Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

RKC Waalwijk profiteert van goede contacten met Peter Bosz

Laatste update:

RKC Waalwijk heeft zich maandag verzekerd van de diensten van Ayman Azhil. De negentienjarige middenvelder wordt voor het aankomende seizoen gehuurd van het Bayer Leverkusen van Peter Bosz, zo maken de Brabanders bekend via de officiële kanalen.

De voormalig jeugdinternational van Marokko is al sinds 2008 actief bij die Werkself, maar had voor aankomend seizoen weinig perspectief op speelminuten in de hoofdmacht. Afgelopen seizoen zat hij zesmaal op de bank bij het eerste, zonder overigens tot een debuut te komen. Azhil speelde wel namens Bayer Onder-19 in de jeugdcompetitie en de UEFA Youth League.

“Mede door de goede contacten met Bayer Leverkusen is het ons gelukt om Ayman komend seizoen naar RKC Waalwijk te halen. Ayman staat al enkele jaren te boek als een zeer talentvolle speler binnen de opleiding van Bayer Leverkusen. We zijn dan ook erg content dat we komend seizoen de beschikking hebben over zijn kwaliteiten”, reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld opgetogen.

Azhil is de zesde versterking van de Waalwijkers voor het aankomende seizoen. Eerder werden James Efmorfidis, Thierry Lutonda, Kostas Lamprou, Nicolas Olsak en Ahmed Touba al toegevoegd aan de selectie. Hier lijkt ook op korte termijn Vurnon Anita bij te gaan komen, die al een tijd op proef is bij RKC. Gregory van der Wiel traint ook al enige tijd mee met de Brabanders, maar het is nog niet duidelijk of hij daadwerkelijk zijn rentree in het profvoetbal gaat maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ken deze speler niet. Maar welkom bij RKC.

Prachtig om te zien! Talenten vanuit de BL naar het rechterrijtje in de Eredivisie, onze competitie gaat echt sterker worden denk ik. Met Lamprou, Anita en v/d Wiel heb je ook mooi ervaren spelers, RKC kan het best leuk gaan doen dit jaar

31 augustus 2020 om 13:52

Zolang we geen doelpunten maker hebben komen we nergens dit seizoen. Dat was vorig jaar ook het grootste probleem. Heb er wel al vertrouwen in dat ze die nog wel gaan halen. Mochten we dan hetzelfde kunnen voetballen als vorig jaar kan het een leuk seizoen worden ind.

Het is voor RKC toch een bonus jaar. Ze hebben gefaald zonder consequenties en hebben nu ruim de tijd gehad om de zwakke punten te versterken. Zo te zien toch wat aardige spelers binnengehaald.

31 augustus 2020 om 13:32

En niet te vergeten, ook het tv geld vanuit de eredivisie ipv de 1e divisie. Zie rkc boven ado en vvv eindigen en verwacht dat fortuna en krc leuke dingen kunnen gaan laten zien

Oh ik schrok al, dacht dat Kai Havertz naar RKC ging.rkc heeft de selectie toch prima versterkt hoor.

Het grappige is dat RKC zolang het in de ere divisie speelt jaarlijks de underdog is waar niets van wordt verwacht.. Dat was afgelopen seizoen terecht, maar je weet maar nooit of het met de nieuwe versterkingen een keer ruim boven de fatale streep kan blijven.

31 augustus 2020 om 15:51

Ze speelden vorig jaar zeker tegen de topclubs goed voetbal maar misten een spits. En hadden regelmatig pech. Leuk voetbal en een leuke club.

Dit type spelers heeft Fortuna de afgelopen twee seizoenen ook volop gecontracteerd. In de meeste gevallen zijn dit echter spelers die ook op eredivisie niveau weinig tot niets toevoegen. Slechts in een uitzonderlijk geval is zo'n speler een succes. Lijkt me vanuit dat oogpunt heel sterk dat RKC hier een versterking aan heeft. Echter is dit het lot van de club met de kleine portemonnee.

31 augustus 2020 om 15:37

Welke spelers bedoel je dan precies?

31 augustus 2020 om 16:07

Talenten van grotere clubs uit grotere competities

31 augustus 2020 om 16:50

Zoals Stan al aan geeft inderdaad. De echt grote talenten van zulke clubs maken minuten bij die club zelf. Talenten die daar net onder vallen worden verhuurd aan clubs in serieuze competities en het 'schrot', ietwat oneerbiedig gezegd natuurlijk, blijft over voor de RKC's van deze wereld. Bij Fortuna hadden we bijvoorbeeld Carbonell uit Valencia, Damascan vanuit Torino en Leandro Fernandes van Juventus. Stuk voor stuk helemaal niets toegevoegd.

31 augustus 2020 om 17:34

Rare voorbeelden. Carbonell was 22, logisch dat een club hem niet meer als talent ziet. Damascan niks toegevoegd? Scoorde elke 180 minuten een goal en ook veel gespeeld.

mooi nu nog een spits en een cv. kom Mo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren