Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Regragui steunt protest tegen FIFA: ‘Goed om iets van je te laten horen’

Laatste update:

De bondscoach van Marokko, Walid Regragui, vindt het niet meer dan logisch dat de Marokkaanse bond een protest heeft ingediend bij de FIFA tegen de arbitrage van de halve finale tegen Frankrijk (2-0 verlies). De reden daarvoor waren twee momenten waarbij de Leeuwen van de Atlas naar eigen zeggen een penalty hadden moeten krijgen. “Soms is het goed om iets van je te laten horen”, aldus Regragui.

Marokko diende na de halve finale protest in bij de FIFA wegens de manier waarop scheidsrechter César Ramos het duel leidde. Er is een klacht ingediend bij de wereldvoetbalbond, waarin te lezen viel dat de Marokkanen twee strafschoppen hadden moeten krijgen en waarin er van 'groteske fouten' werd gerept. Het ging vooral om twee momenten in de eerste helft. Sofiane Boufal ging bijvoorbeeld naar de grond na een stevige aanraking met Theo Hernández, maar dat was volgens Ramos een schwalbe. Boufal kreeg daarom een gele kaart.

Regragui staat achter het protest van de Marokkaanse bond. “Ik denk dat we zijn benadeeld”, begint de oefenmeester op de persconferentie voorafgaand aan de troostfinale tegen Kroatië van zaterdagmiddag. “Ik weet ook wel dat we door dit protest niet opeens wél naar de finale gaan, maar het is wel goed om soms iets van je te laten horen. Frankrijk heeft een paar weken terug toch ook geprotesteerd tegen een afgekeurd doelpunt tegen Tunesië? Zo raar is dat allemaal niet.”

Het gaat Regragui vooral om het moment tussen Boufal en Hernández, waar Ramos volgens de trainer een strafschop voor had moeten geven. “Maar dat deed hij niet, hij gaf Boufal zelfs een gele kaart. Er werd vervolgens ook geen videoscheidsrechter ingeschakeld. Begrijp me goed: ik zeg niet dat we hadden gewonnen als we een penalty hadden gekregen, maar we hadden wel een penalty verdiend.” Het wordt nog afwachten of Noussair Mazraoui en Nayef Aguerd, die beiden met een blessure kampen, de troostfinale gaan halen. Aanvoerder Romain Saïss ontbreekt sowieso wegens een kwetsuur. “Iedereen wil graag om de derde plaats spelen, maar ik ga geen risico’s nemen met spelers. Het moet wel verantwoord zijn”, sluit Regragui af.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk wel dat we hadden gewonnen met die penalty. Maar het is overduidelijk dat de finale een strijd moest worden tussen de twee posterboy’s van psg. Argentinië is al heel het toernooi geholpen door de arbitrage en frankrijk in de wedstrijd tegen marokko. Corrupte toernooi.

16 december 2022 om 17:12

Oh nu moet het weer tussen mbappe en messi gaan ipv tussen ronaldo en messi....

16 december 2022 om 17:17

Ronaldo is niet meer ‘in’, in 2022. Daarnaast is psg in handen van qatar. Dus de twee bekendste spelers van die club in een finale op het wk is natuurlijk prachtig voor hun.

16 december 2022 om 18:00

Wie heeft er wat van Ronaldo gezegd dan?

16 december 2022 om 17:17

Op basis van wat denk je dat Marokko dan had gewonnen?

16 december 2022 om 17:21

Ik vond ze beter spelen dan frankrijk en ook gevaarlijker. Ze zaten in een momentum en een doelpunt waarmee je gelijk komt, geeft je dan ook nog eens een extra boost terwijl frankrijk dan wellicht panikeert. Maar dat is obv het spelbeeld terwijl ze achter stonden. Het kan ook natuurlijk dat frankrijk zich daarna herpakt en/of dat marokko zich weer behoudend opstelt.

16 december 2022 om 17:25

Ja ik denk vooral dat Marokko het betere van het spel had omdat Frankrijk Marokko de bal gunde en gewoon de pot dicht gooide achterin (zoals elk land jammer genoeg tegenwoordig). Dan hopen op een counter om het te beslissen. Zou het 1-1 worden dan kreeg je een hele andere wedstrijd. Dan zou Marokko ook minder risico gaan nemen en zou denk ik Frankrijk (door de kwaliteit) Marokko onder druk hebben gezet. Al met al denk ik dus dat Frankrijk ook dan had gewonnen

16 december 2022 om 17:38

Marokko had natuurlijk het betere spel omdat Frankrijk na 5 minuten hún spel kon spelen. Lekker de tegenstander laten komen en loeren op de counter met hun snelle aanval en solide defensie.

16 december 2022 om 18:03

Alleen was dit niet enkel een gedachte van ‘laat de tegenstander maar komen’, maar werden ze echt weggetikt en kwam marokko alleen niet tot de laatste pass.

16 december 2022 om 18:11

Heel de wedstrijd bevoordeeld?

Dembélé die 2 minuten voordat Boufal geel krijgt (nadat Boufal degene is die getrapt wordt), 2 overtredingen in 10 seconden maakt om de counters van Marokko te stoppen en alleen een duimpje krijgt van de scheidsrechter...

Dan natuurlijk dat moment van Boufal waar hij onderuit wordt getrapt door Hernandez (misschien onbewust, maar dat maakt niks uit), om vervolgens de overtreding tegen EN geel te krijgen, terwijl Marokko daar in een gevaarlijke positie de bal heeft...

Het was meer een penalty dan een overtreding van Boufal.

Ben je trouwens ook vergeten hoe 2 minuten na rust Mbappé vol met zijn noppen inkomt bij Bounou en er gewoon paar seconden op blijft staan zonder zijn best te doen hem te ontwijken, zonder überhaupt op zijn minst geel te krijgen, waar rood ook niet had mistaan (kijk eens waarvoor de Marokkaanse spits binnen 1 minuut 2x geel kreeg in de wedstrijd tegen Portugal, maarja dat is maar een onbekend iemand).

16 december 2022 om 18:25

Real. Dan hebben wij de wedstrijd anders beleefd. Ik heb dat weggetikt niet gezien. Buitenom de laatste 5 minuten van de 1e helft. Ik had geen moment het idee dat Frankrijk de wedstrijd niet onder controle had

16 december 2022 om 19:01

Ducktaildo// ik heb het over momenten en periodes in de wedstrijd en niet een wedstrijd lang. En daarvan was er zeker vaker sprake van dan alleen de laatste 5min van de 1e helft.

16 december 2022 om 19:09

Kijk naar het balbezit als je denkt dat Frankrijk beter was, of beter kijk de match terug. Frankrijk is gewoon zeer gevaarlijk op de counter, hebben letterlijk de beste spelers ervoor. Griezman heeft meer verdedigd dan aangevallen.

16 december 2022 om 19:37

Als balbezit een criteria is voor goed spel, dan is Frank de Boer een top trainer. Ik vond Marokko zeker niet slecht, maar het was duidelijk dat zij Frankrijk in de kaart speelden. Frankrijk had de vroeger goal en kon daardoor achterover leunen en er proberen uit te komen met counters. Had Marokko gescoord dan had Frankrijk hoogstwaarschijnlijk gewoon weer druk gezet.

16 december 2022 om 20:02

Wel makkelijk geredeneerd moccoli. Ik ontken niet dat dat de strijdplan was van frankrijk, maar op een gegeven moment was het zo hachelijk geworden voor frankrijk dat ze echt niet denken van: we hebben ze waar we willen.

En ook de makkelijke gedachte van dat als marokko scoort dat frankrijk dan opeens wel kan en gaat voetballen tegen marokko en het vanzelfsprekend is dat ze dan scoren. Je onderschat echt wat een momentum kan doen met een wedstrijd.

16 december 2022 om 20:08

Weggetikt? Ze hadden leuke aanvallen en prima kansen, maar die had Frankrijk ook. De tegenstander wegtikken en nog verliezen, dan ben je wel heel erg matig.

16 december 2022 om 18:28

Er klopt weinig van wat je zegt. Marokko was tactisch sterk, zoals het dat ook tegen Spanje en Portugal was, maar met bijna geen balbezit (23 procent en 26 procent respectievelijk) en daar zeurde ook niemand over. Nu was het eindelijk omgekeerd, Marokko had 68 procent balbezit.

Dit Frankrijk is gewoon een voetbalmachine en het liet Marokko exprès aan de bal, zo van: ''hier, pass maar wat rond, wij hebben dodelijke spelers die hun kansen omzetten in doelpunten''. Natuurlijk waren er gevaarlijke momenten aan Marokkaanse zijde, maar op één keer na was er geen paniek in het Franse strafschopgebied. Dat is gewoon een groot verschil in kwaliteit. Voetbal draait puur om het omzetten van je scoringskansen, niet om hoe vaak je in de buurt van het vijandige doel komt. De uitslag heeft echt niets te maken met een wel of niet gegeven penalty.

16 december 2022 om 19:00

Zo voelt het dus voor alle fans van clubs die het tegen jouw Real Madrid moeten opnemen🥲😂😂

16 december 2022 om 19:30

Dat is een mythe die vooral de barcelona fans in stand houden.

Heel de wedstrijd bevoordeeld door de scheidsrechter en dan nog protest indienen. Dari bijvoorbeeld had een rode kaart moeten hebben in de eerste helft. Verder mochten de Marokkanen harde overtredingen maken zonder gele kaarten. Een groot sporter kan zijn verlies dragen. Dat kunnen veel Marokkanen duidelijk niet. Ook de Nederlanders trouwens niet voordat daarop gereageerd wordt.

16 december 2022 om 17:16

Welke Marokkaanse sporters kunnen hun verlies dan niet dragen. Want je haalt fans en sporters hier door elkaar.

16 december 2022 om 17:29

Ach, als het om Nederland zou zijn gegaan, had jij een andere reactie geplaatst zullen we maar zeggen. Laat me raden: Argentinië was onsportief en Nederland is benadeeld?

16 december 2022 om 18:00

Goede inhoudelijke reactie. Hij heeft toch gelijk? Hoor alleen maar over Boufal, maar Dari stampt gewoon en krijgt geen eens een kaart. Ook Mbappe mocht gewoon kapot worden getrapt zonder enige gevolgen. We kijken allemaal met een bril, dat is duidelijk.

16 december 2022 om 18:05

Binny, jouw mening kennen over Marokko en alles wat niet bank is kennen we ondertussen.

16 december 2022 om 18:15

Yes kerel, de situatie met Dari is erg te vergelijken met een gemiste penalty. Chapeau Binny, jij gaat door voor de koelkast.

16 december 2022 om 18:28

Mbappe mocht trouwens ook gewoon spelers kapot trappen (nog voordat hij werd kapotgetrapt), zoals dat moment vroeg in de 2e helft waar hij niet bij de bal kon en Bounou vol op zijn knie trapte met de noppen vooruit, zonder er een kaart voor te zien (en een donkerkleurige kaart had zeker niet misstaan).

16 december 2022 om 18:36

@PSVpara.. wel grappig soms hoe sommige alle randzaken bij willen halen! Om toch nog hun gelijk te krijgen, als een journalist die vraagt stelt aan de coach is normaal dat hij daar op reageert en zijn mening geeft. En zelfs een mooi vb. , toen France ook protest indiende terwijl ze sws de volgende ronde al haalde. Dus het is gebruikelijk dat het gedaan word. Over de scheidsrechter zelf , hij kan niet heel de wedstrijd enkel 1 ploeg bevoordelen dan valt het meer op! Dus af en toe de andere ploeg ook wat gunnen..
Mijn laatste punt is, waarom zitten we met zijn alle hier ? Toch om ons meningen over wedstrijden voetbal te posten. Dus waarom altijd die stom opmerking van niet tegen hun verlies ! Zo flauw , want we zitten hier om over zulke dingen te praten. En meningen uitwisselingen meer niet. Ieder welk land club voorkeur we hebben, heeft geen belang. Wel respect tegenover elkaar.. kan het alleen leuker maken Ipv altijd het negatieve willen. Have fun

16 december 2022 om 19:20

Na afloop een protest indienen vind ik slap. Marokko is niet benadeeld en bovendien haalt een protest niets uit. Ik heb het voorbeeld van Dari genoemd. Hij gaat met gestrekt been over de bal heen en raakt de tegenstander vol op zijn been. Dat hoort een rode kaart te zijn, maar er werd niets gegeven. Geen ingrijpen van de VAR, niets. Verder heb ik gezegd dat Nederlanders ook slecht tegen hun verlies kunnen. Twee weken geleden vonden ze Messi fantastisch en kijk hoe dat gedraaid is.

16 december 2022 om 19:50

Dari stond niet op de been, hij stond op de voet van Theo. Op de voet staan gebeurt zovaak in een wedstrijd. Hij had er wel geel voor verdiend naar mijn mening, maar om nou te zeggen dat het rood moest zijn...

Je zegt trouwens niks over Mbappé, die met zijn noppen vooruit vol Bounou op de knie raakt en er ook nog eens even op gaat staan zonder te proberen zijn voet weg te trekken. Krijgt er als straf een knikje van de scheids voor, dat was nou een moment waar de VAR had moeten ingrijpen.

Helemaal als je ziet dat Boufal geel krijgt omdat Hernandez uitglijdt en vol tegen Boufal aanglijdt/trapt...

Blijkbaar maakt de tegenstander een overtreding als je zelf uitglijdt (zonder toedoen van de tegenstander) en de tegenstander dan onderuit kegelt.

Heb het fragment niet meer duidelijk voor me, maar Boufal trapte Hernandez toch gewoon tegen zijn scheen/knie?

Daarom de gele kaart en niet voor een schwalbe..

16 december 2022 om 17:13

Het was geen penalty maar ook geen gele kaart voor Boufal.

16 december 2022 om 17:14

Ging om deze twee momenten volgens mij, je moet de spatie na you even verwijderen:https://you tube.com/shorts/f8rQ7rE4bpY?feature=share

16 december 2022 om 17:22

Dat zei de commentator ook inderdaad, maar ik vond het persoonlijk een penalty. Vreemd moment, Boufal deed volgens niks en werd wel zelf neergehaald

16 december 2022 om 17:28

Dat komt omdat de nl commentator eroverheen heeft geluld en beelden werden niet herhaald. Maar als je terug kijkt dan werd boufal gwn kei hard gevloerd. En ipv hernandez geel te geven kreeg boufal die.

16 december 2022 om 18:13

Boufal trapte helemaal niet eens. Trok zelfs nog zo ver mogelijk zijn been terug om Theo te ontwijken.

Het was Theo zijn rechterbeen die richting Boufal zwaaide en hem vol op zijn scheen raakte.

16 december 2022 om 20:03

Hernandez tikt de bal weg met 1 been en glijdt door en raakt met zijn ander been de tegenstander. Belachelijk dat daar een gele kaart voor gegeven is.Is het een penalty. Ik vond van niet, maar als ik een andere kleur bril op had had ik het misschien wel zo gevonden.

“Begrijp me goed, ik zeg niet dat we dan gewonnen hadden.”

Wat een heerlijke coach met klasse 👍🏼

Marokko is gewoon genaaid😡hadden 2 pingels moeten krijgen.

16 december 2022 om 20:05

Beide waren geen penaltys. Als je kijkt hoe makkelijk sommige gegeven zijn dit toernooi kun je het hopen maar het waren er geen

Kan er dan niemand gewoon accepteren dat je verloren hebt? Het wordt steeds zieliger met deze sport.

16 december 2022 om 18:38

Nope, en het liefst nog een complot er achteraan gooien. Dan weet je 1 ding zeker: je eigen club/land kan dan totaal niks aan de nederlaag doen. Schuld ligt dan altijd bij een ander. Is beter dan de realiteit dat verliezen simpelweg bij (top)sport hoort…

16 december 2022 om 18:49

PHX Dus niemand mag zijn mening zeggen ? Ik vind het een penalty en blijkbaar jij niet! Niets mis mee , mag kan geen probleem ieder zijn mening. Maar wil dat zeggen ,dat we het niet accepteren dan? napraten over een wedstrijd is toch logisch en normaal , vandaar dat voetbalzone ook met nieuws artikels komen! Toch? Dat ieder zijn mening over zegt.. maar dat we het accepteren, zit je ernaast

Hahaha wat een zielepoten zeggen. Dan heb ik het vooral over de supporters die hun verlies niet kunnen accepteren. Zowel Nederlandse, Kroatische en Marokkaanse supporters. Volgende keer gewoon beter zijn

16 december 2022 om 17:37

Marrie. Je kan nog 200 andere landen noemen die daarvoor in aanmerking komen hoor.

16 december 2022 om 18:07

Het mag toch benoemd worden. Als iemand vindt dat zijn team een penalty moest krijgen dan mag dat toch ? Dat doet iedereen na een wedstrijd. Zowel bij land als club. Hij zegt ook dat het niet bepalend was en dat we niet daardoor hebben verloren. Maar het kan benoemd worden. Niks mis mee toch ?En het gaat ook om het feit dat hij daarna geel geeft voor een botsing.

16 december 2022 om 19:07

Of transparanter zijn als fifa zijnde en gewoon herhalingen laten zien zoals gebruikelijk en bij twijfel gewoon naar t scherm die scheidsrechter, wellicht als coach een moment per helft om dit te eisen.

Geld regeert en dus mogen de speeltjes van het oliegeld een finale spelen in de vorm van Messi en Mbappe.

Wel mooi hoe deze coach zich altijd vol klasse manifesteert. Mooie reactie. Ik zie zojuist die tackle van Hernandez, volgens mij is dat inderdaad een penalty. Wil toch wel de uitleg van de scheids horen.

Het was echt nooit een penalty. Hernandez speelt de bal en glijdt weg. Tegelijkertijd probeert Boufal die bal te spelen en zit mis. Met datzelfde been raakt hij het been van Hernandez. Ongelukkig botsing meer niet. Ook geen geel voor Boufal.

16 december 2022 om 18:17

Kijk aub de beelden goed terug. Dat Hernandez "de bal speelde" maakt niks uit. Hij tikte de bal met zijn linker, maar met zijn rechterbeen zwaait hij vol tegen Boufal zijn benen aan. De regels zeggen niks over de bal als het gaat om overtredingen, het gaat om de manier van inkomen.

En ja, hij glijdt inderdaad weg (niemand zegt dat het een bewuste overtreding was), maar dat maakt niks uit volgens de regels.


En om nou te zeggen dat Boufal degene is die Theo raakte, Boufal maakte geen trappenede beweging en trok zelfs zijn voet/been terug. Het is nogmaals Hernandez zijn rechterbeen dat bij het glijden doorzwaait en vol tegen Boufal zijn benen knalt.

Het is zeker 100x meer een penalty dan een overtreding (en geel) voor Boufal. Idealiter, had een penalty misschien ook niet gehoeven als de scheidsrechter het spel inderdaad door liet gaan, aangezien de bal daar bij 3 Marokkaanse spelers was binnen de 16 van Frankrijk en er dus een zeer grote kans op een goal zou zijn ontstaan. Maar de scheidsrechter neemt dat van Marokko af vanwege een "overtreding", dus dan zou de VAR de beelden goed moeten bekijken en tot de conclusie komen dat, als het een overtreding was zoals de scheids het beoordeelde, Theo degene was die de overtreding maakte.

16 december 2022 om 19:35

Ik heb de beelden vaak genoeg gezien.
Hernandez speelt de bal, Boufal probeert deze zeker ook te spelen maar zit mis. Van beide maakt hun been de natuurlijk beweging en er is een botsing. Je hebt het over dat Boufal geen trappende beweging maakt, maar die maakt Hernandez ook niet. Alleen Hernandez speelt de bal, net voordat Boufal er bij kan en Boufal speelt de bal niet en het been waarmee hij de bal mist komt in contact met Hernandez. Dus ja de scheids fluit hem af. Alleen die gele kaart was overdreven.
Hierin zien dat Theo de overtreding maakt is ernaar kijken met een Marokkaanse bril op of weinig voetbalinzicht hebben.

16 december 2022 om 19:58

Niks met Marokkaanse bril of weinig voetbalinzicht te maken. Onbewust iemand onder uit halen door uitglijden is nog steeds je eigen verantwoordelijkheid en je eigen fout.

Nogmaals, Theo "speelt de bal" met zijn linkerbeen, maar in de scherpe beweging die hij maakt na het "spelen van de bal", verliest hij de balans en knalt hij vol op tegen Boufal, die helemaal geen tackle inzet. Dat is nog altijd Hernandez zijn verantwoordelijkheid en nogmaals, nooit een overtreding van Boufal. Hernandez is degene die tegen Boufal aanknalt, niet andersom...

Hernandez zijn rechterbeen zwaait naar Boufal en zorgt voor een botsing, Boufal zijn voeten/benen staan netjes naast elkaar en gaan niet vooruit richting Hernandez zijn been.

Als jij met de bal aan je voet wilt draaien, daarbij uitglijdt en vol met je noppen in het kruis van de tegenstander die naast je loopt belandt, ga je toch echt niet zeggen dat het een overtreding is van de tegenstander naast je omdat je "de bal speelde". Jij bent uiteindelijk verantwoordelijk voor je actie, onbewust, onhandig of onbedoeld doet er niet toe. Als jij met de bal aan je voet uitglijdt en de tegenstander daarbij neerhaalt, maak jij de overtreding. Ongelukkige overtredingen bestaan ook.

Met dezelfde logica van jou kan je nooit een overtreding maken aan de bal, maar je ziet toch vaak genoeg dat spelers die met de bal dribbelen een overtreding maken door (bijvoorbeeld) per ongeluk/onbewust met de arm te zwaaien en de tegenstander te raken. Dan ga je toch ook niet zeggen dat het een overtreding is van de tegenstander die er achteraan rent omdat de tegenstander de bal niet raakte...

17 december 2022 om 10:31

Dat heeft het dus wel, want je wil niet zien dat het gewoon een ongelukkige botsing is, niets meer niets minder.

Hernandez botst met Boufal omdat ze beide voor de bal gingen. Het voorbeeld wat je zelf geeft. Je speelt de bal en glijdt uit, maar je voet belandt in het kruis van de tegenstander en dan is het geen overtreding van de tegenstander. Dat klopt. Maar het is ook geen overtreding van jou. Ongelukkige overtredingen bestaan, maar ongelukkige botsingen ook. Dat deze scheids het wel als overtreding van Boufal zag en nog geel gaf ook heeft meer met zijn kunnen te maken...

Het tweede voorbeeld vind ik wel een mooie. Dat is hoe voetbal is veranderd. Vroeger waren er ook zwaaiende armen en hoorde je er niemand over. De laatste tijd is het juist een trend om als er een zwaaiende arm is en deze ergens in de buurt van je gezicht komt je moord en brand schreeuwt omdat je dan de vrije trap krijgt. Slaat helemaal nergens op, vroeger nam je die als een man of probeerde je hem nog te ontwijken nu loop je er 'slim' tegenaan.
Maar goed nu begrijp ik je misschien beter en als jij en anderen vinden dat dit een penalty was om bovenstaande reden en dit in de toekomst ook zo gaat veranderen (net als de zwaaiende armen) dan is voetbal straks niet leuk meer om naar te kijken...

Marokko trapte Mbappe systematisch de gruzelementen in en kwam daar bizar vaak mee weg. Snap de teleurstelling, maar nu lekker focusen op morgen joh. Frankrijk was gewoon te sterk. Ze gunde Marokko de bal omdat ze na 5 tellen voorstonden.

16 december 2022 om 18:43

Dembélé gezien met zijn 2 late overtredingen op Ounahi binnen 20 seconden, om een duimpje van de scheids te krijgen (vlak voor het Boufal moment).

Mbappe gezien met zijn smerige overtreding op de knie van Bounou?

Verschil tussen de 2 teams? Boufal na getrapt te worden door Hernandez staat meteen op ipv te rollen en te smeken voor een penalty, terwijl Hernandez blijft rollen om te voorkomen dat Marokko een kans heeft.

Bounou na de noppen van Mbappé op zijn knie te hebben gekregen, snel weer opstaan en Mbappé een handje geven.

Hadden de spelers van Marokko ook zo dramatisch lopen rollen zoals de tegenstanders tegen hun deden (met succes), zoals een Felix om Cheddira rood aan te naaien en Theo na het zelf uitglijden tegen iemand aan, hadden ze misschien wel wat mee gekregen (hoewel er sowieso een VAR is dat alles zou moeten checken, maar die checken ook alleen pas wanneer er gerold wordt).

Hoort die trainer zelf wat hij allemaal zegt?. Eerst zeggen dat iedereen wil strijden om plek 3 en dan weer aangeven dat niemand zit te wachten op een troostfinale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren