Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ricardo Kishna ontspringt de dans en krijgt goed nieuws van ADO-leiding’

Laatste update:

Ricardo Kishna kan zijn verblijf bij ADO Den Haag een vervolg geven, zo weet Omroep West zondag te melden. Het bestuur van de hekkensluiter in de Eredivisie wil naar verluidt de optie in het aflopende contract van de vleugelaanvaller lichten, waardoor hij ook volgend seizoen het shirt van ADO draagt. Kishna keerde vorig jaar zomer terug bij ADO, de club waar de buitenspeler het grootste gedeelte van zijn opleiding genoot.

Na enkele jaren vol blessureleed koos de inmiddels 26-jarige Kishna in de zomer van 2020 voor een terugkeer richting Nederland. Op 28 november, na een absentie van 1168 dagen, maakte hij zijn rentree op het veld. In de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (1-1) deed de flankspeler ruim een uur mee. Inmiddels staat de teller op dertien wedstrijden in de Eredivisie, al wist Kishna nog geen enkele keer de negentig minuten vol te maken. Ondanks de dreigende degradatie zet ADO in op verlenging van de samenwerking met de voormalig aanvaller van Ajax en Lazio.

Kishna sprak vorige week in aanloop naar het uitduel met Ajax (5-0 nederlaag) met De Telegraaf over zijn fysiek gesteldheid. Zijn knie voelt inmiddels weer ‘supergoed’ en hij merkt dat hij ‘steeds comfortabeler aan de bal en fysiek nog sterker’ wordt. “Inmiddels word ik steeds meer in het spel betrokken. En ik hoef niet meer na te denken of ik wel of geen actie inzet, want ik heb lucht over. Ik ga, ik ga, ik ga en ik ga. Natuurlijk gaan er ook nog steeds dingen fout, maar ik word steeds gevaarlijker”, zo zei de optimistische Kishna.

Daar waar Kishna waarschijnlijk blijft, daar neemt ADO volgens Omroep West na afloop van dit seizoen afscheid van maar liefst 21 selectiespelers. Het gaat voornamelijk om spelers met een aflopende verbintenis of met een huurcontract. Daarnaast zijn er verschillende spelers die over een degradatieclausule beschikken in hun doorlopende contract. Onder meer Daryl Janmaat, Marko Vejinovic en Luuk Koopmans zouden een dergelijke bepaling in hun verbintenis hebben opgenomen.

Verstandige zet van ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kishna vind ik in de afgelopen jaren ontzettend positief verandert, qua houding. Ik gun het hem van harte weer net zo goed te worden als voor zijn blessure. Echter hoop ik dat hij dan niet in den Haag blijft vanwege het feit dat zij hoogstwaarschijnlijk KKD gaan spelen. Een laagvlieger in de Eredivisie kan hij zijn steentje wel bijdragen op een langer termijn.

28 maart 2021 om 14:27

Met zijn houding is toch nooit iets mis geweest?

28 maart 2021 om 14:58

Zoek een keer op google: Kishna, arrogant.

Krijg je genoeg verhalen waar ik op doel

Degraderen, nieuwe eigenaar, alle spelers er uit. Uithuilen en opnieuw beginnen. Goed beleid uitzetten en binnen 3 jaar kampioen en weer promoveren. Jaren geleden moesten ineens heel veel clubs een nieuw stadion om een stabiele subtopper te worden en of om mee te doen met Europees. Je ziet aan Den Haag, Heerenveen en Roda, een groot of nieuw stadion is leuk, maar het gaat om het gevoerde beleid.

28 maart 2021 om 14:34

Dat nieuwe stadion was echt niet om de aansluiting te vinden. Maar meer om de problemen uit de woonwijk te krijgen. Nu is het op een industrieterrein veel beter te managen.

28 maart 2021 om 15:43

Het oude stadion was natuurlijk ook totaal niet aan te rijden. Het Zuiderpark is nogal vervelend om te bereiken, zeker als je van buiten de stad komt. Het nieuwe stadion zit direct aan de snelweg en je bent er zo.

Triest dat zo'n mooie voetballer door zware blessures zo ver is terug geworpen. Je moet er niet aan denken dat Kishna volgend seizoen met ADO in de KKD loopt te voetballen. Bij een middenmotor in de Eredivisie kan hij zeker mee !

28 maart 2021 om 14:53

Op basis van wat? Die jongen heeft 3 jaar niet gespeeld en nu is hij sinds een half jaartje een beetje fit aan het geraken. Maar toch, hij weet zich niet te onderscheiden in een elftal waar het gemiddelde aan kwaliteit vrij laag ligt. Lekker met ADO naar de KKD, aanvallend voetbal en weer proberen een beetje de oude te worden.

Prachtig verhaal. Na ruim 1100 dagen blessureleed weer actief in de eredivisie. Heeft hiervoor hard moeten knokken

Zoo jammer zo een grote club als ADO al jaren lang onderaan bungelt slecht beleid slechte visie en alleen maar gerotzooi om geld dat ligt niet aan united vansen maar aan de clubleiding. Ieder doet er goed aan ze functie neer te leggen. Met alle respect naar kishna toe ADO hoort in de middenmoot vechten voor de en ticket nu vechten ze voor lijfsbehoud en met kishna ja je kan het nog een jaar aankijken maar er moet worden verjongt zoveel talent in en om denhaag dus is gewoon te ver gezocht de hele boel moet op de schop van trainer tot aan bankzitters

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren