Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Reus kan uitgroeien tot een icoon van de stad waar hij vandaan komt'

Laatste update:

Marco Reus heeft beloofd dat hij Borussia Dortmund voorlopig trouw wil blijven, maar er is toch onrust ontstaan rondom de sterspeler van BVB. Dinsdag kwam naar buiten dat Reus in mei een voorstel voor een nieuw contract heeft afgeslagen en dat betekent dat hij volgend jaar, door een clausule in zijn huidige verbintenis, voor 'slechts' 35 miljoen euro op te halen is.

/

Er zullen heel wat clubs bereid zijn om dit bedrag op tafel te leggen voor Reus en in de Engelse media wordt direct beweerd dat Arsenal weer een poging wil wagen om de Duitser binnen te halen. Hans-Joachim Watzke maakt duidelijk dat Borussia hem niet wil laten gaan: "Marco is een jongen uit Dortmund en hij houdt zijn beide benen op de grond. Zijn hart zit op de juiste plaats", zegt de algemeen directeur van Borussia. "Ondanks zijn succes, is hij altijd normaal gebleven."

"We hopen dat Marco hier nog lang wil blijven. Hij kan uitgroeien tot een icoon van de stad waar hij vandaan komt", vervolgt Watzke. "Wat ons betreft blijft hij hier tot het einde van zijn loopbaan en we hopen dat hij in die tijd veel prijzen met ons kan winnen. Marco is een speler van wereldklasse: snel, altijd gevaarlijk, technisch en bovendien een leider. Natuurlijk willen we zo'n speler niet zien vertrekken."

Aanvoerderschap
Mogelijk wordt Reus in het nieuwe seizoen wel de aanvoerder van Borussia Dortmund: Sebastian Kehl heeft woensdag op een persconferentie namelijk bekendgemaakt dat hij de aanvoerdersband na zes jaar afstaat. De 34-jarige middenvelder gaf aan dat hij zich alleen op zijn eigen spel wil gaan richten en dat hij de band daarom over wil geven. Borussia heeft nog niet bekendgemaakt wie de nieuwe captain zal worden; daar moet Jürgen Klopp nog een beslissing over nemen.

Zie jij Marco Reus tot het einde van zijn loopbaan bij Borussia Dortmund blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De toekomstige beste speler ter wereld die gaat strijden met jongens als Bale, Ramsey en Hazard

30 juli 2014 om 13:53

hij is maar 1,5 jaar jonger als Messi dus dat zal ook wel een grote concurrent zijn.

30 juli 2014 om 13:55

Hij gaat zeker meestrijden, maar Hazard, Ramsey.. Vind ik niet in dat rijtje thuishoren. Bale wel, het is eerder, Bale, Neymar, Pogba etc.

30 juli 2014 om 13:58

Ramsey haha goeie.

30 juli 2014 om 15:23

Bale wel maar Hazard niet... Mijn god. Trouwens Reus is kansloos om ooit de ballon d'ore te winnen, 25 jaar? En niet bij de beste 7/8 voetballers ter wereld. Hij is wel geweldig hoor, daar niet van.

30 juli 2014 om 13:58

En Götze niet. Pogba vind ik maar overschat.

30 juli 2014 om 15:18

Pogba overschat? Heb jij ooit wel naar wedstrijden van Juventus of Frankrijk gekeken?

30 juli 2014 om 16:27

Pogba is overschat, dat geeft de grootste Juventus fan op VZ zelfs yoe, AlexdelPiero. Hij is een enorm goeie voetballer maar lang niet zi goed als iedereen denkt.

30 juli 2014 om 17:48

Of je de grootste Juventus fan of niet bent als je niet ziet wat Pogba kan ben je blind. Althans de potentie die die jongen heeft. Hij heeft al een overzicht en een goede steekpass in huis en hij is nog zo jong! Is een complete middenvelder en is een snellere Yaya.

Reus Pogba Neymar Bale Hazard toch de jongens die het moeten maken. Oja en Zlatan die wordt toch nooit oud.

30 juli 2014 om 21:01

Kansloze discussie dit jongens.. Stop toch met die discussies over wie die beste is.. Reageer gewoon op het bericht..

On: geweldige speler Reus, zou bij BVB blijven als ik hem was voorlopig. Niks is mooiers dan uitgroeien tot een clublegende als jongen van de stad.

Reus is een geweldige speler met clubliefde dus hem zie ik niet zo snel weggaan

30 juli 2014 om 14:16

hoe weet jij dat ie clubliefde heeft....en je weet toch dat clubliefde niet (nauwelijks) bestaat, behalve bij fans

30 juli 2014 om 16:14

Zoals in dit artikel staat, komt hij uit Dortmund en hij heeft al eerder gezegd dat hij als kind al op de tribune stond van het Westfalen stadion. Ik weet niet of clubliefde nog bestaat maar als dat wel het geval is, dan heeft Reus deze liefde zeer zeker voor BvB.

Ik kan echt nauwelijks geloven dat ie voor maar 35 mln op te halen is.

30 juli 2014 om 13:56

Volgend seizoen pas eh, dan treedt die clausule pas in werking.

30 juli 2014 om 14:03

Oh daar had ik ff overheen gelezen, alsnog ongelooflijk, want dan is ie waarschijnlijk nog beter dan ie nu al is.

En wat als Reus straks ook bij Bayern speelt? Er bestaat een kans, aangezien zijn beste maatje Gotze daar speelt en Lewandowski er ook is. Dan is het dodelijke trio weer herenigd. Ik denk dat Bayern wel een poging gaat wagen om Reus over te nemen. Of is Reus wel gehoorzaam naar z'n club en mocht die vertrekken, dan naar het buitenland gaat?

30 juli 2014 om 13:57

Die gaat zeker niet naar Bayern want dat is zijn club helemaal niet hij wilde er ook niet heen toen hij nog bij Gladbach zat dus dat zal wel niet veranderd zijn .
Ik hoop dat hij nog jaren bij Dortmund blijft en dat kan helemaal als Dortmund er in slaagt de 10 % aandelen te verkopen dan kunnen ze ook makkelijker betere spelers aantrekken en de toppers behouden zou ook beter zijn voor de Bundesliga

30 juli 2014 om 14:10

Natuurlijk wilt hij wel naar Bayern, Gotze verdient daar 12m per jaar! Dat wilt hij ook wel. Daarnaast is zijn relatie met Gotze en Lewa wellicht doorslaggevend om naar Bayern te gaan. Ook zal hij best willen trainen onder Pep.

Volgend jaar gewoon naar Bayern deze jongen als opvolger van Ribery!

30 juli 2014 om 14:18

Die gaat Ter Stegen achterna. Let maar op.

30 juli 2014 om 18:03

Die gast heeft allang een contract van Bayern op zak. Bayern weet dat hij volgend seizoen 35 miljoen kost en dat Borussia wil verlengen, dus hebben ze hem gewoon alvast een aanbieding gedaan, zodat hij niet verlengt en volgend seizoen voor 35 miljoen die kant op gaat.

30 juli 2014 om 19:12

Nou dat hoop ik niet maar als dat wel zo is is het jammer voor de BL want Bayern koopt alleen maar om andere zwakker te maken niet eens om zichzelf te versterken maar dat zal ze nog gaan opbreken dat kan ik je verzekeren want Dortmund zit niet stil.

Deels off;

Naast Messi kan ik eigenlijk niet zoveel iconen (lees; als speler opgroeien bij 1 club) van zijn generatie voor de geest halen. Kan iemand helpen?

30 juli 2014 om 13:59

Bij Barcelona zijn er al zat maat! Xavi, Iniesta.. Daarnaast heb je bij Real Madrid Iker Casillas natuurlijk en ga zo maar door!

30 juli 2014 om 14:06

@rickbarca 'van zijn generatie'

30 juli 2014 om 14:18

Ah excuus ik zie het, dan weet ik wel, Busquets op te noemen in ieder geval, maar het is erg lastig om te ze spotten!

30 juli 2014 om 14:37

Maar van "zijn generatie" is er niemand want die zijn nog in het midden van hun carrière,... Wie zegt dat Messi bij Barça blijft tot het einde. Spelers die dit seizoen net gestopt zijn of al nog doorspelen zijn er wel een aantal.

30 juli 2014 om 14:01

Daley Blind jonguh!

30 juli 2014 om 14:34

Gerrard, Carragher, Terry, Lahm, Schweinsteiger, Zanetti,... .

30 juli 2014 om 16:17

Zanetti zou Messi's vader kunnen zijn. Ik heb het over Messi's generatie. Die rits voetballers die jij opnoemt is een beetje aan het 'uitsterven'.
Vond het schitterend, al die legendes toentertijd zo lang bij 1 club. Jammer dat de supertalenten van nu die ambitie niet delen ...zo'n Reus bijvoorbeeld zou zich praktisch onsterfelijk maken.

Ik hoop dat hij bij Dortmund blijft, maar spelers die bij één club blijven spelen is een uitstervend ras.

30 juli 2014 om 16:12

Toch spelen er bij Dortmund genoegdat soort spelers. Kuba, die alle aanbiedingen afwijst. Dan heb je kehl, die al jaren speelt voor bvb. . Tot nu toe zou ik voor Dortmund Kuba kiezen, zoveel serieuze interesse voor hem geweest(vooral van liverpool).

Mensen moeten echt kappen met denken dat Reus echt zoveel van Dortmund houdt. Als die echt van de club houdt, dan zorgt die ervoor dat er geen clausule van 35m in zijn contract staat zodat Dortmund meer kan vangen voor hem. Dat die Dortmund verkoos boven Bayern in zijn Gladbach-tijd was een sympathieke beslissing, maar het wordt overschaduwd door die clausule.

Laat deze topper aub blijven bij Dortmund, en anders naar het buitenland. Bayern kan echt niet, dan is het oorlog

Kom volgend seizoen maar naar Arsenal. Reus links, Sanchez in de spits en Walcott rechts met Özil Rambo en Jacko. Superaanval!

Ten eerste gaat het erom wat Marco wil!

Misschien meer geld verdienen? Bij een nog grotere club in Spanje spelen? Of toch liever lekker thuis blijven (voorwaarde is een bruto salaris van tenminste 10 m€ door Bvb) en een "icoon" worden.

Tot met kerst zullen we het weten.

Hoop echt dat hij een clubicoon wordt bij Bvb,maar ik zou niet klagen al komt die naar Man utd hoop alleen niet dat die naar Bayern gaat die worden dan te sterk en dan wordt de competitie helemaal niet meer leuk

Hij gaat gewoon bijtekenen voor een beter salaris tenzij een droomclub voorbij komt. Dat is dan een van de grote clubs in Engeland of Spanje die voor het kampioenschap gaan. Hij is gelukkig bij Dortmund maar een uitstapje naar een andere grote club is gewoon een enorme levenservaring.

Natuurlijk ken ik hem niet en kan ik niet in zijn hoofd kijken maar ik denk dat hij blijft, bijtekent en flink wat meer gaat verdienen.

Barcelona en Real zitten 'vol', dus denk dat United, Arsenal, City dan de grootste kandidaten zijn, zelf wil hij niet naar Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren