Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben: ‘Dat was helemaal niet moeilijk, het was een cadeau van de hele ploeg’

Laatste update:

Na 158 dagen maakte Arjen Robben zaterdag zijn rentree bij Bayern München. In de slotfase van de competitiewedstrijd tegen Hannover 96 (3-1-zege) kwam de aanvaller binnen de lijnen als vervanger van Kingsley Coman. Hoewel Robben slechts enkele minuten meedeed, genoot hij met volle teugen van zijn terugkeer na divers blessureleed.

"Ik ben heel erg dankbaar. Dat is het enige woord dat op dit moment bij me opkomt: dankbaarheid", reageert de Nederlander na de wedstrijd tegenover Sky. "Tijdens mijn revalidatie heb ik alles gegeven en hard geknokt. Jammer genoeg speelde ik vandaag maar vier minuten, maar ik ben zeer dankbaar." Robben dankt in het bijzonder zijn ploeggenoten, die hem een warm welkom gaven op het veld.

De spelers van Bayern stonden erop dat Robben na zijn invalbeurt een vrije trap zou nemen, die hij over het doel schoot. "Het was helemaal niet moeilijk om die te nemen", verzekert de buitenspeler. "Ze wilden allemaal dat ik zou schieten. Het was een cadeau van de hele ploeg. We willen als team nog veel bereiken en ik heb zelf ook nog plannen. Ik ben niet teruggekeerd om op het veld te staan en te zwaaien naar de supporters."

"Ik wil voetballen. Ik weet zeker dat er nog wat in het vat zit", aldus Robben, die na dit seizoen afscheid neemt van Bayern. Hetzelfde geldt voor Franck Ribéry, die ook inviel in de tweede helft. "Arjen en Franck hebben hun stempel op deze club gedrukt de afgelopen tien jaar, dus ze verdienden het om te spelen", stelt trainer Niko Kovac na afloop op de persconferentie. "Ik had ze graag wat meer minuten gegeven, maar dat liet het wedstrijdverloop vandaag niet toe. Het was geweldig hoe het publiek reageerde op hun invalbeurten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd wat robben gaat doen na dit seizoen. Zou mooi zijn als we hem nog in Nederland aan het werk gaan zien zoals kuyt en rvp. Ik denk helaas dat dat niet gaat gebeuren.

Ik weet niet naar die Coman en garnby zijn echt nog niet beter dan robben en ribery

4 mei 2019 om 20:39

Nee zeker niet... robben & ribery zijn( waren) dikke wereldklasse... vervang je niet op 1,2,3

4 mei 2019 om 20:59

Robben en Ribery zijn zo blessure gevoelig. Coman en Gnabry zijn nog jong en ze kunnen uitgroeien tot goeie spelers. Ik denk niet dat ze het niveau van Ribery en Robben halen in hun prime. Maar het zijn prima spelers.

4 mei 2019 om 21:54

Ja zijn zeker goeie spelers! Hopen dat ze fit blijven vooral Gnabry is scorend maar bij coman wordt het ook beter, zoekt sneller het doel op en geeft al betere voorzetten

5 mei 2019 om 00:32

Ze zijn redelijk jong en kunnen zeker nog beter worden. Maar Coman staat toch al wel twee jaar redelijk stil in zijn ontwikkeling vind ik. Volgens mij speeld hij eerder omdat Robben en Ribery duidelijk minder zijn geworden, niet echt omdat hij beter speelt.

het zou me niet verbazen als Bayern zich na dit seizoen gaat richten op twee top aankopen voor de vleugels. Thauvin, Bergwijn, Bale dat soort jongens springen meteen in mijn hoofd.

Stoppen Robben je was een goeie voetballer maar je lichaam was niet goed genoeg voor tot
Te veel geblesseerd ga de carrière van hem maar eens na rekenen dat hij niet gespeeld heeft daar schrik je van
Nogmaals goeie speler maar een lichaam dat geen topsport aankon kijk alleen maar eens dat hij ook zomers met een Marjo aan liep
Dus Robben aub stoppen in ze geheel

5 mei 2019 om 15:02

Een lichaam dat geen topsport aankon? Deze man behoort tot de top 5 beste Nederlandse voetballers aller tijden. Deze man heeft ons in 2014 in zowat zn eentje naar de bronzen plak geschoten en in 2013/2014 was hij naar mijn mening de beste voetballer van het seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren