Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ribéry doet klemmend beroep op Guardiola: ‘Ik móét spelen’

Laatste update:

Franck Ribéry hoopt vurig dat Josep Guardiola hem dinsdagavond inzet tijdens de returnwedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. De Franse vleugelspeler was vorige week wissel in de heenwedstrijd en mocht het laatste half uur meedoen: zaterdag kwam hij niet in het stuk voor tegen Borussia Mönchengladbach.

/

Zonder bijdrage van Ribéry bleef het bij 1-1 tegen Gladbach en daardoor is Bayern nog steeds niet zeker van de landstitel. De Fransman brandt van verlangen om minuten te maken en hoopt dan ook dat Guardiola aan hem denkt voor het weerzien van woensdag met Atlético. “Het gaat inmiddels veel beter met me”, zegt de van een blessure teruggekeerde Ribéry tegen Kicker.

“Ik heb veel sprintwerk gedaan en doe vanaf maandag weer helemaal mee aan de groepstrainingen. Ik ben echt klaar voor de wedstrijd tegen Atlético. Ik zie ernaar uit tegen ze te spelen. Ik móét spelen”, zegt hij, zijn woorden kracht bijzettend. Ribéry speelde dit seizoen maar 11 van de 32 wedstrijden in de Bundesliga en zes van de elf in de Champions League.

Denk je dat Franck Ribéry speeltijd krijgt, woensdagavond?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik hoorde vanochtend dat hij geblesseerd is aan zn rug en sowieso niet kan spelen....

klopt dat niet, of is dit een oud interview?

Gooi hem er lekker in en hopelijk haal je de finale; en blijft Ribery heel. Knalt Ribery er weer uit, jammer dan, Guardiola gaat toch bij Bayern weg. Dus Pep heeft niets te verliezen (en anders ligt het aan de blessures van Robbery).

2 mei 2016 om 14:57

Het is uiteraard jammer dat Robbery ontbreekt. Ik denk dat die tijd er zo onderhand er ook wel op zit. Maar met Dougla Costa en nu nog Ribery kom je ook een heel eind.

Ik hoop van harte dat Atletico wint. Ben groot bewonderaar van hoe Simeone zijn spelers elke wedstrijd weer zo in stelling brengt en ze keihard laat vechten tot het laatste fluitsignaal.

2 mei 2016 om 14:55

Dan ben je een moment bewonderaar, want zo fascinerend speelde Atletico de vorige wedstrijd niet. Het was vooral Bayern die fouten maakte. Ik gok dat Bayern thuis Atletico er totaal uit speelt. Want in topvorm Bayern is heel anders dan het Bayern van de ene wedstrijd.

2 mei 2016 om 15:10

Ik heb inderdaad alleen de tweede helft gezien en ik kon niet geloven dat bayern achter stond. Atletico kwam totaal niet in het stuk voor, maar de laatste pass was bij bayern steeds verkeerd. In eigen huis maken ze het wel goed.

2 mei 2016 om 15:38

Iedereen heeft mindere wedstrijden. CL tegen Barca was gewoon puur genieten

Grappig dat er mensen zijn die denken dat Ribery woensdag speeltijd krijgt.

Ik ben benieuwd wie er in de verdediging van Bayern staat. Atletico zal de eerste twintig minuten waarschijnlijk weer hoog druk proberen te zetten. Kunnen de echte verdedigers zich daaronder uitvoetballen, of gaat Guardiola het weer met middenvelders in de verdediging proberen?

2 mei 2016 om 20:13

Boateng is terug en heeft minuten gemaakt, dus hij zal spelen. Ernaast gewoon Javi Martinez. Dat is ook het vaste duo, maar is weinig voorgekomen omwille van de vele blessures.

2 mei 2016 om 22:12

Dat is een opsteker voor de rest van het elftal. Die kunnen daardoor meer vrijuit voetballen. Ik ben erg benieuwd naar het tweede deel.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren