Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben eist hoofdrol op met treffer en afgekeurde goal bij winst Bayern

Laatste update:

Bayern München heeft de openingswedstrijd van de Bundesliga winnend afgesloten. In eigen huis nam de ploeg van trainer Niko Kovac het op tegen TSG Hoffenheim en kwam in de eerste helft op voorsprong. De bezoekers kwam na de onderbreking langszij, maar de regerend landskampioen rechtte de rug en wist met moeite een zege te behalen: 3-1.

Kovac had bij Bayern geen plek voor Arjen Robben in het basisteam, terwijl bij Hoffenheim Joshua Brenet op de bank moest plaatsnemen. Bayern domineerde in het eerste bedrijf, maar van een groot klasseverschil was geen sprake. Halverwege de eerste helft viel de enige treffer te noteren. Joshua Kimmich zette uit een corner strak voor en Thomas Müller kopte binnen: 1-0.

In de tweede helft moest Bayern het zien te rooien zonder Kingsley Coman. De buitenspeler liep een blessure op en werd vervangen door Robben. De Nederlander was als een van de eersten dicht bij de 2-0, maar het schot van de aanvaller miste precisie. Robert Lewandowski leek daarna de marge te verdubbelen, maar de treffer van de spits werd afgekeurd wegens buitenspel.

Hoffenheim profiteerde daarna van weifelend optreden van de defensie van Bayern. Adam Szalai werd niet goed aangepakt door de verdedigers, waarna de Hongaar na goed doorzetten de bal hard achter Manuel Neuer knalde: 1-1. Een kwartier voor tijd had Bayern de uitgelezen kans om op voorsprong te komen nadat de arbiter een strafschop toekende na een overtreding op Franck Ribéry.

Robert Lewandowski ging achter de bal staan, maar doelman Oliver Baumann stopte. Robben leek de rebound te verzilveren, maar de VAR oordeelde dat de Nederlander te snel inliep. Lewandowski probeerde daarna nogmaals en faalde niet. Vervolgens leek Müller wederom te scoren, maar de VAR trad weer op. Het werd echter alsnog 3-1 voor de thuisploeg door een prachtige treffer van Robben, die in stelling werd gebracht door Müller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pfffff kan Manchester United niet het hele elftal van Bayern overkopen? Weet zeker dat we dat mee zouden kunnen doen om de PL titel. Wat een elftal. Dit Bayern wordt makkelijk kampioen in de Bundesliga.

24 augustus 2018 om 22:46

Dat weet ik niet zo zeker. Dit Bayern is veel zwakker dan de voorgaande jaren. Robben, Ribéry kunnen niet langer meer en Boateng lijkt er ook geen zin meer in te hebben. Alaba en Kimmich zijn nog niet op het niveau Lahm en Alaba van 2013.

24 augustus 2018 om 23:18

Wordt al jaren geroepen dat ze beiden niet meer kunnen. Toch speelt niemand die 2 er definitief uit. Zijn nog gewoon van wereldklasse en ik zal ze echt gaan missen als ze stoppen.

25 augustus 2018 om 00:23

Niemand in het huidige team kan Robben of Ribery eruit spelen en een vervanger is ook ontzettend duur.

24 augustus 2018 om 22:55

Weet niet wat jij hebt gekeken, zijn zeker grootste kanshebber maar denk dat het verschil is met Dortmund, Hoffenheim en Leipzig.

Ribery mooie snoekduik, raar dat VAR daar niet gewoon geel aan Ribery geeft ipv een strafschop meekrijgt voor een zwembadduik \

Zelfs Kovac zegt nu op ZDF dat hij ook geen pingel had gegeven...zegt alles.

24 augustus 2018 om 23:00

Als ze makkelijk kampioen willen worden dan zullen ze hun niveau nog flink moeten verbeteren, want ik vond ze vandaag niet zo dominant en er werden niet veel kansen gecreëerd. Pas op het einde toen er meer ruimte kwam, zag je hun kwaliteiten pas echt. Veel spelers beginnen op leeftijd te raken bij Bayern of zijn dat al, en dat merk je wel vind ik.

Natuurlijk spelen bij Hoffenheim geen koekenbakkers, dat is gewoon de nummer 3 van vorig seizoen, dus makkelijk zou het voor Bayern toch niet worden. Ik vond Hoffenheim vooral sterk op het middenveld, zelfs zonder spelers als Amiri en Demirbay en Uth.

24 augustus 2018 om 23:24

Zelfs de bank word nog kampioen daar. Geen echte concurrenten meer als Dortmund in de tijd van lewandowski enzo

25 augustus 2018 om 08:43

Moss,
Ik heb toch liever het elftal van United. Kijk alleen al naar de aanvallende opties van United en vergelijk dat met Bayern, waar Robben en Ribéry al flink op leeftijd zijn.
Met Pogba, Fred, Matic, Herrera, Pereira, Fellaini en Mata is het middenveld ook goed bezet. Enkel de verdedigingslinie (en met name de backs) zou ik graag bij United zien. Daar heeft United slecht ingekocht. Maar vergeet niet dat zelfs het allerbeste team met het voetbal van José een stuk minder oogt. Stel je voor dat United aanvallend zou spelen en spelers als Martial, Rashford, Alexis en Pogba optimaal kunnen renderen. Daarmee kun je tegenstanders helemaal wegspelen, maar Mourinho laat ze vooral achteruit lopen.
Ik zou niet per se een andere selectie willen, maar wel een andere trainer.

Ongelooflijk dat die penalty gegeven werd, des te gênanter dat de VAR dan wel ziet dat Robben te vroeg inloopt.

Lekker voor Robben dit, maar Bayern word toch weer met 2 vingers en een duim in een gebied wat we eigenlijk niet willen weten gewoon kampioen. Tjonge jonge. Iedere trainer word met dit elftal kampioen. Niks aan die Bundesliga.

Nou de Bayernbonus is alweer vroeg actief dit seizoen. Dit was natuurlijk geen strafschop en als de Duitse voetbalbond hun competitie eens wat spannender wil houden en wat serieuzer neemt, dan zouden ze de VAR o.a. de mogelijkheid moeten geven om dit soort gegeven 'penalties' terug te draaien.

Daarnaast vind ik het maar een onzinregel dat een penalty simpelweg opnieuw genomen mag worden als de aanvallende partij een fout maakt bij het nemen van die penalty.

24 augustus 2018 om 23:49

Kwam omdat spelers van beide teams te vroeg inliepen.

Maar ik vond het ook al een lachwekkende penalty, raar dat de VAR het niet terugdraaide.

Het gelul over basis en geen basis is niet meer van deze tijd. Spelers als Robben, Ribéry, Huntelaar, Van Persie zijn op hun eigen manier zeker nog van grote waarde. Daarbij blijft Robben een speler voor de big points, in die wedstrijden neemt hij het team vaak op sleeptouw. Dat hoeft niet elk weekend.

Robben is nog altijd eveb gretig als altijd. Misschien ligt het aan mij, maar als hij een wedstrijd op de bank is begonnen is hij vaak wel belangrijk of wel betrokken bij een goal haha. Hij laat echt zijn voeten spreken dan

VZ steek nou eens een paar centen in de app, het reageren en het reageren op werkt zo bizar slecht. Dit is bij de concollega's een stuk prettiger. De VZ community kan veel mooier zijn als de app naadloos aansluit op zowel IOS als Android, en bij geen van beide is dit het geval.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren