Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC'er na mislukte stage bij Newcastle United alsnog naar Engeland

Laatste update:

Denzel Slager gaat een Engels avontuur aan. De buitenspeler had geen basisplaats bij RKC Waalwijk, maar is toch opgevallen bij Coventry City. Slager maakt per direct de overstap naar de nummer tien uit League One, het derde niveau van Engeland. RKC ontvangt geen transfersom.

/

Slager lag nog tot de zomer vast in het Mandemakers Stadion, maar RKC heeft de dribbelaar transfervrij laten gaan. Bij een mogelijke verkoop van Slager in de toekomst ontvangen de Waalwijkers wel een percentage van de transfersom, meldt het Brabants Dagblad. De aanvaller speelde dit seizoen negen duels in de Eredivisie, maar mocht maar een keer beginnen.

RKC zal niet op zoek gaan naar een opvolger voor de twintigjarige Slager, die anderhalf jaar in Waalwijk speelde. "We hebben een brede selectie", verklaart technisch manager Janus van Gelder. "De meeste posities zijn dubbel bezet. Alleen indien er basisspelers weg zouden gaan, zoeken we vervangers." Slager was vorig jaar al eens op proef bij Newcastle United, maar dat leverde niets op.

Den Hartog
Voor Nils den Hartog ging het nieuwe jaar dramatisch van start. De keeper van het Waalwijkse beloftenelftal brak op de eerste training van RKC zijn scheen- en kuitbeen en werd vrijwel direct na het ongeval met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Den Hartog staat door de ernstige kwetsuur maanden buitenspel. De training van RKC werd na het ongeval meteen gestaakt.

Denzel Slager had meer moeten spelen bij RKC Waalwijk

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is groot, sterk en best snel. Daar houden ze wel van in Engeland. Misschien komt hij daar beter tot zijn recht.

Die Kenny Anderson van RKC is wel een aardig talent vind ik.

Vind ik toch wel een enorme stap hoor. Ik kan me voorstellen dat je het niet red bij Newcastle. Maar om dan gelijk van de hoogste niveau naar het 3de niveau te gaan. Ik hoop voor hem dat hij het gaat redden en leuke stappen gaat maken.

3 januari 2014 om 17:55

Coventry gaat denk ik nog verder afzakken naar conference premier als dit soort spelers daar in aanmerking komen.Denk dat Coventry moeiteloos bij de laatste 3 eredivisie degradatie kan eindigen.Zo slecht is het niveau wel.Rkc is echter beter dan Aston Villa volgens van Gaal dus tja,toto zetten vandaag tegen coventry

pff coventry gaat nu wel heel erg afzakken, vooral met dit soort spelers. Die keren voorlopig niet meer terug naar Championship.

Bij Coventry gaat het sowieso niet al te best. Spelen in een stadion in een andere stad en trekken thuis nog maar 2.000 toeschouwers. Het mooie is wel dat ze in uitwedstrijden ook gemiddeld 2.000 man meenemen, dat dan weer wel!

Aardige speler hoor. Maar hij is een typiese rechtsbuiten en daar heeft Rkc al Castelen en, nu weer fit, Rommedahl voor.
Ik vind dit trouwens goed beleid van ons Rkc: zuinig zijn, desnoods geen transfersom, bespaart salaris en evt doorverkooppercentage! Deze jongen kan echt wel voetballen hoor, groot, sterk en snel!
Of, als Janus beweert, elke positie dubbel bezet is? Overmoedige uitspraak lijkt mij. Linksback, linkshalf, linksbuiten ieg niet, er is sowieso geen linksbuiten en echte spits ontbreekt.
Erg sneu voor dat joch den Hartog, dacht dat ie al s in een vertegenwoordigend team stond, klinkt heftig: scheenbeen en kuitbeen, superpijnlijk! Sterkte jongen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren