Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Richairo Zivkovic baalt flink: ‘Ik heb gewoon het team teleurgesteld’

Laatste update:
/

AMSTERDAM - Voor Richairo Zivkovic was de ontmoeting met Ajax een bijzondere. Hij wordt door FC Utrecht gehuurd van de Amsterdammers en dus was de wedstrijd van vanmiddag een ontmoeting met de club waar hij nog tot de zomer 2019 onder contract staat. Na de 3-2 nederlaag sprak Voetbalzone-correspondent Justus Dingemanse met de spits en vroeg hem hoe hij de middag in de Amsterdam ArenA beleefd had.

"Ik had er wel wat meer van verwacht. Je leeft de hele week naar zo’n wedstrijd toe en er ligt natuurlijk extra druk op, hoewel ik daar in het veld geen last van had", zo verzekerde Zivkovic. "We beginnen goed met een 0-1 voorsprong. Daarna krijg ik eerst een hele grote kans, maar wacht ik te lang en wordt hij uiteindelijk geblokt. Vervolgens krijg ik een iets lastigere kans en wordt het helaas een afzwaaier."

/

"Ik ben natuurlijk erg teleurgesteld, want ik heb het minder goed kunnen doen dat ik had gewild. Als je die kansen maakt, wordt het voor Ajax heel lastig weer terug te komen in de wedstrijd. Je baalt natuurlijk ook dat je gewisseld wordt. Ik hoopte dat er nog een kans zou komen. Het is erg jammer dat we niet hebben gewonnen en ik had graag een bijdrage willen leveren, maar ik kan het niemand anders kwalijk nemen."

"Ik heb dan ook geen verwijten richting de trainer", zo verwijst Zivkovic naar Erik ten Hag. "Het zal eventjes duren voordat ik deze nederlaag verwerkt heb, maar dat heb ik eigenlijk altijd met verloren wedstrijden. Het enige pluspunt aan deze middag was het applaus dat ik kreeg bij mijn wissel. Dat kan ik erg waarderen. Vaak gaat het anders in het voetbal. Maar de teleurstelling overheerst natuurlijk.”


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Denk jij dat Richairo Zivkovic ooit basisspeler van Ajax zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi weer dat we hebben gezien dat deze man tekort komt voor ajax. Mist teveel kansen en slecht in de kleine ruimte. Door een sprint afgelopen week en een paar intikkers kwamen mensen hier weer ineens zeggen dat hij een kans moet krijgen bij ajax.

2 oktober 2016 om 16:18

Ik denk eigenlijk wel dat hij goed genoeg kan worden, zelfs uiteindelijk wel een stap hoger dan Ajax. Het probleem is alleen dat hij het voor zichzelf vaak verpest heeft. Als hij zich nou volledig zou focussen op het voetbal en de juiste mensen om zich heen heeft (bijv. Bergkamp) waarvan hij kan leren, dan denk ik dat hij nog heel wat uit zijn carriere gaat halen. Is ook nog erg jong he!

2 oktober 2016 om 18:41

Verschil is dat een dikke week geleden met het had over Usain Zivkovic. Vandaag kwam hij Usain Sanchez tegen en eigenlijk ook Usain Viergever, nadat hij dacht dat hij lekker ging scoren.

3 oktober 2016 om 00:26

Ongelooflijk dit, wat een kansen heeft hij gemist.
Is hij echt zo slecht of was hij bang om tegen AJAX te scoren?
Hij is nog jong en in kan me extra zware benen tegen je Club best voorstellen.
Ik weet zeker dat hij het nog wel laat zien tegen PSV en Feyenoord kun je hem denk ik eerlijker beoordelen.

2 oktober 2016 om 18:33

Oke nu probeer je heel leuk te scoren maar jammer voor je. Aan dolberg zie je dat hij meevoetballend ook iets kan betekenen als hij niet scoort. Terwijl je dat bij zivkovic totaal niet hebt. Deze vergelijking van jou is dan ook zeer matig

Ik had hem meer gegund, maar hij laat het bij Utrecht tot dusver gelukkig wel zien. Lijkt eindelijk weer eens zijn kansen te pakken! Goed nieuws, want hij heeft nog steeds veel potentie.

Sanchez heerste echt weer vandaag. Wat een ongelovelijke verdediger.... Aan de bal nog wel redelijk pover met zijn blinde ballen naar voren, maar heeft veel hersteld van de fouten van Veltman. Die Zivko is ongelovelijk snel, maar miste toch de handelingssnelheid en killer instinct voor de goal.

Blijft toch raar, zulke teksten lezen. Aan de ene kant kan je zijn professionaliteit prijzen, aan de andere kant wordt er vaak gedaan alsof ze al vertrokken zijn en helemaal niet verhuurd zijn.

Zivko is nog steeds heel jong, doet het nu bij utrecht prima.
misschien volgend jaar weer verhuren aan u en hopelijk heeft hij zich dan zo ontwikkeld dat hij voor ajax van waarde kan zijn

Beetje media hysterie, hij werd gewoon 2 x goed verdedigd. Verder liet zijn team hem in de steek want echt aanvallend waren ze niet op de 2 laatste minuten na.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren