Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ricky van Wolfswinkel krijgt groen licht en is klaar voor rentree

Laatste update:

Ricky van Wolfswinkel is klaar om zijn rentree te maken. De Nederlandse spits heeft groen licht gekregen om weer volledig mee te trainen en wedstrijden te spelen voor FC Basel. De aanvaller stond sinds vorig jaar aan de kant nadat een aneurysma ontdekt werd in zijn hersenen. Zijn werkgever laat via de officiële kanalen weten dat Van Wolfswinkel volledig is hersteld.

Bij Van Wolfswinkel werd in augustus per toeval een aneurysma geconstateerd, nadat hij een hersenschudding had opgelopen. Door zijn hersenaneurysma had hij een verhoogde kans dat het bloedvat zou scheuren, wat een hersenbloeding zou veroorzaken. "Als ik terugkijk op de hele situatie, is die hersenschudding mijn grootste geluk geweest", zo benadrukte hij eerder in een interview met Blick. De artsen hebben bevestigd dat de behandeling goed is verlopen. Niets staat de 31-jarige spits meer in de weg om zijn rentree te maken.

Uit een vierde hersenscan is gebleken dat Van Wolfswinkel volledig is hersteld. Aan het begin van dit jaar trainde hij al voorzichtig mee met Basel, daar hij zich goed voelde. “Alleen mag ik nog geen duels aangaan op het veld en is koppen ook geen optie. Misschien mag ik in februari weer wedstrijden spelen, maar het zou ook nog maanden kunnen duren. Niemand kan daar nu iets over zeggen”, liet hij destijds weten.

Aanstaande zaterdag zou Van Wolfswinkel weer in actie kunnen komen als de uitwedstrijd tegen FC Zürich op het programma staat. Het is nog niet bekend of trainer Marcel Koller hem zal opnemen in de wedstrijdselectie, daar hij al ruim een halfjaar niet meer in actie is gekomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk blijf je gezond en maak je nog veel doelpunten. Succes Ricky.

Fijn voor hem. Mooi nieuws op de donderdag middag.

Dast is onze EK-spits hallo Ronald word eens wakker?

Mooi nieuws. Als Vitesse supporter altijd een zwak gehad voor Ricky. Prima gozer en aardige voetballer.
Blij dat ie weer het veld op mag.

Goed nieuws voor die jongen, dit gun je natuurlijk niemand. Is ook nog snel opgeknapt, ik dacht dat er eerst sprake was van een heel seizoen revalideren. Hoop op en mooie club voor hem, ik denk alleen dat Feyenoord niet meer langs zal komen vanwege die nieuwe spits.

Eindelijk is hij weer terug! Zou een goede versterking zijn voor almere city denk ik.

6 februari 2020 om 18:47

Ben je serieus? Als hij normaal terugkomt dan speelt hij komend seizoen of nog daar,of wat hoger in de eredivisie verwacht ik. Voor Bozenik had ik gezegd Feyenoord. Maar ik denk dat ze nu een andere weg zijn ingeslagen onder Arnesen.

Super fijn, wens je nog veel wedstrijden toe . Hopenlijk ook nog eens voor je clubje Vitesse !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren