Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Reijnders persoonlijk akkoord met Milan; Italianen denken vraagprijs te weten’

Laatste update:

Tijjani Reijnders is persoonlijk akkoord met AC Milan, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De Milanezen moeten nu enkel nog overeenstemming met AZ zien te bereiken over de te betalen transfersom. I Rossoneri verwachten dat een bedrag tussen de 18 en 20 miljoen euro genoeg moet zijn om een deal voor de 24-jarige middenvelder te beklinken.

Mocht Reijnders uiteindelijk inderdaad de overstap maken naar Milan, dan zou hij de opvolger kunnen worden van Sandro Tonali. Hij is dicht bij een overgang naar Newcastle United en gaat de Italiaanse grootmacht tussen de zeventig en tachtig miljoen euro opleveren. Afgelopen week stelde transfermarktexpert Fabrizio Romano dat die deal zich in een afrondende fase begeeft. Stefano Pioli moet het tot eind 2023 ook stellen zonder Ismaël Bennacer (knieblessure), waardoor de komst van nieuwe middenvelders voor de trainer van Milan prioriteit heeft.

Behalve Reijnders is Milan ook bezig met een andere middenvelder: Ruben Loftus-Cheeck, van Chelsea. De 27-jarige middenvelder is volgens Romano al helemaal persoonlijk rond met de nummer vier van het afgelopen Serie A-seizoen. Bijna twee maanden geleden werden de eerste contacten tussen de Engelsman en Milan gelegd, en het lijkt nu een kwestie van dagen voordat beide partijen rond zijn.

Het afgelopen seizoen betekende de absolute doorbraak van Reijnders bij AZ. De transferwaarde van de middenvelder van AZ is in de laatste acht maanden verviervoudigd en daarnaast kwam hij, samen met Jeffrey de Lange van Go Ahead Eagles, als enige speler in het afgelopen Eredivisie-seizoen tot de volle 3060 minuten. Reijnders was hierin goed voor vier goals en zes assists en reikte met de Alkmaarders tot de halve finale van de Conference League. Begin deze maand riep bondscoach Ronald Koeman hem voor het eerst definitief op voor Oranje. De keuzeheer zette Reijnders voor de verloren Nations League-duels met Kroatië (2-4) en Italië (2-3) echter op de stand-bylijst, waardoor de middenvelder nog wacht op zijn Oranje-debuut.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Knap als AZ zo'n bedrag krijgt voor een 27-jarige speler die er nog niet zo heel lang speelt.

27 juni 2023 om 14:15

Hij is 24, de engelsman is 27.

27 juni 2023 om 14:18

Reijnders is 24 jaar en heeft in de afgelopen 3 jaar 92 wedstrijden voor AZ gespeeld. In totaal bijna 200 wedstrijden al op zijn naam in het betaald voetbal, dus zo'n 33 wedstrijden per seizoen, 6 seizoenen lang.

27 juni 2023 om 14:30

Vorig jaar wel slechts iets meer dan 2.000 speelminuten verdeeld over 47 wedstrijden en in het seizoen daarvoor bijna 1.400 speelminuten verdeeld over 30 wedstrijden. Die heeft pas een klein anderhalf seizoen echt een basisplaats.

Ik denk dat de leeftijd ook de grootste reden is dat hij boven komt drijven. Spelers vertrekken tegenwoordig al naar het buitenland voordat ze echt volwassen zijn als voetballer en zitten veelal rond hun 24ste ergens op de bank als ze verkassen naar grotere clubs in top competities. Reijnders heeft dan misschien niet abnormaal veel ervaring, maar moest er wel voor werken en speelt volwassen.

Ik heb namelijk eerlijk gezegd niet de indruk dat ik nou echt naar een geweldige speler sta te kijken als ik Reijnders zie spelen. Een goede speler hoor, maar in Europa lopen er meer dan genoeg van dit soort spelers rond. Maar goed, dat is mijn eigen mening. Dat wil niet per se zeggen dat het ook werkelijk het geval is.

27 juni 2023 om 15:12

Heeft natuurlijk ook met de club AZ te maken.
Die hebben steeds meer naam gemaakt als opleidingsclub en vooral het winnen van de UEFA Youth League met zoveel overmacht hebben de grote internationale clubs de Alkmaarse club steeds meer in het vizier.
Nu ook zo'n eigen product als Koopmeiners als een van de beste middenvelders in Italiã« behoort hebben ze wel een streepje voor.
Ook het 19 jarige talent kerkez is een gewilde prooi en alleen al voor beide spelers zal de teller wel eens tegen de 50 Miljoen gaan liggen. Waar gaat dat heen als clubs als United zich voor absolute smaakmaker karlsson gaan melden.

27 juni 2023 om 16:10

Volledig met je eens Sirius, des te opvallender dat AC hem haalt als opvolgers van Tonali. De italianen hebben vast naar de wedstrijden tegen Lazio gekeken!



Op een of andere manier zijn spelers uit de sub top van Nederland erg in trek bij Italiaanse teams en doen het daar vaak ook erg goed! Ben erg benieuwd naar de transfer!

27 juni 2023 om 16:09

Je ziet dat de stappen naar de subtop dan toch vaak beter uitpakken dan gelijk naar de top. Het gekke is daarbij dat het eigenlijk niet uitmaakt bij welke club in nederland ze gespeeld hebben. Misschien is het zelfs wel zo hoe lager de verwachting hoe beter het gaat.

Milan doet ook wel een jasje uit zeg. Tonali weg en Reijnders en RLC als versterkingen. Dat zijn toch niet versterkingen als je weer de titel wilt winnen of een poging wilt gaan doen voor de CL.

27 juni 2023 om 14:24

Toch kan Milan ook niet zomaar 50 tot 80 miljoen euro per speler neertellen. Die moeten deels creatief zijn en dan kom je uit op de categorie 15-35 miljoen euro als je meerdere posities wilt versterken.

27 juni 2023 om 14:27

Tja dat is natuurlijk wel armoede.

27 juni 2023 om 14:33

Ik vind het ook een gok. Ik denk dat Reijnders hooguit mee kan doen op dat niveau als het meezit, maar uitblinken zie ik hem niet doen en de kans dat hij op de bank terechtkomt, is minstens zo groot dan dat hij aardig meedoet.

Dat is ook wel het nadeel. De top van de middelgrote competities gaan niet bijna 20 miljoen euro voor hem betalen en dan kom je al snel op de Italiaanse, Portugese of Franse top (buiten PSG) uit. Het is een gok, maar als hij een basisplaats weet te bemachtigen, kan hij zich wel doorontwikkelen. Het is nog altijd beter dan naar Engeland verkassen waar een speler als Reijnders sowieso ergens op de bank terechtkomt.

27 juni 2023 om 14:36

Voor Milan zelf is het geen goede stap. Reijnders is wel een aardige speler maar meer ook niet. Het is niet zo dat het nog een jonge speler is waar de potentie een grote rol speelt. Dan is 20 miljoen wel een fors bedrag.

Voor hem zal het zeker een goede stap zijn. Bij Milan zal hij wel voldoende minuten maken en anders kun je altijd nog een stapje lager in Italië.

27 juni 2023 om 14:40

20 Miljoen is nog steeds een best hoog bedrag. Als je dan een speler binnenhaalt die echt niet gezien wordt als 1 van de beste spelers in een subtopcompetitie als de eredivisie dan neem je wel een heel groot risico vind ik.

Tussen de 18 en 20 miljoen voor reijnders moet az gelijk mee akkoord gaan. Dit bedrag is in mijn ogen zelfs veel te veel voor iemand die net komt kijken en bij az speelt. Potentie heeft die wel maar beter nu slijten voor zo'n bedrag dan dat het er later toch niet uitkomt en je genoegen moet nemen met veel minder.

27 juni 2023 om 14:33

Net komt kijken? Heeft bijna 100 wedstrijden voor AZ gespeeld zeg zo'n 30 als invaller dan nog is geen speler die net komt kijken, is het een nieuwe Rodri, nee waarschijnlijk niet, maar de serie A is voor hem wel de beste competitie waarin hij nog mee kan groeien, is pas 24 hé

27 juni 2023 om 15:04

Inderdaad, hij zal zich echt moeten bewijzen om ook dat stapje hoger te kunnen zetten, maar her is voor hem een prima stap in zijn carrierre, serie A ligt NL spelers.
Ook een mooie vangst voor Az qua opbrengst, dit is een bedrag waar Az wat mee kan betreft eventuele passende aankopen.

27 juni 2023 om 17:32

En wat als dan blijkt dat je uiteindelijk genoegen moet nemen met minder? AZ heeft het geld absoluut niet nodig, dus die kunnen lekker hoog in de boom zitten. Valt het volgend jaar tegen vang je misschien de helft, boeie. Het is niet zo alsof ze moeten verkopen om de begroting te dichten oid.

Hoewel ik geen groot fan ben van Reijnders is het wel echt een Serie A speler een Jerdy Schouten.

27 juni 2023 om 15:32

Waarom niet voor Schouten gaan? Kent de competitie al en is ook een goedd speler. Dit word echt een risico

Ik weet niet of dit zo'n verstandige stap is. Nederlanders doen het tegenwoordig doorgaans best goed in de Serie A, maar de stap van AZ naar een club als AC Milan is wel even andere koek. Nou hoeft dat nog niet echt een probleem te zijn mits de speler in kwestie het vereiste niveau al heeft, maar Reijnders komt eigenlijk nog maar net kijken. Het voordeel is wel dat hij al wat volwassener is dan een doorbrekend talent van net 20 jaar, maar ik weet niet of hij al klaar is voor een buitenlands avontuur in de Europese subtop.

27 juni 2023 om 15:08

We moeten niet net doen alsof AC Milan nog wereldtop is, die tijd is al ff terug, als die naar bijvoorbeeld Ajax of Feyenoord was gegaan hadden wij het waarschijnlijk wel een logische stap gevonden. Alhoewel zowel Ajax als Feyenoord hoger staan in de coefficienten lijst in de UEFA, dat betekent niet dat Milan slechter is dan die 2, maar zo heel veel beter zijn ze ook niet. Persoonlijk denk ik dat Reijnders geboren is voor de serie A, mocht het bij Milan niet uit de verf komen zijn er nog genoeg clubs in de serie A waaraan hij verhuurd danwel verkocht kan worden

27 juni 2023 om 22:37

AC Milan is ook geen wereldtop, maar wel Europese subtop. Echter is AC Milan wel een grote club met een bepaald verwachtingspatroon, een flinke achterban en druk. Da's wel even totaal andere koek dan AZ (met alle respect natuurlijk). Mensen halen nu Koopmeiners aan, maar die speelt ook niet bij de grootste club van Italie. Atalanta doet het goed de laatste jaren, maar is natuurlijk niet te vergelijken met AC Milan.

In een artikel over het ontslag van Maldini, gaf een Milan-fan hier aan dat het voornamelijk kwam omdat de eigenaar niet/minder wilde investeren in de club. Dat verklaart ook waarom een club als AC Milan Tonali verkoopt en daarvoor in de plaats Reijnders (met alle respect) haalt. Of er moet nog wat gebeuren op het middenveld.

Het valt me op dat men vaker ontevreden is met Amerikaanse clubeigenaren. Of het nou om beperkingen in uitgaven gaat of om slecht beleid. Misschien toch een (sport)cultuur-dingetje

27 juni 2023 om 14:46

Dat is een aanvallende middenvelder, dit moet zogenaamd de vervanger van tonali zijn.. echt verschrikkelijk gaat het bij milan, winnen ze eindelijk het landskampioenschap vorig jaar en dit jaar halve finale cl, en gaan ze op
Deze voet verder. Vind het écht heel erg zonde

27 juni 2023 om 15:05

De vervanger van Tonali? Dat is bijzonder. Lijkt mij eerder een speler voor naast een type Tonali. Maar daar heb je Bennacer al meer voor toch? Of zal Bennacer dan echt als defensieve schakel terecht komen? En zo'n Aster Vranckx of Pobega hebben ze geen vertrouwen in?

27 juni 2023 om 20:31

Meer omdat het in de tekst stond de vervanger van tonali.. anyway, jammer dat Milan in deze vijver..

27 juni 2023 om 15:07

Dat zijn hele andere spelers. Reijnders is een 6 of een 8, CDK een 10 of een valse 9.

Denk dat dit een te grote stap voor hem is. Snap zijn keuze natuurlijk wel want AC Milan is een geweldige club. De route die Koopmeiners heeft bewandeld, eerst bij een subtopper in Italië spelen en nu waarschijnlijk een transfer maken, past denk ik beter bij Reijnders maar ik gun het hem van harte. En AZ maakt weer een flinke klapper dus voor iedereen een mooie deal.

Meteen doen. Leuke speler met een geweldige poeier. Maar niet meer dan dat. Bij az kunnen dit soort spelers makkelijker en zonder te veel druk minuten maken. Hoop dat hij succes heeft daar.

27 juni 2023 om 15:08

Het gaat er wel om dat hij voor Az een onmisbare schakel was en we dat uiteraard moeten opvangen.
Wellicht dat Mijnands of Mihailovic die positie over kan nemen.
Vooral in Mijnands heb ik 100 procent vertrouwen.
Net als toen Midtsjo wegging, Reijnders daarvoor in de plaats kwam.
Az heeft gelukkig altijd een adequaat antwoord op vertrekkende spelers.

Het wordt een gok dan, zoals met De Ketelaere.

Deze jongen heeft toch eigenlijk 1 echt sterk seizoen gehad? Die zie ik het eerlijk gezegd niet tot de basis schoppen, maa rmisschien ben ik dan wel weer te negatief.

Bizar wat een lekker bedrag voor AZ. Meteen doen!

Leuk voor Reijnders hoor! Al denk ik dat dit toch nog net iets te hoog is, momenteel, maar ik laat mij graag verrassen.

Verder: AC Milan gaat er ook wel flink op achteruit zeg. Van een duo Bennacer - Tonali naar Reijnders - Ruben Loftus-Cheek... En dan ook nog eens 16+4 betalen voor RLC, die amper gespeeld heeft afgelopen jaren en ook veel geblesseerd is....

Kokcu 25m en Reijnders 18-20m. Wat heeft Feyenoord die deal compleet verknalt zeg.

27 juni 2023 om 15:10

Omdat Kokcu zoveel beter was?
Als je Reijnders een beetje gevolgd had had je gezien dat hij super belangrijk was voor Az zeker qua spelverdelen, overzicht, passing en rust.

27 juni 2023 om 18:22

Ja omdat Kokcu beter was.. ook nog jonger, meer ervaring in Europa en meer ervaring in het algemeen en ook nog volwaardig international. 25% is leuk maar als hij de komende jaren gewoon bij Benfica blijft of hij vertrekt transfervrij dan heb je niks.

27 juni 2023 om 15:10

eigl 30 miljoen. erg laagdrempelige bonussen. plus Feyenoord krijgt nog 25% over een volgende verkoop van Kokcu.

Dit kan voor Az nog weleens een record zoner worden qua transfer inkomsten aangezien er ook aan Kerkez en Karlson getrokken word die zeker niet voor minder weggaan.

27 juni 2023 om 15:34

Ik ben beneiuwd of AZ een keer flink gaat ingestegen met de opbrengsten

27 juni 2023 om 15:56

Ik denk het wel omdat Eenhoorn het al bijna anderhalf jaar heeft over het mogelijke belangerijke seizoen 23/24 met oog op een mogelijke extra CL plek wat nu dus bewaarheid is.
Nu investeren is zo mogelijk een hele goede beslissing.

Wat een mooie transfer voor Reijnders!!!

Toch ongelofelijk jammer voor FC Twente. Tijjani Reijnders was een product van de Twentse jeugdopleiding (net als Mats Wieffers, Ramiz Zerrouki) maar werd genegeerd door de toenmalige trainers. Hij stapte over naar AZ en de rest is geschiedenis. Gelukkig is die werkwijze met de komst van Ron Jans (en zijn opvolger Joseph Oosting) veranderd en heeft de jeugd de toekomst (zie Ramiz Zerrouki en Mees Hilversum). Hopelijk krijgt FC Twente nog een % opleidingsvergoeding van de transfer.

27 juni 2023 om 16:51

Hilversum = Hilgers! * damn autocorrectie *

Poeh, best een behoorlijke stap. Maar denk dat hij het, net als Koopmeiners, best goed kan gaan doen. Heeft in ieder geval de juiste instelling.

Hoe kan het nou dat Reijnders dit bedrag moet opleveren en kökcü voor 5 miljoen meer vertrekt? Is dit dan slecht gehandeld door Feyenoord? Orkun is jonger en vast international (ja, van Turkije en niet NL) en laat het al veel langer zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren