Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben op bezoek bij PSV: ‘Mijn vader heeft het heel erg druk gehad’

Laatste update:

Arjen Robben heeft de afgelopen tijd veel aanbiedingen gekregen, zo geeft de aanvaller van Bayern München maandag tegenover verschillende media aan. De routinier beschikt bij der Rekordmeister over een aflopend contract, waardoor veel clubs interesse tonen. Ook onder meer PSV loert op Robben, zo onthulde directeur Toon Gerbrands eerder.

“Ik ben enorm blij en trots met de drukke dagen de afgelopen tijd", zegt Robben. "Mijn vader, die ook mijn zaakwaarnemer is, heeft het heel erg druk gehad. Het is altijd fijn dat clubs interesse hebben. Maar zoals ik eerder al zei: de toekomst ligt nog open. Ik wacht en wil ook nog even wachten. Ik wil nu weer fit worden en me bij de selectie voegen.”

“Ik zal niet wachten tot het allerlaatste moment, want met mijn gezin moet ik ook een beetje plannen. Maar het voelt als een privilege dat clubs interesse tonen”, aldus Robben, die met Bayern op trainingskamp is in Qatar en maandag een bezoekje bracht aan de training van PSV. De veteraan ontkent dat er toen veel is gesproken over een terugkeer naar de Eindhovense club.

“Ik ben vanochtend alleen even langs geweest bij PSV omdat ik daar een paar goede vrienden heb, zoals Mark van Bommel (hoofdtrainer, red.). Ik was daar alleen om de training te bekijken en om wat bij te praten met oude vrienden. Zoals ik al zei: de toekomst ligt nog open. Het kan alle kanten op. We moeten nog even wachten en dan zien we wel wat het wordt.”

Verwacht jij dat Arjen Robben nog in de Eredivisie actief zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De perfecte vervanger van Lozano! Blessures van Robben kunnen opgevangen worden met Malen, maar een extra aanvaller erbij volgend seizoen zal geen overbodige luxe zijn.

7 januari 2019 om 17:31

Malen moet volgend jaar ook gewoon spelen toch? Maar ben het met je eens, bij vertrek van Lozano zeker mooi om Robben er een jaar bij te hebben.

7 januari 2019 om 17:43

Als zowel Lozano als Bergwijn verkocht worden hebben ze met Robben en Malen de beoogde opvolgers.

Ik zou het toe juichen om hem te zien spelen in de eredivisie.
Heerlijk altijd een genot om naar te kijken.

Robben kan beter niet meer in Nederland gaan voetballen. Wat heeft hij hier nog te winnen/bewijzen? Daar komt dan nog het vermaledijde kunstgras bij. Met zijn blessuregevoeligheid is dat vragen om problemen.

7 januari 2019 om 18:23

Ja, maar aan de andere kant kunnen dit soort jongens de eredivisie wel een beetje meer glans geven. Het is toch zonde dat zo'n Sneijder bijvoorbeeld in de zandbak zit, terwijl hij Utrecht een gigantische boost had kunnen geven? Robben kan PSV of Groningen een enorme dienst bewijzen. De eredivisie kan aan aantrekkingskracht winnen als dit soort jongens hier komen spelen. Van Persie is een mooi voorbeeld.

7 januari 2019 om 18:28

Zou kunnen, maar de voetballers die een geslaagde rentree maakten in Nederland zijn op de vingers van 1 hand te tellen. Frank Rijkaart, Cocu en Kuyt. Zij gaven het elftal nog écht meerwaarde. Meestal loopt het uit op een teleurstelling voor alle
betrokken partijen.

Leg 5 miljoen neer en haal m nu gewoon proberen denk dat Bayern wel akkoord gaat

Tegen beter weten in hoop ik toch echt dat die bij Groningen te bewonderen zal zijn. De kans is klein, maar zeker wel aanwezig, hij heeft veel voor de FC gedaan en alleen dat hij al speelt daar zal je weer andere spelers kunnen aantrekken. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe technische staf nodig, laat Arjen daar wat advies in geven zodat hij dat later kan oppakken. Na zijn carriere zal die sowieso bij Groningen te bewonderen zijn.

Voor de eredivisie natuurlijk een absolute aanwinst. Als Ajacied krijg ik het alleen al benauwd van de gedachte dat hij bij PSV gaat spelen, die gaat ons gegarandeerd pijn doen.. Ik weet het goed gemaakt: jullie Robben en wij Suarez xD

Heb serieus goede hoop dat Robben voor het PSV van Van Bommel kiest. Als zoals de geruchten het laten horen Inter de beoogde bestemming wordt kan hij net zo goed bij Bayern afsluiten. Hij zal wat rustiger aan willen doen, maar nog genoeg uitdaging vinden om één, hooguit twee seizoenen voor de prijzen mee te spelen. Hij lijkt me daarin niet de man die te vinden in de zandbak, China of de VS. Bij FC Groningen zie ik het niet gebeuren; prachtige romantiek, maar in de praktijk is het een sierpaard in een slachthuis.

Dan lijkt me PSV de meest logische optie. Vertrouwde omgeving, met Van Bommel, Van Nistelrooij, Zenden, Ooijer en John de Jong de nodige bekenden van weleer en bovendien een selectie die slechts enkele versterkingen en een beetje geluk in de loting heeft om een winter door te komen op het hoogste Europese niveau. Lozano vertrekt vrijwel zeker en de kans is groot dat Bergwijn ook miljoenen gaat opleveren. Donyell Malen staat al in pole-position als vervanger, terwijl Robben de ideale andere flankspeler kan zijn en bovendien een leider van het elftal. Natuurlijk zal hij zijn wedstrijdjes laten schieten, helemaal de duels op kunstgras, maar voor de tijdige vervanging denk ik dat je prima op Cody Gakpo zult kunnen rekenen. Die jongen laat goede dingen zien in Jong Psv; een rol zoals Malen nu kent zou ideaal zijn om hem klaar te stomen voor de nabije toekomst.

Overigens mooi hoe groot het respect is voor Robben, onder wiens stoel de schoenen van Gakpo stonden. De eigenaar was te verlegen om ze er vandaan te halen.

Het wordt toch ook meestal geen succes. Welke voorbeelden hebben we gehad met terugkerende toppers? Cocu was een succes, Van Bommel niet. Kluivert niet, Davids niet, Heitinga niet en Stam was zelfs een aanfluiting. Van Bronckhorst was nog wat jonger maar ook niet echt. Eigenlijk alleen Cocu en Kuijt denk ik. Huntelaar misschien als hij dit seizoen iets wint.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren