Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Rio Ferdinand kan loopbaan verlengen: 98.000 euro per week in Londen’

Laatste update:

Rio Ferdinand staat na 30 juni niet meer bij Manchester United onder contract. Het lijkt erop dat de ervaren verdediger, die in november 36 jaar wordt, komend seizoen niet zonder club zal zitten. Zo heeft Queens Park Rangers naar verluidt meer dan gemiddelde belangstelling.

/

Ferdinand is niet van zins om naar het buitenland te gaan en staat open voor een nieuwe uitdaging in de Premier League. Het gepromoveerde QPR van manager Harry Redknapp wil de oud-international graag voor een seizoen vastleggen. Als Ferdinand instemt met een verbintenis op Loftus Road, dan kan de routinier liefst 98.000 euro per week gaan toucheren.

Ferdinand werd ook met Aston Villa en enkele clubs in Turkije en de Verenigde Staten in verband gebracht. QPR is ook van plan om Ashley Williams naar Londen te halen. De verdediger annex captain van Swansea City is volgens de promovendus circa vijf miljoen euro waard.

Moet Rio Ferdinand nog een seizoen doorgaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gezien QPR vooral op eigen helft zal spelen, heb je een hoop aan Ferdinand. Het tekort aan snelheid wat die nu heeft, is dan niet van belang. Had hem liever voor altijd als dertigjarige gezien bij United. Wat een geweldenaar is deze verdediger alias mijn jeugdidool!

ppfff wat een salarissen toch altijd, haha

kijk er toch elke keer wel weer van op,
98.000 per week... dat is voor de meeste echt heel heeeeel veel als ze dat per jaar zouden krijgen.
maarjah het is nu eenmaal zo!

ja maar waarom niet, als je nog zin hebt om te voetballen en het niveau daar gewoon aankan,
waarom dan niet gewoon een jaartje langer door voetballen

Lachwekkend hoe QPR weer te werk gaat. Eindelijk terug in de PL en ze strooien weer met geld alsof ze bij de top horen.

Hebben ze echt niet door dat dit niet de juiste tactiek is om succesvol te worden.

9 juni 2014 om 11:06

Er staat dit keer (vooralsnog) een hele andere mix dan 2 jaar terug.

Toen had je met Hill, Nelsen, Derry een paar zeer matige oude spelers, daanaast volgevreten spelers als Bosingwa, Zamora, Park, Cesar (niet zo erg ivm rest) die het allemaal niet veel kon interesseren.

Toen in de winterstop voor veel geld Samba, Remy etc gehaald om het al zinkende schip te redden, dat waren op zich goede inkopen maar voor teveel geld.

Dit keer staat er een betere kern met Barton, Krancjar, Simpson, Green, Ekotto, Austin etc. Er is eigenlijk behoefte aan 3-4 directe versterkingen zie opstelling:

In theorie zou Taarabt en Remy nog terug kunnen komen, wanneer QPR hun aan hun contract houdt.. of Milan de optie op Taarabt (?) niet licht.

Green
Simpson
Ferdinand
Dunne
Ekotto
Barton
Faurlin
Aankoop
Aankoop
Aankoop
Austin

QPR blijft maar wanbeleid voeren ik vraag me af wanneer die eigenaar er uit het niets mee stopt. Alleen maar spelers kopen die over the Hill zijn ipv scouten en naar talenten zoeken die in het systeem passen heel jammer. Als je een club als Swansea ziet die het gewoon geweldig doen met een jong team kan ik niet begrijpen dat ze exact hetzelfde aan het doen zijn.

9 juni 2014 om 11:07

Dit jaar valt het mee, 2 jaar terug waren het allemaal oudjes. Als het bij Ferdinand blijft is het niet erg. Als er weer 3-4-5 oude bij komen wordt het wel dramatisch.

Lijkt mij dat hij geleerd heeft van zijn fouten, beter gezegd Redknapp maakt niet dezelfde fouten als Hughes (hopelijk)

9 juni 2014 om 11:12

Redknapp is ook een groot fan van al zijn oude voetballers en vriendjes dus ik betwijfel het. We zullen het zien in de transferperiode.

9 juni 2014 om 12:05

Dan zal het me niet verbazen als hij ook met Scott Parker of iets dergelijks komt aanzetten.

Je hebt op zich wel gelijk, want Nelsen, Tom Carroll, Ekotto, Townsend, Krancjar hebben allemaal een verleden bij Tottenham en hebben de afgelopen 1.5 jaar (hoe lang dan ook) bij QPR gespeeld sinds Redknapp er was.

Hoe dan ook, Ferdinand en Ashley Williams/dunne zou een goed koppel zijn voor QPR begrippen, wanneer er niet teveel ruimte achter hun ligt helemaal.

Ferdinand moet zeker nog een jaartje doorgaan. Lekker cashen in Londen.

QPR moet niet weer dezelfde fouten maken als een paar seizoenen geleden. 1 oude speler voor veel geld kan nog wel, maar kijk liever voor wat jongere talentvollere spelers alsjeblieft rond. Andere clubs lukt het ook.

Als QPR met de verdediging dicht bij de keeper gaat spelen (zoala Chelsea of Manchester United in de CL tegen Bayern) dan kan Ferdinand makkelijk mee met het niveau. Toen hij op die manier moest spelen tegen Bayern speelde hij nog foutloos.

9 juni 2014 om 11:08

Ja alleen voor dat geld mag je meer verwachten van een speler.

Wat strooien ze weer op absurde manier met geld bij qpr. Halve zolen

9 juni 2014 om 12:07

Dat is altijd zo geweest bij ''opkomende'' clubs hoor.... kijk City, Chelsea en PSG die betalen ook veel meer dan de marktwaarde aan salarissen en transfersommen puur om een speler over te halen.

Je ziet het indirect ook in Nederland. Een ambitieus Vitesse of Twente heeft de afgelopen jaren ook (veel meer) betaald dan er soms nodig was voor een speler, puur om hem uit handen te houden van een andere club.

Bij opkomende clubs moet je financieel overbetalen om goed te maken bij het (op dat moment) gebrek aan sportief succes.

Ik herinner van mijn AZ dat we toentertijd nog Dembele kochten voor 3.5 miljoen euro en daarmee fors overbetaalden om hem uit handen van een PSV (gerucht) te houden. etc.

10 juni 2014 om 09:37

Maar opkomende clubs betalen voor goede spelers. Ferdinand is al lang over de top. Hoe hij in de CL presteerde was gewoon schaamteloos.. een handelingssnelheid van een olietanker

Ruim 5 miljoen voor een jaar. Ik zeg doen.

QPR is weer eens bezig met miljoenen salarissen te geven aan uitgerangeerde spelers. Erg zonde, want met een goed beleid en veel geld, wat er al is, had van deze club een stabiele BPL kunnen worden.

36 jaar en 100k per week bij een promovendus. Ik moet zeggen dat ze bij QPR verantwoord beleid voeren. Het feit dat ze ondanks de tegenslag van een degradatie vorig jaar aan hun beleid vasthouden zegt iets over de vastberadenheid en knowhow van de leiding. Deze club komt er wel!

Ik vraag me af hoeveel wedstrijden kan Rio nog spelen? Eigenlijk moet ie bij United blijven.... Maar tsja dat gaat al niet meer door.

Pff kan QPR niet spelers halen waar je wat aan hebt voor de toekomst? Het budget hebben ze daar in ieder geval wel voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren