Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Renato Tapia startte slap, maar dat weet je toch bij Tapia?’

Laatste update:

Feyenoord werd vorig seizoen kampioen, maar al gauw werd in het huidige voetbaljaar duidelijk dat titelprolongatie er niet in zou zitten. De Rotterdammers probeerden nog te redden wat er te redden viel, maar ook zaterdagavond ging het mis tegen NAC Breda (2-1). Willem van Hanegem baalt van het enorme verval.

De icoon van Feyenoord schrijft in zijn column voor het Algemeen Dagblad ‘elke vorm van logica’ te missen: “Nu stond Renato Tapia weer op het middenveld. Terwijl hij, op zijn midweekse invalbeurt tegen Willem II na, alleen nog als verdediger was gebruikt. Zijn eerste twee ballen leverde hij in Breda achteloos in en dan hoor ik Giovanni van Bronckhorst na afloop zeggen dat Feyenoord te slap startte. Dat weet je toch bij Tapia?”

Brad Jones krijgt een gele kaart en een penalty tegen na DEZE actie op Sadiq Umar, die zich wel heel erg aanstelt!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 3 maart 2018

“En Robin van Persie? Die laten ze in De Kuip nog net niet met een pak van schuimrubber rondlopen. Als hem maar niets overkomt. Een langetermijnproject met iemand die begin volgend seizoen 35 jaar is. Maar weet je wat ik het allerergste vond? Dat gejubel omdat Jens Toornstra voor het eerst in twee jaar in een uitwedstrijd scoorde. Mag het verdorie een keer?” Feyenoord staat door de nederlaag tegen NAC met 42 punten op de vijfde plaats.

Tapia was in het Rat Verlegh Stadion overigens goed voor meer schoten (7), passes (88), balcontacten (109), duels (18) en balheroveringen (12) dan iedere andere speler van Feyenoord. Collega Toornstra maakte zijn eerste uitgoal in de Eredivisie sinds 7 februari 2016, toen hij tegen Ajax tot scoren kwam in de Johan Cruijff ArenA (2-1 verlies). Tussen die twee treffers door loste hij 56 schoten in uitduels zonder resultaat.

Ben jij het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben het niet altijd met hem eens, maar dit keer slaat hij spijkers met koppen.

En iedereen maar lekker Tapia als reden aanwijzen toppers,

Zou de realiteit bij van Persie niet gewoon zijn dat hij niet fit is en de grootste moeite heeft om fit te worden en te blijven? Er is toch geen trainer welke van Persie niet op stelt bij Feyenoord wanneer hij fit is. Tapas is een alles of niets voetballer. Speelt of hele sterke wedstrijden of het is slappe hap en daar zit bij hem niets tussen in.

5 maart 2018 om 07:44

En met niet fit vergelijk ik niet 100% fit.

Kortom, op dat knullige balverlies in de 1e minuut na speelde Tapia een prima wedstrijd, dat tonen de statistieken weer aan. Makkelijke zondebok he, die Tapia.

5 maart 2018 om 08:51

Dat komt doordat Tapia heel nonchalant oogt. Hij zal zich altijd meer moeten bewijzen dan een EL Ahmadi of een Vilhena die niet zulke slappe momenten hebben. Het is verder een prima voetballer hoor, alleen zo nonchalant af en toe, maar wel een geweldige stofzuiger tegen hele goede spelers. Want dan moet hij wel.

5 maart 2018 om 09:17

Ik vond Tapia ook prima spelen, maar dat gestuntel wat hij in de eerste minuut doet is cruciaal voor het wedstrijdverloop. Op die manier kwam er direct wat onrust in de ploeg en rook NAC bloed vanaf de 1e minuut.

Speel die eerste paar ballen effe op zeker in plaats van meteen een flink risico te nemen.

5 maart 2018 om 10:09

Waarom was dat cruciaal voor het gehele wedstrijdverloop? Er werd niet uit gescoord. Sterker nog Feyenoord kwam zelfs op voorsprong.

5 maart 2018 om 10:23

Lees mijn post dan, er staat dat dit direct voor onrust in de ploeg zorgt en NAC bloed ruikt vanaf de 1e minuut.

Tja.. Makkelijk om Tapia weer de schuld te geven. Ben ik het niet mee eens. Ik verwacht dat hij volgend seizoen op het middenveld speelt als Vilhena vertrekt.

Tapia begon inderdaad niet erg sterk maar heel Feyenoord was uitermate zwak in de eerste helft. Alle duels werden verloren het leek wel of het merendeel er helemaal geen zin in had.
De tweede helft was iets beter maar bij lange na niet goed genoeg.

5 maart 2018 om 08:58

Voor wie? Misschien Vilhena op 10 en dan met EL Ahmadi en Tapia? Vilhena begint het scoren te ontdekken dus misschien zou dat een optie kunnen zijn, maar als RVP op 10 komt wat doe je dan.

5 maart 2018 om 09:13

Vilhena is niet geschikt om op 10 te spelen. Hij mist elke vorm van overzicht en in zijn arsenaal aan steekpasses zit alleen een kansloos lobje naar de achterlijn. De plek waar hij nu staat is zijn beste plek. Binnen de huidige selectie lenen alleen Toornstra en Larsson zich voor een structurele plek op 10.

5 maart 2018 om 10:10

Van Persie kan op 10, Jorgensen kan trouwens ook op 10.

Tapia speelde op de 1e 5 minuten na een prima wedstrijd. Wie hij er van mij wel een keer mag uithalen is die Vilhena. Continu slappe hap, slechte balaanname en veel balverlies. Ook snap ik niet hoe je Diks boven Nieuwkoop kan verkiezen, ondanks dat hij het zaterdag wel redelijk deed.

5 maart 2018 om 12:13

Diks en Nieuwkoop is naar mijn mening lood om oud ijzer, beiden niet het niveau van Feyenoord. Ik vond St. Juste een verademing op Rb, hoop dat hij de vaste Rb wordt volgend seizoen. Kan Diks weer terug naar Italie en als back-up s Nieuwkoop wel te doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren