Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Rijkaard zou ik een fantastische opvolger vinden voor De Boer bij Ajax'

Laatste update:

Door het tegenvallende spel van Ajax neemt de kritiek op Frank de Boer toe, maar Sjaak Swart vindt de huidige hoofdtrainer van de recordkampioen nog steeds een geweldige coach. Mocht De Boer na dit seizoen toch besloten om te vertrekken, dan zou Frank Rijkaard volgens 'Mister Ajax' de ideale opvolger zijn: "Maar ik ben bang dat hij niet meer wil."

Frank Rijkaard zou een goede opvolger zijn voor Frank de Boer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog 13 wedstrijden...... en dan is het de hoogste tijd voor een sabbatical voor Frank de Boer. Hij mag bedankt worden voor bewezen diensten, maar het wordt nu tijd voor meer Ajax-voetbal. Temeer daar er een aantal raspaardjes al in de selectie zitten en er aan zitten te komen. Dan hoort daar een trainer voor de groep te staan, die weer dwingend en attractief durft te spelen.

Rijkaard zou natuurlijk heel mooi zijn. Samen met Kluivert zou helemaal geweldig zijn. En als Overmars en Bergkamp ook vertrekken zou de weg weer vrij zijn voor Wim Jonk. Maar dat zal nog wel te gevoelig liggen bij enkelen...

1 februari 2016 om 05:08

Idd, bedanken voor de titels, maar voetballend moet het veel beter. Het lijkt wel of spelers standaard geprogrammeerd staan om eerst terug te spelen ipv vooruit. En zie vaak genoeg dat het gewoon kan zonder risico. Jonk terug zou ik best een optie vinden, als je de jeugd zag spelen onder hem in de youth league, dat leek tenminste op voetbal

1 februari 2016 om 07:09

@jaap

En toch is dat balbezit-spel er al in de jeugd ingeprent en niet in het eerste. Altijd maar voor zekerheid kiezen, omdat het ze is geleerd om maar niet de bal te verliezen. Als je dan de kwalitieten niet hebt om de vrije man te zoeken door een steekpass of als ze de kwaliteiten niet bezitten om eens diep te gaan, dan is er natuurlijk niks makkelijker dan een balletje breed of terug. Die jongens moeten eens niet zo angstig zijn om een foutje te maken....overmars met Bergkamp en de Boer, loopt er ook nog een Sjaak Swart af en toe rond op de Toekomst.....natuurlijk willen die jongens zich bewijzen tov dit heerschap en dan vooral maar geen balverlies lijden. Die jongens zijn veel te jong en veel te loyaal tegenover de leiding en zeggen "ja en amen". Lekker weer eens terug naar dat jochies straatvoetbal waar het geoorloofd is om een fout te maken, maar waar "plezier" de prioriteit is, dan komen de prijzen vanzelf weer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren