017 om 21:53

Nou voor een zeer blessuregevoelig persoon als Robben kan ik daar nog wel inkomen hoor.

4 oktober 2017 om 22:50

Als Robben wilde cashen was hij wel naar China gegaan daar kan die zo een berg centjes verdienen.

Als je zo blessuregevoelig bent kan ik me best voorstellen dat je niet op kunstgras wil spelen. Jouw argument echter is echt nergens op gebaseerd.

5 oktober 2017 om 02:39

En jij denkt dat robben niet al lang en breed gecashed heeft?? Nee dat lijkt me helemaal gee type om voor een miljoentje meer in quatar te gaan spelen. Heel misschien nog usa of zo, als dat land hem zou trekken.

4 oktober 2017 om 21:25

Hoe geweldig ik Robben ook vind en begrijp wat je bedoelt, maar bijna niemand kan zijn carrière zo afsluiten als Kuyt, terugkomen naar je oude liefde ende dan met een hattrick in de kampioenswedstrijd ze naar de eerste titel in 17jaar schieten. Is toch echt wel heel bijzonder

4 oktober 2017 om 22:21

Dat deel is natuurlijk bijna onmogelijk ik wou er eerder mee zeggen dat Robben net als Kuyt in zijn najaren nog een jaar of twee bij zijn oude Nederlandse cluppie kan ballen om het mooi af te sluiten, of je nou kampioen wordt of niet

5 oktober 2017 om 02:41

Volgens mij deed Frank Rijkaard het ook wel aardig. Cocu deed het trouwens ook niet verkeerd.

4 oktober 2017 om 23:57

Robben gaat echt niet volgend seizoen naar Fc groningen hoor, er zijn nog genoeg clubs in europa en daar buiten die interesse kunnen tonen, Robben is een topspeler en elke topcompetitie kan ie nog wel een jaartje of 2 meespelen, het is jammer dat hij vaak geblesseerd is. Maar Robben is de beste de wie de afgelopen tijd hebben gehad ..

Tuurlijk wil je weten of je volle bak moet scoren of dat onverwachts een luizige 1-0 overwinning ook voldoende kan zijn.
Ik snap Robben volkomen.

Hij heeft hier mijn inziens groot gelijk. Als je weet dat zweden gelijk heeft gespeeld ga je bij een eventuele voorsprong van oranje niet meer als gekken naar voren lopen om meer goals te maken, terwijl je dan meer risico loopt de gelijkmaker om de oren te krijgeb. Als zweden gewoon wint ga je toch meer risico in je spel moeten leggen.

4 oktober 2017 om 19:35

Daarbij is Luxemburg nog een redelijk stugge ploeg voor zo'n klein voetballand (tot mijn verbazing). Als ik de resultaten zo van ze op een rijtje zie is Nederland eigenlijk de enige in de poule die met ruime cijfers van ze gewonnen had. Misschien hang ik hier wel de optimist uit, maar als Zweden bijvoorbeeld nipt wint van ze is alles nog mogelijk. Maar ja, we zien het zaterdag wel.

4 oktober 2017 om 19:44

Precies, in mijn ogen is het ook allemaal nog niet verloren. Tuurlijk, het gaat heel moeilijk worden en je mag het jezelf kwalijk nemen dat je überhaupt in deze situatie zit, maar we moeten de hoop nog niet opgeven

5 oktober 2017 om 08:57

Als Oranje 2 doelpunten in zou kunnen lopen hoeft het 'maar' met 2 doelpunten verschil van Zweden te winnen. Als Wales zijn beide wedstrijden niet wint haalt Oranje dan toch nog de playoffs en als Oranje dan Italië ontloopt dan gaat Oranje alsnog naar het WK maar ik vrees dat Zweden zaterdag alleen meer verder uitloopt. Bovendien ben ik er niet zeker van dat Oranje beide wedstrijden wint.

Aan de trainer de taak om ze vervolgens positief voor te bereiden, want het kan ook in negatieve zin veel druk met zich mee brengen, wanneer ze weten wat het resultaat van Zweden is. Te veel willen forceren etc. Maar ey, wat als Oranje 2e eindigt, maar zij alsnog de slechtste nr. 2 zijn ....lol.

Ach de Zweden zijn ook niet gek en weten ook dat als ze met ruime cijfers van Luxemburg winnen, ze bijna zekers zijn van de tweede plek. Dan is een gelijk spel of een kleine nederlaag tegen Oranje zoals een 2-0 of 2-1 voldoende voor hun om tweede te worden. Zie het dan ook somber in voor Nederland..

Vroeger was het met hoeveel gaan we van ze winnen, nu moeten we nog zien dat we winnen

Oranje moet gewoon voor de 0-6/0-7 gaan tegen die Wit Russen. Ze kunnen dat echt wel, want we gaan zeker minimaal 7/8 keer op doel schieten maar dan moeten ze wel echt efficient zijn he

5 oktober 2017 om 09:30

En daarom had de Hunter erbij gemoeten. Hoogste percentage qua 'chancenauswertung' zoals de Duitsers zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren