Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben krijgt lof toegezwaaid: ‘Hij was de speler die het verschil maakte’

Laatste update:

Xabi Alonso heeft nog geen moment spijt gehad van zijn transfer naar Bayern München. De middenvelder annex verdediger heeft het uitstekend naar de zin in Beieren, al erkent hij op de clubsite ook wel dat het niet makkelijk was om Real Madrid te verlaten. De Spanjaard speelde immers vijf seizoenen bij de Madrilenen.

/

“Het was geen makkelijke beslissing om Real te verlaten. Maar ik merkte wel dat het het juiste moment voor een nieuwe uitdaging was”, zegt de 32-jarige Alonso. “We spelen bij Bayern wel wat anders. Hier bouwen we langzamer op, geduldiger. Bij Madrid gaat de bal sneller naar voren omdat Cristiano Ronaldo en Gareth Bale er voorin staan.”

Alonso meent echter dat Bayern over eenzelfde speler beschikt: Arjen Robben. “Hij was wat mij betreft de beste speler op het afgelopen WK, hij was de speler die het verschil maakte. Als hij de bal heeft, weet je dat hij iedereen kan passeren.” De 113-voudig international speelde tot dusver acht officiële wedstrijden voor Bayern.

'Arjen Robben was de beste speler van het WK'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Xabi Alonso heeft vind ik een goede stap gemaakt. Op je top Real verlaten, nu je ook nog eens van grote waarde kan zijn voor een grote club als Bayern. Laat dit ook zien met zijn fantastische spel elke week.

14 oktober 2014 om 20:40

Alonso wordt de nieuwe Pirlo, maar dan beter. Denk echt dat hij nog jaren mee kan.

14 oktober 2014 om 20:46

Niet beter dan Pirlo, Alonso heeft inzicht, maar Pirlo veel en veel meer

14 oktober 2014 om 20:49

Eigenlijk moet Zidane daar over oordelen.

14 oktober 2014 om 21:16

Beter dan Pirlo? Lijkt me niet. Groot verschil is dat Alonso niet kan wegdraaien met een man in zijn rug. Hij moet de bal hebben met een beetje ruimte voor zich en dan legt hij die crossballen op ieders stropdas en verdeelt hij het spel.

Pirlo daarentegen kun je altijd aanspelen. Hij schud vervolgens wie dan ook af en legt ze niet breed maar met links en rechts in een keer de diepte in alsof het niets is, waardoor spelers één op één komen.

Geef mij dat tweede maar.

14 oktober 2014 om 22:34

Mwah. Alonso maakt dan weer meer meters en doet weer meer verdedigend werk. Verstuurd ook meer passes in een wedstrijd.

15 oktober 2014 om 16:59

haha kom op man 0 respect voor pirlo ik bedoel alonso is baas maar pirlo is meester vriend niet zo praten

15 oktober 2014 om 17:46

Je moet je wel realiseren dat Pirlo pas zo goed speelt sinds hij bij Juventus zit. Natuurlijk was hij daarvoor een goede speler, maar in dat team hebben ze alles echt om hem heen gebouwd en hetzelfde geldt voor de Italiaanse ploeg.

Pirlo zonder zijn adjudanten zal verzuipen. Pirlo op tien zal niet werken.

Ik keek daarstraks nog even opnieuw naar die 5-1 tegen Spanje, wat een gestoorde wedstrijd was dat. Robben met zijn aanname en het dollen van Casillas.

Casillas werd letterlijk kapot gedold.

Ik had nooit verwacht dat Robben nog verder zou pieken op zijn leeftijd met al die blessures, geweldige speler.

14 oktober 2014 om 20:49

Heb de wedstrijd ook speciaal opgeslagen, heerlijk blijft het die wedstrijd dat we Spanje even op ze plek hebben gezet na de verloren finale. Robben is een topper alleen veel pech gehad met blessures, stel je voor zonder die pech of hij dan nog beter zou zijn. Die jongen uit Bedum met clubs als Psv,Real,Chelsea en Bayern echt een topper van eigen bodem!!

14 oktober 2014 om 20:58

Robben is gewoon de Nederlandse Messi. Betere dribbelkoning zal of zullen we niet kennen. De beste Nederlandse voetballer ooit.

14 oktober 2014 om 21:12

Vergeet FC Groningen niet! Waar hij als 16(!) jarige debuteerde.

14 oktober 2014 om 21:19

Haha zeker weet dat zelfs nog, die had de puisten nog zichtbaar op ze kop staan. Hij scheen toen naar Amsterdam te gaan of naar Eindhoven, maar is naar Eindhoven gegaan doordat de ander zijn naam verkeerd had geschreven en voelde zich niet serieus genomen door hun. Heb dat volgens mij ooit ergens gelezen, verbeter me als het niet klopt. Maar eerlijk is eerlijk ik persoonlijk vind Grunn een mooie club, hebben ook leuke spelers gespeeld bijvoorbeeld Nevland geweldig en toen nog in het oude stadion waar bijna niemand won als uit club. Dat nieuwe stadion waar jouw club een record had geboekt met gewonnen thuiswedtrijden dacht ik, leuke club dat zeker.

14 oktober 2014 om 21:44

Haha, ik heb de wedstrijd tegen Spanje en Mexico opgeslagen. Ook al was het spel niet je-dat, het resultaat en de ontlading wel. Wat een top Wk was het.

14 oktober 2014 om 22:49

Badceo, niet overdrijven. Cruyff, Van Basten, Rensenbrink, Bergkamp en Van Hanegem waren beter.

14 oktober 2014 om 21:57

Vond zijn doelpunt ook mooier dan die van RvP. De aanname, kap en afwerking, deed me denken aan bergkamp. Vind de voorbereiding zelf mooier alleen de afronding misschien minder. De manier zoals hij beide benen in die aktie gebruikte, magistraal!

15 oktober 2014 om 00:32

Coco. Het leuke aan die van Robin is, is dat die uniek en dd absolute game-breaker was. Louis wilde namelijk na de rust switchen naar 4-3-3 !

15 oktober 2014 om 01:35

Dat is waar, maar dat is vooral de emotie eromheen. Puur technisch gezien vind ik het bovenstaande van het doelpunt van Robben.

Het was trouwens ook de 2-1, dus misschien nog wel belangrijker om echt de ban te breken. Uniek is dat doelpunt van RvP zeker, maar vooral om zijn manier van duiken en de lange pas van Blind.

Mooi om zo iets te horen van een Spanjaard

Mooi compliment van een enorm gewaardeerde speler. Die heeft toch een fantastisch rijtje gehad met o.a. Liverpool, Real Madrid en Bayern München.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren