Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krul en Anita verwelkomen landgenoot van RKC bij Newcastle United

Laatste update:

Denzel Slager speelde pas twintig minuten in de Eredivisie, maar maakt mogelijk nu al de overstap naar de Engelse Premier League. De aanvaller van RKC Waalwijk loopt begin januari een week stage bij Newcastle United, zo bevestigt technisch directeur Janus van Gelder tegenover het Brabants Dagblad. Slager mag gaan proberen om een contract te verdienen in Engeland.

/

De negentienjarige Amsterdammer is een vleugelaanvaller, die in de zomer van FC Utrecht naar RKC Waalwijk ging. Hij heeft bij zijn huidige werkgever nog een contract voor anderhalf jaar, maar Slager heeft toch toestemming gekregen van RKC om een week mee te trainen bij Newcastle United. Bij deze club staan zijn landgenoten Tim Krul en Vurnon Anita al onder contract.

Slager speelt dit seizoen voornamelijk bij de beloften van RKC en deed met het eerste alleen mee in de uitwedstrijd tegen Ajax (invalbeurt van vijftien minuten) en de uitwedstrijd tegen NAC Breda (invalbeurt van vijf minuten). Van Gelder is desondanks niet verrast door de interesse van Newcastle: "Slager is een groot talent. Hij krijgt van ons de gelegenheid om zich in de eerste week van januari bij Newcastle te bewijzen", aldus de sportbestuurder.

Denzel Slager is goed genoeg voor Newcastle United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me om eerlijk te zijn helemaal geen goed plan. Hij mag dan een groot talent zijn, maar hij het lijkt me beter als hij nog een tijdje in de Eredivisie blijft. Het zegt genoeg als hij bij RKC (middenmoot) nog niet eens een basisplaats heeft. Mijn inziens kan hij beter eerst nog naar ene topclub in Nederland, alvorens hij de overstap maakt naar een club uit de Engels subtop (zoals Newcastle United)

28 december 2012 om 15:55

Tegenwoordig zegt iedereen dat jonge spelers niet weg moeten gaan naar een club als, in dit geval, Newcastle United. Voor sommige jongens kan het juist wel prima uitpakken, kijk nu naar Ake en Rekik bij respectievelijk Chelsea en Man City! Sommige jongens redden het niet als ze vroeg weg gaan en sommige jongens redden het niet als zij bij een RKC blijven voetballen. Per persoon is het verschillend wat een verandering van omgeving met je doet. Dus laten we aub niet allemaal bij elke jonge speler die een stage mag gaan lopen bij een mooie club zeggen dat hij niet te vroeg weg moet gaan.

28 december 2012 om 19:37

Ake en Rekik hebben tot nu toe nog helemaal niets bewezen. Laat deze jongens eerst maar eens wat jaren regelmatig in het shirt van hun club spelen voordat je kunt zeggen dat het goed heeft uitgepakt om zo vroeg te gaan. Zoals van der Vaart al eerder aangaf is het voor een jonge speler heel erg belangrijk om wedstrijden te spelen.

Moet niet gekker worden. Nu al naar Newcastle? Ben benieuwd of het gaat lukken. Hij is wel razend snel. In die paar inval beurten heb ik dat wel gezien.

28 december 2012 om 14:10

Jody Lukoki komen ze denk ik niet meer ervoor en das mooi. Althans, dat hoop ik

On: Maar om nu al naar Newcastle te gaan? hmm.. als hij het aan kan en het in zich heeft, waarom ook niet.

28 december 2012 om 14:54

Jody Lukoki? Dat is toch die buitenspeler met het fysiek van een 4-jarige? Waarom zou je treuren als Ajax die kwijt zou raken?

On-topic: Ik hoop voor hem dat hij het goed doet. Heb eerlijk gezegd nog nooit van hem gehoord maar dat zegt niets!

28 december 2012 om 15:00

omdat je niet fysiek sterk hoeft te zijn om een goede vleugelspeler te zijn.hij is jong, snel en zijn techniek en schot worden steets beter.

28 december 2012 om 15:08

Natuurlijk hoeft dat niet, je hoeft ook geen armen hebben om goed te kunnen voetballen, maar het limiteert je kansen wel enorm...

28 december 2012 om 15:11

Dat denk ik ook niet Lukoki word niet meer verhuurd denk ik. Maar RKC is zeker een mooie club om te stallen. En dan zou ik hem om de week in actie zien heb een seizoenskaart van RKC :-).

28 december 2012 om 15:15

Het is in iedergeval die buitenspeler met een lekkere panna in huis tegen fysiek sterke verdedigers...

28 december 2012 om 17:13

Onderschat fysiek zwakke Buitenspelers niet a.u.b

Ooit Raheem Sterling zien spelen?

Stond bij Utrecht bekend als een groot talent, toch mocht/ging hij weg naar Rkc...

Bij respectievelijk rkc heeft hij 20 minuutjes gespeeld...

Wil hier niets mee zeggen, maar denk dat hij in principe niets toevoegt aan Newcastle, misschien zoeken ze nog een winger voor in de jeugd?..

Het zegt ook niet altijd wat, want Elia had bij ado geen basisplaats, Gyasi van twente kon bij az en als amateur bij de graafschap niet eens iets doen...

Ik hoop dat deze jongen gecontracteerd wordt!

Nog nooit van deze speler gehoord. Het zal een paar jaar duren maar je weet het maar nooit. Denk bijvoorbeeld aan hoe met met Tim Krul is gegaan!

28 december 2012 om 14:55

Heb je gelijk in, toch is er wel een groot verschil met Tim Krul. Krul stond al jaren bekend als één van de grootste keeperstalenten van Europa toen hij naar de Magpies vertrok.

Ik heb hem weleens zien spelen bij de jeugd van Utrecht en ik kon wel begrijpen waarom hij als een groot talent werd omschreven. In tegenstelling tot veel andere wingers is deze jongen fysiek erg sterk. ik vond daarom ook raar dat hij zo makkelijk weg ging bij Utrecht, Ik had later wel gelezen dat het iets met z'n contract te maken had. Dat hij niet wou verlengen terwijl Utrecht wel verder met hem wou. En dat hij nu na Newcatle kan is erg mooi voor hem, ook omdat Utrecht dan nog wat geld vangt (opleidingskosten)!

Rennen kan die wel! Echt enorm snel, maar verder alleen nog maar minuten gemaakt bij de beloften van RKC dus zie niet in waarom hij nu van toegevoegde waarde zou zijn bij Newcastle..

29 december 2012 om 15:31

Newcastle speelt dit seizoen erg veel op de lange bal en aangezien manager Pardew daar nog voor 7(?) jaar een contract heeft zal dat ook niet gaan veranderen. Wil dus misschien gewoon een jonge snelle vleugelspeler en dan maar zien wat er mee gebeurt.

Zou wel grappig zijn, een reserve van RKC die naar de Premier League gaat. Normaal is het toch andersom, een reserve van een PL club die naar de Eredivisie gaat. Vraag me ook af hoe een club als Newcastle bij zo'n jongen uit komt.

Voor de poll hoef je de speler niet eens te kennen want, als hij het niveau Newcastle United aankan speelde hij niet in het 2de van RKC Waalwijk.
Misschien in potentie maar ook dat lijkt me sterk want dan was het Nederlandse clubs toch ook wel opgevallen.

Ik hoop voor hem dat hij een contract krijgt in Newcastle, het gaat daar nu niet super en hij kan zomaar eens afentoe invaller zijn, spelers als Birigimana (19) heeft daar ook wat wedstrijdjes gespeeld dit seizoen en van wat ik gehoord heb is dit een talent, dus zijn kansen krijgt hij denk ik wel, hij heeft zijn bouw ook mee voor het Engels voetbal.

@t supersub9: nee reservespelers uit PL komen Niet naar NL!

ik keek vaak naar de beloften van FC utrecht, was heel vaak onzichtbaar in een wedstrijd ik betrwijfel dan ook of hij het wel red bij een club als newcastle united
zou een aardige speler zijn geweest voor een middenmoter of subtopper in de eredivisie
bij een topclub zou hij het niet redden...

28 december 2012 om 23:36

En Mike fcu heeft er beter zicht op dan de scouts van Newcastel United

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren