Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC slaat dubbelslag met deal met FC Utrecht en Ajax-jeugdexponent

Laatste update:

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Sylla Sow en Kees Heemskerk, zo maakt de club uit de Keuken Kampioen Divisie via de officiële kanalen bekend. Sow komt over van FC Utrecht en heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2020, met een optie voor nog een seizoen. Heemskerk zat sinds afgelopen zomer zonder club en heeft voor een halfjaar getekend.

De 22-jarige Sow speelde acht jaar in de jeugdopleiding van NEC, alvorens hij in 2015 de overstap naar FC Utrecht maakte. In de Domstad maakte de aanvaller in april 2018 zijn debuut in de hoofdmacht, in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (2-2). Het is de enige wedstrijd geweest in het eerste elftal van FC Utrecht voor Sow, die afgelopen jaren zijn wedstrijden speelde in het beloftenteam in de Keuken Kampioen Divisie.

‘Zwarte Rus’ in Keuken Kampioen Divisie: ‘Je weet hoe dat gaat’

Voetbalzone sprak Mario Bilate, spits van RKC Waalwijk, in november over zijn Russische roots, zijn muzikale vader en over het seizoen van RKC.Lees artikel

Heemskerk zat de afgelopen zes maanden zonder club, nadat hij vertrok bij FC Den Bosch. De 27-jarige doelman speelde vier jaar lang in De Vliert en stond in 127 wedstrijden onder de lat voor de huidige koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Eerder speelde Heemskerk voor het Noorse Kongsvinger IL, College of Charleston uit de Verenigde Staten en in de jeugdopleiding van Ajax. “We hebben in de eerste seizoenhelft getracht aanvallend en dominant voetbal te spelen, op de helft van de tegenstander”, aldus Frank van Mosselveld, algemeen directeur in Waalwijk.

“In de tweede seizoenshelft willen we volop blijven meestrijden om een play-off plek, en onze ambities richting de toekomst verder vorm gaan geven”, gaat Van Mosselveld verder. RKC is na de eerste seizoenshelft de nummer veertien van de Keuken Kampioen Divisie. “Met de komst van Sow en Heemskerk wordt de selectie van nog meer kwaliteit voorzien. Sylla met zijn snelheid, dreiging en beslissend vermogen, Kees met zijn ervaring en betrouwbaarheid. Beiden zullen de concurrentiestrijd aangaan met hun teamgenoten op de desbetreffende posities.”

Goede zet van RKC Waalwijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou Heemskerk het gaan winnen van gassen? Aan de ene kant hoop ik het.

2 januari 2019 om 11:17

Gassen is Vaessen

2 januari 2019 om 12:26

Als Heemskerk het zo doet als bij Den Bosch, dan is die kans groot. Prima keeper en ik had hem eigenlijk bij een grotere club verwacht.

Heemskerk dus de nieuwe eerste keeper.
Het werd tijd dat er een vervanger voor Vaessen kwam.
Die heeft ons al te veel punten gekost.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren