Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ribéry krijgt opnieuw vermaning: ‘Hij moet zijn handen thuis houden’

Laatste update:
/

Bayern München legde afgelopen weekend beslag op de Duitse Supercup door Borussia Dortmund met 2-0 te verslaan. Franck Ribéry ontsnapte in de eerste helft aan een rode kaart nadat hij een elleboogstoot uitdeelde aan Dortmund-verdediger Felix Passlack. Het leverde hem een vermaning op van aanvoerder Philipp Lahm.

Ribéry ontsnapte met een gele kaart, maar ontkwam niet aan een preek van de aanvoerder. "Ik heb hem gezegd dat hij zijn handen thuis moet houden”, zei Lahm woensdag op een persconferentie. “Ik denk wel dat hij begrijpt wat ik bedoel. Maar je kan niet iemand zijn karakter veranderen. Ik hoop alleen dat dit niet nog eens gebeurt, al kan ik niks garanderen.”

Het is niet de eerste keer deze dat de 33-jarige Ribéry openlijk bekritiseerd wordt vanwege zijn gedrag. Trainer Carlo Ancelotti waarschuwde hem ook al na een vergelijkbaar incident in een oefenwedstrijd tegen Inter.

Wordt Bayern München komend seizoen weer kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb t idee dat het een beetje over is met Ribery. Komt heel gefrustreerd over en presteert veel minder dan 2 jaar geleden. Klein vervelend mannetje lijkt me dat zo

17 augustus 2016 om 18:02

Raar sfeertje altijd om hem heen. Lijkt altijd ontevreden en komt vervelend over, ook naar zn eigen teamgenoten.

17 augustus 2016 om 18:11

Precies wat je zegt inderdaad, een 'raar sfeertje´. Hangt altijd zo´n grote zweem van negativiteit en ontevredenheid om Ribery heen: in zijn uitstraling, uiterlijk (al kan hij daar weinig aan doen, maar toch), spel, gedrag op het veld en uitspraken. Ontzettend onprettig en ik zal er gaan traan om laten als hij vrij roemloos met pensioen gaat over twee jaar.

17 augustus 2016 om 18:03

De laatste zin weet ik niet, maar verders heb je wel gelijk. Met een leeftijd van 33 jaar (eveneens Robben op leeftijd) zal Bayern de aankomende 2 transfer periodes dan ook actief zijn denk ik, voor het aantrekken van een L/R buiten? Of heeft Bayern die al in huis?

17 augustus 2016 om 18:09

Coman en costa

17 augustus 2016 om 18:10

Coman

17 augustus 2016 om 18:11

Ze hebben genoeg spelers die op hun positie kunnen spelen anders is het ook wel lastig gezien ze beide elk seizoen geblesseerd zijn

17 augustus 2016 om 18:12

Costa is volgens mij een Links buiten, op rechts hebben ze ook al iemand maar ik kom er nu niet op.

17 augustus 2016 om 18:20

Costa kan zowel links als rechts. Rechts dreigender met zn linkerbeen, maar heeft vanaf links een prima voorzet

17 augustus 2016 om 18:28

Coman is toch nog steeds eigendom van Juventus? Of ben ik niet goed op de hoogte?

17 augustus 2016 om 18:31

A ok, thanks. Ben niet zo'n voetbal wetend wonder. Maar las net dat Coman op huurbasis van juve afkomt. Ken hem niet zo goed, om te weten of het een goede speler is die er gelijk zal staan? En inderdaad met Costa heb je zeker een goede aanvaller. Alleen denk ik dat Bayern altijd 2 grootheden op de flanken moet hebben, met op de bank ook 2 goede spelers. Heb het gevoel dat het wat uitdunt, de betere spelers bij Bayern. Nogmaals hier typt een buitenlands voetbal leek.

17 augustus 2016 om 18:48

@die-ene
Coman wordt gehuurd van juve maar bayern heeft een clausule laten opnemen dat ze aankomende zomer coman voor 21 miljoen kunnen kopen. Deze optie zal waarschijnlijk gelicht worden.

17 augustus 2016 om 19:16

Is coman niet nog steeds op huur?

Deze meneer komt ook erg negatief in het nieuws de laatste tijd.

17 augustus 2016 om 18:26

Niet alleen de laatste tijd. Deze man komt al veel langer negatief in het nieuws. Hij heeft het geluk dat hij goed kan voetballen, want anders zal de club hem niet willen hebben met zulk gedrag.

Ik ben ook niet erg fan van hem, maar hij kan beter iets van een voorbeeld hebben als prof. Dat lijkt mij toch wat beter voor zijn status.

Ribery kan heel goed voetballen maar lijkt qua persoonlijkheid totaal niet gegroeid in vergelijking met jongens waar hij jarenlang mee samenspeelde als Lahm, Robben, Neuer, Müller en Schweinsteiger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren